64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#7736 nm -
#7735 ThX XX
találtam pár jó drivert, márha működik.. -
#7734 V3400 vivo ..
Faterom gépe, eddig 98 volt rajta, most tettem fel az XP-t, hogy ez stabilabb lesz.
USB konfiolásra van vmi ötletetek?? IRQ összeakad mert az a rohatt usb kártya vagy 4 megszakítást lefoglal:( -
Borg #7733 Én anno emailben megkérdeztem a Vantectől. Csak tudják mit beszélnek :) -
#7732 leírva ilyen kategórikusan kijelentve nem láttam még, de tény, hogy haverom aki szervízben rakott össze gépeket, a mai napig fordítva teszi fel a vinyókat a kábelre... Aszongya megszokás. És mennek gond nélkül. -
#7731 En is igy tudom:) -
Borg #7730 Nem számít. Legalábbis a M/S felcserélhető szabadon. Csak akkor van jelentősége, ha mindkét HDD CS-re van jumperolva. Ha M/S-re vannak jumperolva, akkor oda kötöd öket ahova akarod.
Sőt, a legtöbb kábel meg is fordítható, tehát az alaplapi része is mehet a masterre, és a master meg az alaplapra. Ez csak abban az esetben működik, ha a kábelen nincs CS ér megszakítás. -
#7729 driver.hu-n nézz körbe -
#7728 Hát ez van...
A fejlődés nem áll meg.
Tudom, nem mindenki teheti meg, hogy lépést tartson ezzel, és folyamatosan fejlessze a gépét - de ebben az esetben fogyelembe kell, hogy vegye, hogy a régi cuccokhoz egyszer elapad a támogatás... -
phredon #7727 már a videos dolgokat -
phredon #7726 asus v3800? csak mert nekem van egy olyan kárytám és xp alatt énse tom használni... -
#7725 de XP hez nincs támogatás..
Asus honlapjára felmegyek, megtalálom a vga-t, vmi 2001 es a legújabb, ami win2000 hez van. letöltöm, fölteszem, nem jó ( kiabál, hogy nem ment át a teszten, leszarom, viszont folytatás után sem működik ).
nvidia oldalát néztem, ott a támogatás ( driver ) tnt2 > . loál.
ami driverem nekem van az win98 as..
mivel ViVo-s a kártya, ezért lenne jó Asus os driver, mivel a videós dolgok csak úgy mennének :(
Cmedia integrált hanghoz is kéne, amit találtam az összeakad a Lan/USB vel. Vagy az USB hez kéne, viszont azt meg cdről elfogadta. -
#7724 Ez változó, de általános eljárás, hogy elmész az eszköz gyártójának honlapjára és ha jelent meg újabb driver, mint ami neked van, azt töltsd le és telepítsd. -
#7723 régebbi cuccokhoz hol találhatok XP-s drivert???
-
phredon #7722 Régi alaplapomon nekem is cmediás hangk. volt és elképesztő, de a legújabb cmedia driver se oldotta meg a problémát. Ami nálam néhány játékból való kilépés utáni kékhalállal mutatkozott meg. A win98-as driverrel (winxp alatt) viszont tökéletesen működött még a tálcán lévő hülye ikonját is véglegesen ki lehet kapcsolni. -
#7721 vagy alaplap -
#7720 Már hogyne számítana hogyan dugod rá! Nem véletlenűl van ráírva. A kábel közepére kell tenni a slave-t, a végére meg a master-t. -
#7719 cmuda.sys a cmedia hangchip drivere. tegyél fel újabbat... -
#7718 Nem. Én csak a ventillátorral kapcsolatos kérdésedre válaszoltam - lévén ez a "Hardware fórum"...
Egyébként attól, hogy egy házban nincsenek külön ventillátorok, az csak pár fokot jelent plusszban a procinak és az nem veszélyes - főleg egy Intel-re nézve (félreértés ne essék, nem az AMD-t akarom gyalázni).
Más lehet a gond és most kérdezek valamit (nem véletlenül):
Milyen hangkártyád van? - Én C-Media-ra (AC97) tippelek, ami alaplapi integrált... ) -
Ben C #7717 és szerinted ez a gond?
Bár nem tudom ennyi infóból mennyire lehet felmérni a helyzetet -
#7716 enerfia=energia -
#7715 A házventillátoroknak is általában kétfajta csatlakozó képzelhető el:
- vagy olyan 3 eres csati, mint a procihűtőé - na ehhez olyan alaplap kell, amelyen nem csak a proci- és a redszerhűtőnek van aljzat, hanem kell még lenni 1 vagy 2-nek
- vagy olyan 4 eres csatlakozó van rajtuk, mint amilyen a meghajtókhoz megy. Néha úgy szokták megoldani, hogy van rajtuk "apa" és "anya" csati is, hogy amikor egy ilyen hűtőt rendszerbe állítasz, ne legyen egyel kevesebb enerfia csatlakozó
Egyszerű dologról van szó, a csatlakozók olyan egyedi alakúak, hogy csak a nekik megfelelő aljzatra tudod csatlakoztatni őket. -
Ben C #7714 Jaigen, WinXP Prof SP2..
ha még valamit kihagytam volna szóljatok, azt hiszem a vidkari drivertől ezesetben eltekinthetünk. -
Ben C #7713 a számítógép rengeteg töltésnél (Pl CoD), lefagy, kékhalál, cmuda.syssel van baja, ujraindít. Műsodjára belépve a szerverre beenged, és amig a szerveren maradok, és mondjuk pályaváltás van, vált is, nem lesz kékhalál. Ez más játékoknál sokkal rendszertelenebb. Töbsször volt windows reinstall, a probléma azóta fennáll.
A gépem:
Asrock P4P5e (pontosann nem tom Embarassed )
Intel Cerka @ 2.4
256 DDR @ 266 volt régebben (azzal is csinálta) - Most 512/400 DDR Infineon , ezzel vagy 3 hétig úgy tűnt hogy abbahagyta, de most ujra elkezdte...
ATi Radeon 9200SE volt régen (azzal is csinálta) - Most GF4Ti4200 128DDR
A RAMot egy kis ideje cseréltem, azután pár hétig semmi gond nem volt, de most egint ugyanaz, ugyanabban a szituációkban.
Egyik barátom a gépház hűtésére gyanakszik. Én nem vagyok nagy gépzseni, most vettem észre hogy a gépház hűtőventillátorának kábele nincs bedugva.. nem is tudom hova kell.. de a gépháznak amióta az eszemet tudomle van véve az oldallalpaj, elvileg nem lehet gond a meleg levegő távozásával a gépházból.
-
#7712 számíthat, hogy a kábelen hova dugod fel az eszközt -
phredon #7711 Még azt nézd meg hogy külön külön megy e úgy hogy csak 1vinyó 1cd primaryn utána 1vinyo 1cd secondaryn. Ha ezt is írja ki a gép, és így megtalálja akkor a kábelekkel és jumperekkel nemlehet gond. -
phredon #7710 Nem ugyanaz a márkája mind1ik vinyónak? Nekem volt ilyen gondom. -
phredon #7709 Van egy FTP, rengeteg cuccal. Hogy tudnék erről egy listát készíteni? Progival vagy vhogy? Lehetséges? -
actionman #7708 Hi!
Megnéztem a jumpereket és elvileg minden rendben van velük.
A kábel ata 133-as, gondolom ilyenbol 40-ereset nem gyártanak, meg ugy is kértem a boltban hogy 80 eres úgyhogy valsz. az.
Megpróbáltam más sorrendben a kábel végeit rákötni az eszközökre de úgy sem megy egyszerre a 4 eszköz.
Mellesleg zárójelben jegyzem meg, hogy a kábel 3 csatlakozójának mindegyikére rá van írva, hogy hova szánják (system board, master, slave) és nálam nem így van csatlakoztatva, de nem hinném hogy ez számít.
Van-e még valakinek ötlete? -
#7707 ha dv camról teszed a gépre a cuccot, akkor azt 1394 en keresztül ?
vhs meg composite vagy s video bemenet, ezeket kapcsolgatod át.
biztos hogy jó hang bemenet van beállítva, hogy felvegyen róla?? ( az hogy hallod közben az teljesen más dolog!!! )
esetleg túl alacsony a jelszint ? -
#7706 Jumperek vannak itt összekeveredve -
#7705 És 80 eres a kábel?
Jól vannak jumperelve? -
actionman #7704 Üdv Mindenkinek!
Következő problémám van.
Volt 2 vinyó és 1 cd-író a gépemben. Vettem egy 3. vinyót, amit secondary masternek raktam be, a cd-írót pedig átraktam secondary slavenek. A kettőt egy 80 eres ATA 133-as kábellel kötöttem be.
Bekapcsolásnál azt írta ki, hogy nincs 80 eres kábel installálva, majd kb. 3 perc múlva továbblépett, de bootolni már nem akart.
Ha kiveszem a cd-t, vagy a 3. vinyót, akkor is kiírja egy pillanatra hogy nincs 80 eres kábel, de azonnal folytatja a bootolást.
Kérdés: miért nem megy a 4 eszköz együtt, hogyan oldható meg?
Köszönöm a válaszokat! -
#7703 Kösz,de rájöttem én is. Lementem az egész weblapot, és ott lesz az swf fájl szépen külön -
CaptSpock #7702 Urak! Kisebb problémám adódott!!!
Ulead DVD MovieFactory 3.5 Suite progit használnék vhs digizésére.
ha dv-cam-ról digizek be, van kép, hang minden okés.
Ha vhs-ről digizek, van kép és hang is, DE !!!!
Nem tárolja el a hangot!!!!
Hol hibáztam?
elkészíti a vob fileokat, hang meg nincs rajta :(
-
#7701 a forrásból próbáld kikeresni az anim linkjét, és ugy leszedni valamivel. én legalábbis ezt szoktam csinálni -
#7700 Hogyan lehet flash animációkat letölteni?
Van Flash Mx2004em is
thx -
#7699 nincs mgosztva a gépem,nem hiszem.sajnos akármeddig várok ezt csinálja.mindegy,köszi. -
#7698 ha vársz vele akkor sem jön be? nem lehet, h az ip-cím kiosztás miatt van? -
#7697 valaki please