64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
mochee #6856 Szevasztok!
WinXP Professional SP2-es oprendszerem van, és a problémám az hogy mindig egy kék ablak jön be egy idő elteltével
Driver irql not less or equal
ezt irja ki meg még sok mindent, de sztem ez a lényeg, nem tudja valaki hogy miért van? -
#6855 Hát én már az elején megmondtam hogyí win hiba!!! -
#6854 Áthoztam magamhoz és simán müködik.
Úgy néz ki XP reinstall lesz. -
#6853 Szerintem nem jellemző abban a 2.0! -
#6852 Dobd ki a kukába az egészet!
vagy egy géphúzást rendezhetsz a monitorral... -
#6851 haliho!
1 extra kérdés lenne,2 zacsko gumicukrot adok a megválaszolonak!!:-))
Eldurant a Smile CA6736SL tipusu monitoromba a nagyfesz tranyo!!!
Tipus olvashatatlan!Ergo valaki tudja esetleg???
THX -
#6850 Hahó Mágusok!
Frissítettem az XP-t és most állandóan valami winlogon.exe akar futni...:( Ha engedem a tűzfalon, hogy menjen, akkor egy idő után bejön egy oldal, ahol nyekereg valami szarokért és tegyem fel a SpySpotter progit...na, jó...felraktam. Lefutott az ellenőrzés és talált reklám szarságokat. Rányomok a clear-re, majd közli, hogy akkor takarít mikor a picsa dalól és megveszem X dolcsiért a progi licensét!!! Szal a kérdésem az, hogy mi ez a szar????? (winlogon...stb.)
Ja, még valami fut valami rundll.exe és nyekereg az ad-ware...nektek is van ilyen, ami fut? -
#6849 az ő gépe PIII-as nemtudom hogy az támogatja-e az USB 2.0-át.(vagy attol nem függ?) Az eszközkezelőben az USB vezérlöknél meg kéne jelennie az USB 2.0-nak? -
#6848 Nem megfelelő az illesztőprogram, azt hiszem de most nem tudom megnézni mert itthon vagyok. Majd holnap megkérdezem pontossan a bátyjámtól. -
Borg #6847 Igen, lehet hogy rossz.
A géped USB 2.0-s? És abba is van dugva?
Az eszközkezelőben felismeri, csak felkiáltójel van mellette, vagy fel sem ismeri hogy bedugtál valamit? Ha felkiáltó jel van, akkor mi a hibaüzenet hozzá? -
#6846 a winnel lehet a probléma!felvan telepítve az usb2.0? Rendszer-Hardver-Eszközkezelő itt leellenőrizheted! -
#6845 Hát igen ez az én problémám, hogy nem ismeri fel ezt a szart. Lehet hogy rossz? -
Borg #6844 Az XP-nek fel kellene ismernie mint standard usb hubot, simán a csatlakozáskor. Nem kell telepítenie semmit.
Ezután bármit dugsz az elosztóba, azt is fel kell ismerje az XP. -
#6843 Probáld meg úgy hogy kiveszed a wincsit. Ha ugy megy akkor formázd meg és már tudod is telepíteni. Nekem már volt ilyen problémám. -
#6842 Sziasztok. Az lenne a problémám ,hogy a bátyám vett egy usb elosztót az eladó azt mondta neki hogy nem kell driver hozzá. Namármost a gép felismeri az usb device-t de az isten akármiéért sem tudom feltelepíteni, mivel az XP cd sem segített felmentem a gyártó honlapjára hátha találok drivert. Ott viszont azt írták hogy az operácios rendszer cd-je kell. Most ott tartok, hogy sehol.
Ha valaki tudna segíteni megköszönném. -
JMilton #6841 üdv, ineedhelp! PII333MHz, Win98-al van jelenleg. problémám,h nem hajlandó a gép bootolni cdről. Setupban a cdromot tettem az első helyre de így sem. Sem Win98, sem Linux-ot, sem XP-t nem bootol, rögtön a win98amat csavarja fel, mintha nem lenne semmi a cdromban. Mivel Linuxot szeretnék feltenni a gépre (SUSE-t) ezt pedig csak telepítő cdről megy - szeretném megoldani a problémát.
-
#6840 a saját gépemen azt használom ;) csak nem tudtam hogy egy régi vacakról tudna-e egy teljes leírást adni(a driverek miatt) -
#6839 Nagyon cool progi!
Rendszeresen használom.
Memoria tesztelésre is kiváló:) -
#6838 még nem néztem, holnap meglesem :) -
#6837 Az Everest miért nem jó? -
#6836 #6820 -ra vki lécci -
Tom911 #6835 #6834 Hát remélem neked van igazad.
#6832 Mindenhez a legújabb driver van fent. -
#6834 Nem biztos az, hogy nem 8x megy az. A haveromnak is ez van. Az ati progija inaktívnak veszi a 8x sebességet. Aztán megnéztem Everest Home progival ott meg azt írta ki hogy 8x-en megy. Szóval attól hogy még az ati progija azt írja ki, attól még 8x-osan megy az.
Ha netán nincs igazam a Te esetedben akkor nézz szét a biosban! -
Borg #6833 Nekem egy evercool két hétig bírta :) Ennyit a low end vga hűtő ventikről. -
#6832 mert nem tetted fel a chipset drivert... -
Tom911 #6831 Sziasztok, meg tudja nekem mondani, hogy miért nem engedi bekapcsolni az Ati 9600xt az agp 8x-at, most telepítettem újra a rendszert(xp sp2) és ezt csinálja, az ati utolsó előtti driverét tettem fel? -
#6830 low end kategórián belül van vmi különbség ezek között ?
milyet érdemes(ebb)? -
#6829 Ez így is van!
De a venti külön lecsavarozható a bordáról is.
A lényeg: Csak a ventit is lehet cserélni,a borda levétele nélkül! -
#6828 Nekem NF7-S alaplapom van, és volt dolgom pár sima NF7-el, sajnos ezeknél mind úgy volt megoldva, hogy a deszka túloldalán rögzítette két szétnyíló láb, amelyet össze kell fogni, hogy át tud húzni a furaton. -
#6827 kb 1000 huf. -
mennyiért vágnak hozzám egy normál VGA cooler ventit?
-
#6825 Alátámasztom egy képpel is,az övé is ilyen biztos!Abit nf-7 chipset cooler. -
#6824 Hi
Ha SATA-s vinyót akarok leformázni és azon van a rendszer kell-e a kapott SATA floppy neki? -
#6823 Igen!
És már végeztél is,csak a "massza" fogja az egészet.
De már lejön. -
#6822 Érdekes! Enyémröl lejön,2 csavar fogja.
-
#6821 Egybeszerelt például az NF7 hűtője, ahol nem tudod külön cserélni a ventit. A jobb helyeken úgy csinálják, hogy a ventit le lehet szerelni (kettő-négy csavar) és újat rakni fel helyette, ha bedöglik... -
#6820 van valami olyan program ami egy régi(nagyon régi, 200-300as AMD van benne) gép teljes hardver leírást ad? (mi van a gépbe a driverek miatt.) hozzám került hogy csináljam meg, de semmi kedvem nincs szétszedni és cimkék után kutatni... -
#6819 azt a két pöcköt össze kell nyomni hátul nem? -
#6818 Mit értesz azon,hogy egybeszerelve?
Én még csak leszedhetöeket láttam Abit nf-7 lapokon!
Mondjuk sima nf-7 lapról beszélek,SL-t nem ismerem.
-
#6817 Nekem Abit nf-7 van,és egyszerü kicserélni!
Két müanyag pöcköt eltávolítod,és lejön a gyári hütö.
Csak figyelj a lyuktávolságra az uj boldánál!
Külömben barkácsolni kell...