64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#4733 4.4 4.5 és 4.6 os Catalystokat takarják ezek a számok
Akkor megnézem a 4.8at -
#4732 Na ittvan, amikor az autexecute kitelepíti ez van, és innen lehet installálni
-
#4731 mi az hogy 8.0 sat????
Az Omega, DNA ? milyen jelöléssel 8.0? a jelenleg legújabb a 4.9 !!! Én a softmod 4.8 at ajánlom, az műxik...
Kapcsold ki a fastwrite-ot, próbáld ki úgy. Sokat nem vesztesz vele. -
#4730 8.0sat, de megvan a 7.9 és a 8.2 szal bármikor variálhatom
Aszondod hogy ha fast write ki van kapcsolva akkor megy 8Xan? -
#4729 az elvileg baj lehet!
próbáld meg biosban is kikapcsolni.
hanyas Catalystot használsz? -
#4728 Aha -
#4727 fastwrite be van kapcsolva? -
#4726 Akkor passz. -
#4725 Most arra célzol hogy az enyémen 4xes van????
Hát nem, amúgy meg 4x AGPs alaplapon be se lehet állítani a 8X AGPt, mert "kiszürkül"
Egyébként Asus A7V600-X, olyan 8X AGPs mint állat
Ezelőtt egy Ati9200 volt benne, az vitte a 8x AGPt gond nélkül -
#4724 Ja erre nem is gondoltam, mert általában evidens dolog, hogy az ember tudja, hogy a saját alapján milyen AGP van (4x vagy 8x) -
#4723 Hát kössz a tippet, de megnéztem, nincs húzva
Tudod mit kellett csinálni?!
Vissza kellett venni 4X AGP re, úgy megy zsírul
Csak az zavar hogy 3DMark 2001ben 9700pont, és haver non proja hasonló konfiggal 9000, szal nem nagy különbség -
#4722 Meg kéne nézni a frekvencia értékeket, hogy nem húzták-e és úgymaradt véletlenül.
Mondjuk én GF-es vagyok, ha esetleg egy ATI-fan ezt máshogy tippeli, akkor mondja el ő. -
#4721 Vazze, vettem használtan egy Club3D 9600Prot, a prohardveres Gab arctól (egyeseknek biztos ismerős) és a következő a gebasz:
Először azt csinálta hogy win betöltődött, utána egyből monitor készenléti állapotba.
Újratelepítettem wint, direktxet, catalystot, mindent, mostmár mint irodai gép totál okés az egész
Elindítom 3DMarkot (2001; 2003), pár másodpercig megy aztán lefagy, kilép és aszondja hogy a grafikus gyorsítót alaphelyzetbe állította mert nem válaszol a parancsokra
Kipróbáltam 3féle catalystot, gyárit meg netről de mindenhol uez
Most mi a francot lehet csinálni?
-
#4720 LPT1 módok:
SPP: Serial Parallel Port = szabványos párhuzamos port
EPP: Enhanced Parallel Port = bővített párhuzamos port
ECP: Extended Capability Port = kiterjesztett képességű port
Az SPP a legrégebbi, de EPP már az "ősidőkben" is volt a 486-os gépeken. -
#4719 Valaki tudja hogy az LPT portot milyen módba kéne kapcsolni a BIOSban ahhoz, hogy kb. kompatibilis legyen olyan 8-10 évvel ezelőtti eszközzel?
SPP
EPP
...
...
módok lehetségesek.
miben különböznek egymástól? -
#4718 Sztem ja! -
#4717 2 driver van fönn csak.
Alaplap unifield csomag, illetve OMEGA driver.
Most újratettem a rendszert, mást ezeken kívül még nem tettem föl.
Szted megpróbáljam most újratenni?
Full friss a rendszer... -
#4716 Jólvan én voltam -
#4715 driver akadás?
mivel akadhat?
-
#4714 Sztem érdemes föltenni, itt driver akarás van! -
#4713 wát dö fák?
Service Pack kettő = SP2 -
#4712 MiT? Ps2 emu vay mics? -
#4711 Hell!
Föltettem az SP2 -t, mert végre kijött a magyar.
Install után újraindítom a gépet, win XP töltés kép helyett nagy fekete képernyő és semmi más.
Nem fagyott, mert ha ctrl+alt+del -t nyomtam akkor újraindult...
Mi a tosz lehet nálam?
Érdemes egyáltalán föltenni SP2 -t?
Eredeti win XP prof hun.
A gép:
abit nf7-s, 2600+ barton, 512mb ram, 9800SE@9800pro 128bit -
#4710 Vannak ám a témához kapcsolódó topikok is, csak át kéne nézned őket.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1050395199 -
HRaVeN1 #4709 Hello!
Routerről jön a net, és szeretném még egy gépre megosztani, hogy berakok mégegy hálókártyát a gépre. Az lenne a kérdés, hogy miylen ip-t állítsak be az osztó hálókártyának, illetve átjárónak melyik ip-t adjam (router, vagy amiről én kapom a netet)? -
#4708 Nekem is Prescott van és az köztudomású, hogy jól fűt :)))
Rakj rá egy brutálabb hűtőt, ha zavar.
Bár nálam csak egy - a régebbi P4 procimról származó - beépített hőmérős, önszabályzó Coolink Cool Tank 1-es hűtő van rajta, de még sosem ment 60 fok fölé, még a legnagyobb terheléskor sem (Pl. Far Cry, Doom 3, stb stb)
De az enyémnél léteznek sokkal jobb hűtök is már - csak pénztárca kérdése... -
#4707 Te disznó ha leveszed ha nem akkor is melegszik!Csak max egy két fokot nő!
És a havernak a gépe az amiről most beszélünk és amiota csak létezik a gépe azóta le van szedve az oldala!
-
powerdozer #4706 Más probléma(egyik barátomé):
A témában emlitett alaplapom van. A napi első bekapcsolásnál a gép a bekapcsolás után a videokártya indítása elött lekapcsol, majd másodszori indítása minden hibaüzenet nélkül elindul. Többen azt mondták, hogy kevés a táp mivel 300W-os táp volt de most kicseréltem 400W-osra igaz Mercury tehát nem nagy márka. A gépben P4 2.8 Prescott proci van egy 80GB Maxtor vinyo FX5200-es videokártya 512Mb-ra(igaz nem duálban pedig a lap tudja), 1 LG DVDíró és 1 LG DVD olvasó (természetesen külön), meg 1 8cm-es ventillátor. A procihűtő gyári Intel. A 300W-os táppal többször csinálta.
Másik probléma: nagyon magas a hőfok 50 fok-tól felmegy egészen 65-70fokig (használat során). Ez mitől lehet, és miért kapcsol ki a gép? Lehet kicserélni a lapot? Hőfok: vegyek másik hűtőt, ha igen milyet?
Ha valaki tud segíteni azt megköszönném, ja és az alaplap 3 hónapos, én az alaplapra gyanakszom. -
#4705 Ezek ilyen érdekes megoldások, de nálam müködnek -
#4704 Vedd le az oldalát a gépne, akkor jobban hűl, vagy vagyél 2 ventilátort és pókháló módjára madzagal kötöd a proci köré,, vagy nyitott gépháznál időnként tegyél be neki egy ventilátort! -
Anee #4703 Akkor nézd meg jól van-e felrakva a hűtő, vagy tedd fel újra....
Ha ez nem segít akkor valahogy szerezd meg a legújabb BIOSt a lapodhoz és azt kisflopyn süsd bele -
powerdozer #4702 Semmi húzás! alpon megy!
Érdekessége még hogy egyik napról a másikra, mivel gondoltam énis túlmelegedésre először kitisztitottam, volt is kosz ben rendesen, de a probléma így sem szünt meg!!!! -
#4701 hát sztem 90%, hogy túlmelegedés. hogy alapban mennyi az egy dolog, de valszeg terheléskor szökik fel. Egy windows start is terheli a procit rendesen....
húzod a procit? -
powerdozer #4700 Help?
Olyan problémám lenne hogy Windows bejelentkezéskor kikapcsol a gép. A biosba ugyebár van egy olyan dolog, hogy kikapcsolja a gépet hogyha 70C0 eléri. Na ha ezt „disable”re állítom akkor nem kapcsol ki, viszont Az „iternal cpu temph****” alapba 60C0 megy, de a sima „cpu temph****” csak 40C 0 –on.
Kérdés: most végül is miért kapcsol ki, ezek okok miatt? +még annyi hogy néha Windows-ba kellemetlen pityegő hangot hallok, lehet valami összefüggés?
Ja az alaplap egy AbitKd7-R 1800+Xp-vel Spire Fridge Rock hűtővel!
-
#4699 Nekem van 3 axeles cédém és még egyik sme látott cd olvasót -
#4698 MUszáj neki,, Azért adták!!!!!!! -
Anee #4697 az rajta van a cd-n? -
#4696 adj hozzá protokolt és válaszd ki saját lemezről a raspppoe-t -
#4695 telepítsd a raspppoe protokolt az lesz ami neked kell -
Anee #4694 Hmmm...a cd-t eddig meg se néztem:)
Valaki egyéb ötlet????