64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • izb
    Reseteld a lapot,és ugy probáld ki.
    Nekem is volt hasonló,mikor nem tetszett a proci az alaplapnak.Van ilyen.
    Szerintem.
  • Gabesz amd64
    senkinek nincs ötlete a #7853 és a többi info a 7859?
  • ibrik
    Ez már több topikban is többször ki lett vesézve.
    Az sg fórum keresőjével (jobbra fent) keress rá az "internet megosztás"-ra...
  • Tufa
    Ha két gépet akarok összekötni, ugy hogy az én gépemen keresztül kapja a netet, akkor minek is kell lennie az ip-knek az én gépemen?

IP-cím,
    Alhálózati maszk
    Alapértelmezett átjáró
    Elsődleges és másodlagos kiszolgálók

értékei,számai kellenének.
  • gurubefree
    Srácok megköszönném ha valaki segítene abban , hogy lecserélném az alaplapom / A7N8-X ULTRA 400 / ki tudna mondani profi lapot 2*512 400-as Samsung RAM ;MSI 6600GT VTD 128 MB ; és 3200+ AMD Athlon XP de az amelyik már 400 FSB...
    VÁROM AZ ÖTLETEKET!!!!!!!
  • big
    Sziasztok!
    Vettem egy Abit IC7-es alaplapot 2*512/400-as ram van benne, hogy tudom meg nézni hogy dualba megy a ram?????
    Proci 1.8 P4
  • Gabesz amd64
    tudomdomdom csak így élvezetesbb ha kitépi
    amúgy valami 5letet tudnál mondani a #7859-re?
  • Punker
    rendes tápon van kapcsoló :)
  • Gabesz amd64
    huzd ki a tápkábelt és már nem fog világítani!
  • nemcsakfeel
    nekem is.
    vmilyen energia gazdálkodási biszbasszal lehetne megoldani.
  • Seth
    Segítség. Tömör leszek..Kikapcsolom a gépet, de az optikai egerem még mindíg világít. Megoldás??
  • reaper4
    táp v bios frissítés (de ennek nézz utánna)szvsz
  • phredon
    DC-vel le tudod szedni!
  • Falconer
    Az tényleg nagyon ász egy game volt. Sajnos nincs meg, de annak idején sokat játszottam vele én is :)
  • NemeSyS1
    Sziasztok, tegnap vettem egy Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 alaplapot hozzá egy amd 3200+ és még két 512ddrt + egy 6600gt-t, na már most bármilyen játékot vagy akár a 3dmrk05 elinditom a monitoromat egyböl lekapcsolja és nem lehet visszahozni csak reset. :( Már probáltam lejebb venni a Hz-t nem segitett, fent van a legujabb nvidia driver a 71.84es nem segít, változtattam a felbontást de az sem segitett, a kártya rendesen be van dugva a hütöje is megy. Lehet hogy kevés hozzá a táp? mert csak 300W, csinálhat attol ilyet? Segitségeteket elöre is köszönöm. Peace NemeSyS
  • Gabesz amd64
    Kösszi szépen az infot majd még probálkozom!
    De ha leirtak alapján azaz:egy 750 duron proci után rakom be az 1700+-osat az Asus lapba akkor csak egy CMOS clear-el kell eljárnom!
    És ezután kell még valamit csinálnom?

• reaper4
    azért sokan vannak
  • CSOCSO
    nem mindenki olyan okos mint te
  • CSOCSO
    zenei cd-t tudsz a gepedre menteni mp3 formatumban
    azaz normalis minoseg elmentese mellett is 10ed akkora meretu lesz a zene.
  • Met
    LOL
    ugye ezt viccből kérdezted?
  • CLINT EASTWOOD9
    Audio Grabber nevű programmal mit lehet csinálni vagy kezdeni?
  • balcsi70
    Sziasztok.Tudna valaki segiteni?Az a baj hogy a hangkártyám az integrált...Be lett téve régebben egy SB PCI,és a Bios-ba a régi Via AC'97-es le lett tiltva.Ezt azért akartam végül anno mert az alaplapi hangkártyán nem ment a mikrofon.(létezik ilyen?).Utána az ujjal ment rendesen a mic. de nemrég ujrahuztam az XP-t és valami csuda történt ment a hang de recsegett ropogott szakadozik stb.Instaláltam most a régi hangkártyát.és most az a baj hogy csak akkor megy a hang ha kiveszem az uj kártyát a gépböl.Segitene valaki hogy a Bios-ba hol kell letiltani a régit.,hogy menjen az uj mert megint nem tudok mikrofonon beszélgetni.Elöre is köszönöm.Ja meg hogy kell bemenni a Biosba? és ott hol keressem a hangkártyát?
  • Met
    asszem a Deskeeper jó de én a Nortos Systemworksét használom
  • Amse
    No problem.Milyen progival lehet töredezettségmentesíteni rendesen?Mert ez a windows-os semmit nem csinál.
  • Met
    jobbklikk a vinyóra az intézőben és onnan megtalálod
  • Amse
    Hol a ** van az xp-ben a scandisc?Régen a rendszereszközöknél volt nem?
  • Met
    Csinál egy scandiscet, lehet, hogy haldoklik és elkezdett badsectorokat gyártani.
  • Amse
    Hi!Az a problémám, hogy az egyik vinyómon qrva érdekes dolgok történnek.Nem ezen van a rendszer, csak 1 tároló vinyó.Volt rajta 4 giga szabad hely, de egyik pillanatról a másikra 400 mb lett.Aztán töröltem pár dolgot akkor lett 700.Majd utána magától lett 900.MOst meg 500 van és nem csinálok semmit vele csak adatokat nyitok meg róla.Mitől lehet?
  • grebber
    Tud valaki olyan programot ami kiirja hogy melyik portot mi használja??
  • steweee
    megvan, már segített vki. re-volt a neve. hihetetlen mekkora játék volt, és az is hogy kategóriájában azóta sincs nála jobb, pedig 1999/2000-es játék.tényleg, megvan még vkinek? mert ezt már nem hiszem hogy bárhonnan le lehetne szedni. talán a wandoo-n és a senecán próbálok a kérésekbe írni, de az úgy még kevés lesz. ha vkit érdekel a dolog légyszi szóljon már, (vagy esetleg ha megvan- még jobb)mert közösen egyszerre kellene küldeni a kérést

http://www.gamespot.com/pc/driving/revolt/screenindex.html
  • steweee
    nagy autós játék rajongó vagyok, és gyűjtöm őket. vki meg tudná nekem mondani annak a távirányítós autós játéknak a nevét ami hasonlított grafikailag a big scale racinghez, én azt hittem megvan nekem, de most újra játszani akartam vele és telepítettem az rc cars-t de az nem az. nem tudom már a nevét, csak arra emléxem hogy kb hasonlóan szép volt már a grafikája mint a big scalének és a perspektíva is hasonló volt, de nemcsak pályaversenyautók voltak benne hanem más, nagykerekűek is és jó nagy antenna lógott rajtuk
    ha vki még emléxik légyszi segítsen, fontos lenne!
  • soulhunter
    ha garis az alaplapod,vidd vissza az üzletbe, az asusnak nem sikerült jol az a7V8x -es alaplap sorozata...
    a V direkt nagybetűs,az N-es változatban nem tapasztalnak ilyen hibát,viszont ahol dolgoztam,oda sorra hozták vissza ilyen problémával a V-s sorozatokat...
  • phredon
    512mb ram, de ez nem leht gond emrt a 80gigásnál is ennyi volt. Ha meg a fájlrendszer infoja miatt vana gond, akkor is az első pálya is ugyanannyi időbe kéne teljen. Már azt is próbáltam vki tanácsára, hogy egy külön partícióra teszem, de uez a helyzet.
  • nemcsakfeel
    Hány ramodvan?
    Első tipp: amikor először inditod el akkor még van szabad ram ahova egyből tudja tölteni, viszont a következő pályánál már az eddig bentlévőt fel kell szabadítania.
    Vinyóval való összefüggés kicsit bonyolultabb, de akár lehet az, hogy a fájlrendszerről tárol csomó mindent a memóriában, és így a játéknak kevesebb marad.
  • phredon
    Nem igaz, senkinek nincs tippje erre:

UT2004-ben (azért ezt írom mert nagyjából ez az 1 játék van fent most a gépen) neten szoktam játszani minden oké, viszont ha másodszorra vagy többedszerre tölti az épp következő pályát akkor sokkal hosszadalmasabb időbe telik neki mint elsőre. Ha kilépek a játékból és elindítom újra akor ismét először normális aztán köv. pálya töltésénél belassul. Játék közben amúgy semmi gond. Onnan is látszik,hogy ált.ban ketten szoktuk nyomni helyi hálóról, elsőre kb egy időbe telika betöltés, továbbiakban már jóval lassabban jön be ezen a gépen. Fő érdekesség hogy az új vinyó óta csinálja ezt, ami egy 200g sata maxtor 8mb, elző 80g seagate 2mb. Tehát más elvileg nem okozhatja a gondot!
    Természetsesen alap dolgokat már próbáltam driver, bios update, töredezettségment.
  • ollie
    bios reset
  • nemcsakfeel
    win reinstall.
    esetleg biosban nézz szét
  • Gabesz amd64
    -a ventik felpörögnek!
    -egy procit nem lehet rosszul berakni!
    -a proci nem rossz mert a másik alaplapomba épp most használom...
    -még a régi procit nem raktam vissza..majd megprobálom(de előtte az is müködött)
    -a BIOS be se jön csak feketeség és némaság

Végülis csak egy egyszerű proci cserét akartm végrehajtani!azaz a láblécemben szereplő alaplapból akartam átrakni az 1700+-os procit az Asus a7v8x-mx-s lapomba!
  • Gabesz amd64
    Asus a7v8x-et? hogyne támogatná!még a 3200+-os proci is belemegy!
  • Met
    ventik felpörögnek?
    nem lehet, hogy rosszul van berakva a proci?
    nem lehet, hogy rossz a proci?!
    ha vissza rakod a régit akkor működik?
    biosban mindent visszatettél alapbeállításra?
    bios frissítés?