64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#5654 Alaplapi driver (van külön sata?) fent van? -
mochee #5653 Szevasztok! Valaki segítsen! Vettem ma egy Maxtor SATA 120 gb vinyót, és bedugom, és nem ismeri fel. A gépem: MSI 865PE Neo2-P alaplap, meg nemtom a többi érdekes-e, de 512 Mb DDR 400 RAM, Intel 2,8 Ghz proci, és GeForce Ti4200. -
ent #5652 Mi köze egyébként a hardveres pinnacle pctv krtya és a net között (letöltés szintjén)??? -
ent #5651 A konfigom mutatja, hogy nem!
Hardveres -
ent #5650 Eddig nem volt csak modemem és soha nem töltöttem le ezerrel. Egyébként 56-65k val jön a mikro-lan! -
#5649 en voltam...
az a baj hogy nem igazan voltak regen problemak ezzel.. ez most meg elojott.. lehet haldoklik a fej vagy valami.. -
#5648 Nekem pont ilyet csinál a gép, ha az agyonhasznált CDRW lemezeimet akarom beolvastatni a Pioneer DVD-íróval. Nekem is az a véleményem, hogy az íród nem szereti az Imation-t. (Mintha már feltetted volna egyszer ezt a kérdést, és mintha már ugyanezt válaszoltam volna, de lehet, hogy nem te voltál :) -
#5647 ezt adtak + tok jol nezett ki:)
(jobban nez ki mint a pio meg a nec egyutt)
de tudom.. ez elegge LOL... -
#5646 ok.. akkor esetleg legyen dvd iro vasarlas?? ok.. szerintetek melyiket?
NEC 3500
Pio 108 -
#5645 Azt tudom de olyan kell, hogy közben tudjam használni. -
#5644 letömöríted a mappát és levéded jelszóval... -
#5643 Van valami progi amivel lehet jelszóval védeni könyvtárakat, hogy mások ne tudjanak belenézni? Mivel USB-s vinyórol van szó, olyan kellene amit nem kell a gépekre külön telepítgetni. -
#5642 ha találsz ilyet szólj :) -
Professor #5641 Sziasztok!
Viszont most én kérdeznék.
Olyan kütyü kéne, ami vezeték nélkül átviszi a monitor jelét. Elég, ha tudja a 800x600-at, persze jó lenne 100 Hz-el.
Köszi: Bálint -
Professor #5640 Szia!
Az LG írókkal komoly fenntartásaim vannak. Az ASUS-t nem ismerem ilyen téren, de miért nem mondjuk a Pioneer - Toshiba - NEC hármas közül választasz, hogy a Plextor-t vagy a TEAC-ot ne is említsem? Olvass utána itt, vagy máshol, pont van ilyen topic itt is: Melyik DVD írót vegyem? -DVD író tapasztalatok- már 1141 db hozzászólással, csak lapozni kell a témáknál.
Bálint -
Professor #5639 Szia!
Ahogy nézem elég drága cuccokat sorolsz fel a "láblécedben", hogy került hozzád az az Optorite, vagy mi? A CD- vagy DVD-író az egyik olyan alkatrész, aminél csak a legjobbak közül szabad választani, a másik pedig a lemez, főleg, ha nem csak 1-2 hónapra kell a rajtalévő. Legalább az egyiknek mennie kell, ha nem mind a kettőnek.
Bálint -
Professor #5638 Szia!
Általában azért jobb, ha digitálisan viszed át a jelet a számítógépből az erősítőbe, mert az olcsó számítógépes hangmegoldásoknak biztos rosszabb a hangja. Az ASUS egy ideje Analog Devices chip-eket is rak az alaplapjaira, ami egy komoly cég, na persze ők is gyárthatnak gyenge dolgokat, de meg kell hallgatni. Mondjuk, az is igaz, hogy az olcsó, meg a nem is olyan olcsó házimozis cuccokba se tesznek jó DAC-ot. Szerintem, kösd össze így is és úgy is, hallgasd össze a kettőt, döntsd el, hogy szól jobban, és már meg is van a válasz. Gyanítom a Yamaha fog nyerni.
Amúgy ha TV-n szeretnéd nézni, akkor lehet, hogy jobb, ha asztali lejátszót veszel, a zaj miatt meg mindenképp. Ha így teszel, ugyanaz a kérdés marad, mármint, ha a lejátszón van 5.1-es kimenet. Még egy dolog: a digitális összeköttetések közül a coax jobb, mint az optikai.
Bálint -
#5637 Egyertelmu probalkozz masik lemezekkel, mert ezt az irod nem szereti. -
#5636 Ahoy.. van egy nagyobbacska /mihezkepest/ problemam..
van egy optorite vagy milyen dvd irom...
es imation dvd -r lemezeket szoktam irni ( van vagy 50 eddig)
de altalaban ha a dvd iroba teszem ezeket a dvd lemezeket.. akkor leall a gep amig ki nem veszem a lemezt.. bar mostansag vagy lefagy a gep.. vagy negynehezen tovabbmegy...
nemtom mi tevo legyek.. mar megcsereltem a felosztast (mostmar slave) jumpereket is attettem jo helyre.. es cable selecttel is megprobaltam... de nem jobb:((
most vagy nezek masik dvd lemezeket... vagy vehetek dvd irot. de a dvd iro alig fel eves...
firmware frissites is megvolt!!!!....
egyszeruen nem ertem:( -
#5635 net tv: ? -
#5634 Flashget hány k-val tölt le?
Tedd kézibe,és húzd lejjebb a csúszkát! -
#5633 Eddig nem szaggatott? Eddig milyen neted volt? -
ent #5632 Szega all!
Előfizettem egy mikrós netre, de nem is ez a lényeg!
Újratettem a rendszert egy jogtiszta xpvel és a netről letöltsé közben (flashget) a tv nézése kegyetlenül szaggat!
Vki megoldással? -
jpetya #5631 Sziasztok!
DVD-irót szeretnék vásárolni szerintetek melyiket?
ASUS DRW-1604
LG 4160 B
NEC ND-3500 -
#5630 Sziasztok!
Problémám a következő: Y-160 USB-IrDA XP oprendszer SP2 nélkül
benyomom neki az eszközt, keresi a drivert... berakom a minidisc-et, fél óra keresés, és nem találja az xp-s drivert...
Ha a CD-ről nyomom a setupot, akkor feltesz pár file-t a c:\widows\usb-irda könyvtárba, és kéri huzzam ki az eszközt, oszt majd ha ujra bedugom, akkor a windows befejezi a telepitését az eszköznek...
Csakhogy ezután ujra fennáll a probélma, kezdődik minden előröl
Tenap sikerült müködésre birni vmi csoda folytán, ma csak anyit tettem, hogy átdugtam az elől lévő USB portból a hátsóba?
MA MI A ...ÉRT NEM MEGY??
PLS HELP!! -
the Godfather #5629 Keresem a Sapphire vidkártyákhoz adott CD-n levö Redline nevü progit. Ha valakinek megvan, esetleg feltenné valahová, letöltés céljábol, nagyon hálás lennék. -
#5628 Aha nekem megvan az UHU 1.1-is de jelenleg Xp van fenn meg a Fedora 3(linux i386).A fedora-nak látnia kéne? -
#5627 15 E körül lehet egybe..
#5624 : biosba belépsz gép bekapcsolás után ( pl. amikor teszteli a memóriát megnyomod a [Delete] gombot. ) az első menüpontba belépsz, és megnézed miket ír ki.
keresel utána egy Ide Auto Detect menüpontot, arra rányomsz, elvileg az összes vinyódat, cd-det kiírja.
1: ha nincs köztük a dvd meghajtód, akkor azzal vagy kábel probléma van, vagy vidd vissza boltba.
2: Ha látja, akkor win reinstall. -
#5626 Azt hogy tudom megnézni? Már nézegettem, de cd-dvd meghajtóra utalást nem láttam... Bocsi ehhez a részhez kicsit láma vagyok.
Amikor bekapcsolom a gépet, villog a lámpája, amikor bootolni akar róla, így gondolom látja... -
#5625 BIOS látja? -
#5624 Sziasztok!
HELP!!!
Egyik pillanatról a másikra eltűnt a DVD meghajtó a gépemről, újraindítás után sem jelenik meg. Új hardver keresése sem segít. Valami ötlet, sürgős lenne!
Előre is köszi!
-
#5623 Nincs valakinek véletlenül egy felesleges, de hibátlan serial (soros) portos egere? -
#5622 mégse 128k val szedek!!!!!!!!!!!!
csak warezrol jött 100 zal najo
KIRÁLYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY -
#5621 hé 512-es adslem van és ugye 64k töltés
de most töltök 100-zal nemtom kétszerezte netet már matáv???
de akkor meg miért nem 128-al szedek? -
#5620 pár ezer forint -
Eszter #5619 Sziasztok.
Tanácsot szeretnék kérni...
Mennyiért lehetne eladni egy Mercury alaplap, AMD 1800+ proci, GeForce4 MX 440 128 MB videók., ház, billentyűzet, LG cd író kiépítést.
Fejlesztés után megmaradt, és nem levélnehezéknek akarom használni.
Köszi a tippeket. -
#5618 milyen disztribuciod van???
az ujabbak mar mind ismerik az ntfs-t! pl uhu.. 1.1
amugy csak kell hozza szedned ntfs ertelmezot + be kell mountolnod -ro ra. -
BBking #5617 Ezen nem tudom miért csodálkozol?! Mindenki tudja, hogy az FX szériák szarok! Dobd ki! Vegyél ATI-t! -
#5616 Azt vágom honnan kéne linux alól csak a baj az hogy kéne valahonnan hmm.. ez a izé az hogy lássa az ntfs-t.Mert így nem látja!! -
neonx #5615 Nekem is van egy gondom a Geforce 5900 ha elinditok egy játékot Pl NFS,HL2 10 perc után lemegy 3-10 fps-re,és beszaggat de ha kilépek a windowsba utánna vissza akor nincs gond, pedig nincs húzva a kártya és friss a driver van fent.
2.4 proci huzva van 3.0-ra egyszerüen nem tudom mi a baj és ha leveszek minden részleteséget,meg texturát meg mindent (a windowba a kártya beállításnál)akkor nem csinálja de rohadt szar a kép meg nagyon csunya de úgy mükszik rendesen,és nem hiszem hogy azért egy FX5900-nek ezt kellene produkálni,VAGY IGEN de nem is XT.És már nem tudom hogy mit kellene kitalálni hogy jo legyen.
Portalanitottam
Uj windows raktam
4 Driverel probáltam
Játékok amivel probáltam (NFS,HL2,Medal)
Az Nfs LOw beállítással Megy 30-40 fps
És van ugy hogy beszaggat és lemegy 3-10 Fps
AZT HITTEM HOGY MELEGSZIK A GÉP DE NEM MERT AMIKOR LEMEGY 3 FPS-RE RÖGTÖN KILÉPTEM ÉS A KÁRTYA HŐMÉRSÉGLETE 69C FOK DE AZ JOOO MÉG NEM.
SEGITSETEK!!!!!