64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#6776 Érdekes! Az én vga-m is tűzforró és semmi baja! :) -
#6775 végülis gyorsan kell pörögnie!Azaz lassan nyolj oda és fogd meg és ha érzed hogy lassú akkor gáz!
voltot kap nem feszültséget!
Ha lassú akkor vidd vissza a boltba és mond azt hogy a venti lassan forog és melegszik a kártya mint állat! -
#6774 azt honnét tudjam?:P
meg hol állitsam? az nem lehet hogy kevés nemtom most balfaszságot modnok hogy feszültséget vagy voltot kap? -
#6773 Biztos hogy megfelelő fordulatszámmal pörög a venti? -
#6772 hehe pont ez az hogy a gpunal forro szal most mi a teendő? -
#6771 Egyik haveromnak azért halt meg a 9600Pro-ja mert nem forgott márt rajt a venti!Szoppancs volt
Másik havernak egy Ti4200-es nek már gyengén forgott a venti és tűzforró volt a GPUnál!
A tied hol forró,melyik részen? -
#6770 pörög de ezt cska ugy mondtam mellékesen nemtom hogy attol fagy e, azé kérdem hogy mivan iylenkorr.... -
#6769 pörög rajt a venti?? az már baj ha egy vga tűzforró! -
#6768 Hali pls valaki helpeljen.....
elinditottam a gépem most aztán ugye már ott kezdödött hogy mielött bejön a win a monitor ki bekapcsol majd kis idő mulva win megfagyott... ujraniditom akkor is megfagy a winbe pár perc és a videokari tüz forro amugy ati radeon 9800 pro
mi lehet a baj???? help -
#6767 Érdemes e Athlon XP 2500+@3200+ 1giga ddr400 hoz venni egy 6800GT-t ki tudja e hajtani a proci a kártyát, vagy érdemesebb várni és majd egyszerre cserélni PCI-E re mindet? -
#6766 Így van.
azzal kiegészíteném hogy Epsonnak jobb a technikája, viszont a festék abba hamarabb szárad be. -
#6765 Szerintem Canont vagy Epsont vegyél, HP olcsóbb de a patron drágább bele és kényesebb is rá ha nem eredeti van benne.
-
#6764 Szeretnék venni nyomtatót,de én nem értek hozzá.
Milyen nyomtatót tudnátok nekem ajánlani 10-25-ezerig ami tényleg jónak mondható??
Ja és alapból van olyan nyomtató amibe a patron újratölthető? -
1. cmos reset,
2. kártyák ki/ be
3. IDE re menő táp csatlakozók le/ vissza
4. IDE adatkábelek le / vissza..
nekem CD meghajtóm tápcsatija volt laza, így néha lefagyasztotta az egész gépet.. persze resetnél biosban mindig szép volt és látszott.. azóta jó. -
#6762 segítésg...
néha, magától ujraindula gép, és nem kapcsol be amonitor, a gép meg egy vinyó gó nagot ad kimagából, mintha próbálna szirénázni, sajnos sikerrel.
eddig az a megoldásom, hogy konektorbl ki, várni 1 percet vissza és müxik, de érdeklődöm, mér csinálja ezT? -
#6761 biosban nézz szét hogy milyen boot opciók vannak. -
#6760 adott 1 R100-as Toshiba note-book (nagyon kicsi és nagyon drága) USB-s külső optikai meghajtóval, hogy tudok rá Win-t telepíteni (gyári Toshiba XP lemez) ? -
#6759 Egy évig még elleszel vele, tuti. Én is azt tervezgetem, hogy valamikor nyár vége körül újítok be, addig kényelmesen elvagyok még a jelenlegi konfiggal. Na meg persze most pénz sincs a gépre, és ez nyomósabb ok. :) -
#6758 szar az elem az alaplapon cseréld ki -
#6757 Az mitől lehet hogy mostanában a gépen átirja a biosban a dolgokat?
(a dátum is visszaállitodik,kikapcsolt beállítások bekapcsolnak stb) -
#6756 pedig ez nagyon ramhiba gyanús... -
#6755 Ha nem viccből, akkor gondolom csak a POJÉN kedvéért :))) -
#6754 Azért ne nézz már ennyire hülyének pls :) Nem viccből mennek 266-on :) -
#6753 Ha 400-asok a ramok akkor jobb nekik a 400MHz, mint a 266... -
#6752 Akkor nyírd ki a lapot, és vidd vissza garba, vagy télleg teszteld le öket!!! -
#6751 3db 256-os(samsung)... De szerintem semmi bajuk, eddig legalábbis nem volt. Lehet hogy kéne egy memtestet futtatni. -
#6750 Milyen ramok vannak a gépben? 2 v. 3 darab? Az se mindegy, hogy melyiket rakod a Dual "vezérlőbe"!!! -
#6749 Á, nemár. Alig 1 hónapos a lapom :( Ramokkal majd sakkozok egyet, hátha... Hőmérsékletek nagyon jók, proci terhelve nem megy 50 fok fölé. (2db 12cm-es venti + 1 8cm-es biztosítja a ház szellőzését). -
Dr DeViLKiNG #6748 jah... most olvastam, hogy növelik ők is :)))
csak nem értem miért 5 hónap alatt...
link -
#6747 növeli hát muszáj ha nem akarja hogy a konkurenshez menjenek az internetezők! De az növelés több napba is telik március végéig csinálják és akkor már mindenhol! -
Easy Rider #6746 #6720 plz!!!!!!!!!!!!! -
Dr DeViLKiNG #6745 invitel növelne? kétlem.. amúgy most jött vissza... mindjárt meg is lesem
(nem növeltek ezek a spúr suttyók semmitse ) -
[ ezért kiveszlek az aláírásomból , mer rendes] -
#6743 talán azért mert növelik a sávszélességet! -
#6742 K-Lite codec pack -
#6741 Na nem egészen felesleges, mert nem mindegy hogy most veszek egy a lent említett kártyát, vagy tovább spórolok és áttérek PCI-E -re, hát emiatt volt a kérdés, mert ha jó egy évig ellehetne lenni a configgal, akkor nyilván jobban megéri venni egy új kártyát és mást nem és majd egy év múlva amikor már kiforrott a PCI-E akkor váltani arra. -
Dr DeViLKiNG #6740 csak egy kérdés...
másnál is baszakszik az invitel közel egy hete?
napi 1-2 netszakadás... néha órákra...
ma meg már böngészni is alig lehet olyan kiba** lassú... (persze letöltéssel megy fullon...) -
#6739 Alapbvető gyanakvás terén alaplap, proci, ram. Nézd meg, hogy a proci hűtése rendben van-e, hogy a hőmérséklete stimmel. Ha nemrég raktál ramot a gépbe, akkor próbáld meg kivenni őket, és egyesével berakni őket, majd mindegyik után próbaképpen elindítani a gépet. Ha az alaplap a ludas, akkor zűrös az ügy, egyszerűen ez nem ellenőrizhető, esetleg azt nézd meg, hogy az alaplapon lévő kondik közül valamelyiknek nem-e puposodott fel a teteje, ha találsz ilyet, az már intő jel. -
#6738 Jobb gomb a tálcán -> Tulajdonságok -> és itt a Tálca fül alatt a testreszabás gomb (bár lehet, hogy a 'nem aktív ikonok rejtése' van bepipálva, nem? :)). -
#6737 Ez egy felesleges kérdés, mert nem lehet előre tudni, és erősen játék függő. Már most is van olyan játék, amely akár egy ilyen gépet is képes belassulni (pl. Star Wars: Galaxies, Lock-On).