64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#7016 nem látszik a kép... -
IZÉÉÉ #7015 ja és a kurzorom meg becsikosodik ha vmilyen szöveg fölé mozgatom.....segítsetek!!!
mit tegyek?????én a vga kártyámra gyanakszom.....radeon 9250 -
IZÉÉÉ #7014 hi!!
megtudná nekem mondani vki hogy miért csinálja ezt a gépem egy idő után??? -
#7013 csak 1 kártya van, azt már pakolgattam ide-oda de semmi változás...
A többi PCI ezköz integrált...de tuning nélkül megpróbálom, hátha.
Amúgy mondom tuninggal ugyanígy ment még 2 napja...:( -
#7012 próbáld meg tuning nélkül a gépet,
majd igazítsd meg a kártyákat a foglalatokban. -
#7011 Hell!
Lenne egy nagy problémám!
Újratettem a winXP -t, minden fasza, kivéve a Pinnacle PCTV Stereo tuner kártyát, ami nem hajlandó működni. A saját software- e a PCTV vision hardver hibát jelez, iuVCR szintén, az ezközkezelőben felkiáltójeles a cucc. Erőforrásoknál következő olvasható:
"Az ezköz nem használ erőforrásokat, mert probléma van vele"
50X installáltam fel a drivert, átdugtam másik slotba is de semmi hatás.
Karácsonyi a cucc, szinte új, semmi külső sérülés. XP reinstall előtt tökéletesen működött.
A többi PCI ezköz (hangcucc+lan+sata vezérlő) tökéletesen műxik...
Segítsetek plz!!!
2*256Mb @400MHz ram
Xpert 9800se@pro
160gb maxtor pata
asus cd olvasó -
trabant #7010 Nekik asszem van. -
#7009 Megjavult! -
#7008 Hi!
van nekem egy Pioneer DVR-108 as DVD íróm!
Ma azzal lepett meg hogy nem olvas nem ír DVD-t viszont CD-t igen!
Ez mitől lehet? -
#7007 Ööö kicsit sok volt az ilyet -
#7006 Sziasztok nem tud valaki olyan üzletet ahol lehet kapni régebbi atx táphoz 20 tűsről 24 tűsre való átalakítót ? Tegnap vettem egy Chaintec VNF4 Ultra alaplapot meg egy AMD A64 3000+ procit , meg egy GF6600GT-t . Össze van rakva meg minden de ez az egy ( DE BAROMIRA FONTOS ) rész hiányzik . Nézegettem az árlistákat de ilyen átalakítót nem láttam sehol , a fordítottját igen de épp ilyet nem . Külföldön tele van ilyenekkel az összes üzlet csak itthon nem találok ilyet . -
#7005 a termék a gyártó OEM (sok esetben zacskós) besorolásának megfelelõ kiszerelésben található.
BOX azaz dobozos (általában teljes támogatottságú) kiszerelés.. -
#7004 A dobozos procikhoz általában alapból csomagolnak hűtőbordát. -
csoszka #7003 Bocsi, valaki nem tudná meg mondani, hogy mi a különbség dobozos ill. az OEM procik között? -
phredon #7002 Hello!
elindítom a gépet (nem ezt:) és amikor kéne elkezdje tölteni a windowst(winxp sp2), újraindít. Próbáltam már csökkentett módot is, alul egy parancssorba írja miket tölt be, aztán szintén újraindul. Régebben volt már hasonló gondom, indulásnál kiírta hogy Unmountable Boot Volume, de egy chkdsk mindig megoldotta a problémát. Sajnos most az sem segített. Mi lehet a gond? -
Vegas #7001 tékláma!!!
De akkor mért az írta hogy "új"??!!
[Nemérti] -
#7000 Végülis!lehetséges de akkor az awinyo már őskövület! -
Vegas #6999 szerintem nem..:P mert kétszer is azt irta... "Kérdés:Egy új 120MB vinyót, hogyan kell 40,ill.80MB-re particionálni?" -
ZsirosKenyer #6998 szeva!
plz segitsetek:) holnapra le kene adnom egy melot a munkahelyemre de lusta vagyok megcsinalni ugyhogy azt fogom kamuzni hogy elvesztek az adatok (pl meghalt a vincsi) Ez mitol lehet? (nem akarok lebukni:) -
#6997 120 Mb winyó?
úgye 120 Gigát akartál írni?
Partició magic-al! -
#6996 Mikor kérdi a méretet,nem az elérhetö legnagyobbat adod meg...
Beírod kézzel a kívánt méretet! -
#6995 Vagy a 220 voltból csak 100 jön...:)
-
magyarázat: 10 éves op rendszer -
bereslegeny #6993 Kérdés:Egy új 120MB vinyót, hogyan kell 40,ill.80MB-re particionálni? -
bereslegeny #6992 Kérdés:Egy új 120MB vinyót, hogyan kell 40,ill.80MB-re particionálni? -
bereslegeny #6991 Kérdés:Mi az ok? Leírás:win95,-tiszta,friss,-startmenű kikapcsra újból indul a gép...???? előre is köszi. -
#6990 Fel van húzzva a VGA-d?
Kicsit furcsa a gépednek a teszteredményei!
Sokalom az alapgép végett!
ott van a gáz hogy X-es az alaplapod meg a 2100+! -
#6989 hm már jo csak elállitotta valaki... -
Dimitri #6988 Kösz a segítséget :D
ezt észre se vettem. -
#6987 ja és mozillával meg explorerrel is ugyanez... -
#6986 sziasztok
lenne egy problámám:
hazajöttem és azota meghülyült a net...:)
szal elinditom gépet indul net és nemjönnek be oldalak...
ööö routerom van amugy és két gém megy rola, na a gépet router nélkül megprobláltam és ugy megy a net faszásan de viszadugaszoltam mindent routerba ugy meg nem akar...reseteltem is már a routert most olyan hogy pl töltök 126k val de oldal nemjön be hozzáteszem akkor se ha leállitom a letöltést...sg meg hardwired meg semmi nemjön be néha meg pl ircre is az extrán kivül nem megy fel máshova
meg olyan hogy beirom freemail.hu egyszer behozza utána meg már nem... meg ilyenek
mi lehet a gond? -
#6985 IDE kábel csere? Alaplapi driver az IDE vezérlőkhöz ? -
Roll #6984 Most kínomban már a legújabb nerot használom 6.6.0.6,de semmi változás. kb. 10/3-szor kifagy a lemez vége felé.
Mindkét íróm megjátsza ezt a sony és az lg is, firmwarek frissítve vannak.
Memóriát memtest86-al végignézte, nem talált hibát. Xp-t emiatt raktam újra.
Ami feltűnt, hogy az ide kábelje elégé gyűrött, pont ott van ahova a hozott vinyókat rakosgatom.
Másik gépbe átrakva az írók jól működtek, fagyás nem volt.
Gabesz: igen, már 2 hónapja szórakozok ezzel. -
#6983 Nem te írtad ezt régebben ide be?
Azóta nem oldodott meg a problémád?
Milyen cd íróprogit használsz? -
de lehet rossz az író is, bár sonynál ritkán fordul elő, de nekem is volt hibás szériás sony íróm, szal akár az is megeshet. Eddig milyen a selejt arány?
az íróhoz próbálj firmware frissítést, hátha segít.
IDE kábelen próbáld meg hogy megcseréled pl. a vinyóval.
-
Roll #6981 Hibás ide kábel okozhatja? -
Roll #6980 Mitől fagyhat ki a cd/dvd írás? Neroval írok, a memóriát már teszteltem és jó. Az xp 2 hetes. És mindig 90 valahány %-nál fagy ki.
Ilyenkor a lemezt se adja ki.
Mitől lehet ez? -
#6979 sg s torrent részleg -- fórum -
Dimitri #6978 Üdv!
Mostanában elkezdtemn érdeklődni a fájlcserélő programok után és szeretnék segítséget kérni.
Tud vki egy olyan (ha lehet magyar) oldalt ahol a BitTorrentről olvashatnék dolgokat ?
előre is kösz
e.mail : [email protected] -
bazze #6977 SOSE LÁTTAM MÉG ILYET!!
Ha van itt olyan aki úgy érzi hogy segítene nekem az keresse meg a Abit R9600SE topicot és olvassa el majd véleményt ide!
THX