64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#6976 Ez mind szép és jó.Ki is kapcsoltam már nem egyszer.
De ilyenkor semmi egyéb nem történik mint hogy lefagy a gép de olyan szinten hogy minten kikapcs van mikor újra is indul -
Roll #6975 #6968 valaki erre nem tudna valamit? -
#6974 szerintem is! -
Vegas #6973 hát nekem nem az..és azé nem veszek újat..:P -
#6972 Ha rám hallgatsz, akkor kikapcsolod azt a sz@r VPU Recovert. Én is mindíg kikapcsolom. Nekem is csinált egyszer ilyet, mint neked. Azóta telepítés után rögtön kikapcsolom!!!
KAPCSOLD KI!!!!!!!!! -
#6971 Tv tunyer!!
Vagy amit Met is említett VGa ami VIVO-s... -
#6970 Elsősorban egy video BEMENETES vga kell. -
Vegas #6969 hi!
A tv-t rálehet kötni a Pc-re??Milyen kábel kell hozzá????? -
Roll #6968 Egyre többször látok olyan hibát mostanában hogy "erre a memória címre hivatkozott és nem olvasható v. írható". Általában valamilyen vidoval kapcsolatos dolgoknál: pl. virtual dub, avipreview.
A memtest86-ot lefuttattam, bootcd-re rakva.Megnézte minden szegletét a memóriának és nem talált hibát.
Mitől lehet ez? (x-akta) -
#6967 Kipróbálnám eszközök leszedésével,csak a legfontosabbakat benthagyva! -
#6966 Hali mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni egy kis nagy problémámban.
Config:Asrock PNVT8+,Intel Celeron 2.66 CPU(Prescot),Saphire 9600XTG 500/650,1024Mb 266Mhz Ram,Táp Mercuri 400 W,2db(120Gb) Ata133 winyo,1db (200Gb) Sata winyo,1db DVD iró,1db DVD olvasó.
A következő a tényállás:
Amióta kicseréltem a procim (előzőleg egy 1.7 Cerka) folyamatosan kiabál a VPU recoveri ha egy kicsit el kezdem nyüstölni a gépem.
A következő üzenettel :
A Vpu recoveri alaphelyzetbe állított a grafikus gyorsítót mivel az hibát észlelt.Ezt kb 2 szer eljátsza aztán teljes kifagyás
olyan szinetn hogy kiakpcsol a videókártya aztán lehet Reset-elni.
Játszani nem is tudok mert 1-2 percnél tovább nem nagyon bírja.Ha mondjuk csak netezek vagy csak töltögetek, vagy esetleg kevésbé gépigényes feladatot végzek akkor nincs semmi gáz.
Ha 3-4 ablakot megnyitok akkor már kezdi is.A Procim 44-45 fokot stabilan tartja,már frissítettem a biosát is,már téptem a hajam is,de már feladtam.
Aki tud segítsen!!!
-
#6965 Operát használ lol nem tok irni. -
#6964 Ja és Oprerája van a srácnak. -
#6963 Belépek a netre bejön a kezdőoldal,aztán visszadob az asztalra simán rá 1 másodpercre.Ez mitől lehet?? -
#6962 akkor nem a DC -vel lesz a problémád! -
#6961 Sziasztok!
Kérdésem: találkozott-e valaki az alábbiakkal?
DC-zek. Megy a le és feltöltés...
Közben ugye szeretnék mást is csinálni, mondjuk böngészni. Na az explorert csak párszor tudom elindítani és RESET-et nyom a gép.
Ha filmet nézek, akkor kicsit tovább bírja, de akkor is RESET!!!
Több verziót is kipróbáltam DC-ből, és mindegyiknél csinálja.
Mit lehet ilyenkor tenni???
Köszi -
#6960 ez a 20 pin-esről 24-re?
akármelyik számtechboltba! -
trabant #6959 Pl. itt. -
#6958 ATX-EATX átalakító kábelt hol lehet kapni? -
#6957 Kösz a tanácsokat. Sikerült az XP-vel megoldanom az egyenlőre ismeretlen eredetű problémát. Nagy hardverhiba nem lehetett, ha az XP "átugrotta":) Kösz még1szer -
#6956 Valakinek még valami tipp erre? -
#6955 agressive!!?? hmmm
Gyorsabb!!valamivel -
#6954 állitolag van olyan progi ami megváltoztatja dinamikusra az állando ip-t igaz ez ?
-
Dimitri #6953 hello! Lenne egy kérdésem van egy ASUS A7N8X-E Deluxe alaplapom és a biosban a memóriát be lehet álítani Agresszív módba és azt szeretném tudni hogy jobb lesz-e illetve gyorsul-e valamit és hogy nem rontja el a gépet??????????????? -
Raszkolnyikov #6952 Engem már lassan 2 hete nem enged fel a vipmailra. -
Doma #6951 Hi all!!
Tud valaki monitorokhoz kapcsolási rajzot???
Konkrét típus Daewoo 431X!
Thx -
#6950 azt ajánlom hogy szed ki a tápod és vidd át egyik haverodhoz akinél próbáljátok ki!és ha ott is szaraxik akkor vidd vissza boltba ahol vetted! -
#6949 A ventik zsír újak (12cm primecooler fordsz. szabályzós), és eleinte nem is volt probléma velük. -
#6948 hopp!az gáz ha ventiket Te magad pörgeted be!nem szarok a ventik?
Ha nem megy a gép akkor jól meg tudod pörgetni a ventiket?nem áll meg hirtelen? -
#6947 Indításkor mindig ujraindul, aztán ki kell választani a normál módú indítást + a ventik nem pörögnek fel, csak akkor mennek rendesen ha kézzel megpörgetem őket :) -
#6946 Nem hinném!nekem van 2 winyom és két rom-om plussz két venti!
Ehhez volt 300wattos Codegen!
erről kapott még áramot az 5900-em is! szal nem hinném hogy a táp kevés!
Mért mi a baj? -
#6945 Elképzelhető, hogy a konfigomnak kevés a 360W? (Konfig alul, + 3 rendszerhűtő) -
GAAMMEER #6944 MŰŰŰŰKÖDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKK:D:D:D:D -
#6943 jééééééééé
Működik újra minden, az ADSL modemem megmenekült a haláltól :))) -
GAAMMEER #6942 ir.szám:3529
:D:D -
#6941 www.vipmail.hu most elérhető
Ti melyik részen laktok? Én a 37-es körzetben. -
#6940 úhh... Azt hittem először, hogy csak engem korlátoztak le :)
-
GAAMMEER #6939 na felhívtam a mesterem aztmondta valószínűleg a szolgáltató hibája csakhogy nem tudok e-mailt írni mer szarakszik az is -
#6938 nekem is ugyanez a problémám.
szintugy axeleros vagyok lehet valamit itt csesztek el. -
#6937 Az msn-mostanában úgy alapból szaraxik! Nekem a 7 beta van - lehet azért!