64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • PLackó
    hali.
    tegnap este előjött ez a problémám, azt hittem nem lesz több de most is megtörtént.egy hibaüzenet ír a windows és utána az egész net leáll ,csak restart segít.
    kép
    van rá valami megoldás,mert szerintem ez most rendszeresen fogja ezt csinálni.
  • ollie
    baltával
  • Shep
    hát pl kettépartícionálod.
  • orgik
    Hogy lehezne a 40gb-os vinyómat megosztani?
    Segítsen valaki.
  • skate punk
    jah bocs, ez nem is ide való....
  • skate punk
    !!!!SEGITSÉG!!!

wáááá, szal az a baj h msn messengerrel meg msn explorrer meg persze a windows messengerrel, h amikor be akarok jelentkezni, azt irja ki, h a .net messenger service "átmenetileg"nem működik, és amikor rá megyek, h súgó akor ott meg azt irja, h mdine rendszer helyesen műxikmár eccer volt ilyen, és nem javult emg magától, plzzzz, segitsen aki tud, kösssz az emailom: [email protected]
  • phredon
    Egyre gyanúsabb nekem a vinyóm. Everest progit ismeri vki? Leht azzal van gáz, ha benyomom az érzékelők menüpontot akkor van hogy megjelnik a vinyó van hogy nem. Ha megjelenik van hogy azt írja maxtor 6B200MO van hogy csak HDD0-át. A háttértár menüpontban van ilyen hogy ATA meg SMART néha le tudja kérni az adatokat néha nem. EZ mitől lehet?
  • Shep
    igen nekem is ezek jutottak eszembe, mondtam neki, hogy próbálja ki más monitorral, egérrel hátha segít.
  • NeoMaN
    hátjah, áramindgadozás vagy földeletlen konnektor, más télleg nem lehet. Esetleg ha nem a saját billentyűzetével/egerével indult el, azok is lehetnek hibásak. Nálam pl. volt olyan, hogy winfost egyszerűen nem tudtam telepíteni, pá %-nál leállt. Már mindent próbáltam kínomban... Uccsó mentsvárként lecseréltem a billenytyűzetet, és akkor minden megoldódott. Pedig a bill.-nek máshol semmi baja nem volt....
  • phredon
    Sztem feszültségingadozás, vagy ilyesmi. Nem megy náluk vmi nagyteljesítményű cucc? Esetleg egy vezeték, káryta, memo laza és a szállításnál helyreállt, majd újra kilazult:)
  • Shep
    Van egy érdekes eset:

Haveromnál nem indult a Battlefiled:Vietnam memoriahibával elszállt az exe, elhozta hozzám a gépet és láss csodát a game elindul/nem állítottunk semmit/, hazaviszi /no állítás/ és a game megit nem indul.
    Na ez mitől lehet? Én mondtam neki, biztos vmi vízér van a földben a gép alatt és a sugárzás miatt van, persze ez nem túl vszinű, de felettébb érdekes az eset. Van ötletetek?
  • phredon
    nincs. egyébként már régóta megvana gép és nem volt vele eddig semmi gond? közvetlen előtte nem vetted ki a vinyót vagy ilyesmi?
    mert ha csak úgy magától halt meg akkor sztem jó esély van rá hogy a lap vagy a proci elszállt. 700as duron már nem egy mai darab és ugye ami elromolhat az előbb-utóbb el is romlik.
  • IMEVIL
    A procin van valami látható jele a leégésnek?
  • phredon
    kösd ki a vinyót cd-t mindent csak az alaplap+proci+mem+vga sztem olyan táp (persze ha működőképes) nincs ami ennyit ne bírna el. ha memo hibás akkor visít a speaker persze csak ha jól kötötted be. procikat próbáltad már cserélni?
  • ollie
    Én már láttam olyan procit rosszul betéve, amit elvileg nem lehetett rosszul betenni.
  • rolcsi01
    A procit nem lehet rosszul betenni, a hűtő jól van, az alaplapnak muszaly ismernie a sempronokat, a tápban nem vagyok biztos, de az utolsóban lehet valami.
    Na próbálkozok még, ha nem megy, reklamáció.
  • phredon
    sztem a proci vagy a procihütő nem okés, de ha sokat próbálgattad így bekapcsolni lehet hogy sikeresen leégetted...
  • NeoMaN
    hát kb jah. :P
  • ollie
    Lehet, hogy nem jól tetted be a procikat. Lehet, hogy nem jól tetted rá a hűtőt. Lehet, hogy lesarkaztad a procikat. Lehet, hogy rövidzár van valahol. Lehet, hogy kevés mindkét táp. Lehet, hogy rosszak a memók. Lehet, hogy az alaplapok nem ismerik fel a procit és túl kevés vagy túl sok feszt adnának. Lehet, hogy olyan valaki kéne oda, aki ért is hozzá.

És ehhez hozzágondolhatsz még párszáz sort.
  • bigapó
    Ha nincs szerencséd akkor leégett a proci, ha szerencséd van akkor várj amíg lehűl és lapozz az 54. oldalra... :DD
    Félre ne értsd, magamon nevettem, nem a helyzeteden.
  • rolcsi01
    Bekapcsol a gép, a ventilátorok elindulnak, aztán megáll. Sajnos a csipogók sem működnek, nem tudom miért!
  • ollie
    Mi történik, ha megnyomod a bekapcs gombot?
  • rolcsi01
    A probléma a következő:
    Van nálam két számítógép. Külön alkatrészekből raktam össze mind a kettőt, és mind a kettőnel uaz a probléma. Nincs kép a monitoron.
    Alaplap: ASUS A7V600-X, ASRock Upgrade 880
    Processzor: AMD Sempron 2300, 2500
    RAM: 256 MB, 512 MB Dual Channel
    Graf. kártya: ASUS Radeon 9550, Sparkle Geforce FX 5500
    Már próbáltam mindenfélét, de képet csak nem tudok egyikre sem varázsolni. Mi lehet a gond? (a monitor biztos hogy jó, a grafikus kártyák is, mert másik gépben mentek.
    Előre is köszi!
  • IMEVIL
    Na most az a helyzet, hogy amikor kinyitottam a gépet és bekapcsoltam alapból nem ment a proci ventillátorja csak akkor indult be ha megpörgettem úgyhogy lehet hogy a proci lesz a baja. A ledek meg világítanak de nem tölt semmit a monitor nem kapcsolódik be.
  • phredon
    speaker sem csipog semmit? Egyáltalán semmit nem reagál a bekapcsolásra vagy azért a led világít? proci ventillátora megy?
  • phredon
    Az biztos nem, mert már régóta uaz a kábel van és eddig semmi probléma nem volt.
  • ollie
    Táp is lehet.
  • Tatyla
    az olvaso volt a ludas...
    kicseréltem és megint prima minden...
  • NeoMaN
    akkor viszont lehet, hogy valamelyik IDE kábeled rossz....
  • phredon
    Ok köszi, megpróbálom. Lehet benne vmi, mert úgy vettem észre csak akkor csinálja, ha bent van még egy vinyó, vagy ha cd/dvd-ről is másolok.
  • NeoMaN
    vedd ki a 64-es ramot.
  • IMEVIL
    Szétszedtem az egész gépet, újra összeraktam, de semmi változás. Ugyanúgy semmi. Please HELP!!!!!!!!
  • IMEVIL
    A gép adatai: AMD Duron 700Mhz, 15GB WesternDigital, 1x256 és 1x64 MB RAM, ATI 7200 VGA
  • IMEVIL
    Sziasztok! Lenne egy hatalmas problémém a számítógépemmel. Amikor bekapcsolom nem csinál semmit, a monitor sem kapcsolódik be. Egyszercsak megállt az egér meg az egész win, kifagyott az egész és mikor restartoltam semmi. Azóta ez van. Légyszi segítsen valaki!!!!!!!!!
  • MasterJay
    Sziasztok van egy kőkemény kérdésem!
    Egy olyan jellegű problémám van a géppel, hogy játék közben amikor valami video, vagy páják
    közti váltás, vagy meghalok és valamilyen animáció kíséretével kiírja a játék, hogy Game Over
    fagy mint állat, egy bizonyos idő után(kb.5-10perc), ha nem nyúlok hozzá elindul magától is.
    Próbáltam Catalyst-ok hadát, dx reinstall de semmi változás.
    Pl.: Prince of Persia Warrior Within(pályváltás,GameOver),
    Richard Burns Rally(borulás,ütközés).
    A PoP alatt írt egy ilyet is, egy alkalommal: Ati Video bios poller client.
    Futuremark03, Futuremark05,3DMark2001SE, 2000 tesztek hibátlanul lefutnak és a
    karinak megfelelő pontot osztanak ki mindanyian.
    Platform optimalizáció kizárva DOOM3 Timedemo 2XAA, 4AF 1024x768 Hight beállítások mellet
    Másod futtatásra 11fps! Bois beállítás default. Jelenlegi Catalyst 5.1, és hót ideg vok!!:(
    Ötletek várok a megoldásra!!!
  • NeoMaN
    esetleg a táp.... ingadozik a 12V. Esetleg másik csatlakozót dugjál rá a vinyóra.
  • phredon
    Miután volt ez a kattogás, sípolás azzal kezdtem, hogy bios update (2.7), sata controller(1.0.0.51) frissítés, meg az alaplap drivereinek (nforce 5.10) frissítése és utána is csinálta. Amúgy a lap abit NF7-S v2.0.

Szal más hiba nem nagyon lehet mint maga a vinyó, nem?
  • NeoMaN
    Sata vezérlő hiba szerintem, mástól is hallottam már ilyesmit (sata)...
  • steweee
    akkor bocs, én értettelek félre. amúgy köszi
  • phredon
    csak az a gáz, hogy ami volt két régi vinyóm direkt előre lebeszéltem hogy eladjam amint megvan az új, el is adtam, szal nincs hova kimentsem az adatokat. És ismerem az ilyen visszavitelt. Jobbik esetben elvesztem a 160 giga filmet, mp3at stb és két hét múlva kapok egy újat. Rosszabik esetben uganúgy két hét míg bevizsgálják és azt mondják hogy náluk jó volt biztos az én gépemben van a hiba, ebben az esetben sokat nem tehetek. SZóval mindenképp nagyon rábasztam.
    Egyébként mitől lehet ez a kattogás sípolás? Csak akkor csinálja amikor nagyobb mennyiséget másolok vagy pl egyszerre megy a dc meg még mondjuk cd-ről másolás.