64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#4613 Tud valaki valamilyen megoldást a problémámra? -
Rolee Papa #4612 Nyertél:) -
#4611 Az inkonzisztencia nehezebb szó ;) -
Rolee Papa #4610 De aza furcsa hogy más gépbe napokat megy hiba nélkül a vga.... Alaplap inkompatibilitás nem lehet? Nehéz szó:) -
#4609 Nekem is csinált ilyet a ti 200-asom!
De ott is driver pakolgatás volt és feketeség!
Leszedtem a drivert és úgy bejött normálisan minden!
Probálkoztam régebbi driverokkal azok egytől egyig ugyanezzel a hibával rukkoltak elő!
Monitor szerintem nem lehet mert amikor a ti 200-asom volt akkor vettem zdír új monitort!
Lehet szar a VGA! -
Rolee Papa #4608 Kártya nem volt tuningolva. Monitort most akarom megnézni. Amugy vgahoz még van egy extra hütés is:), drivert uninstalloztam, utánna tök random egyszer nem lett kép utánna meg lett kép ujraindulás után (érdekes), utánna fel másik detonator és a hiba megint elöjött:( -
#4607 még reggel van. :)
naszóval.
- elsőnek én kérnék egy havertól egy monitort és megnézném azzal
- gondolom a karit nem újonan vette ami megint egy veszélyforrás, lehet húzva volt aminek maradandó nyoma lett, de ezt nem hinném csak alternatíva.
- én azt tenném, hogy driver uninstall és restart. nem rakni fel drivert csak menlyen alapértelmezettben. arra mit köp? -
Rolee Papa #4606 Senki? -
Rolee Papa #4605 Szitu:
abit bh7-II, cel 1.7 ghz, 2*256mb 400as ram, integrált hang meg lan, samtron 76e, gef2mx. Srác most vett bele gef2 helyett gef4ti4200 inno3d 128mb. Gép elindul megy minden, driver fel majd kikapcs. Utánna be tölt minden, majd mikor bejönne az Üdvözöljük képernyő, váltaná a felbontást, monitor fekete és kész. Megáll. Nem megy tovább. Csökkentettbe be, kártya eltávolit, utánna normálba elindul, uj driver felrak, ujraindit megint. Érdekes viszont, hogyha alap 8bitesröl felváltok 32bitesre asztalon akkoris elszáll, meg alapból 59Hz-en megy a monitor osd menü szerint, ha ezt a tulajdonságoknál felrakom 60ra, vagy 75, 85-re elszáll. Egyszer elindult, gyorsan megnyitottam a war3-at, ment egy 5percig max, majd a kép becsikozodott különbözö színű vékony csikra és vége. Már letiltottam az integrált szarokat, mindent és semmi. Xp reinstall is volt és semmi. Valakinek vmi ötlet? köszi. -
#4604 A legegyszerűbben: a linken jobbklikk - "Megnyitás új ablakban" -
steweee #4603 MEG LEHET oldani vhogy hogy az IE minden kattintásra külön ablakba nyissa ne a már meglévőkbe? soxor van hogy több oldalt is megnyitva tartok, és idegesítő hogy ha vmelyiken egy linkre kattintok, egy már megnyitott oldalt navigál el a linkre -
#4602 én úgy tudom hogy nforce vmelyik veriójának hibája hogy többet mér. bios frissítés után nézd meg. -
#4601 a.) szarul tetted föl a hűtőt.
b.) rosszul állítottad be
c.) hamisított procit kaptál, ha a feszültség 1.65 fölöttire van állítva, akkor szopó van, egy 2500+os procit fölhúztak 3000+nak, majd eladták drágábban.
d.) szarul mér a deszka (nem hinnén)
e.) egyáltalán nem szellőzik a házad, benntreked a meleg levegő -
#4600 Sziasztok!
Kicsit bővebben leírom a dolgokat:
Ez egy korház, ahol van egy belső hálózat szerintem dsl nettel és azt kéne egy melléképületbe kivezetni, de kábelt semmiképpen nem akarnak kihúzni az épületbe, mert az szerintük nem érné meg. A melléképület kb. 200 m-re van a legközelebbi csatlakozási ponttól. (maximum) Elvileg nincs köztük épület "csak" néhány fal választja el őket. Kellene nekem egy típusszám és egy ár amiből kb. meg lehet oldani ezt a problémát. Gondolom két darab valamilyen adó-vevő szerkezet kell, csak nem tudom milyen és mennyiért... .
Köszönöm. -
steweee #4599 köszi mindkettőtőknek a jótanácsokat, kipróbálom a progikat!
egy másik problémám is van. eddig fel sem tűnt, de most vittem másolni filmeket a haveromhoz, és ő szólt hogy nagyon lassú a vincseszterem. külön kábelon volt mindentől, az övéről írtunk az enyémre, és csak 30.000 kb/s körül van az adatátviteli érték. mindkét vinyó 7200-es fordulatszámú.mitől lehet? -
#4598 Hi!
Egy kérdésem lenne: BIOS-ban hogyan lehet letiltani a 2-es IDE vezérlőt? (A7N8X-X alaplap)
-
liogreen #4597 Üdv,
Lenne apróbb problémám.
Lőn egy abit an7, benne egy xp3000+, rajta egy gt silent breez 3, mellékelve 2*256/400 samsung, egy sapphire ati 9600 128/128, 80gb seagate sata, 1,44, lg dvdrom, s ez mind egy codegen 6057 400w-os házban.
A probléma pedig 60-65 fokcelzius alappól!!!!!
-
#4596 *irta=írtja -
#4595 Én inkább a panda internet security-t ajánlanám benne van minden vírusírtó, böngészés közben kapásból kilövi a sok ártó cuccot, tűzfal, ja és a vírusírtó kapásból írta a kémprogikat, tárcsázókat stb, és szinte napi frissítés van. -
#4594 irfanview
ingyenes -
steweee #4593 nagyon szégyellem magam, tegnap már kérdeztem és választ is kaptam rá, de már elfelejtettem. kellene egy képnézegető progi az egyszerűbb fajtából, csak sima bmp, gif, jpeg nézegetésére, de azér ne olyan végképp gagyi mint a windóz kép és faxmegjelenítő. bár az is jó lenne, csak nehézkes a képek méretezése és a lapozás. szóval egy egyszrű képnézegető kellene, mert az acdsee pluginjai összeakadnak más programokkal, és megpusztul rendre. -
#4592 attól is függ milyen sebességre, két ház között van e utca,...
wireless lan, tippelek egyet, olyan 30 k Ft -
steweee #4591 vírus. nekem is volt ilyen. ha sexoldalakat nézegetsz, be van kapcsolva a windóz tűzfal, cookie biztosnági szint közepesen magas és ad-adaware 6...+ zonealarm pro? + természetesen egy vírusirtó, én a norton 2002-re esküszöm, egyszerű és nagyszerű. így már nem tud semmi áttörni és megfertőzni -
#4590 háááát.... rádiós cucc max, de krva drága szvsz -
#4589 Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy van egy épület ahol van net, de azt el kéne juttatni egy kb. 200 m-re lévő házba. Milyen eszköz kellene ehhez és mennyibe kerülne?
-
#4588 Akkor már vegyél sört is, ha bejönne a trükk :D -
#4587 mingyá lemegyek a boltba kenyérért és megmondom, hogy Taranov küldött, hátha.....:D -
#4586 LOL, Taranov a kulcs itten emberek! -
#4585 Tudom, hogy néz ki egy fejléc, azt kérdeztem milyen legyen a színe, mi legyen benne: neved, címed, kiskutyafüle akármi. -
#4584 Van a Xara Webstyle nevű program, vész esetére jó, de egyébként egy webdesignerrel muszáj megcsináltatni, pár ezerért megcsinálja és az tényleg egyedi lesz, nem érdemes programot keresgélni, ha fejléc kell akkor gondolom úgyis vmi businesshez kell, tehát az ára nem lehet akadály.
Tudok ajánlani valakit, ő csinálta a mi fejlécünket is.
Gdesign studio - [email protected].
Mondd, hogy Taranov ajánlott. -
#4583 Láttál már pl ügyvédi irodák díszes fejléceit a leveleiken? Vagy mondjuk sportklubbok is ilyen saját fejléces leveleket szoktak használni.
Én valami hasonlóra gondoltam. -
#4582 Mit szeretnél a fejlécbe tenni? -
#4581 Sajna nem tudok jól rajzolni, részben ezért is érdeklődtem, hogy létezik-e ilyen fejléckészító progi. Olyanra gondoltam, mint a névjegykártyakészítő, amelyben kész sablonokba lehet behelyettesíteni a személyes adatainkat. -
#4580 Jó dolog,több mint egy éve használom:)) Csak a joyom autofelismerését hazavágta...Újra kell csatlakoztatni minden inditás után. -
Gabyee #4579 Köszi,kilőttem remélhetőleg jó lesz:D -
izb #4578 Az első a messengerhez tartozó szolgáltatás!
lödd ki ezzel öket!
XP-AntiSpy_v3.83hun.exe -
#4577 oké minden Hála Met-nek.
Biosban volt letiltva.
Erre nem is gondoltam. Köszönöm a segítséget. -
Gabyee #4576 Szasztok!Kérném a közönség(a számtek nem tud,nagy szar az egész)segítségét.
-msnplugins.exe(SYSTEM)
-winitr32.exe(SYSTEM)
Ez a két alkalmazásszerű akármi fut államdóan a háttérben,ezzel kurvára lelassítva a netet:(
Mindig leállítom őket(ekkor érezhetően visszaáll a seb.)de kb.5-10 perc elteltével ismét ott baxák a jó édes......na azt!
Kérem segítsetek,mik lehetnek ezek és hogyan tudnám eltakarítani őket.Nortonom van az nem talál semmit:(
Köszi! -
#4575 Szépen megrajzolgatod a fejlécet meg mident, aztán elmented és utána beállítod sablonnak, vagy azt hívod be, megírod a levelet és más néven elmented, így megmarad az üres lap a fejléccel. -
#4574 Helló
Van egy ilyen alaplapom Epox ViaKT266A 8KHAL Socket DDR ATX
Az a problémám, hogy nem tudom működésbe hozni a két USB bemenetet, és így sem a nyomtatót sem a digitális fényképezőgépet sem tudom használni.
SEGÍTSETEK, MI LEHET A BAJ.
Az eszközök drivereit többször feltettem.