64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • nemcsakfeel
    az a bajod..
    nekem látta anélkül is viszont szívtam is miatta!!!! partícionáltam Win alól, erre másik partíció eltünt.. az SP1 miatt..
    először csak pl 10 gigára formázd le, a többit majd sp1 után.
    ingyenesen: RanishPartition manager
  • Kumesz
    Köszi megnézem
  • [Jakuza]
    Hat nem artott volna leparticionalni, akkor latnad a sajatgepnel is.
    Amugy a Partition Manager jo lesz hozza.
  • Kumesz
    Hy ALL! EGY MAxtor Diamond 160gb winchivel küszködök és az a gond hogy az eszközelőbe látja a gép de a sajátgépnél már nincs meg a vinyó!Teljesen szüz most vettem és szeretném leformázni!mit tegyek?
  • barret
    Sp1 nincs...
  • nemcsakfeel
    Az vagy BIOS vagy SP1 nélküli korlát!!!
    olyan 145 GB körül kéne lennie
  • Met
    Nem alaplapi a hangkártya?
  • grebber
    Nem tudja valaki hogy az miért lehet hogy amikor halgatok zenét és közben megy pl a torrent és irok valahova pl ide a forumba akkor elkezd akadni a hang.Játékokon belül is szokott akadni de nem mindig.

Mi okozhatja ezt?
  • raziel.
    nekem 114 ;)
  • barret
    Hát ez bosszantó...Már nem az elsó eset,Nekem is a120-as Seagate csak 110 giga...
  • Aspyrin
    Nézd meg a maxtor weboldalán, hogy nincs-e esetleg a vinyódhoz vmi kiegészítő file, ugyanis az én samsungomhoz találtam programot amivel már teljesnek látja a rendszer.
  • Met
    Semmit, annyit elvesz a formázás. Nekem a 120-as Samsung csak 111,7 GB.
  • barret
    Hi,lenne egy kérdésem! Win Xp cd-vel megformáztam egy 160 gb-os Maxtor diamond max vinyót telepítés elótt,és a formázott mérete csak 137 giga lett!
    Mit rontottam el? Már rajta a win...
  • HRaVeN1
    Hát olyan izé..
  • Met
    Ha lehúzod a vinyót is akkor bírni fogja :D
  • Aspyrin
    az meg mi?
  • HRaVeN1
    még codegen márkának is?
  • nemcsakfeel
    "márkás " tápnak el kell bírni.-
  • HRaVeN1
    El fog bírni egy 9800prot + 2600xp-t egy 300-as codegen táp, ha minden nélkülözhető cuccot lehúzok róla (dvd író, olvasó, stb..)?
  • Csu71
    Geforce fx 5600-om van

de haveromnak is ijen van és neki müxik
    :(
  • Thunder2
    Csá! én nem tudom én még nem halottam ilyen memória frissítésről!
    Egyébként milyen alaplapod van?
    mert nekem volt két napja egy sz.r ASUS A7N8X-X alaplapom és semmilyen memóriát nem kezelt le rendesen. Kipróbáltam 1 noname 512Mb-os 333MHz-es memóval meg 1db 512Mb-os 333MHz-es Kingstonnal és mind a két memória írása/olvasása a következő:
    Noname: 823Mb/s 2354Mb/s
    Kingston 875Mb/s 2497Mb/s
    És szerintem a Kingstonok az egyik legjobb márlájú memók
    úgy hogy az alaplapom volt a szar
    csumi
  • blazini
    Hi!
    Abban kérném valaki segítségét, hogy:
    Kicseréltem a gépemben a memóriát, de mióta bent van fagyogat a gép meg mintha lassabb lenne. Ez miért lehet?
    Halottam olyat hogy valahogyan frissíteni kell vagy valami ilyesmi ,hogy normálisan működjön.
    Erről tudna nekem mondani valamit?
    Köszi!
  • nemcsakfeel
    na ne itt melegedjél!
  • CSOCSO
  • Aspyrin
    úgy tűnik nincs directx9c kompatibilis videokarid
  • barret
    Azt írja,hogy a videokártyád nem dx9 kompatibilis! Milyen kártyád van?
  • Csu71
    Szasztok!
    Nekem lenne egy olyan problémém, hogy mikor elíndítanám a sims2-t ezt írja ki:

Failed to finder any DirectX 9.0c compatible grapics adapter in this system! Please make sure you have DirectX 9.0c compatible grapics adapter and have installed the latest driver provided by the manufacturer. The application will now terminate.

Leszedtem a legújabb nvidia drivert + a directX9.0c is, de ugyanezt írja ki.

PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ PLZ

Aki tud segíten az írjon vagy ide, vagy [email protected] e-mail címemre!

Előre is kösz!!!
  • barret
    Crack
  • titty
    Szevasz Jakuza le tudnád irni nekem részletesebben hogy a TotalCommandert hogy lehet regisztrálni,olcsobban vagy esetleg ingyen gondolom nem fizet érte mindenki 9000HUF-ot.Vagy máshogy nem lehet nem szeretném mindig azt lesni hogy 1-es,2-es,vagy3-mas.
  • grebber
    Ezt nem probáltam mert van amikor 2-5 napif nem csinálja de van amikor 10 percenként szóval ha lekapcsolnám akkor nagyon sokáig kéne várnom a végeredményre.
  • [Jakuza]
    Totalcommanderbol nem letezik freeware verzio.
    Esetleg probald ki ezt a fajlkezelot ez biztosan freeware es hasonlit a Total Commanderre.
    http://www.honositomuhely.hu/ism/kat8/file/freecmd.php
  • titty
    Szevasztok lehet hogy kicsit amatőr vagyok olyan oldalt keresek ahol van TotalCommander 6.03a vagy 6.00 de freeware kellene amit nem kell regisztrálni,sok oldalon néztem de csak shareware-t találok. Légyszi segitsetek egy kezdő gépészkedőn.
  • M@TriX
    ;)
  • [Jakuza]
    Adjatok BIOSban nekem USD-t :P
    Nem is kell akkor mennem mar a bankba $-ert .:P
  • M@TriX
    USD :), azaz USB
  • M@TriX
    ha letiltod a BIOSban vagy más IRQt adsz az USD-knek? vagy Winreinstall? :)
  • Aspyrin
    b@sszad szét aztán kiderül :-)
  • stormnet
    Hi, a .bin es fileket hogy lehet kinyitni ?
  • grebber
    De szétbaszom ezt a szar fos gépemet tisztára idegbeteggé tesz.
    Állandóan kékhalálos k.rvaannyával leáll.És nem tudom mi az oka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • M@TriX
    eddig gondolkoztam, de végül beugrott...