64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • GAAMMEER
    hi
    van egy problémám a nettel.wlan router+axelero adsl
    rendesen van jel meg fel is vagyok csatlakozva szóval nem az a baj
    na szóval az a baj hogy vannak olyan oldalak amik nem jönnek be
    pl gmail.google.com
    ja meg az msn messenger sem akar bejelentkezni valamilyen oknál fogva
    mi lehet a baj??
    fontos lenne
    köszi
  • AbortRetry
    Sziasztok! Volt valakinek hasonló problémája? Samsung SM 957 mb-s monitorom van , most múlt 1 éves. Néha - főleg magas fény / kontrasztnál - magas sipoló hangot ad ki magából! Nagyobb tudású ismerősöm szerint a "nagyfesztrafó magasfrekvenciás hangon szól". Volt valakinek hasonló gondja ezzel a modellel?
    Köszi
  • R0sc0
    pls segitsetek
  • PLackó
    nekem is volt óránkénti kékhalálom de amint kicseréltem a tápot+alaplapot+procit azóta megszünt :P
  • grebber
    Halál komoly.

Ha pl procihiba azt hogy tudom megnézni?
  • R0sc0
    Help
    pls
    reggel volt egy áramszüntet, és azota aggyes honlokra nem tudok felmenni. Egy csomora. Reggel men t a letöltés, jött az áramszünet elszállt minden, azt mikor most hazaérek be akarok jelentkezni MSNbe nem enged, fel akarok menni honlapokra azt sem engedi. ROUTER mögött vagyok, megnéztem a beallitasokat minden oke. DE a masik gep is ami a routeren van azon is ugyanezek a hibak vannak pedig ott nem ment letöltés és nem is volt bekapcsolva. Egy két honlap PL SG az megy, de nagyon sokat nem talal meg. PLS help
    fogalmam sincs mi a baja.
    talán tönkrement a router mert szerintem biztos avval van a baj.
    THX
  • tangabuvar55
    valaki tudna válaszolni a 6922es hozzászóláshoz plz?
  • reaper4
    ugye ez most nem komoly?
  • Raszkolnyikov
    Nem biztos,de hallottam valami olyat, hogy a proci meg a VGA össze akad. Az is intel volt meg Radeon. (de ez nem 100%)
  • grebber
    Vlaki aki tudja sorolja fel az összes lehetséges problémát hogy kékhalált mi okozhat.
    Mertmár kezdem unni.
  • Wukifi
    Hali mindenkinek!

Segítséget szeretnék kérni egy kis nagy problémámban.
    Config:Asrock PNVT8+,Intel Celeron 2.66 CPU(Prescot),Saphire 9600XTG 500/650,1024Mb 266Mhz Ram,Táp Mercuri 400 W,2db(120Gb) Ata133 winyo,1db (200Gb) Sata winyo,1db DVD iró,1db DVD olvasó.
    A következő a tényállás:
    Amióta kicseréltem a procim (előzőleg egy 1.7 Cerka) folyamatosan kiabál a VPU recoveri ha egy kicsit el kezdem nyüstölni a gépem.
    A következő üzenettel :
    A Vpu recoveri alaphelyzetbe állított a grafikus gyorsítót mivel az hibát észlelt.Ezt kb 2 szer eljátsza aztán teljes kifagyás
    olyan szinetn hogy kiakpcsol a videókártya aztán lehet Reset-elni.
    Játszani nem is tudok mert 1-2 percnél tovább nem nagyon bírja.Ha mondjuk csak netezek vagy csak töltögetek, vagy esetleg kevésbé gépigényes feladatot végzek akkor nincs semmi gáz.
    Ha 3-4 ablakot megnyitok akkor már kezdi is.A Procim 44-45 fokot stabilan tartja,már frissítettem a biosát is,már téptem a hajam is,de már feladtam.

Aki tud segítsen!!!

Ha lehet privibe. Vagy MSN: [email protected]
  • tangabuvar55
    egyáltalán nics húzva! a ronda kép mellett pedig tökéletesen menne a játék. Ez előtt egy s3 savage 4el nyomtam, hiba nélkül ment minimum grafikán, ez pedig minimumon is hozza a képhibákat! viszon, a boot screenen látható betűk is szellemképesek, kockásak!
    windowsban pedig semmi hiba
  • Laalee
    nincs tulhajtva? memória hibának tünik
    esetleg a 7500 nem mai kártya, lehet nem megfelelő a játék támogatása dx7-hez
  • Laalee
    amd/sis
  • tangabuvar55
    Halihó! Mivel most tettem gépembe egy ,,új" karit /radeon 7500/ a segítségeteket szeretném kérni! A probléma az, h míg a windows hibátlan működik, pl. enél a játéknál érdekes torzulások láthatók! Ez a probléma fennáll pl a 3dmark 2001nél is.[IMG]http://www.sg.hu/galeria.php?

http://www.sg.hu/galeria/10903928391106832442.jpg
    http://www.sg.hu/galeria/10903928391106832478.jpg
    remélem az urlt nem szúrtam el...

• [NST]Cifu
    És AMD vagy Intel deszka? :)
  • Laalee
    utánanéztem az én lapomon van ilyen 10pin es csatlakozó
  • Laalee
    igaz :D felületesen néztem a képet
  • [NST]Cifu
    Ez konkrétan 10 tűs, és legalábbis AMD alaplapon én még nem láttam ilyet... (bár ez nem jelent semmit)
  • Laalee
    csomo alaplapon van ilyen 4 tűs megoldás
  • Punkerwork
    én se a sima dugós verziókra gondolok :)
  • [NST]Cifu
    Nekem egy alsó kategóriás 'ProStation' házam van, ott sima jackdugós módszerrel vezetik előre a kimentet, és tökéletesen működik. :)

Úgytünik olykor az olcsóbb a jobb.
    (naja, bármikor lecserélném egy Chieftec vagy TT házra, csakhát most ezért 20-40e Ft-t már nem akarok kiadni. :)).
  • Punkerwork
    más házakat se nagyon lehet bekötni :)
  • seAke
    Azért gratulálok a chieftecnek!
  • Punkerwork
    még nem sikerült nekem se rájönni hova lehet azt bekötni úgyhogy mindig "elfelejtem" :)
  • seAke
    intel!köszi!

de megkeresem a crative dobozán hátha rajta van bár eddig nem láttam
  • [NST]Cifu
    Itt a magyarázó ábra. Mostmár csak arra kell rájönni, mi a rák ez. :)
    Lehet, hogy csak egyes alaplapi hangkártyákkal működik?
  • seAke
    nem-nem
    ez egy speciális csatlakozó olyan mint az usb kivezetések egyek alaplapokon (pl.nálam)
  • [NST]Cifu
    Valószinüleg egy sima jackdugó, amit a kimenetre kell dugni (elég ronda mondjuk, ahogy az egyik PCI-helyen kimegy a drót, bele a hangkártyába...
  • seAke
    Van nekem egy Chieftec házam és van benne előlapi audió kivezetés!
    Nos a kérdésem az lenn hogy hova kell kötni azt a csatlakozót,mert a hangkártyán sehova nem megy rá (Audigy 2 ZS Paltinum Pro)4

előre is köszi!
  • Gabesz amd64
    azt le lehet szabályozni,32-re is!
  • Scape
    Nos akkor valószinű, hogy amiatt van ugyanis 512-64=448.
    Vagyis 64Mb-os integrált vga-ja van. Akkor azért ír ki csak 448Mb-ot,de ha vesz bele másik Vga-at (AGP slotba), akkir visszakapja.
  • CSOCSO
    de.. pont hogy ezen integralt VGA van...direkt vett ilyet a srac...
  • Scape
    Hát ez érdekes én 2 esetről tapasztaltam eddig.
    1. Egy régi alaplapnál volt olyan, hogy az SD memóriának csak az egyik oldalát kezelte a slotban, ilyenkor feleződött.

2. Amikor az alaplapon integrált VGA van. akkor leszokta venni a központi memóriából.
    Nos gondolom azon az alaplapon nem integrált van.
  • CSOCSO
    szerintem erthetoen leirtam baratom, de azert erdekelne hogy mi az ami neked magas volt...

44* ez azt jelenti hogy az utolso szamjegyet nemtom.. de fogjuk ra hogy 448 megat lat az 512 bol...

• [NST]Cifu
    Magyarán szólva nem látja az 512MB-ot?
  • nemcsakfeel
    érthetően is leírnád? ( gondold át mielőtt elküldenéd :)
    mi a 44 ??
  • CSOCSO
    haverom vett egy ramot (hynix ddr512 pc3200 400mhz)
    alaplap (gigabyte k8vm800m)
    a baj az hogy bootnal meg a winfosban csak 44* et ir ki.. mi lehet a baj?
  • Zetorg
    még nem, de mindjárt letöltök egyet.
  • [NST]Cifu
    Az XP install azért lehet érdekes itt, mert kevésbé érzékeny az ilyen jellegű problémákra.