64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#7096 lehet a TVnet a rossz?már jó pár hónapja ilyen,win telepítés sem oldja meg.vagy a modem? -
#7095 Nekem akkor csinál ilyet, ha rossz a net, és a kábelmodem nem kap rendes IP -t, vagy nem fogadja ela mit kapott...ilyenkor képes percekig gondolkozni az XP vajon mit tegyen...aztán elindítja a ZoneAlarmot, és kiírja hogy ratyi a net...
Nem lehet, hogy neked is azért nem indítja el a ZA -t egyből, mert még nem tudott rendesen csatlakozni? -
#7094 kéne,dc miatt xp-set nem kapcsolhatom be. -
#7093 Csakis a proginak lehet baja!
Fontos egyáltalán a zone alarm? -
#7092 Hát te beteg vagy!
Még egyszer elmondom hogy:
MI A RÁKNAK CSINÁLNAK DRIVEREKET!!HÜLYESÉGBŐL?
Akkor megjegyzem ne rakjál fel drivert se a videókártyához se máshoz azt majd megnézheted hogy milyen trágyalassú lesz tőle a géped!
Win a (Plug&play)alapcumokat állítja be az írtó kevés hogy a géped a maxot kihozza!
Akkor sok sikert a a driver nélküli gépedhez!Jah akkor Directx-et se rakj fel -
#7091 hi
az lenne a problémám hogy miután betölt a windows kb.4 percet kel várni hogy csatlakozhassak a netre.akkor jelenik meg a zone alarm,és akkor jön elő a csatlakozás.régebben pedig jó volt,kb fél éve még rögtön tudtam csatlakozni.már több verzióját is kipróbáltam a zone alarmnak,de semmi.
mit lehetne csinálni? -
_Vegeta_ #7090 Gyakorlatilag 3evig hasznaltam driver nelkul.
Nem leugatom oket, isten ments, csak a megoldast sztnem megtalalni, es ertheto ha kicsit ingerult vagyok. :) Egyebkent delelott szetkaptam a gepet, kipucoltam, meg vmit allitgattam itt windowsba is, azota nem fagyott le. Erdekes a szamitastechnika. Most az svchost szaraxik. Sosincs nyugta az embernek. :) -
#7089 Segíteni akarnak és leugatod őket?
Honnan tudod, hogy NEM az a probléma, felraktad a drivert és utána sem lett jó?
Amugy megjegyezném, hogy 98 alá is szokás telepíteni a drivert, akkor is ha nincs probléma, hogy ne legyen probléma.
És ha az alaplap gyártók úgy gondolnák, hogy elég ha az xp felismeri akkor nem driver cd lenne a dobozban hanem egy cetli "Xp ala nemkell felrakni mert ismeri a cuccot, csak 98 ala kell" -
_Vegeta_ #7088 Te nemertessz. Egyreszt NEM ez a problema, masreszt pedig tenyleg NEM kell installalni mert az intel chipet automatice felismeri az xp es telepiti. (amugy megjegyeznem 98ala se kell telepiteni csak javallott)
Mondottam nekem nem ilyen uj csodaszuperextraszar lapom van mindenfele csilibili cuccokkal, hanem ASUS TUSL2-C. M1, szoval a problema nem ez. :) Valakinek mas 5lete ? -
#7087 ezt most komolyan mondod?
"Xp ala nemkell felrakni mert ismeri a cuccot, csak 98 ala kell."
Ezt hol hallotad?
és akkor szerinted mért csinálnak a gyártok drivereket az alaplaphoz?
Talán unakoznak?
Vagy mi!
Keresd elő szépen az alaplapi cd-t és instaláld fel róla a drivert!
De jobbat mondok keresd meg az interneten az alaplapod honlapját és onnan töltsd le a legujabbat! -
#7086 kihagytad az Nforce-t! -
_Vegeta_ #7085 Mindketottoknek 1cerre valaszolok ha nemgond. :)
Szoval full uj memmel is probaltam már a memmel biztos nincs semmi. Egyenlore kipucoltam a gepet, es avs freevel leszkenneltem a gepet, talat is vmi trojait, de nemhiszem h az lenne mert az mar joideje megvan. :D
A masik meg h a lap tusl2-c nem ilyen ujcsodaszar lap, minosegi, ezzel tuti nincs baj. :) -
GixEr #7084 Gondolod te. De probald ki, a mai napig vannak elteresek/javitasok a chipset driverek kozott. Pld a Sys chipsetes alaplapok 99%-an nem megy a z AGP-s videokartya csak PCI modban mert kell neki a sajat driver!!! es ez a tobbieknel is igaz. -
#7083 Szerényen ugyan, de hozzászólnék:)
Próbáltad már a memóriá(ka)t csereberélni? Lehet, hogy a címzéssel van gondja, mert a memó bemondta az unalmast. Csak tipp, de próbáld meg hátha. -
_Vegeta_ #7082 Xp ala nemkell felrakni mert ismeri a cuccot, csak 98 ala kell. -
Cubemaniac #7081 Hy. Nekem Van Egy ATi RADEON 9600XT-m, és egy Via-s P3 alaplapom.
Egyszerűen ha Átálítom a SMARTGART-ot 4X-re akkor az első kikapcsolás után nem indul el a gép.(Ez sok mindenkinél igy van!!!)
Miért.
MInden progot felraktam VIA Hiperion 4.55 vagy 4.43 de egyik sem segített.Ja és az ATi Control Centert hogy kell elínditani? A Netframework sem segít!!!! -
GixEr #7080 Chipset driver van felrakva?? (Intel/Via/SiS) -
_Vegeta_ #7079 EGy kis UP. Vkinek 5lete ? \#7060\ -
GixEr #7078 Az a gaz, hogy amig nincs felismert eszkoz, addig nem tud mit kezdeni a driver-el. De miert csak a halokartyak nem mennek???? -
#7077 Azt már sajna nem tudom!
De tuti van driver a LAN kártyához(integrált)! -
GixEr #7076 Es akkor az PCI buszokban hasznaltakkal mi van?? -
GixEr #7075 Nincs mihez Drivert rakni, nem latja az eszkozt fizikailag. Ha felrakom csak az irja, hogy nem sikerult az eszkozt csatlakoztatni. A rohely az, hogy elottem ez az alaplap hibatlanul mukodott!!! -
#7074 Hát ez télleg gáz!
És az alaphoz adott LAN drivert feltelepítetted?
A hálókártya lehet rossz!Próbáld ki egyik ismerősöd gépébe! -
GixEr #7073 Mar letiltottam az alaplapit es vegigzongoraztam az osszes foglalatban. Az eredmeny nulla. Szeretnem egyszerre hasznalni, bar mar mindegy csak induljon el az egyik, mert igy nem tudok netezni sem. A gyerek gepe miatt kene a 2halokartya. -
#7072 Az integráltat tiltsd le! és ugy probáld meg a PCI portba rakott LAN kártyát!Ha így se jó akkor rakd át a mellette lévő foglalatba!
A két LAN-t egyszerre akarod használni? -
GixEr #7071 Sziasztok. Erre varjatok gombot
Alaplap (MSI-865PE Neo2-p) integralt Audio+LAN. A problema ott jelentkezik, hogy nem latja a halokartyat!! XP-sem, biosban engedelyezve van. Am ezen meg tul lehetne lepni, de a PCI foglalatokba rakott halokartyakat sem ismeri fel (volt hogy egyidejuleg 3 volt benne, egyet sem latott) +egy HollywoodPLUS amit minden gond nelkul lat! Most akkor mi lehet???? -
#7070 Talán a norton-nak van egy ilyen fájl-visszaállító része, ha fent van. De ezzel már régen foglalkoztam, mert nem csípem a nortit. -
steweee #7069 és hányas a mozilla legújabb verziója? csak hogy olyat keressek a neten letölteni -
steweee #7068 ha véletlenül letörlök egy könyvtárat és nincs beállítva a recycle bin hanem egyből törli, akkor van e lehetőség még vhogy visszahozni a fáljokat? -
#7067 Érdeklődj a PH-n -
powerdozer #7066 Hali! valaki nem tudja hogy drága kis hazánkban hol lehet ilyet kapni:Thermal-take Kandalf VA9000SWA -
_Vegeta_ #7065 Vami 500%ig futtattam, de semmi hibat nem jelzett.
Egyeb javaslat ? Plzz vki okos ember segitsen. :( -
Szamee #7064 Üdv mindenkinek újra!
Dél köül írtam h nemjó a videókártyám, hullámzik a kép. Fél órát kapartam a ragasztót alkohollal, kapott új hűtést, minden és nem változott semmi, de mostanra megszületett a megoldás. A probléma három betűs: TÁP. Nem megfelelő áramot adott a kártyának vagy jóval többet +12 +4 -12 -4 -nél vagy kevesebbet és ez váltotta ki a hullámokat. Ezt csak azért írom, hogyha bárkinek ilyengondja van, tanulhasson az én káromon. Akik segíteni próbáltak azoknak mégegyszer köszi! -
#7063 memtestet futass -
_Vegeta_ #7062 Procc kivetelevel mindent kipakoltam. :(
Szerk: Ize helyettesitettem.
Eloszor vidkartya gyanakvas, aztan halokari gyanakvas, aztan memcsi gyanakvas, hat egyikse. -
#7061 hardver hiba -
_Vegeta_ #7060 Most en vagyok nagy bajban, bar nemhiszem tudnatok segiteni, raadasul meg pheel kollega is nagyon segitokesz ember. No nembaj, szoval windows fagyasi gondok. Eloszor befagy a talca, aztan az asztal is. programokat inditani ilyenkor nem lehet. ez mar a 3. winreinstall volt, nemsegitett. Plííízzé akinek van 5lete ne tartsa magaban. Koszi! -
#7059 mármint hol mit?:D -
#7058 routeren nincs vmi filter rosszul beállítva? -
#7057 WHEEEEEEEEEEEE már itthonról tolom a netet :) A fagyás oka úgy néz ki a memória volt .