64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • polyi
    Igen!
  • zeus
    c++Builder? 5-ös? :)
  • polyi
    Hello!Tudja valaki,hogy lehet Builder 5-ben a képek beilesztésénél,hogy akkora legyen a kép mint amekorára beállítom az Image-t,hogy az egész képet lehessen látni?Remélem lehet érteni ahogy leírtam!
  • nemcsakfeel
  • Crokin
    Help.

Képtelen a gépem elsőre elindulni. Töltőképernyőnél szó nélkül ujraindul. Aztán ha nagy nehezen bejön a win, akkor random módon elcseszi az eszköz-illesztőprogramokat. (hang,vga,usb, sőt, legutóbb a proci ill. programját nem találta!)
  • Tufa16
    eltüntek az ikonok az órám mellől! mit tegyek hogy ujra ott figyegjenek?
  • Tufa16
    pontosan 9213 óra, 29perc és 11 mp-ig. Vigyázz! Ha letelik tönkre mehet a géped!
  • Devilke
    Szisztok! Lenne egy nagy próblémám vagyis ez minden 64bites rendszeren az ami be is bizonyosodott. A gond az hogy az unreal motoroknál kilépéskor vagy (régebbi motoroknál) a menüben kifagy (kékhalál).
    Három 64bites gépen tesztelve és ugyan az IRQL_NOT_LESS_EQUAL hiba üzenet, de állitólag csak xp rendszereken. NIncs az IRQ csatornán ütközés ez kizárva. Valaki tálalkozot már ezzel a hibával? Próbáltam rendszercserét, hangkártya nélkül biosban de semmmi változás. Valami ötlet?
  • Shep
    Valyon egy ilyen configgal /Athlon XP 2500+@3200+ 1 giga memória X800Pro/ mennyi ideig lehet elleni úgy hogy minden játék maxra húzva lsimítással + anisoval fusson 1024x768-ban?
  • raziel.
    tudsz adni megfelelőt?:D
  • Met
    éppen az a baj, hogy nincs vagy nem megfelelő van fent:)
  • raziel.
    letöröltem mindet ugyis ilyen...
  • nemcsakfeel
    rossz kodek
    vagy hang vagy videó nem az ami kéne a dekódoláshoz, viszont vmit csak tud belőle kibontani..

próbálj meg ffdshow-t, vagy xvid új verziót.

#6721 nm.

#6720 GetDataBack el vissza lehet hozni egy jórészét ( mivel hogy az adatok még rajta vannak ha nem irtad felül semmivel, csak a fő táblák sérülhettek meg ) arra készülj fel hogy pl. fájlnevekből semmi nem marad csak kuszaság, és csak tényleg olyan dolgokat érdemes átmenteni vele ( szigorúan másik vinyóra ) amik fontosak, saját anyagaid.. amit netről le tudsz tölteni fél óra alatt azzal ne foglalkozz.
  • Met
    kódek?
  • raziel.
    Hali az mitől van hogy elkezdek filmet nézni és hogy mondjam, de gyoresabban játsza le a filmet mint ahogy kéne...

nézem a jeleneteket és láthatoan begyorsul kb 5 másodpercenként...

nézem a lejátszo idejét és az oráján is begyorsulnak a másodpercek pedig nicns elállitva semmi mert feltettem ujbol őket..

mi lehet a gond?
  • BaLeeX
    Regedit-el sikerrel jártam kösz a tippet! Nem tudom erre miért nem gondoltam.
  • Easy Rider
    Hi! Fontos lenne: mi a xart csináljak, ha elveszett a fájlrendszer a winyómról, és most RAW a fájlrendszere?? Sztetek vissza lehet-e még hozni az adatokat vmilyen progival??? A Get Back Data progi képes lesz rá, egyáltalán létezik olyan, ami igen???
  • Met
    Igazából nincs rá tesztprogi, összerakod a gépet és járatod üresben vagy rányomsz loopban valami más tesztprogit 3DMark stb. de ha hibázik nem biztos, hogy a lap miatt volt. Asszem van valami PCmark vagy mi de szerintem az se tudja a lapot tesztelni. Ha használt nézd meg, hogy nincs e rajta felületi sérülés és, hogy a proci slot körül épek e a kondik.
  • Met
    Miért nem az AMD-s topciban kérdezed? Ott biztos vannak szakértők.
  • ERIK
    Sziasztok!
    Alaplapot mivel lehet letesztelni?
  • Dimitri
    Üdv!!

Lenne egy kérdésem az AMD athlon xp és sempron processorok között mi a különbség?

• Zatoichi
    oké - thx !
  • [NST]Cifu
    ...
    Mi a problémád? Fogsz egy képet, lekonvertálod .JPG-be (ha nincs erre rendes programod, akkor letöltöd IrfanView-et), ezután pedig az SG képfeltöltés részére szépen feltöltöd.

Egyébként szerintem félreértésben vagy. A Mozillát én Barretnek ajánlottam, nem neked. :)
  • Zatoichi
    Megvan a mozilla, hogy töltök vele fel képet ?
    Tudsz segíteni ?
  • [NST]Cifu
    A pixupload.tk nekem sem működik (se .JPG, se .GIF fileokkal), de a fórumos feltöltés megy, most próbáltam.

A Mozillához nézz el a Mozilla.org-ra, ez egy összetett program, levelező, webszerkesztő, stb. van benne. A FireFox egy kicsi és gyors böngésző, ha alternatívát keresel, szerintem elsőre ezt nézd meg.
  • Zatoichi
    Mozillát?
    Könnyü használni ? mert még nem próbáltam.
  • Zatoichi
    JPG-t akarok, de nem megy !
    Próbáltam a www.pixupload.tk - oldallal ott ez fogad :
    HIBA! Csak képfájlokat lehet feltölteni !
    és az iaro.srv.hu-val, ott meg ez : Nem lehet másolni !
  • [NST]Cifu
    Használj Mozillát. :)
  • [NST]Cifu
    Mond csak milyen formátumban van a kép, amit fel akarsz tölteni? Mert eddig ketten írták, hogy JPG formátumba lévő képet tudsz csak feltölteni (meg azthiszem GIF-et)...
  • Zatoichi
    Próbáltam már a
    www.pixupload.tk - oldallal is, de ott meg mindíg ez fogad:
  • barret
    Engem már beszopatott a nagybetükkel is...

Ehhez hozzá tudtok szólni? : Qsrégi hiba,qgysem javul meg...
  • Zatoichi
    nem értem mi a hiba nálam
    Nem lehet Másolni - ezt írja ki
  • nemcsakfeel
    képet az iaro.srv.hu -ra akartad feltölteni?
    kiterjesztésre ügyelj, jpg-t szereti.
  • barret
    Ráböksz a [kép] gombra a törlés alatt,és megadod a kép címét! Http://stb.jpg És mennie kell!
  • Zatoichi
    Tudna valaki segíteni ?

Képet szeretnék feltölteni a fórumba, de nem sikerül!
    Tegnap még sikerült ma már nem megy, nem tom miért !
    Mindíg ezt írja nekem :
    Ezt nem értem hiszen ezeket akarok feltölteni !

Elöre is KÖSZI !
  • Shep
    az a baj, hogy ehhez nem divx kell, mpeg2 codec, de nekem egy 2001-es van és az nem igazán szereti az xp-t szedtem vmi új mpeg2 codecet de az meg nem működött, mindenféle codecpacot meg nem akarok emiatt felrakni. Szóval ezért kellene vmi új és müködő.
  • nemcsakfeel
    lefelé nem kompatibilis a dvix?
  • Shep
    Tud vki. normális mpeg2 codecet, ami az újabb svcd típusú filmeket is rendesen lejátsza?
  • [Jakuza]
    msconfig parancs nem segit ?
    Aztan a startup programoknal talan kilehet szedni.
  • barret
    Nekem is segítettek ezügyben,és azonnal megoldódott.
    Ezért el is felejtettem...:(