64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • raziel.
    hali

leszegy nem idetartozo és lámi kérdésem...

szal router mögül netezek és csomo oldalra irja hogy kisizolgálo nemtalálhato és nem hozza be mittomén worldofwarcraft.hu-t se meg csomot

ilyenkor mit lehet tenni?
  • nemcsakfeel
    vedd lejebb
  • IZÉÉÉ
    az lehet h nagyon melegszik......de nekem gyári beallításon van(nem húzom)
  • nemcsakfeel
    lehet hogy nem forró, de hackelte az egész VGA-t, szal lehet összefüggés.
  • nemcsakfeel
    memória melegszik
    túlhúzáskor nekem is előjönnek ilyenek
  • barret
    Szerintem az.
    Volt egy ilyen 8500 le karim!
    Kicserélték garanciába,C3d 9200-at kaptam érte ráfizetéssel...
  • IZÉÉÉ
    ez már a sokadik driver ugyhogy biztos h nem az
  • Gabesz amd64
    a csikozásra gondolsz?
    az lehet driver hiba is!
  • IZÉÉÉ
    nah végre.....meg tudtam csinálni....itt a link
    szerintetek lehet ez videokártya memória hiba??????
  • Szamee
    egyszer már sikerült
    és űködött
    és haverral megcsináltunk már igy három ugyanilyen kártyát...
    nemtom
    SZal alkohol tuti??
  • Gabesz amd64
    talán!nemtom ilyennel dolgom még nem volt!
  • nemcsakfeel

akkor felejtsd el a VGA -dat. hűtő rulz..
  • Szamee
    ezt az alkoholos dolgot már többen mondták. Lehet hogy kipróbálom. De most épp a mályhűtőbe van...FElejtsem azt?
    Alkohol simán oldja??
  • nemcsakfeel
    ha hullámzik a kép az monitoros dolog lesz ( más monitorral próbáltad már ? )
    ha zajos ( szemcsés a kép ) akkor a VGA
    amúgy ha benyomsz a házba pár + tápventit akkor az segít a VGA hűtésén is.
  • Gabesz amd64
    hát az gáz!
    le kellett volna simára szedned azaz ragasztomentesre!

valamiféle alkohollal!
  • Szamee
    nincs húzva egyáltalán
  • Szamee
    az biztosan nem mert már kipróbáltam más kábellel és más monitorral. Szóval hűtés.
    Van valami tipped arrahogyan lehet hatékonyan eltávolítani a gyári ragasztót a GPU-ról?
    A gyári bordát már leszedtem ugy, hogy -20ra fagyasztottam a kártyát, és ezáltal simán lepattintottam. DE! A ragasztót nem szedtem le és igy raktam rá egy másik bordát és coolert. Eddig hibátlanul működött és kb egy hete kezdte el ezt a hullámzós okosságot. Ez lehet a gond?
  • Gabesz amd64
    Lehet hogy melegszik!
    fel van huzva a VGA-d?
  • nemcsakfeel
    vagy (monitor) kábel hiba
  • Szamee
    Hi! Csak egy gyors válaszra lenne szükségem. Van egy ATI RADEON 8500LE kártyám, és az a gond hogy 10 perc használat után a kép elkezd futni, mindenféle hullámok lesznek rajta, majd megjelennek különböző zajok is. A kérdés tehát: Ugye a hűtés a gondja????
  • NST Demo
    Ehh bazz 256-os az, nem 128 . :)
    Cifu : Nem akarlak basztatni de picit elfogult vagy a creativ-val szemben :) . Nem nagyon akarnám a hangártyát kivenni mer az alaplapi integrált cucc elég "átlagos" ( vagy inkább az alatti :) ) Realtek ALC850 vagy mifene ...
  • Gabesz amd64
    jah!ki kéne venned a memcsit is!talán!
  • [NST]Cifu
    Ötletszerűen: vedd ki a hangkártyát. (Azzal valahogy sosincs szerencséd... :))
  • NST Demo
    Hmm jó kérdés , a hang beakad , a kép kimerevedik és vége-csapó :)
  • NST Demo
    Tipp ?? Én még a memóriára gyanakszom . Mert 768 megát raktam bele , mivel a kézikönyv alapján az alaplap nem szeresse hogyha az 1-, 2-, 3-as memória bankba van pakolva és így , csak egy 512-es és egy 128 Mb-os modult tudtam berakni. De ebből is csak az 512-es modult érzékeli az alaplap :( . Szal lehet memóri összeférhetetlenség is ... szvsz . de nem tudom biztosan sajna ...
  • Gabesz amd64
    Nem hiszem hogy a VGA miatt fagy!
  • [NST]Cifu
    Demo, a fagyás milyen jellegű? Videókártya (fekete képernyő, 'beragadt kép')?
  • [NST]Cifu
    [center]
  • NST Demo
    Megoldódott közben a dolog . Szépen utána olvastam a dolgoknak és kiderült , hogy ha csak nem GF6800 Ultrát használok akkor nincs szükség a plusz négy pinre és elmegy a régebbi Atx táppal is :) . A plusz 4 pin az egy +12V-os ág ami a pci express csatlakozót látja el egy kis extra energiával . Erre a high end kártyák extra enrgia igényei miatt van szükség , plusz még a molex csatin keresztül is kapnak egy kis juice-t hogy pl. a 6800GT-nek meg legyen az a 110W ami kell neki :) . Nekem egy 6600 GT van , és ha nem fagyna a cucc akkor isten lenne :) . Hasít mint az állat meg minden de a CSS 5 perc után ki is fagyott , a driver 71.24-es Forceware ( vagy detonátor vagy hogy hijják még nem vagyok NV-ből teljesen ofé eddig csak Ati-m volt :) ).
  • Gabesz amd64
    inkább írd le!
  • czky
    http://www.asus.com.tw/
  • Gabesz amd64
    Hát nem látom a képeket!sajna
  • Gabesz amd64
    majd egyszer sikerül!
  • IZÉÉÉ
    narancs...nézd meg itt lécci...igy már jó legalábbis nálam
    katt ide
  • raziel.
    hali havernak ilyen lapja van:

Alaplap neve Asus P4T (5 PCI, 1 AGP Pro, 4 RIMM)
    Alaplapi lapkakészlet Intel Tehama i850

pls mondjatok meg melyik a legujabb driver hozzá és honét tom leszedni nagyon fontos lenne thx!

• IZÉÉÉ
    nem....na majd mindjárt megoldom
  • IZÉÉÉ
    igy jó???
  • Narancs
    hülye vagyok...:)
    Szal egyszerűen klikkelj rá a [kép] gombra, és szúrd be a föltöltött kép URL -jét...
  • Narancs
    [IMG]ide jön a föltöltött kép URL -je, Pl: http://www.sg.hu/mgmgjd74.jpg[/IMG]
  • IZÉÉÉ
    hogy csináljam h látszodjon?????