64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • H. Peti
    heló!
    egy olyan kérdésem lenne, hohy vettem egy abit is7es lapot, össszeraktam fasza meg minden, de amikor bekapcsolom, akkor a ventik felpörögnek ugy 5 mp-ig, aztán leáll. Ujra nem lehet inditani,hanem tápcsati ki,majd be és akkor indul ujra...a táp nem hinném hogy szr (400 w codegen) és egy másik táppal is kipróbáltam... mi lehet a para? config is7es lap, cel.2.4 prescott dobozos cel. 256 infineon ddr 400. Nos?
  • Metwork
    Milyen hűtő van rajta?
  • Laalee
    formázás után nem igazán marad virus, a mai virusok sokkal inkább vindows hibákat kihasználó férgek, mint trükkős winyo szinte elérhetetlen részen megtelepvő károkozó programok.

tehát 99% hogy format után nem marad virus
  • KViktor15
    Sziasztok! Igaz, hogy ha leformázom a winyómat akkor utána még maradhatnak rajta vírusok? Ha igen azokat csak irtóval lehet kiirtani? előre is kösz
  • ZsirosKenyer
    gondolom regi programokat szeretnel installalni..ilyen pl a half-life 1 , theme hospital ,stb..
    lenyegeben annyi a gond h az XP ugye NT alapu es nem a win98 strukturajat koveti. ja es ne feledkezzunk meg rola h valoszinuleg SP2 szervizcsomag van a gepeden ugyanis nalam is emiatt kötexik..haver sima xp-jén tökéletesen feltelpül a hl1 is
  • barret
    Nekem is ismeros:)
    Csak Home verzional talalkoztam vele!
  • stormnet
    Sztem prescott! 2X annyi a cache ! Bár nem nagyon lehet észrevenni, de mégis a duplája, a melegedés sem olyan veszélyes. Nekem az eddigi legtobb °C amit elértem az az 56 volt, nagyon leterhelve. Amúgy 40 korul van.
  • stormnet
    Tegnap nekem is volt ilyenem de hogy miért ?!
  • james69holden
    Ez mit jelent, mert van egy csomó program amit e miatt nem tudok installálni?
  • Met
    Van egy Inteles topic oda is mehetett volna, mindegy.
    A Prescott valamivel jobban teljesít a dupla méretű cache miatt, de jobban is melegszik.
  • Geeryy
    hi! procit akarok venni .de nem nagyon tudom eldonteni melyiket is ?
    1, Processzor Intel Pentium P4 3,0 GHz 800 (Northwood,200,512K) ~42e
    2, Processzor Intel Pentium P4 3,0 GHz 800 (Prescott,200,1024K) ~42e

plz valaki hozzaertő irja meg hogy melyik is a jobb.
    [bocs hogy ideirtam csak nem talaltam "alatalanos cpu" topicot)
  • nemcsakfeel
    öö. honnan netezel ?

a régikre nem tudsz belépni, de az újjal megy?
    sztem nem érdemes így frissítgetni, inkább ami info kell azt kiírod / elmented, és indítasz egy tiszta winnel.. úgy később megy tönkre :(
  • Kaplan
    na most megoldódott de most meg csinált egy új profilt de a többi régi is megvan viszont nem tok belépni!
    ez miért lehet?
  • Kaplan
    és most honnan a faxomból szerezzek bootos winfost és egyáltalán mitől lehet?
  • barret
    Ha a Win cd-d bootos,akkor el kell indulnia!!!
    Ha nem , akkor szerezni kell egy bootos Win cd-t...
    Jobbat nem tudok...
  • Kaplan
    megpróbáltam és nem megy..... na ilyenkor mit lehet csinálni?
  • barret
    Berakod a cd meghajtóba biosban first boot device cd-rom,és elindul a Win telepító!
  • Kaplan
    amúgy win xp prof. raktam rá!
  • Kaplan
    hogyérted , hogy bootos a windóz cd?
  • barret
    Nem Bootos a Win cd-d?
  • Kaplan
    segítsen már vki!
  • Kaplan
    mire frissítsek rá?
  • Kaplan
    de be se megy a windózba
  • barret
    Frissits rá ujra,hátha lesz valami...
    Mondjuk én Home-val jártam így a napokban,és Professionallal ráfrissitettem Bevált:))
  • Kaplan
    (ja és xp-re akartam frissíteni)
  • Kaplan
    segítsetek!!!
    windóz 2000-m volt és frissíteni akartam , azt mondta , hogy a tel. befejeződött és akkor újraindúlt.
    amikor elindúlt volna az xp bejött egy kék alapon lévő szöveg ami hiibát jelzett és nem tudom sehogy elindítani még a csökk. módban sem most teljesen elbaszodott??? SEGÍTSETEK!
  • Johnyy
    lehet kicsi a alaplapi fizakai adatátmaneti speed!!! Kösd 1 kábelre!
  • grebber
    HELP!!!
    Az mér van hogy ha nincs egy kábelen a két vinyom akkor a kettő közötti adatátviteli sebesség 2-3-4MB/s ha egy kábelen vannak akkor pedig 30-40MB/s???
  • Aspyrin
    nah volt tápcserém, kíváncsi vagyok mi lesz
  • Aspyrin
    of cuz gyárilag onnan megy, mint ahogy az ábrán is látható
  • Met
    van rajta plusz tápcsatlakozó?
    ha van akkor dugd rá a tápot közvetlenül a kártyára mert az alaplapon keresztül nem tud eleget felvenni
  • Aspyrin
    plussz táp alatt mit értesz?
    a gép kb 2 hetes
  • Met
    Adj neki plusz tápot.
    Ha idáig jó volt akkor valszeg a táp haldoklik.
  • Aspyrin
    Na erre adjatok tanácsot:
  • Antromorph
    monitor probléma
  • TBALINT19
    Mennyiért adhatok el? Geforce ti4200 128mb intel p4-es alaplap és 1.6-os processzorral.
  • CSOCSO
    szep baleset lesz ezt mind kiprobalni:)
  • barret
    Micsoda véletlenek...:)
  • Met
    Esetleg egy driver frissítés.
    Tedd át másik slotba ha így is fagy akkor másik gépbe vagy próbálj másik hangkártyát.
  • CSOCSO
    ahoy all.. pc rulez:
    mar megint csak a szarakodas van...
    mar regebben eszrevettem hogy lefagyott neha a gepem.. es a hang beragadt...
    most viszont el se akart indulni... de a boot os hdd error volt.. oke. F1 el tovabbmentem erre bejott a fekete kepernyo. kurzor sehol es csak hallom ropog a hangkari.. ujraindit... sztan mihezkepest elindult de lefagyott a winfos elejen.. most szetszedtem.. kivettem a hangkarit es ketszer is elindult szo nelkul.. vajh mi lehet a baj???
    p4p800 as alaplapom van.. es audigy2....
    lehet alaplapi hiba??? kartya szart be???? esetleg... nem tud eleg aramot felvenni?.. aszem 400 as a tapom van benne 3+1 fan, 2 dvd (iro es kulon olvaso) 2 vincsi (80+160 gigas)
    es vilagitas is. bar azok baromira nem mennek... tehat azok most nem szivtak az energiat.. esetleg dugjam vissza a hangkarit es huzzam le a dvd ket??
    es ha elindul akkor valoban taphiba vagy mi?