64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#6696 ld. win xp topik két hónapon belüli dolgokat nézd át :) -
#6695 partition magic batch cucca szokott maga után ilyet hagyni, hogyha nem telepített / nem a root partíción van maga a prog.
keress rá a fájl nevére ( xmnt2002 ) a win könyvtárban + regisztriben.
regisztrin keresztül nekem sikerült kiszednem. -
#6694 ja autorunos meg régebbi is de barrett irja hogy valamit felül kell irni valamivel de én se tom má mit mivel:))
help -
#6693 Kár hogy nem tudok segíten! Egy filét kell felülirni a system 32 mappában!
A nevét elfelejtettem... -
#6692 Egy ideje minden windowsxp indulásnál bejön az a kék képernyő ahol a lemezellenőrzést szokta futtatni, de csak ennyi van kiríva:
XMNT2002 program not found - skipping AUTOCHECK..
És utána simán betöltődik a winsows. Tudja valaki mi lehet ez és hogyan lehet eltűntetni, vagy honnan kéne kiszednem? (win.ini vagy ilyesmi?) -
#6691 autorun-os cd?
régebbi? -
#6690 sziasztok...
asszem régebben volt ez a HIBAÜZI hogy beteszek egy cdt installni és ezt teszi ki..
na már most mi is a megoldás erre? -
rolika #6689 köszi :)
én meg azt hittem, x-akták :D -
bazze #6688 Nekem csak annyi a problémám hogy a googlénál hiába kattintik arra hogy beállitás kezdőlapként mégis valami about:blank jön be.
Mi a szart csináljak mert már kezd idegesíteni!
Valami szar spyware lehet???? -
bazze #6687 Na hamár ennzi itt a probléma én is írok!! -
#6686 BIOS wake on lan, vagy wake on IRQ és itt a hálókártya IRQ ja be van állítva. Ezeket kapcsold ki.
-
#6685 Kihuzod a konektorbol. :P
-
rolika #6684 hi, ezt figyeljétek (megpróbálom normálisan leírni, nem vagyok szakmabeli :):
az irodánkban van egy helyi hálózat. ennek van ugyebár egy hub-ja. namármost, ha ezt áramtalanítom, az egyik pc fogja magát és bekapcsol. persze ugyanezt produkálja egy áramszünet esetén is, és igazából ez zavar, mert mondjuk egy esti áramkimaradás miatt egész éjjel megy a komputer...
valaki, valamit? -
Easy Rider #6683 nm -
#6682 thx -
Easy Rider #6681 itt egy pár: avi ---> DVD -
Easy Rider #6680 nem -
#6679 up -
#6678 hi
újra telepítettem az XP-t úgy,hogy nem lett leformázva a vinyó.ilyenkor a videokártya drivert ,stb. -t újra kell telepíteni? -
#6677 outpost firewall aztán nem lennének ilyenek meg a nod32 virusirto -
#6676 Sziasztok!
Elkaptam egy csúnya virust, amit sehogy sem sikerül sem kiírtanom sem definiálnom, csak leírom mit müvelt a piszok:
Szinte az összes windows szolgáltatást letiltotta, hangkártyát, usb-t, cd meghajtókat, windows installert, adatáthelyezés, másolás, alkalmazás vezérlés stb.
ha tudtok segíteni h írtsam ki, azt megköszönöm, de az is jó lenne ha meg tudnátok mondani hogy lehet ezeket a szolgáltatásokat viszakapcsolni legalábbb amig kimentem az adatokat....
Windows XP-m van (az msconfigba megtaláltam mit kapcsolt ki, de viszakapcsolni engedélyezni nem tudtam öket)
Segítsetek! -
#6675 ilyen nekem is volt hogy baszott bejonni a router config de asszem kihutam meg kikapcsoltam utána reboot aztán jo volt...
PLS NEKEM IS HELP!!!:ÖÖÖ -
Roll #6674 Sziasztok!
Újraraktam a gépemen az xp-t.És valamiért nem jön be a gépemről a router konfigja, és net sincs. A másik gépen minden jó.
Mi lehet a gond?
Ha kihagyom a router, akkor nálam is megy a net. -
#6673 sziasztok, bocs hogy ide irom de help kéne gyorsan
2 cd-s avibol csináltam virtual dubbal egy 1.3 gigás avit na és ezt szeretném dvd-be konvertálni, milyen progi kell hozzá? ( ne néró legyen)
thx -
steweee #6672 akkor lehet sérült a fájl mert nem tudja sem a mp sem a bs. -
#6671 Le kell tölteni az eszköznek driverét. Googleban meg találtam én is kb fél perc alatt lent volt, és ment vele szépen, telepítés után rögtön minden stimmelt. -
#6670 Matroska_Pack_Full_v1.0.1
És után pl. a Media Player Classic.
De az mplayer is lejátsza minden kódek nélkül.
Mellesleg a VirtualDubMod-dal is bele lehet nézni, hogy milyen hangsávok és feliratok vannak benne. -
steweee #6669 az .mkv fájlt mi játssza le ? -
gelkas #6668 Win 98SE. op-ra Flash Disket tennék de nem látja! Mi kell tenni milyen és hol található program kell eseteleg. -
#6667 Igazad van, mert úgy tudtam 512 van a gépben. :))
És nekem azt nem mondták, hogy vettek bele 512-t még a 256 mellé. És én meg nem vettem észre, mert olyan fasza az ő monitora is meg az enyém is, hogy mire bejön a kép már régen töltődik az xp.
Mondom, ha Aida32 nem indul el még mindig ezzel szenvednék.
Én is a procihűtáre gyanakodtam (bár a 65 fok szerintem még abszolút működőképes hőmérséklet, mégha kicsit magas is) vagy az alaplapra, hogy esetleg nem támogatja az újabb procikat megfelelően. -
Vortodox #6666 már látta egy két szerelő, egy informatikusnak tanuló, a neten két progizó véleményét kértem, no meg én ;-), ded senki nem tudja mi a baja, és én KEZDEK MEGŐRÜLNI!!! -
#6665 Sajnos a távolbalátás képességével még küszködöm, ezért csak ötleteim vannak továbbra is. :) -
Easy Rider #6664 sztem is próbáld meg átdugni a kártyát másik slotba, ha nem, akkor van egy mazochistább módszer, minden feltelepített progi után nédd meg, müxik-e még... :P más ötletem nincs.... -
Vortodox #6663 :) ez tanulságos, de nem tudod mi lehet a baj a nyomtatómnak? -
#6662 Nem lehet, hogy az USB-s kártya akad össze valamivel? Esetleg ha átrakod másik slotba?
Alternatíva, hogy uninstallálod a felrakott cuccokat, esetleg újra felrakod a win-t, és figyeled, hogy mely program felrakása után adja meg magát a kapcsolat. -
#6661 Hogy milyen rögösek a számítógéphibák és megoldásaik útja itt egy történet, ami az unokaöcsémmel esett meg.
Adva van a gépe, amely az egyik este a power gomb megnyomására nagy csendel reagált. Se kép, se hang. Na, valószinüleg a táp adta meg magát, szóval új táp megvesz, beszerel, örül, power gombot megnyom. Semmi reakció, nyema, nyista, mégcsak a ventik sem pörögnek fel. A táp kipróbálva, okés, akkor valószinüleg elszált az alaplap, hát végülis nem mai darab, szóval megesik. Új alaplap, hozzá új proci és persze memória is. Éppen beszerelnek mindent, amikor feltünik valami. A Power gomb. Illetve az, hogy nem működik. A gomb.
Elsőre én is jót nevettem rajta, a fél gépét kicserélte, és csak egy fránya bekapcsológomb szart be. Aztán elgondolkoztam. Valószinüleg nekem is hasonló lett volna a reakcióm..... -
Vortodox #6660 Szia! Usb 2.0 (egy usb-s kártya), Xp Professional (Sp2), ha annyi ezresem lenne, mint ahányszor le-föl telepítettem a drivereket... Természetesen megnésztem a hivatalos honlapot, de csak a cd-n lévő progi volt rajta ( multi pass suite)! -
#6659 Milyen csatlakozón keresztül kommunikál a géppel az eszköz (USB? LAN?). Milyen op.rendszer?
Így látatlanban én a szokásos próbálkozásokat tudom javasolni (kihúzod a hálózatból majd visszakapcsolod, eltávolítod a driverét, restart felrakod a driverét, elmész a gyártó honlapjára, hátha van újabb meghajtóprogram, stb.). -
#6658 Azért annyira nem csoda, nálam 333Mhz-es Samsung chipes noname memóriák már másfél éve mennek 400Mhz-en gond nélkül, szóval az ilyen "túlhajtás" bizonyos szintig szerencse kérdése. Egyébként a memóriára én sem gyanakodtam volna, bár a "csupaszítós" megoldásból kiderült volna, hogy az alaplap/cpu/ram lehet a bűnös, onnantól megint lehet próbálgatni (másik proci, másik rammodul, ill. ezek másik alaplapban).
Mondjuk megjegyzem, lent azt írtad, hogy csak 512MB ddr van a gépben, nem 768, és csak a procit és a tápot cserélték (én látatlanban tuti CPU hűtésre gyanakodtam ez alapján). :) -
Vortodox #6657 Sziasztok!
Vettem egy canon mpc 190-es multi pass nyomtatót (nyomtat scannel, és fénymásol). DE ez az üzenet jelenik meg: Can not communicate with device. Namármost formatáltam a gépem, és először azt tettem fel, gond nélkül ment (!!!). Aztán felraktam a szokásos segédprogramokat (winzip...), és restartoltam, és megint ua. a hibaüzi!!! Mit csináljak? nincs valami progi amivel ismerten ütközik a nyomtató?
Üdv: Vortodox