64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Devil_Gy
    Hali!
    Egy kis help kellene! Nforce 3 + 3000+athlon + x800 al 1,5 percenként kiakad a soldier of fortune 2 ugy kb 2-3 mp-re!!!Mintha kifagyna a gép, de utána megy tovább! És csak multiban!!! Tudna valaki segíteni??? Nvidia-s kártyával nem csinálja!!
    THX!!
  • styx
    Sziasztok, egy kérdés:
    Volna ez az alaplapom az everest szerint
    Alaplap azonosítója 62-1121-001131-00101111-040201-SiS735$K7S5AK7S5A Release 11/21/2001 S
    Alaplap neve ECS K7S5A
    A bios még "frissiben", azaz úgy két és fél éve volt flashelve.
    Nincsenek vele (nem is nagyon lehet ugye) komolyabb elvárásaim úgyhogy úgy gomdoltam megtunkolom egy kis memóriával + raknék bele egy új processzort. Namármost mi az amit elvisz? Az ecs honlapján az 1.1-es verzió (és ez az amit nem tudok, hogy melyik is az enyém) egyik biosa már támogatja az athlon xp 2400+ és 2600+ is.
    Szerintetek mi az amit még bele lehet kalapálni a gépbe (melyik biossal esetleg tuningossal) ?
    Köszi előre is.
  • nemcsakfeel
    kis helyesbítés:
    mérés alapján, a jelek -2 V osak ( nem 1,6 csúcstól csúcsig, vagy 1,82 Vol )
  • docker
    Kösz a segítséget, már megvan a 3d Analyze.
    Már a Thief3 elindul csak a menünél leáll. El tudnád árulni esetleg, hogy miket kell beállítani a progiban, hogy müködjön a game?
  • nemcsakfeel
    na a megoldás:" ethernet 10 Base 2 karakterisztika " :
  • nemcsakfeel
    Ethernet Koax specifikációról tud vki?
    Hány voltosak a jelszintek, illesztések, impulzusok hossza, szinkronjelek, stb...
  • Roll
    Nincs benne se pixel se vertex shader.
    De van egy program amivel elindulnak rajta az ilyen shadereket használó játékok.
    3d Analyze
  • Shep
    én úgy tudom nincs
  • Shep
    ja bocs a sok thiefezés biztos megártott :)
  • barret
    Barret ha kérhetném!:))
  • docker
    Üdv!
    videokártya: ASUS geForce MX440 64Mb DDR
    Ebben tényleg nincs pixel shader support?
  • Shep
    közben garret segítségével megoldottam a jó öreg volkovval letöröltem dos alól.
  • Kese
    Sziasztok

Én is dobnék be ide egy kérdést. Mégpedig valaki ismeri a MyDVD progit? Vagyis miniDV kaziról átraktam a felvételt a gépre és dvd-t szeretnék belőle készíteni. Már sikerült 1et csinálni, de a 20 perces filmben nem lehet tekerni. Igazából ez a gondom. Vajon miért? Hátha tud valaki segíteni..

• [Jakuza]
    Valoszinuleg a kodlap elterosege miatt van ez.
    Olyan karakterek lehetnek a fajlnevben vagy a konyvtarnevben.
    Megoldas erre pl haAngol XPd van es magyar karakter szerepel a nevben, akkor Control panel -> regional setting - advanced es ott a magyarra allitani a Language for non unicode programs beallitast.
    Lehet nalad a japanra kell allitani.
  • barret
    Norton Commander,Volkov Commander! Mindkettővel win alól is törölni tudod!
  • Shep
    Feltelepítettem, egy programot, azonban a progi /japán játék/ főkönyvtárába sehogy nem tudok belépni, csak dos alól, uninstall után azonban a játék főkönyvtára megmarad és sehogy nem tudom törölni, dos alól bele tudok lépni de van benne egy alkönyvtár amit nem tudok letörölni mert azt írja, hogy nem üres /vszinű vmi rejtett file van benne/ nade emiatt nem tudom a főkönyvtárat sem törölni, ilyenkor mi a fenét lehet csinálni a formaton kívül?
  • Met
    A Netlimiterrel le tudod szabályozni, hogy mennyi sávszélt használjon a gép, felrakod mindegyikre gépre és annyit engedélyezel mint az ADSL harmada, na jó magadnak egy kicsit többet:)
  • nemcsakfeel
    Nem tudtok régi alaplaphoz manualt / dokumentációt?
    Egy GA486AM/s jelzésű laphoz kellene jumper beállítások, hogy tudjam a processzort kisebb frekvenciára venni..
    gigabyte honlapon csak az 586 sorozattól kezdődik bármiféle leírás..
  • Roll
    Sok topikban olvastam, hogy "torrent"-el töltenek.
    Mi az a torrent??
  • Roll
    Ez akkor buli ha smswebnél 1szál 1sms. :-)
  • nemcsakfeel
    szvsz ez router/szoftvere függő.
    de elképzelhető.
    állítsd be a flashgetet, hogy egyszerre vagy 15 fájlt töltsön, ( ha így nőtt az össz letöltési seb. akkor nyertél :)
  • Roll
    Akkor a flashget-ben az add jet paranccsal nekem ad több sebességet?
  • Roll
    Sajna a router nem náluk van, akkor már rég kihúztam volna a többiek zsinórját.
  • nemcsakfeel
    ha a routernek a kezelőfelületén nincs rá beállítási mód , akkor nem tudod korlátozni a többieket, max ha te több szálon töltesz, akkor nagyon szávsélt kaphatsz meg belőle..
  • Roll
    Magyarul beszélj légyszi, hogy megértsem.
  • nemcsakfeel
    mármint nuke-olásra gondolsz ? :)
  • Roll
    Sziasztok!
    Az érdekelne ha adott egy 512-es adsl 3 felé osztva routerrel, lehetséges-e befolyásolni a sebességet arról gépről aminél nincs ott a router?
    Létezik erre valami program?
  • ent
    Kösz mindenkinek!
    A probléma az volt, hogy a munkahelyemen nincs corel, itthon meg van! Viszont itthon a jó öreg modemes verzió, munkahelyen meg...
    De azért köszi
  • Borg
    Nem lehet, hanem biztos. MIndig uninstallni kell az előző drivert, mielőútt ujat teszel fel.
    És igen, az ati2dvag a catalyst része.
  • steweee
    tudom ,keresővel megtaláltam én is, de milyen hibára utalhat? lehet hogy uninstallálni kellett volna a drivert mielőtt az újabbat ráteszem? de hát amikor elkezdett hibázni, nem installántam új drivereket, csak utána, hátha megjavul
  • barret
    system32-ben van,szerintem ez hajtja meg a vidkarit.
  • steweee
    nem tudja vki véletlenül hogy mi az az ATI2 dvag - file? én vagyok az akinek lefagyogatott a gépe látszólag ok mélkül. most először fagyott le destop alatt, és megjelent a kék hibaüzenet képernyő, szétesve, de azért olvashatóan. ott írta hogy vagy driver, vagy hardver probléma állt fel, mert folytonosságot, vagy körbehivatkozást okozott ami feloldhatatlan hiba, ha jól emléxem vmi ilyesmi. és erre a filére hivatkozott. egyébként a kártya nem lehet rossz mert ez egy új, tehát marad a driver hiba (megint csak nem értem, 4.3,4.9 hotfix, 4.8, most omega 4.8 alapú, tehát elég soxor volt cserélve és dirX9b, dirX9c) vagy az agp slot romlott el, de már fél éve volt benne a másik karim amikor elkezdete a hibákat és hozzá sem volt nyúlva. szal vmi 5let?
  • Met
    Dobd át nekem mailben, átkonvertálom.
  • Borg
    Attól, hogy általános segítségkérő topic, még a hardverben van.
    Magyarán ilyen file konvertálgatási problémáknak semmi keresnivalója itt.
  • M@TriX
    hopp, talán mégsem lesz jó, mert szerintem csak a corelt raktam fel a paintet nem, habár lehet be lehet importálni...
  • M@TriX
    mekkora a file?
    Csakmert nekem otthon van prog.
    Ha ráér a 7végén átdobhatod e-mailen en meg kiexportálom.
  • ent
    Nem jó, coral 6.0-ás fájlt ismer csak fel! Ez meg sajna 9.0-ás! Sájze
  • [Jakuza]
    Graphic Converter 2003
  • ent
    HELPHELPHELP!
    cpt kiterjesztésű (corel photopaint) fájlt, hogy a francba konvertáljak át gifbe vagy bmpbe akkor, ha nincs a gépeden corel????????????????????????
  • nemcsakfeel
    Chellonál hálókártya és kábelmodem milyen protokollon kommunikál? PPPoE vagy PPtP ?
    Amit kap a modem kivülről IP címet, azt továbbítja a hálókártyának is, mintha a modem egy DHCP kiszolgáló lenne?
    Vagy az "átjáró" IP cím akkor mit takar? az a modem saját címe vagy pedig az már a szolgáltatón belül található?