64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#5814 heló!
egy olyan kérdésem lenne, hohy vettem egy abit is7es lapot, össszeraktam fasza meg minden, de amikor bekapcsolom, akkor a ventik felpörögnek ugy 5 mp-ig, aztán leáll. Ujra nem lehet inditani,hanem tápcsati ki,majd be és akkor indul ujra...a táp nem hinném hogy szr (400 w codegen) és egy másik táppal is kipróbáltam... mi lehet a para? config is7es lap, cel.2.4 prescott dobozos cel. 256 infineon ddr 400. Nos? -
#5813 Milyen hűtő van rajta? -
#5812 formázás után nem igazán marad virus, a mai virusok sokkal inkább vindows hibákat kihasználó férgek, mint trükkős winyo szinte elérhetetlen részen megtelepvő károkozó programok.
tehát 99% hogy format után nem marad virus -
KViktor15 #5811 Sziasztok! Igaz, hogy ha leformázom a winyómat akkor utána még maradhatnak rajta vírusok? Ha igen azokat csak irtóval lehet kiirtani? előre is kösz -
ZsirosKenyer #5810 gondolom regi programokat szeretnel installalni..ilyen pl a half-life 1 , theme hospital ,stb..
lenyegeben annyi a gond h az XP ugye NT alapu es nem a win98 strukturajat koveti. ja es ne feledkezzunk meg rola h valoszinuleg SP2 szervizcsomag van a gepeden ugyanis nalam is emiatt kötexik..haver sima xp-jén tökéletesen feltelpül a hl1 is -
#5809 Nekem is ismeros:)
Csak Home verzional talalkoztam vele! -
stormnet #5808 Sztem prescott! 2X annyi a cache ! Bár nem nagyon lehet észrevenni, de mégis a duplája, a melegedés sem olyan veszélyes. Nekem az eddigi legtobb °C amit elértem az az 56 volt, nagyon leterhelve. Amúgy 40 korul van. -
stormnet #5807 Tegnap nekem is volt ilyenem de hogy miért ?! -
#5806 Ez mit jelent, mert van egy csomó program amit e miatt nem tudok installálni? -
#5805 Van egy Inteles topic oda is mehetett volna, mindegy.
A Prescott valamivel jobban teljesít a dupla méretű cache miatt, de jobban is melegszik. -
#5804 hi! procit akarok venni .de nem nagyon tudom eldonteni melyiket is ?
1, Processzor Intel Pentium P4 3,0 GHz 800 (Northwood,200,512K) ~42e
2, Processzor Intel Pentium P4 3,0 GHz 800 (Prescott,200,1024K) ~42e
plz valaki hozzaertő irja meg hogy melyik is a jobb.
[bocs hogy ideirtam csak nem talaltam "alatalanos cpu" topicot) -
#5803 öö. honnan netezel ?
a régikre nem tudsz belépni, de az újjal megy?
sztem nem érdemes így frissítgetni, inkább ami info kell azt kiírod / elmented, és indítasz egy tiszta winnel.. úgy később megy tönkre :( -
#5802 na most megoldódott de most meg csinált egy új profilt de a többi régi is megvan viszont nem tok belépni!
ez miért lehet?
-
#5801 és most honnan a faxomból szerezzek bootos winfost és egyáltalán mitől lehet? -
#5800 Ha a Win cd-d bootos,akkor el kell indulnia!!!
Ha nem , akkor szerezni kell egy bootos Win cd-t...
Jobbat nem tudok... -
#5799 megpróbáltam és nem megy..... na ilyenkor mit lehet csinálni?
-
#5798 Berakod a cd meghajtóba biosban first boot device cd-rom,és elindul a Win telepító! -
#5797 amúgy win xp prof. raktam rá! -
#5796 hogyérted , hogy bootos a windóz cd? -
#5795 Nem Bootos a Win cd-d?
-
#5794 segítsen már vki! -
#5793 mire frissítsek rá?
-
#5792 de be se megy a windózba -
#5791 Frissits rá ujra,hátha lesz valami...
Mondjuk én Home-val jártam így a napokban,és Professionallal ráfrissitettem Bevált:)) -
#5790 (ja és xp-re akartam frissíteni) -
#5789 segítsetek!!!
windóz 2000-m volt és frissíteni akartam , azt mondta , hogy a tel. befejeződött és akkor újraindúlt.
amikor elindúlt volna az xp bejött egy kék alapon lévő szöveg ami hiibát jelzett és nem tudom sehogy elindítani még a csökk. módban sem most teljesen elbaszodott??? SEGÍTSETEK! -
#5788 lehet kicsi a alaplapi fizakai adatátmaneti speed!!! Kösd 1 kábelre! -
#5787 HELP!!!
Az mér van hogy ha nincs egy kábelen a két vinyom akkor a kettő közötti adatátviteli sebesség 2-3-4MB/s ha egy kábelen vannak akkor pedig 30-40MB/s??? -
Aspyrin #5786 nah volt tápcserém, kíváncsi vagyok mi lesz -
Aspyrin #5785 of cuz gyárilag onnan megy, mint ahogy az ábrán is látható -
#5784 van rajta plusz tápcsatlakozó?
ha van akkor dugd rá a tápot közvetlenül a kártyára mert az alaplapon keresztül nem tud eleget felvenni -
Aspyrin #5783 plussz táp alatt mit értesz?
a gép kb 2 hetes -
#5782 Adj neki plusz tápot.
Ha idáig jó volt akkor valszeg a táp haldoklik. -
Aspyrin #5781 Na erre adjatok tanácsot:
-
#5780 monitor probléma -
TBALINT19 #5779 Mennyiért adhatok el? Geforce ti4200 128mb intel p4-es alaplap és 1.6-os processzorral. -
#5778 szep baleset lesz ezt mind kiprobalni:) -
#5777 Micsoda véletlenek...:) -
#5776 Esetleg egy driver frissítés.
Tedd át másik slotba ha így is fagy akkor másik gépbe vagy próbálj másik hangkártyát.
-
#5775 ahoy all.. pc rulez:
mar megint csak a szarakodas van...
mar regebben eszrevettem hogy lefagyott neha a gepem.. es a hang beragadt...
most viszont el se akart indulni... de a boot os hdd error volt.. oke. F1 el tovabbmentem erre bejott a fekete kepernyo. kurzor sehol es csak hallom ropog a hangkari.. ujraindit... sztan mihezkepest elindult de lefagyott a winfos elejen.. most szetszedtem.. kivettem a hangkarit es ketszer is elindult szo nelkul.. vajh mi lehet a baj???
p4p800 as alaplapom van.. es audigy2....
lehet alaplapi hiba??? kartya szart be???? esetleg... nem tud eleg aramot felvenni?.. aszem 400 as a tapom van benne 3+1 fan, 2 dvd (iro es kulon olvaso) 2 vincsi (80+160 gigas)
es vilagitas is. bar azok baromira nem mennek... tehat azok most nem szivtak az energiat.. esetleg dugjam vissza a hangkarit es huzzam le a dvd ket??
es ha elindul akkor valoban taphiba vagy mi?