64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • [Jakuza]
    A 4. szikla utan fordulj balra, menj elore ugy 200 metert es ott fordulj jobbra.
    Ott latni fogsz egy barlangot menj be oda varni fog egy Yeti teged aki nem hasznal vazelint.
    Latod milyen segitokeszek az emberek ? Megtalaltuk neked az eleted parjat.
  • Furky
    Sziasztok! Hatalmas a problémám, segítsetek: Konfigom: gigabyte 7n400pro2 rev 2.0, barton 2500+, thermaltake volcano 11, radeon 9800pro, 2x512 Hynix, Sata 120GB Seagate Barracuda 7200.7, pioneer 120s,integrált 5.1 hangkártya:) Nos az a problémám, hogy a a vinyóm 4 részre van osztva, és a D partíciónál folyamatosan vezérlési hiba lép fel, és emiatt kilép mindig a játékokból. Formáztam már, rendszervisszaállítást, és a lomtárat is kikapcsoltam, Biost frissítettem már, nforce2 drivert is cserélgettem, felrakosgattam mindig új XP-t is, de semmi sem oldotta meg a problémát. Vincsi lehet gányos, vagy esetleg a satavezérlő, vagy valami más?? Eseménynaplóban a DISK-re panaszkodik mindig. Van, hogy 1 perc alatt 2-3szor is hibázik. Segítsetek please...
  • Johnyy
    *Segítség!* Kiestem a repülőből hazafelé és most a mount evereszten kóborlok! Kérdés: a 3. és a 4. közép csúcsos sziklás résznél merre kell fordulni
    ?????
  • [Jakuza]
    http://www.softwarepatch.com/windows/usbvia.html
    vagy
    http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;q240075
    Esetleg Unnoficial Win98SE SP pack
    http://exuberant.ms11.net/98sesp.html
  • nemcsakfeel
    Milyen címszóalatt keressem?
  • [Jakuza]
    Kell a 98nak USB javito csomag.Sot VIA-s chipsetnel meg esetleg USB patch is.
  • nemcsakfeel
    USB kártya telepítése Win 98 SE alá nem akar működni..
    Mi a francért foglal el az a nyamvadék kárty 3 db IRQ-t ?????
    Telepítés után se kép se hang, win töltődéskor vinyón matat 5 percig utána megáll a fekete, karakteres képernyőn, és nem lép tovább..
    Előtte semmi kérdőjel/felkiáltó jel nem látszik az eszköz kezelőben. Driver telepítéskor semmi hibát nem jelzett.
  • Danecay
    Hi All!
    Van egy kis gondom. Ha a megjelenítés tulajdonságainál, a speciális gombra kattintok, rögtön KÉKHALÁL és kiírja, hogy fizikai memória listázása lemezre, vagy valami ilyesmi. Próbáltam uninstallálni a videókártya (Radeon 9500)drivert is eltávolítani és ezek után alapértelmezett monitorvezérlő speciális tulajdonságaira bökni de az eredmény ugyan az.
    Találkozott már valaki hasonló dologgal, tudja valaki rá a gyógyírt?
  • nemcsakfeel
    Van még DNA kiadás is!!
    A Catalyst -ot az ATI adja ki, az a hivatalos meghajtó.
    Ezt dolgozzák kicsit át, hogy többet tudjál kihozni a kártyából, és lesz Omega, ill. DNA driver.
    Először én a sima Cat. al kezdenék a helyedben, azzal nem lehetnek kompatibilitási problémák.
  • nivan
    Gabesz amd64: a Kellékek/Rendszerezközökben valahol
  • Nemcso
    Mindkettő jó (Omega/Catalyst), de az omega driver-ek mindíg többet nyújtanak, a gyári Catalyst-nál.
  • Seeker666
    Sziasztok!
    most van elősször ATI (Raedon9800pro)kártyám. Melyik driver jobb hozzá az OMEGA vagy a CATALIST.
    előrre is köszi :)
  • Gabesz amd64
    Háj!Somebody mondja meg hogy kell csinálni rendszerhelyreállító kislemezt!!!

Kösszi
    Kösszi
  • Gabesz amd64
    Valaki a #4797-re?
  • Serpa
    köszi.
  • Gabesz amd64
    Hogy kell létrehozni azt a lemezt?
  • Gabesz amd64
    Még mindig problémám van!
    Valami rendszerhelyreállító kislemez kell neki amikor Repairolni akarom!
  • [Jakuza]
    Sry elirtam.
    Neked a valasz egyszeru igen azert van.
    A Miles az egy szimpla szoftveres lejatszas es azert nem hallod a recsegest.
    Probalj letiltani valamit a lapon, hogy atkeruljenek ,mas IRQra az eszkozok.
    Pl Com2, Com1, LPT port, USB attol fugg mit hasznalsz.
    Amit nem hasznalsz nyugodtan tiltsad le, max ha bekerul nyomtato, soros eger, firewire, S-ATA stb akkor visszateszed amire szugseged van.
  • Serpa
    hmmm ...

ez #4790 nekem jött ?
  • Gabesz amd64
    Kössz a válaszokat!
    majd még kérdezek ha valami gond van
  • [Jakuza]
    Azert irtam oda a #4790-et.
    Mert utana konnyen lehet hogy azzal a problemaval kell szembesulnie. :P
  • Serpa
    esetleg.
  • [Jakuza]
    Pontosabban halozat lesz csak a tarcsazo es annak adatbazisa tunik el.
    Huuuuu mit szoptam en anno vele mig rajottem mi a palya. :P
  • [Jakuza]
    Ja es meg valami ami fontos lehet ha leszeded a Servicepackot lehet eltunik a halozatod.
    Erdemes ezt kiolloznod:

Kerülő megoldás
    FIGYELMEZTETÉS: A Rendszerleíróadatbázis-szerkesztő helytelen használata komoly, az egész rendszerre kiterjedő problémát okozhat, annak javítása pedig az Operációs Rendszer újratelepítéséhez is vezethet. A Microsoft nem garantálja, hogy bármilyen, a Rendszerleíróadatbázis-szerkesztő használatából eredő probléma megoldható. Ezt az Eszközt a Saját felelősségére használja!

Ha nem tudja az SP1-t újratelepíteni, ellenőrizze, hogy az Objectname karakterlánc érték LocalSystem -re van-e állítva a következő rendszerleíróadatbázis kulcs alatt:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\RasMan

Miután ezt beállította, akkor törölje a következő rendszerleíróadatbázis kulcsokat. Ezeknek a kulcsoknak a jelenléte egy SP1 nélküli Windows XP alapú számítógépen szintén a korábban leírt jelenségeket okozhatja:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\RasMan\PPP\EAP\25

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\RasMan\PPP\EAP\26

A kulcsok törléséhez a következő lépéseket hajtsa végre.

Megjegyzés Ez az eljárás a rendszerleíróadatbázis kulcsok biztonsági mentését is tartalmazza, a kulcsok módosítása előtt..
    Kattintson a Start-ra, majd a Futtatás-ra.
    A Megnyitás dobozba gépelje be regedit, majd kattintson az OK gombra.
    Keresse meg és kattintson a következő kulcsra a rendszerleíróadatbázisban:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\RasMan

A Fájl menüben kattintson az Exportálás-ra.
    A Fájlnév dobozba gépelje be Exportalt rasman kulcs, majd kattintson a Mentés-re.
    A RasMan kulcsban keresse meg és kattintson az ObjectName karakterláncra.

Ha ez az érték nem LocalSystem-re van állítva, a következő lépéseket tegye:
    A Szerkesztés menüben kattintson a Módosítás-ra.
    Az Adat dobozba gépelje be LocalSystem, majd kattintson az OK gombra.
    Keresse meg és duplán kattintson a következő kulcsra a rendszerleíróadatbázisban:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\RasMan\PPP\EAP\25

A Szerkesztés menüben kattintson a Törlés-re.
    Kattintson az Igen-re a rendszerleíróadatbázis kulcs törlésének megerősítéséhez.
    Ismételje meg a 7-9. lépéseket a következő rendszerleíróadatbázis kulcs törléséhez :
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\RasMan\PPP\EAP\26

Lépjen ki a Rendszerleíróadatbázis-szerkesztőből és indítsa újra a számítógépet.
  • [Jakuza]
    Na ezt kellett volna kihagynod.
    SP2 egy nagy kaka.
    Kizarolag csak rendszerbuzeratoroknak es onsanyargatoknak ajanlott.
  • nemcsakfeel
    sp2 lehet hibás.
  • [Jakuza]
    Tettel ra valami SP-t ?
    Nezd meg eloszor , hogy nem e melegedik valami esetleg nincs e tul nagy aramingadozas a tapnal.
    A telepites ha nem megy akkor meg marad a bootolas a CD-rol.
    Vagy kiprobalhatod a futtatasnal az " sfc /scannow " parancsot, ami elmeletileg visszaallitja az eredeti XP fajlokat.
  • Gabesz amd64
    És az Win xp SP2 is fenn van már!
  • ollie
    bootol a telepítő cd-ről, és repair...
  • Serpa
    alaplapi hálókártya IRQ -ja és a hangkártya IRQ -ja ugyanaz. (22)
    ez eredményezheti azt, hogy a CODban, ha EAXot állítok be, akkor torz, recsegő hangok vannak ?
    miles fast 2D re állítom akkor ez nincs.
  • Gabesz amd64
    Csá mindenkinek!

Volna egy próblémám!

Windows xp futás alatt van és 20 perc múlva lefagy!
    Reset gomb újra betölt a Winxp és kb 20 múlva megint lefagy!
    Mitől lehet ez?
    Újra rakni meg nem engedi mert kiírja telepítés közbe hogy:
    setup* fájlt nem tudja futtatni!

Na mondom király...

Valaki valamit...
    please...
  • PLackó
    hmm.arra szügségem lesz
  • CoolStuff
    FlashGettel 20 körül!
    Na megyek tanulni!:(
    Sokk szerencsét!:P
  • PLackó
    kemény 5k val jön:D
    neked is?
  • CoolStuff
    elhiszem:D
  • PLackó
    thx.
    nem vagyok annyira láma,de tényleg nem engedte.
  • CoolStuff
    Mondom format c:!:DDD
  • CoolStuff
    http://files.europe.creative.com/manualdn/Drivers/Others/1970/LiveDrvPack_Patch.exe

Tessék!
  • PLackó
    jól vanna,nekem mindenhez valami sorry-t kiír és nem tölti le:P
  • CoolStuff
    http://files.europe.creative.com/manualdn/Drivers/Others/1972/LiveDrvUni-Pack(ENG).exe