64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#4773 Ha nem tudnád, hogyan kell, itt vannak külön:
http://files.europe.creative.com/manualdn/Drivers/Others/7524/SBLIVE_HOTFIX_031226.exe
-
#4772 Én is onnan töltök, ne baszd már meg!:PPP -
#4771 semmit nem lehet letölteni:( -
#4770 köszi szépen!! -
#4769 Itt van mindenhez! -
#4768 Megkeresem pill! -
#4767 live! ot megtaláltam,de letöltéseket nem:( -
#4766 creative.com -
#4765 hát format c : ot nagyon nem akarok.a legújabb drivert honnan lehet leszedni? -
#4764 Nálam is volt ilyen, és nálam régi drájver kavart be...
Pucolássz, vagy format c:! -
#4763 még 1 gondom lenne.a hangokkal is baj van.minden játéknál a legfontosabb hangok nincsenek:(
pl:FPS-ben fegyverhang,autósban motorhang,stb...
SB Live 5.1-em van.drivert már újraraktam. -
hát az biztos.
csak sehol nem bírok venni használt kártyát,mert rögtön elkapkodják:((9600XT)
-
Borg #4761 Most megfogtál, nekem is volt olyanom, de már nem emlékszem, hogy AF-et tud-e, és ha igen, akkor normális sebességgel... utóbbi szinte kizárt. Az első hatékony AF megoldás a RADEON 8500-é volt...
Szal nem az a kérdés, hogy mit kell tenned, hanem hogy mit kell VENNED :) Jobb videokártyát. -
#4760 bocs.Geforce 2 -őm van.(64 MB)
akkor mostmit kell tennem? -
Borg #4759 Anizotróp szűrés. Nemtom ugyan milyen program ez, OpenGL vagy D3D, de az AF-et bekapcsolva korrigálható ez a probléma.
Bár azt sem irtad le, hogy milyen videokártyád van egyátalán. -
#4758 na,a második kép ez:Kép 2 -
#4757 sziasztok.lehet nem teljesen ide tartozik,sry.
már egy ideje szinte minden játéknál egy bizonyos távolság után elmosódik a a táj.itt egy kép:ITT
egy másik játéknál is:http://iaro.srv.hu/kep/Clip_23.jpg[/img]]ITT
mi lehet a hiba?Drivert már újraraktam. -
#4756 Hát az már megéret egycserére:))
De ventillátort akármelyik boltban kapsz -
Vlala #4755 Megállt a videokártyám hűtése.
(ez látszott a legonabb :-) topicnak)
Még nem füstöl, kikapcsoltam időben, de b...ik forogni.
Lehet / érdemes külön hűtőt kapni, vagy vidikártyacsere lesz?
Inno GeForce 3 Ti 200-asról van szó. -
#4754 ne forditva tedd be :D -
#4753 akkor bizti az sp2 tett nekem oda vagy 8 dolgot.. nah mindegy...
amugy azt meseljetek el nekem hogy az miert van hogy ha a dvd iromba beteszek egy dvd-t es full lefagy a gepem..es addik all amig ki nem veszem a cd-t:( -
Fboy #4752 ah, nekem ott vmi microsoft .net framework 1.1 van csak:(, de biztos onnan is el lehet érni -
#4751 haaat lehet... de en ugy jutottem el oda hogy vezerlopult /felugyeleti eszkozok es ottan van benne.. de lenyegtelen -
Fboy #4750 nem biztos , de ha jól sejtem a windowsos lemezkezelőre gondolt:), amit akkor hozhatsz elő ha pl. nyomsz 1 jobb klikket a sajátgépen/kezelés/számítógép kezelés/tárolás és azon belül van olyan hogy lemezkezelés. Ott lehet játszadozni a partíciókkal. -
#4749 Lemezkezelő?? Konkrétan mire gondoltál? Nekem Partition Magic 8.0 van fenn, de az is igy látja a szabad:folglalt hely arányt... Ha vmi konkrét progira gondoltál lécccci ird meg a nevét!!
Köszi
-
#4748 lemezkezeloben nezd meg hatha el van allitgatva valami.. -
#4747 Az nem baj /mármint a konnektor/, nézd meg az AGPt, meg azt hogy nem melegszik e túl -
#4746 Sziasztok!! A következő próblémám van: a 120 gigás viyómon kevesebb a szabad hely, mint aminek elvileg lenni kéne! Két particióra van osztva: egy 6, ill. egy 113 giásra. Namost a 113 gigáso van 66 giga adat. Enek ellenére nem mutat csak 9 giga szabad helyet!!
Lemezellenőrzés, windows CHKdisk megvolt,nincs bad sector, Norton AV se talált semmit! A lomtár üres, és Norton protected file-ok sincsenek a gépen...
Légyszi segitsetek hogyan tudnám visszaszerezni a szabad helyet!!
Köszi! -
Fboy #4745 nah most konnektorból megy, de a hiba fennáll -
#4744 kapd be :-) -
#4743 Ez már mintha let volna nem?
Lehet hogy szar rajta a hűtés és túlmelegszik
Megpróbálhatod az AGPt visszavenni 4xre, az gyakran okoz gebaszt -
xavier #4742 hi
Vettem egy asus radeon 9600xt kártyát(jajdeörültemneki),berakom és minden ok.
A gépet kikapcsolom és eltelik néhány óra már nem ad képet a kari,csak ha kiveszem és visszateszem újból.
abit be 7 raid alaplapom van, és 300w codegen tápom.
ez valami feszültség práblem ?!Kipróbáltam más gépben és ott gond nélkül megy.Bios frissülés és legújabb driver csere megvolt.
Az 5 leteket is előre köszönöm.
üdv. -
#4741 1et én is szoptam vele...
Először föltettem 1 fél éves winre, boot után fekete képernyő, se kép se hang.
Format c:, winXP megint föl, rá az SP2 most a szűz rendszerre, és azóta semmi baj, tök faszán megy a gép... -
#4740 had tesztelje más :) -
#4739 az a baj, eddig csak rosszat (inkompatibilitási hibák (nehéz szó) :)) hallottam róla, sztem még érdemes várni a felrakásával :) -
#4738 formataltam feltettem sp1 es xp-t majd magat az sp2-t majd allanodan lefagyott.. megenn format feltettem megegyszer most nem igazan fagyogat viszont az instalalasoknal csomoszor nem tud feltenni dll eket.. hat LOAL ez a winfos.. lehet az sp2 a gebaszos mert eddig nem hasznaltam es nem is volt ilyen baj... -
#4737 *SEGÍTSÉG* Itt fuladozok az atlanti óceán közepén és felém tart egy jéghegy!!! MIt tegyek? -
#4736 Vagy a karesz, vagy az hogy a tápba van bedugva.
A tápbóé szedd ki a monitort és dugd közvetlen konnektorba, ez mindenképpen ajánlott.
Főleg amikor mondjuk menet közben kikapcsol, akkor iszonyat nagyot ránt az egész PC elektromos hálózatán, szal nem tesz jót semmi képpen -
Fboy #4735 Hello! Daewoo 531b típusú monitorom van és az a problémám, hogy bekapcsoláskor, kapcsolgat készenléti állapotba. Szal a led zölden és pirosan villog de közbe nincs kép(bocs de jobban nem tudom elmondani:( ) de szerencsére mikor bejön a windows üdvözlő képernyő akkor bejön a kép. Próbáltam másik monitort és az ment. A viszont az nem a tápból kapta a naftát. Nem tom mi lehet a ludas táp, vidkari (9600xt), vagy a monitor? Plz Help!!! -
#4734 De ha megnézed ezt
akkor ottvan hogy 8-akárhány