64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#7056 hali
leszegy nem idetartozo és lámi kérdésem...
szal router mögül netezek és csomo oldalra irja hogy kisizolgálo nemtalálhato és nem hozza be mittomén worldofwarcraft.hu-t se meg csomot
ilyenkor mit lehet tenni? -
#7055 vedd lejebb -
IZÉÉÉ #7054 az lehet h nagyon melegszik......de nekem gyári beallításon van(nem húzom) -
#7053 lehet hogy nem forró, de hackelte az egész VGA-t, szal lehet összefüggés. -
#7052 memória melegszik
túlhúzáskor nekem is előjönnek ilyenek -
#7051 Szerintem az.
Volt egy ilyen 8500 le karim!
Kicserélték garanciába,C3d 9200-at kaptam érte ráfizetéssel... -
IZÉÉÉ #7050 ez már a sokadik driver ugyhogy biztos h nem az -
#7049 a csikozásra gondolsz?
az lehet driver hiba is! -
IZÉÉÉ #7048 nah végre.....meg tudtam csinálni....itt a link
szerintetek lehet ez videokártya memória hiba?????? -
Szamee #7047 egyszer már sikerült
és űködött
és haverral megcsináltunk már igy három ugyanilyen kártyát...
nemtom
SZal alkohol tuti??
-
#7046 talán!nemtom ilyennel dolgom még nem volt! -
akkor felejtsd el a VGA -dat. hűtő rulz.. -
Szamee #7044 ezt az alkoholos dolgot már többen mondták. Lehet hogy kipróbálom. De most épp a mályhűtőbe van...FElejtsem azt?
Alkohol simán oldja??
-
#7043 ha hullámzik a kép az monitoros dolog lesz ( más monitorral próbáltad már ? )
ha zajos ( szemcsés a kép ) akkor a VGA
amúgy ha benyomsz a házba pár + tápventit akkor az segít a VGA hűtésén is. -
#7042 hát az gáz!
le kellett volna simára szedned azaz ragasztomentesre!
valamiféle alkohollal! -
Szamee #7041 nincs húzva egyáltalán -
Szamee #7040 az biztosan nem mert már kipróbáltam más kábellel és más monitorral. Szóval hűtés.
Van valami tipped arrahogyan lehet hatékonyan eltávolítani a gyári ragasztót a GPU-ról?
A gyári bordát már leszedtem ugy, hogy -20ra fagyasztottam a kártyát, és ezáltal simán lepattintottam. DE! A ragasztót nem szedtem le és igy raktam rá egy másik bordát és coolert. Eddig hibátlanul működött és kb egy hete kezdte el ezt a hullámzós okosságot. Ez lehet a gond?
-
#7039 Lehet hogy melegszik!
fel van huzva a VGA-d? -
#7038 vagy (monitor) kábel hiba -
Szamee #7037 Hi! Csak egy gyors válaszra lenne szükségem. Van egy ATI RADEON 8500LE kártyám, és az a gond hogy 10 perc használat után a kép elkezd futni, mindenféle hullámok lesznek rajta, majd megjelennek különböző zajok is. A kérdés tehát: Ugye a hűtés a gondja???? -
#7036 Ehh bazz 256-os az, nem 128 . :)
Cifu : Nem akarlak basztatni de picit elfogult vagy a creativ-val szemben :) . Nem nagyon akarnám a hangártyát kivenni mer az alaplapi integrált cucc elég "átlagos" ( vagy inkább az alatti :) ) Realtek ALC850 vagy mifene ... -
#7035 jah!ki kéne venned a memcsit is!talán! -
#7034 Ötletszerűen: vedd ki a hangkártyát. (Azzal valahogy sosincs szerencséd... :)) -
#7033 Hmm jó kérdés , a hang beakad , a kép kimerevedik és vége-csapó :) -
#7032 Tipp ?? Én még a memóriára gyanakszom . Mert 768 megát raktam bele , mivel a kézikönyv alapján az alaplap nem szeresse hogyha az 1-, 2-, 3-as memória bankba van pakolva és így , csak egy 512-es és egy 128 Mb-os modult tudtam berakni. De ebből is csak az 512-es modult érzékeli az alaplap :( . Szal lehet memóri összeférhetetlenség is ... szvsz . de nem tudom biztosan sajna ... -
#7031 Nem hiszem hogy a VGA miatt fagy! -
#7030 Demo, a fagyás milyen jellegű? Videókártya (fekete képernyő, 'beragadt kép')? -
#7029 [center] -
#7028 Megoldódott közben a dolog . Szépen utána olvastam a dolgoknak és kiderült , hogy ha csak nem GF6800 Ultrát használok akkor nincs szükség a plusz négy pinre és elmegy a régebbi Atx táppal is :) . A plusz 4 pin az egy +12V-os ág ami a pci express csatlakozót látja el egy kis extra energiával . Erre a high end kártyák extra enrgia igényei miatt van szükség , plusz még a molex csatin keresztül is kapnak egy kis juice-t hogy pl. a 6800GT-nek meg legyen az a 110W ami kell neki :) . Nekem egy 6600 GT van , és ha nem fagyna a cucc akkor isten lenne :) . Hasít mint az állat meg minden de a CSS 5 perc után ki is fagyott , a driver 71.24-es Forceware ( vagy detonátor vagy hogy hijják még nem vagyok NV-ből teljesen ofé eddig csak Ati-m volt :) ). -
#7027 inkább írd le! -
#7026 http://www.asus.com.tw/ -
#7025 Hát nem látom a képeket!sajna -
#7024 majd egyszer sikerül! -
IZÉÉÉ #7023 narancs...nézd meg itt lécci...igy már jó legalábbis nálam
katt ide -
#7022 hali havernak ilyen lapja van:
Alaplap neve Asus P4T (5 PCI, 1 AGP Pro, 4 RIMM)
Alaplapi lapkakészlet Intel Tehama i850
pls mondjatok meg melyik a legujabb driver hozzá és honét tom leszedni nagyon fontos lenne thx!
-
IZÉÉÉ #7021 nem....na majd mindjárt megoldom -
IZÉÉÉ #7020 igy jó??? -
#7019 hülye vagyok...:)
Szal egyszerűen klikkelj rá a [kép] gombra, és szúrd be a föltöltött kép URL -jét... -
#7018 [IMG]ide jön a föltöltött kép URL -je, Pl: http://www.sg.hu/mgmgjd74.jpg[/IMG] -
IZÉÉÉ #7017 hogy csináljam h látszodjon?????