64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • barret
    Nekem is van hasonló gondom,Abit nf-7 Gef2 gts karival be sem bootol...Csak megjegyzem,Atival tökéletes!:)
  • Ryleh
    Hi...e lenne a lapom: ECS K7VTA3 / Kobian KOB KT266a FSX...na a szutyok Ati Rage 32 mb-os kövület kifogástalanul "ketyeg" benne...ha viszont a Nvidia gf 3 ti -t teszem bele akkor vagy 1folytában restartol vagy kivág minden progibol az asztalra----kék háttérrel szomorit el...ott a display dll-el van vmi gondja....HMMM????...thx

Persze uj a rendszer,chipset,driverek,stb fenn van....

• HRaVeN1
    Most vettem új procit, meg hozzá hűtőt, a bordán pedig alapból van paszta. A kérdésem az lenne, hogy le töröljem-e akkorára amekkora a proci magja, vagy nyugodtan hagyhatom?
  • Crokin
    Próbáld ki 4x-es AGP-vel, hátha.
  • BlackWolf
    szvsz vegyel 9800prot en szeptben vettem 45er azota biztos olcsobb foleg hogy a 9700pro tuti tobbet volt mar hasznalva mint egy esetleg hasznalt 9800as
  • raziel.
    az más volt ott roszul kötöttem be és azért irta ki de elötte is ilyen volt meg most is szal nem értem de kibaszott idegesitő már
  • Crokin
    #5677-ben meg az ide kábeleiddel voltak gondok, az is lehet. Vagy azóta az a prob. megoldódott?
  • raziel.
    nemtom hogy dolgozik e tápom meg 300 asszem vagy 340 nemtom...
  • Crokin
    Akadozás közben dolgozik a vinyó?
    Milyen tápod van?
  • Vegas
    Szerintetek megéri egy ATI Radeon 9700Pro 40k-ért???
  • raziel.
    nekem olyan gondom van hogy napokba vettem ati radeon 9800 pro 128ddr 256bitest és azota hogy mondjam akadnak a játékok:))

de nem ugy hanem ilyen megállások vannak benne meg lemegy fps...de ilyen gagyi játékoknál is mint cs steam vagy diablo...elég lol

megy a játék hirtelen leugrik fps belassul majd felugrik és ezt csinálja amug gépem
    asusa7n8x-x
    512ddr
    amd 2100+
    meg ez a kari...pedig már raktam fel uj wint is...

meg olyan hogy futtatom 3dmark03-at és ahol 40-50 fps ott is lassulva megy a kép.....

szal mitől lehet?

meglehet faszsság de az nem befolyásolja hog yesetleg kevés áramot kap a kari mert ugye ez már táprol szivja áramot és esetleg melegedik mert keveset kap
    na mind1 valaki segitsen pls
  • ent
    Megvan a megoldás: NERO 6.6.0.1 és semmi más!
  • Met
    Nem kell valami Nero ASPI drivert felrakni?
  • ent
    Ugyanaz!
  • ent
    Dem ár a legújabb neroval is kipróbáltam!
  • Lteebee
    Szeretném, ha az 5112-es toshibám 4x-esen írna ritek g05-öt.
    Tud valaki segíteni?
  • ent
    Ja, de hol?
  • raziel.
    nya délután dugdostam kábelokat:)

és ezt irja ki a ram teszt alatt a gép mikor inditom:

secondarí ide chanel 80 conniction not installed vagy valami ilyesmit
    viszont müködik minden a 2 cd rom meg a 2 vinyo is de akkor mit rontottam el?
  • Met
    Nekem is volt ilyen, a beállításokban kell szétnézni asszem.
  • Johnyy
    de oan aranyos! kész ez van nincs mit tenni,, több már 1 honapnál! ,, byz,,, nem segítetek :((((((
  • ent
    Nálam is van egy gond:
    xp sp2, jogtiszta xp, jogtiszta nero 5.5.9.9 express és a következő bibi:
    egyszerűen nem észleli nero install után, hogy van dvd író (csak image driver-t ismer fel). Az eszközkezelő látja, bios látja, stb. Mi lehet a baj?
  • ent
    Akkor felejtsd el az új drivert!!!
    nvidia oldalról a legutolsót használd!
  • neonx
    Ezt nem hiszem el most vettem egy inno3d 6800 Gt-t és belerakom a gépbe tuti jol müködik HL2 full maxon minden 50-60 fps erre 10 perc után lemegy 10 fps-re mi a fasz van a géppel???????Kilépek ujra beinditom a hl2-öt tuti jol megy minden aztán 10 perc után megint csinálja!!!!!
    Konfig

2.4 huzva 2.8-ig probáltan alap helyzetbe ugy se jo
    2X 256 DDR400 Kevés a ram??? nem tudom
    Xp sima nem sp1/
    400w táp/nem hiszem hogy kevés lenne
    2 winyo
    1 dvd iro
    1 fdd
    friss driver 66.93

Segitsetek!!!!!
  • nemcsakfeel
    más progi kombinációval?
    pl. flashget, és vision nélkül..
  • nemcsakfeel
    milyen fájlok azok?
    dll? vxd?
  • Met
    Nem volt leírva mellé, hogy mit csinálj vele?
  • mochee
    Az említett alaplaphoz nem adtak a driver cd-jén Sata drivert vagy valahogyan nagyon máshogy nevezik, mert nem bukkantam rá. MSI Neo-2P 865PE Mélyen tisztelt MSI oldalán van ugyan sata driver de kicsomagolom, és nem tudom mit csináljak vele. Pls help!
  • ent
    A kasreszhoz kapott pinnacle pctv szoftverrel!
    Egyébként igen overlayben visionnal....
  • Metwork
    Kell külön driver a satához, adják a laphoz.
  • Laalee
    a poént tudjuk mi a #5660 meg nem :D
  • [Jakuza]
    Csak mar kisse unalmas, hogy allandoan ezt csinalod, mar kozel egy honapja.
  • nemcsakfeel

ne bánts kérlek
  • Johnyy
    amúgy én is lehúzhatom magam de ne fogalmazz vulgárisan amúgy meg kabbe ,, poén,, tudod mi az?? idiota!!!
  • nemcsakfeel
    töröld ki vele a trottyatd seggedet.
  • Johnyy
    *Segítség!* Itt ülök a titanicon elsülyedtem 100 éve egyre kevesebb a levegőm, találtam egy 3,2 gigaherces laptopot és aról sg-zek! MIt tegyek??
  • nemcsakfeel
    Mi köze egyébként a hardveres pinnacle pctv krtya és a net között (letöltés szintjén)???
    mármint hogy processzor használat?
    Az alap kérdésem arra vonatkozott hogy netes tévét nézel e, de akkor nem azt.
    Visionnal nézed? Overlayen van ?
  • GAAMMEER
    SEGÍTSÉG!!!
  • mochee
    Az semmit, ez a gond. Azon kívül hogy van, és szép a dugattyú kinézete, meg hogy a SATA gyorsabb mint az ATA. Asszem ebből az lesz, hogy megkérdem a bótba mi a trükk, de azért kösz, hogy megpróbáltál segíteni.
  • Met
    Látod ezt nemtom, azért az nemárt ha felrod az alaplap driverét. Vagy mit ír a kézikönyv sata vinyó esetén?
  • mochee
    Alaplapi szinten sem látom, a SATA Driver meg oprendszer alatt van nem?