64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#5694 Nekem is van hasonló gondom,Abit nf-7 Gef2 gts karival be sem bootol...Csak megjegyzem,Atival tökéletes!:) -
#5693 Hi...e lenne a lapom: ECS K7VTA3 / Kobian KOB KT266a FSX...na a szutyok Ati Rage 32 mb-os kövület kifogástalanul "ketyeg" benne...ha viszont a Nvidia gf 3 ti -t teszem bele akkor vagy 1folytában restartol vagy kivág minden progibol az asztalra----kék háttérrel szomorit el...ott a display dll-el van vmi gondja....HMMM????...thx
Persze uj a rendszer,chipset,driverek,stb fenn van....
-
HRaVeN1 #5692 Most vettem új procit, meg hozzá hűtőt, a bordán pedig alapból van paszta. A kérdésem az lenne, hogy le töröljem-e akkorára amekkora a proci magja, vagy nyugodtan hagyhatom? -
#5691 Próbáld ki 4x-es AGP-vel, hátha. -
BlackWolf #5690 szvsz vegyel 9800prot en szeptben vettem 45er azota biztos olcsobb foleg hogy a 9700pro tuti tobbet volt mar hasznalva mint egy esetleg hasznalt 9800as -
#5689 az más volt ott roszul kötöttem be és azért irta ki de elötte is ilyen volt meg most is szal nem értem de kibaszott idegesitő már -
#5688 #5677-ben meg az ide kábeleiddel voltak gondok, az is lehet. Vagy azóta az a prob. megoldódott? -
#5687 nemtom hogy dolgozik e tápom meg 300 asszem vagy 340 nemtom... -
#5686 Akadozás közben dolgozik a vinyó?
Milyen tápod van? -
Vegas #5685 Szerintetek megéri egy ATI Radeon 9700Pro 40k-ért??? -
#5684 nekem olyan gondom van hogy napokba vettem ati radeon 9800 pro 128ddr 256bitest és azota hogy mondjam akadnak a játékok:))
de nem ugy hanem ilyen megállások vannak benne meg lemegy fps...de ilyen gagyi játékoknál is mint cs steam vagy diablo...elég lol
megy a játék hirtelen leugrik fps belassul majd felugrik és ezt csinálja amug gépem
asusa7n8x-x
512ddr
amd 2100+
meg ez a kari...pedig már raktam fel uj wint is...
meg olyan hogy futtatom 3dmark03-at és ahol 40-50 fps ott is lassulva megy a kép.....
szal mitől lehet?
meglehet faszsság de az nem befolyásolja hog yesetleg kevés áramot kap a kari mert ugye ez már táprol szivja áramot és esetleg melegedik mert keveset kap
na mind1 valaki segitsen pls -
ent #5683 Megvan a megoldás: NERO 6.6.0.1 és semmi más! -
#5682 Nem kell valami Nero ASPI drivert felrakni? -
ent #5681 Ugyanaz! -
ent #5680 Dem ár a legújabb neroval is kipróbáltam! -
#5679 Szeretném, ha az 5112-es toshibám 4x-esen írna ritek g05-öt.
Tud valaki segíteni? -
ent #5678 Ja, de hol? -
#5677 nya délután dugdostam kábelokat:)
és ezt irja ki a ram teszt alatt a gép mikor inditom:
secondarí ide chanel 80 conniction not installed vagy valami ilyesmit
viszont müködik minden a 2 cd rom meg a 2 vinyo is de akkor mit rontottam el? -
#5676 Nekem is volt ilyen, a beállításokban kell szétnézni asszem. -
#5675 de oan aranyos! kész ez van nincs mit tenni,, több már 1 honapnál! ,, byz,,, nem segítetek :(((((( -
ent #5674 Nálam is van egy gond:
xp sp2, jogtiszta xp, jogtiszta nero 5.5.9.9 express és a következő bibi:
egyszerűen nem észleli nero install után, hogy van dvd író (csak image driver-t ismer fel). Az eszközkezelő látja, bios látja, stb. Mi lehet a baj? -
ent #5673 Akkor felejtsd el az új drivert!!!
nvidia oldalról a legutolsót használd! -
neonx #5672 Ezt nem hiszem el most vettem egy inno3d 6800 Gt-t és belerakom a gépbe tuti jol müködik HL2 full maxon minden 50-60 fps erre 10 perc után lemegy 10 fps-re mi a fasz van a géppel???????Kilépek ujra beinditom a hl2-öt tuti jol megy minden aztán 10 perc után megint csinálja!!!!!
Konfig
2.4 huzva 2.8-ig probáltan alap helyzetbe ugy se jo
2X 256 DDR400 Kevés a ram??? nem tudom
Xp sima nem sp1/
400w táp/nem hiszem hogy kevés lenne
2 winyo
1 dvd iro
1 fdd
friss driver 66.93
Segitsetek!!!!! -
#5671 más progi kombinációval?
pl. flashget, és vision nélkül.. -
#5670 milyen fájlok azok?
dll? vxd? -
#5669 Nem volt leírva mellé, hogy mit csinálj vele? -
mochee #5668 Az említett alaplaphoz nem adtak a driver cd-jén Sata drivert vagy valahogyan nagyon máshogy nevezik, mert nem bukkantam rá. MSI Neo-2P 865PE Mélyen tisztelt MSI oldalán van ugyan sata driver de kicsomagolom, és nem tudom mit csináljak vele. Pls help! -
ent #5667 A kasreszhoz kapott pinnacle pctv szoftverrel!
Egyébként igen overlayben visionnal.... -
#5666 Kell külön driver a satához, adják a laphoz. -
#5665 a poént tudjuk mi a #5660 meg nem :D -
#5664 Csak mar kisse unalmas, hogy allandoan ezt csinalod, mar kozel egy honapja. -
ne bánts kérlek -
#5662 amúgy én is lehúzhatom magam de ne fogalmazz vulgárisan amúgy meg kabbe ,, poén,, tudod mi az?? idiota!!! -
#5661 töröld ki vele a trottyatd seggedet. -
#5660 *Segítség!* Itt ülök a titanicon elsülyedtem 100 éve egyre kevesebb a levegőm, találtam egy 3,2 gigaherces laptopot és aról sg-zek! MIt tegyek?? -
#5659 Mi köze egyébként a hardveres pinnacle pctv krtya és a net között (letöltés szintjén)???
mármint hogy processzor használat?
Az alap kérdésem arra vonatkozott hogy netes tévét nézel e, de akkor nem azt.
Visionnal nézed? Overlayen van ? -
GAAMMEER #5658 SEGÍTSÉG!!! -
mochee #5657 Az semmit, ez a gond. Azon kívül hogy van, és szép a dugattyú kinézete, meg hogy a SATA gyorsabb mint az ATA. Asszem ebből az lesz, hogy megkérdem a bótba mi a trükk, de azért kösz, hogy megpróbáltál segíteni. -
#5656 Látod ezt nemtom, azért az nemárt ha felrod az alaplap driverét. Vagy mit ír a kézikönyv sata vinyó esetén? -
mochee #5655 Alaplapi szinten sem látom, a SATA Driver meg oprendszer alatt van nem?