64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • mochee
    Szevasztok!
    WinXP Professional SP2-es oprendszerem van, és a problémám az hogy mindig egy kék ablak jön be egy idő elteltével
    Driver irql not less or equal
    ezt irja ki meg még sok mindent, de sztem ez a lényeg, nem tudja valaki hogy miért van?
  • Gabesz amd64
    Hát én már az elején megmondtam hogyí win hiba!!!
  • jerome
    Áthoztam magamhoz és simán müködik.
    Úgy néz ki XP reinstall lesz.
  • Gabesz amd64
    Szerintem nem jellemző abban a 2.0!
  • Gabesz amd64
    Dobd ki a kukába az egészet!
    vagy egy géphúzást rendezhetsz a monitorral...
  • Moby
    haliho!

1 extra kérdés lenne,2 zacsko gumicukrot adok a megválaszolonak!!:-))
    Eldurant a Smile CA6736SL tipusu monitoromba a nagyfesz tranyo!!!
    Tipus olvashatatlan!Ergo valaki tudja esetleg???

THX
  • Titan
    Hahó Mágusok!

Frissítettem az XP-t és most állandóan valami winlogon.exe akar futni...:( Ha engedem a tűzfalon, hogy menjen, akkor egy idő után bejön egy oldal, ahol nyekereg valami szarokért és tegyem fel a SpySpotter progit...na, jó...felraktam. Lefutott az ellenőrzés és talált reklám szarságokat. Rányomok a clear-re, majd közli, hogy akkor takarít mikor a picsa dalól és megveszem X dolcsiért a progi licensét!!! Szal a kérdésem az, hogy mi ez a szar????? (winlogon...stb.)
    Ja, még valami fut valami rundll.exe és nyekereg az ad-ware...nektek is van ilyen, ami fut?
  • jerome
    az ő gépe PIII-as nemtudom hogy az támogatja-e az USB 2.0-át.(vagy attol nem függ?) Az eszközkezelőben az USB vezérlöknél meg kéne jelennie az USB 2.0-nak?
  • jerome
    Nem megfelelő az illesztőprogram, azt hiszem de most nem tudom megnézni mert itthon vagyok. Majd holnap megkérdezem pontossan a bátyjámtól.
  • Borg
    Igen, lehet hogy rossz.
    A géped USB 2.0-s? És abba is van dugva?

Az eszközkezelőben felismeri, csak felkiáltójel van mellette, vagy fel sem ismeri hogy bedugtál valamit? Ha felkiáltó jel van, akkor mi a hibaüzenet hozzá?
  • Gabesz amd64
    a winnel lehet a probléma!felvan telepítve az usb2.0? Rendszer-Hardver-Eszközkezelő itt leellenőrizheted!
  • jerome
    Hát igen ez az én problémám, hogy nem ismeri fel ezt a szart. Lehet hogy rossz?
  • Borg
    Az XP-nek fel kellene ismernie mint standard usb hubot, simán a csatlakozáskor. Nem kell telepítenie semmit.
    Ezután bármit dugsz az elosztóba, azt is fel kell ismerje az XP.
  • jerome
    Probáld meg úgy hogy kiveszed a wincsit. Ha ugy megy akkor formázd meg és már tudod is telepíteni. Nekem már volt ilyen problémám.
  • jerome
    Sziasztok. Az lenne a problémám ,hogy a bátyám vett egy usb elosztót az eladó azt mondta neki hogy nem kell driver hozzá. Namármost a gép felismeri az usb device-t de az isten akármiéért sem tudom feltelepíteni, mivel az XP cd sem segített felmentem a gyártó honlapjára hátha találok drivert. Ott viszont azt írták hogy az operácios rendszer cd-je kell. Most ott tartok, hogy sehol.
    Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
  • JMilton
    üdv, ineedhelp! PII333MHz, Win98-al van jelenleg. problémám,h nem hajlandó a gép bootolni cdről. Setupban a cdromot tettem az első helyre de így sem. Sem Win98, sem Linux-ot, sem XP-t nem bootol, rögtön a win98amat csavarja fel, mintha nem lenne semmi a cdromban. Mivel Linuxot szeretnék feltenni a gépre (SUSE-t) ezt pedig csak telepítő cdről megy - szeretném megoldani a problémát.
  • Tufa16
    a saját gépemen azt használom ;) csak nem tudtam hogy egy régi vacakról tudna-e egy teljes leírást adni(a driverek miatt)
  • barret
    Nagyon cool progi!
    Rendszeresen használom.
    Memoria tesztelésre is kiváló:)
  • Tufa16
    még nem néztem, holnap meglesem :)
  • [NST]Cifu
    Az Everest miért nem jó?
  • Tufa16
    #6820 -ra vki lécci
  • Tom911
    #6834 Hát remélem neked van igazad.
    #6832 Mindenhez a legújabb driver van fent.
  • Scape
    Nem biztos az, hogy nem 8x megy az. A haveromnak is ez van. Az ati progija inaktívnak veszi a 8x sebességet. Aztán megnéztem Everest Home progival ott meg azt írta ki hogy 8x-en megy. Szóval attól hogy még az ati progija azt írja ki, attól még 8x-osan megy az.
    Ha netán nincs igazam a Te esetedben akkor nézz szét a biosban!
  • Borg
    Nekem egy evercool két hétig bírta :) Ennyit a low end vga hűtő ventikről.
  • Narancs
    mert nem tetted fel a chipset drivert...
  • Tom911
    Sziasztok, meg tudja nekem mondani, hogy miért nem engedi bekapcsolni az Ati 9600xt az agp 8x-at, most telepítettem újra a rendszert(xp sp2) és ezt csinálja, az ati utolsó előtti driverét tettem fel?
  • nemcsakfeel
    low end kategórián belül van vmi különbség ezek között ?
    milyet érdemes(ebb)?
  • barret
    Ez így is van!
    De a venti külön lecsavarozható a bordáról is.
    A lényeg: Csak a ventit is lehet cserélni,a borda levétele nélkül!
  • [NST]Cifu
    Nekem NF7-S alaplapom van, és volt dolgom pár sima NF7-el, sajnos ezeknél mind úgy volt megoldva, hogy a deszka túloldalán rögzítette két szétnyíló láb, amelyet össze kell fogni, hogy át tud húzni a furaton.
  • barret
    kb 1000 huf.
  • nemcsakfeel

mennyiért vágnak hozzám egy normál VGA cooler ventit?
  • barret
    Alátámasztom egy képpel is,az övé is ilyen biztos!Abit nf-7 chipset cooler.
  • NORTH Lance
    Hi

Ha SATA-s vinyót akarok leformázni és azon van a rendszer kell-e a kapott SATA floppy neki?
  • barret
    Igen!
    És már végeztél is,csak a "massza" fogja az egészet.
    De már lejön.
  • barret
    Érdekes! Enyémröl lejön,2 csavar fogja.
  • [NST]Cifu
    Egybeszerelt például az NF7 hűtője, ahol nem tudod külön cserélni a ventit. A jobb helyeken úgy csinálják, hogy a ventit le lehet szerelni (kettő-négy csavar) és újat rakni fel helyette, ha bedöglik...
  • Tufa16
    van valami olyan program ami egy régi(nagyon régi, 200-300as AMD van benne) gép teljes hardver leírást ad? (mi van a gépbe a driverek miatt.) hozzám került hogy csináljam meg, de semmi kedvem nincs szétszedni és cimkék után kutatni...
  • seAke
    azt a két pöcköt össze kell nyomni hátul nem?
  • barret
    Mit értesz azon,hogy egybeszerelve?
    Én még csak leszedhetöeket láttam Abit nf-7 lapokon!
    Mondjuk sima nf-7 lapról beszélek,SL-t nem ismerem.
  • barret
    Nekem Abit nf-7 van,és egyszerü kicserélni!
    Két müanyag pöcköt eltávolítod,és lejön a gyári hütö.
    Csak figyelj a lyuktávolságra az uj boldánál!
    Külömben barkácsolni kell...