64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • nemcsakfeel
    szvsz a webcam nem sok mindenre jó, amire meg kitalálták arra bőven elég az USB 1.1 átvitele is..
  • PLackó
    nemcsakfél,jakuza köszi!!!!
  • fle go
    Udv mindenkit!
    Engem az erdekelne, van-e valakinek kozuletek USB 2.0-as webkameraja es ha igen akkor mik a tapasztalatai pl az USB 1.1-es csatlakozassal rendelkezo webkamerahoz kepest gyorsabb a kep atvitel vagy egyaltalan milyen pozitiv valtozasokat velt felfedezni? Megeri lecserelni USB 2.0-asra a wbkamerat vagy sem?
    Valaszokat elore is koszi!
  • [Jakuza]
    Media Player Classic Honlap

Az oldalon megtalalod es utana a felig letoltott aviba beletudsz nezni.
  • nemcsakfeel
    csinálsz egy másolatot pl. a .jc kiterjesztésű fájlról, átnevezed rendes kiterjesztésűre ( .avi ), megnyitod a Divfix ( ?? divXfix ) progival, megjavítás ( a fáké táblát ilyenkor újra készíti ), és lám ennyi az egész.
  • PLackó
    hogy lehet lejátszani,és milyen programmal az olyan filmeket,amik még nincsenek teljesen letöltve?
    nekem semmi nem játsza le őket.
  • ollie
    Emeld meg az AGP feszt egy picit, lássuk mi lesz. Amúgy meg valszeg tönkrement valami az alaplapon (AGP port?).
  • [Jakuza]
    Pedig valoszinuleg lap hiba.
    Vagy a ram kezelese, vagy az AGP potnal nem ad le eleg feszt a vid kartyanak.
    Esetleg meg megprobalhatod a smartgart-uninstall.exe programmal a catalyst smartgart reszet talan az meg segithet, ha az AGP kezelessel lenne a gond.
  • steweee
    na mindegy, hagyjuk, azért köszönöm a segítő szándékot, de úgy látom senki nem olvassa el figyelmesen amiket korábban írtam. nem lehet melegedés. a kártyát nem húzom. semmi nincs húzva. a házam az asztalon áll és nincsenek rajta az oldalfalak. semmin nincs elváltozás. a kábelek nincsenek megtörve. a rad 9600-os átraktam tesóm gépébe, ott tökéletesen működik, és az ő addig tökéletesen működő 9500-e van most nálam, de a hiba ua. vagyis vidkari nem lehet a hibás. a memóriákat soksok teszttel leteszteltem, kingston 266 hz-ok, nem valószínű hogy rosszak. sose voltak hőzva, 2 évesek. a proci 1700+ xp, nem volt húzva, de az nem is okozna ilyen hibát. marad az alaplap. msi 746 ultra. elég jó széria 1.5 éves. az előzőek abit kt7 kg7 tényleg szarok voltak, azok okoztak meghibásodást véletlenszerű megmagyarázhatatlan lefagyásokkal, de teljesen más jellegűt, ott desktop is megfagyott, itt csak játék közben, de a moncsi is lekapcsol, illetve most utoljára tudtam visszahozni egyedül a desktopot, korábban mindig csak reset segített. úgyhogy azért vagyok elkeseredve, mert nincs értelmes magyarázata a dolognak. sokkal egyszerűbb lenne ha tudnám hogy mi a rossz, és még ha nem is garos, vennék egy újat. de így szenvedhetek vele ki tudja meddig. csak arra voltam kíváncsi, hogy a hiba tüneteit elég precízen leírtam, hogy volt e vkinek hasonló, és akkor az már tudná hogy mi okozza
  • ollie
    Nem lehet, hogy a kondik megpúposodtak, megfolytak az alaplapon? Az csinálhat ilyen instabilitást.
  • Anubys
    Bocs, nem olvastam végig, csak itt-ott beleolvastam... :(
    Az ATI-k nem tudom, hogy reagálnak a melegedésre, próbáld meg lehúzni az órajelét, és nézd meg, hogy úgy megy-e... De előbb a FAST WRITE-os trükköt... Ha minden kötél szakad, jöhet a másik gépes próba...
  • Vood
    Lehet, hogy hardverhibás, pl a memória. Gf2Ti kártyám 2dben tökéletesen működött, de 3dben meg volt úgy, hogy ment 2 órát, vagy rögtön, de kifagyott. Szvsz ha garis még a kártya sürgősen vidd vissza...vagy próbáld ki másik gépben vagy ilyesmi. Mondom nekem hibásak voltak rajta a memóriák(valószínűleg, dehát kitudja)
  • Met
    fast write ki be kapcsolását próbáltad?
  • steweee
    rad 9600, de írtam hogy catalyst 4.8as a driver, abból a radeon egyértelmű. nem időleges fagyás, úgy is marad.
  • Anubys
    A "ja, GeForce kártyád van" után természetesen kérdőjel is van... :)
  • Anubys
    Valamit próbálj meg, amikor így "kifagy" a stuff, várj 1-2 percet, hogy nem jön-e vissza normálisba a dolog (magyarán nem csak egy időleges leállás teljes lefagyás helyett). Nekem is olyanom volt a múlt héten (ja, GeForce kártyád van), és sikerült megoldani. Kezdd el olvasgatni a hozzászólásaimat #4350-től, ha kíváncsi vagy a fejlemények részleteire... :)
  • steweee
    korábban már írtam hogy meghatározhatatlan ok miatt fagy a gépem. mivel elég jól értek hozzá, nem olyasmi a probléma hogy túlmelegszik vagy húzom a proct/vidkarit stb. sajnos sokkal súlyosabb és megmagyarázhatatlanabb. jó a tápom is, dirX9c, 4.8 catalyst lettek telepítve de a korábbiakkal is csinálta.volt régebben olyanom hogy meg volt törve az ide kábel, és az őrületbe kergetett a sok tesztelgetés és alkatrészcsere míg rájöttem hogy mia baj. vettem két új kábelt és megjavult. korábban abit alaplapokkal szívtam, kt7 kg7, azok is megmagyarázhatatlan lefagyásokat okoztak. xp sp1em van, úgyhogy annak sem kellene fagynia. illetve már vagy két éve xp használok, és csak most az utóbbi egy hónapban fagy a gép, leszámítva a tavalyi alaplap+kábel gondokat. igazából látatlanban nem is lehet segíteni, viszont most felmerült egy olyan hiba, illetve lefagyás, ami megmagyarázhatja a jelenséget, feltéve persze hogy olvassa a fórumot olyan akinek már volt ilyen problémája és válaszol nekem. szóval eddig mindig úgy fagyott meg hogy játék közben (film, word, net, letöltés stb. kisebb alkalmazásokkor soha, bármennyit is futtattam belőle)épp a maffiával játszottam (programra is válogatja hogy melyik mennyire gyakorian fagy le, pl a kotor 1 percen belül, azzal játszani sem lehet, a max payne X óra játék alatt is csak egyszer)szal a maffia nem egy fagyós game nálam, de néha azért az utóbbi egy hónap alatt megállt. most úgy fagyott le, mint "rendesen", kép megmerevedik, zene megy tovább, de most ellentétben az eddigiekkel nem váltott le a moncsi energiagazdaságos képernyőkímélő üzemmódba egy kattanással, hanem úgy maradt a kép, mire megpróbáltam - mint mindig - egy ctrl+alt+del - lel visszalépni a desktopba,és láss csodát, sikerült!viszont a kép teljesen szét volt esve!szét volt töredezve minden, de azért úgy hogy még kivehető legyen. mintha víz alá nézne az ember, és a kurzor mozgatására újabb vonalakat és pontokat hagyott maga után. gondoltam megörökítem a desktopot paintba, hogy meg tudjam mutatni hogy mit produkál a hiba. print screeen + beszúrás. csináltam is két screenshotot, majd újraindítottam a gépet, és most látom hogy az elmentett képen nem az látszik ami az előbb, hanem a normál desktopom csak kissé pixelesebben, ami ugye érthető hiszen bmp-ben menti el a beszúrt képet!!!!!!!!!!!!!!!!!eszem megáll, hogyan lehetséges ez?????????az egyértelmű hogy videó eredetű hiba, de mégis mi? a drivereket a hiba jelentkezése óta 3X cseréltem, mindig másra, a videókártya ami benne volt a tesóm gépében van és tökéletes, az én gépemben az ő addig tökéletesen működő kártyája van, mégis ua a hiba, vagyis a vidkari hibaforrásként kilőve.kérek mindenkit aki olvassa, adjon ötleteket, még ha abszurdnak is tűnik, hátha segít vmit, mert már az őrület szélén állok!
  • Met
    640x480ban vagy max 800x600-ban nézd a képet.
    Állítsd a monitort is arra a felbontásra ami a tv-re megy.
  • HoTDoG
    Antennát kihúztam, most már nem fut a kép, csak a felbontással lehet valami, mert nincs az egész képernyő a képen.
    A másik: Eléggé gyengén lehet látni a dolgokat. Mit állítsak még?
  • saviola
    Nézd meg hogy a kimeneti eszköz milyen formátumra van állítva. pl pal-b
  • HoTDoG
    Na scart-al sikerült minden. A video out-ot a gépbe, scartot a tv-be dugtuk és kész. Hang az a hangfalon lesz, mert nem kompatibilis a "dugóval". Na de ha átkapcsoljuk a tv-re, az adás rezeg, fut a kép, mozog fel-le. Erre valami 5let? Sürgősen lécci!
  • HoTDoG
    Sziasztok!
    1 filemt szeretnénk megnézni, de nem a moncsin, hanem a tv-ben. GeForce FX 5200-as vidkarival rendelkezem. Ha jól tudom tv ki és bemenetes. Van egy kb 3-4 cm hosszú csatlakoztató. Bedugom a gépbe, és a tv kábelt hozzákötöm. Bekapcsolom a tv-t, próbálom a nvidia menüben beállítani, de eddig eredmény nélkül. Újraindítottam, már mindent csináltam, de nemnagyon látok a tv-n semmit.
    5let?
  • ent
    Örök hála aki segít:
    Vhol a neten láttam egy tesztet vagy cikket (ezt már nem tudom), amiben leírták az msi k8t neo2 és a twinmos gondjait, bajait!
    De egyszerűen nem találom! Vki tud erről valamit?
    Vagy segítene vki megtalálni, a keresőben nem találom!
  • Met
    Jó lenne ha nem másolnád be minden topicba, a dvd írósban a legjobb helyen van, aki tud segít amint elolvasta, ezzel csak egy bant érsz el.
  • rolcsi01
    Vacakol mostanában a DVD íróm. Az ellenőrzés mindig failed, mert egyes filek mindig különböznek az eredetitől. (Files are different). Nero 6.3.1.10-est használok. Az író egy ASUS DRW-0402P/D. Lemezek: Traxdata 4x, Princo 4x, Arita 1x, Gigamaster 4x - már mindegyikkel előfordult
  • Mészy
    Köszönöm!
  • [Jakuza]
    Itt van. Windrivers

Login: driver2
    pass: all
  • Mészy
    Próbáltam...
  • ollie
    Próbáltál rákeresni?
  • Mészy
    Sziasztok!
    Panasonic KX-P 1123 nyomtatóhoz keresek drivert win 95 alá.
    Valaki dobjon be egy működő linket! Előre is köszi!
  • Narancs
    thx megvan!
  • [Jakuza]
    Csuszka megfelelo frame-ig majd akkor fekete balranyil (elso kepkocka kijelolese) -> csuszka a film vegeig -> fekete jobbra nyil (utolso kepkocka kijelolese) -> mentes.
  • Narancs
    Huh, király, kivágtam az 1. részt a filmből, csak a másodikat hogyan kell?
    Ha jól sejtem azt kéne elérnem, hogy a görgetősávon lévő kék csík jelölje a movie második felét.
    Szóval a középső csúszkától balra kéne fehér csíkot lássak, jobbra pedig kéket, igaz?
  • [Jakuza]
    Ja elfelejtettem mondani, hogy a Vdub Mp3 Freeze exejet csak masold a masik Vdub konyvtaraban es onnan csak nyitsd meg.
  • [Jakuza]
    Masik Vdubbal nezd meg van egy direkt MP3-as valtozat is, akkor nem lesz az elso kiiras es jobb is a VBR-es MP3as filmekhez, mert nem fog csuszni a hang kodolaskor.

Vdub Mp3 Freeze Verzio

A masodik keptol meg ne parazz be, altalaban ez a kep a vett filmben van.
  • Narancs
    Ha megnyitom az Xvidet a vdubbel ezt írja ki:

Aztán ezt látom:

Ez most gáz?
  • [Jakuza]
    Esetleg probald a DivFiX nevu programmal megjavitani az Avit.
    Ha nem menne probalj a Virtualdubbal lementeni egy kisebb reszt belole kivagni majd a File menu -> Save old format avi ponttal lementeni belole tomoritetlen Avi formatumba, hogy ugy is szaggat e.
    Ha nem szaggat akkor az egeszet lemented abba majd te magad letomorited esetleg Divxbe a filmet es ugy jonak kell lennie utana.
  • [Jakuza]
    Virtualdubbal szetlehet vagni.
    Alul kijelolod a gorgetosavon , hogy hol akarod vagni, (fekete balra mutato nyil alul a panelen -> majd elhuzod a gorgetonyilat a megfelelo reszig, majd alul a jobbra mutato kis fekete nyil) ekkor megjelenik egy kek csik a gorgeto savon, tehat kijelolted a kivagando reszt.
    Majd Video menu - direct stream copy -> Audio menu direct stream copy, majd Save avi.
    A 2. resszel megismetelni az adott resztol a kijelolest, majd megismetelni a lementest az adott parameterekkel.
  • Narancs
    Ja, igen.
    Current segment: 0
  • Narancs
    Hogy kell használni?
    inputna megnyitottam a kettévágni kírvánt filmet
    Outputnak beírtam egy nevet
    Slit atnek megadtam 350 megát
    renyomtam hogy chop és csin ált a megadott output file névvel egy 0 Kbyte -os avit...