64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
polyi #6736 Igen! -
#6735 c++Builder? 5-ös? :) -
polyi #6734 Hello!Tudja valaki,hogy lehet Builder 5-ben a képek beilesztésénél,hogy akkora legyen a kép mint amekorára beállítom az Image-t,hogy az egész képet lehessen látni?Remélem lehet érteni ahogy leírtam! -
#6733 -
#6732 Help.
Képtelen a gépem elsőre elindulni. Töltőképernyőnél szó nélkül ujraindul. Aztán ha nagy nehezen bejön a win, akkor random módon elcseszi az eszköz-illesztőprogramokat. (hang,vga,usb, sőt, legutóbb a proci ill. programját nem találta!) -
#6731 eltüntek az ikonok az órám mellől! mit tegyek hogy ujra ott figyegjenek? -
#6730 pontosan 9213 óra, 29perc és 11 mp-ig. Vigyázz! Ha letelik tönkre mehet a géped! -
#6729 Szisztok! Lenne egy nagy próblémám vagyis ez minden 64bites rendszeren az ami be is bizonyosodott. A gond az hogy az unreal motoroknál kilépéskor vagy (régebbi motoroknál) a menüben kifagy (kékhalál).
Három 64bites gépen tesztelve és ugyan az IRQL_NOT_LESS_EQUAL hiba üzenet, de állitólag csak xp rendszereken. NIncs az IRQ csatornán ütközés ez kizárva. Valaki tálalkozot már ezzel a hibával? Próbáltam rendszercserét, hangkártya nélkül biosban de semmmi változás. Valami ötlet? -
#6728 Valyon egy ilyen configgal /Athlon XP 2500+@3200+ 1 giga memória X800Pro/ mennyi ideig lehet elleni úgy hogy minden játék maxra húzva lsimítással + anisoval fusson 1024x768-ban? -
#6727 tudsz adni megfelelőt?:D -
#6726 éppen az a baj, hogy nincs vagy nem megfelelő van fent:) -
#6725 letöröltem mindet ugyis ilyen... -
#6724 rossz kodek
vagy hang vagy videó nem az ami kéne a dekódoláshoz, viszont vmit csak tud belőle kibontani..
próbálj meg ffdshow-t, vagy xvid új verziót.
#6721 nm.
#6720 GetDataBack el vissza lehet hozni egy jórészét ( mivel hogy az adatok még rajta vannak ha nem irtad felül semmivel, csak a fő táblák sérülhettek meg ) arra készülj fel hogy pl. fájlnevekből semmi nem marad csak kuszaság, és csak tényleg olyan dolgokat érdemes átmenteni vele ( szigorúan másik vinyóra ) amik fontosak, saját anyagaid.. amit netről le tudsz tölteni fél óra alatt azzal ne foglalkozz. -
#6723 kódek? -
#6722 Hali az mitől van hogy elkezdek filmet nézni és hogy mondjam, de gyoresabban játsza le a filmet mint ahogy kéne...
nézem a jeleneteket és láthatoan begyorsul kb 5 másodpercenként...
nézem a lejátszo idejét és az oráján is begyorsulnak a másodpercek pedig nicns elállitva semmi mert feltettem ujbol őket..
mi lehet a gond? -
#6721 Regedit-el sikerrel jártam kösz a tippet! Nem tudom erre miért nem gondoltam. -
Easy Rider #6720 Hi! Fontos lenne: mi a xart csináljak, ha elveszett a fájlrendszer a winyómról, és most RAW a fájlrendszere?? Sztetek vissza lehet-e még hozni az adatokat vmilyen progival??? A Get Back Data progi képes lesz rá, egyáltalán létezik olyan, ami igen??? -
#6719 Igazából nincs rá tesztprogi, összerakod a gépet és járatod üresben vagy rányomsz loopban valami más tesztprogit 3DMark stb. de ha hibázik nem biztos, hogy a lap miatt volt. Asszem van valami PCmark vagy mi de szerintem az se tudja a lapot tesztelni. Ha használt nézd meg, hogy nincs e rajta felületi sérülés és, hogy a proci slot körül épek e a kondik. -
#6718 Miért nem az AMD-s topciban kérdezed? Ott biztos vannak szakértők. -
ERIK #6717 Sziasztok!
Alaplapot mivel lehet letesztelni? -
Dimitri #6716 Üdv!!
Lenne egy kérdésem az AMD athlon xp és sempron processorok között mi a különbség?
-
Zatoichi #6715 oké - thx ! -
#6714 ...
Mi a problémád? Fogsz egy képet, lekonvertálod .JPG-be (ha nincs erre rendes programod, akkor letöltöd IrfanView-et), ezután pedig az SG képfeltöltés részére szépen feltöltöd.
Egyébként szerintem félreértésben vagy. A Mozillát én Barretnek ajánlottam, nem neked. :) -
Zatoichi #6713 Megvan a mozilla, hogy töltök vele fel képet ?
Tudsz segíteni ? -
#6712 A pixupload.tk nekem sem működik (se .JPG, se .GIF fileokkal), de a fórumos feltöltés megy, most próbáltam.
A Mozillához nézz el a Mozilla.org-ra, ez egy összetett program, levelező, webszerkesztő, stb. van benne. A FireFox egy kicsi és gyors böngésző, ha alternatívát keresel, szerintem elsőre ezt nézd meg. -
Zatoichi #6711 Mozillát?
Könnyü használni ? mert még nem próbáltam. -
Zatoichi #6710 JPG-t akarok, de nem megy !
Próbáltam a www.pixupload.tk - oldallal ott ez fogad :
HIBA! Csak képfájlokat lehet feltölteni !
és az iaro.srv.hu-val, ott meg ez : Nem lehet másolni !
-
#6709 Használj Mozillát. :) -
#6708 Mond csak milyen formátumban van a kép, amit fel akarsz tölteni? Mert eddig ketten írták, hogy JPG formátumba lévő képet tudsz csak feltölteni (meg azthiszem GIF-et)... -
Zatoichi #6707 Próbáltam már a
www.pixupload.tk - oldallal is, de ott meg mindíg ez fogad:
-
#6706 Engem már beszopatott a nagybetükkel is...
Ehhez hozzá tudtok szólni? : Qsrégi hiba,qgysem javul meg... -
Zatoichi #6705 nem értem mi a hiba nálam
Nem lehet Másolni - ezt írja ki -
#6704 képet az iaro.srv.hu -ra akartad feltölteni?
kiterjesztésre ügyelj, jpg-t szereti. -
#6703 Ráböksz a [kép] gombra a törlés alatt,és megadod a kép címét! Http://stb.jpg És mennie kell! -
Zatoichi #6702 Tudna valaki segíteni ?
Képet szeretnék feltölteni a fórumba, de nem sikerül!
Tegnap még sikerült ma már nem megy, nem tom miért !
Mindíg ezt írja nekem :
Ezt nem értem hiszen ezeket akarok feltölteni !
Elöre is KÖSZI ! -
#6701 az a baj, hogy ehhez nem divx kell, mpeg2 codec, de nekem egy 2001-es van és az nem igazán szereti az xp-t szedtem vmi új mpeg2 codecet de az meg nem működött, mindenféle codecpacot meg nem akarok emiatt felrakni. Szóval ezért kellene vmi új és müködő. -
#6700 lefelé nem kompatibilis a dvix? -
#6699 Tud vki. normális mpeg2 codecet, ami az újabb svcd típusú filmeket is rendesen lejátsza? -
#6698 msconfig parancs nem segit ?
Aztan a startup programoknal talan kilehet szedni. -
#6697 Nekem is segítettek ezügyben,és azonnal megoldódott.
Ezért el is felejtettem...:(