64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Tufa
    ami azt illeti, ki kérte hogy ugass bele? Menj és jácc az "oldaladal" ha lehet igy nevezni...
  • Tufa
    Ilyen weblapal nem kéne gizdulni...
  • izb
    Sokkal jobb lesz,ez biztos
    Ne virtuálisan legyen több,hanem vegyen bele még 512MB ramot.
    Te meg itt csak hajtogatod magadét.
    Szerintem
  • izb
    Kiscsíra.Te nem Tufa vagy,hanem egy tapló.Ha nem tetszik,ki*****tod.

www.izbsystem.hu
  • Tufa
    Nalátod. kétszer annyi ramja van mint neked...
    Kompenzáld virtuális mem-el, hidd el hogy jobb lesz...
  • DBoy
    hányas verziójú via t ajáljátok? pls linket is bye
  • DBoy
    asszem jah nah most megyek el még jövök
    tufa: haeromnak 1024ramal és 9600XTje van és minden eddig megjelent játék HIGHen fut rajta..
    far cry ,stb neki is a64 e van és gagyibb a VGAja...
  • Gabesz amd64
    jah már látom milyen lapod van!az 8x-es!
    Fel van rakva normálisan az alaplapi AGP driver?
  • Tufa
    mondtam hogy növeld meg a virtuális memóriát, és vezesd be a rendszeres resetelést is :)
  • DBoy
    6600GT - a windowsba 8X oson van a bisoba ah mindenigaz 4Xesen - és pl ilyenj átékok akadnak: midngiht club II, combat task force.
    vagyis nem akad csak mintha töltene 1 mpercig. szval beröccen!
  • Shep
    és akkor cseréljem ki, vagy használjam másra vagy mi?
  • Gabesz amd64
    baja nem lesz!
    különben nem is engedné felemelni 8x-re ha a VGA-d nem 8x-es!
    Milyen VGA-d van?
  • DBoy
    Helloka!
    a beállítások,speciálosoknál az AGP 8X a biosban pedig APG 4Xes
    ez bekavarhat?ettől így akadhatnak a játékok?
    ha átállítom bisoba 8X osra baj lehet e?
    vagy nem?
  • Met
    próbál ki egy másikat, lehet, hogy azt a fajtát nem bírja
  • Tufa
    ne rakd már be minden hozzászólásodba a linket. elég az aláírásodban és a nevedben.. Mindig azt hiszem hogy valami érdekes oldal jön be...
  • izb
    Volt már rá példa....
  • HRaVeN1
    Az összes PCI-ben?
  • izb
    Ütközhet valamivel.
    Szerintem
  • HRaVeN1
    A hálókártya jó, mivel akkitől kértem kölcsön, 4 napig lanoztak. Az összes PCI-ban kipróbáltam, és nincs integrált :(
  • Gabesz amd64
    szar a hálókártya!
    vagy rakd át másik PCI portba!probáld végig az összes PCI portot!
    gondolom van integrált lan-od az alaplapon!probáld meg úgy hogy azt letiltod!és utána rakod be a lankártyát...
  • HRaVeN1
    Miért van az, hogy ha a gépben benne van a hálókártya akkor nem indul (el se jut a boot képernyőig, full sötéteség), ha kiveszem, akkor pedig tökéletesen megy?
  • izb
    Ez biztos hogy vinyó.
    Szerintem

www.izbsystem.hu
  • Shep
    Nagyban játszok, egyszercsak visszatöltésnél elfagy a gép, következő indításnál a win be se tölt mert azt írja a system32/hal.dll hibás vagy nincs meg, a file ott van, de mondom ok, rakjuk fel neki, továbbra sem jó a dolog, hát jó akkor rakjuk újra a wint, erre a telepítőnél a winyó partíció tipusa ismeretlen, felajánlja a partícionálást, mondom eltakarodsz akkor oda a cucc ami rajta van, hát felrakok a másik vinyóra egy xp-t és az se látja a másik vinyót, behozom a 98-at ott meg látja bár 2őt lát belőle. Na ez mi a búbánatos rossznyavaja, mert már 3x játsza ezt el velem, a vinyóval van vmi, alaplapi gond, vagy áramingadozás?
  • Gabesz amd64
    mi a gond az integrált hangkártyával?
    az Nforce4-es lapknál már tökéletes a hang!

"521 Ram" hhmmm érdekes
  • Gabesz amd64
    VGA-t mindenképp le kell cserélned!az már gáz!
    6600Gt AGP-s az jó választás!
    512 DDR az még türhető!
    procit is cseréld le mert a celeroncs az már a múlté!
  • Gabesz amd64
    délután elszenvedtem megint vele(CMOS clear,már kitéptem az elemet is),de semmi nem történt kettétöröm az Asuslapot bazz
    Életbe többet nem veszek VIA-s asus lapot!ha csak minden kötél szakad.DE HÁT AZT KÉTLEM! áááhhh megböszmülök
  • DBoy
    Szerintem ezt vásárlás elött egy héttel vagy pár nappal kérdezd meg mert addig kitudja mik jönnek ki.. milyen árba stb..

de ha most vennéd akkor sztem 3GHZ 1024RAM és hát 9600XT mostani játékokhoz még jó... sőt! kitűnő mert nem nagyon láttam még olyan gamét amit fullra húztak volna vele és akadt...
  • Met
    3 giga körüli CPU, még 521 ram, legalább 9600XT VGA, valami alap nem integrált hangkártya
  • Rash87
    Jó,akkor felteszem,hogy majd nyár felé kicsit tuningolni szeretném a gépemet
    És csak taáncsot szeretnék kérni,hogy mi érné meg,és ami jobb is.Mostani gép:
    P4,1700 Mhz,512 Mbram,Ati Radeon 9200 videokártya,és hangkártya Sis 7012 Audio Device.

És ezeket kellene kicsit erősíteni :))
    Elsősorban a gyorsítás lenne a cél,mer játékokhoz ,programokhoz kellene,h jobb lesz

Hát ennyi :)
  • big
    Sziasztok!
    Vettem egy Abit IC7-es alaplapot 2*512/400-as ram van benne, hogy tudom meg nézni hogy dualba megy a ram?????
    Proci 1.8 P4
  • DBoy
    Sztem ha azonnal felteszed a kérdésed biztos valaki ad rá választ :)
  • Rash87
    Sziasztok.
    Van itt olyan,aki nagyon ért a gépekhez?
    Pl. videokártya,hangkártya,stb? :)
  • big
    DDR 400 spec... írki csak, semmi féle dual chanel nincs,
    megfelelő szlottokba vannak a ramok
  • Tufa
    Bekapcsolod a gépet, elöször videókártya bios, uj kép, proci+ram, ALATTA hogy megy-e a dual (Dual Channel enabled vagy valami ilyesmi), utánna még vannak a vinyók, cd-k... Baszott vastag betüvel irja ki, szal nézd meg jobban... Ott lesz az...
  • big
    ott nem aszt írja ki, valami beálítási gondom lehet???
  • Tufa
    bootolásnál.... lol...
  • big
    Sziasztok!
    Vettem egy Abit IC7-es alaplapot 2*512/400-as ram van benne, hogy tudom meg nézni hogy dualba megy a ram?????
    Proci 1.8 P4
  • ibrik
    Nálam semmi gond vele, megjelenik az oldal betöltődésekor azonnal - bár én egyáltalán nem használom
  • izb
    Oldal probléma lehet.Nekem sem jön be.
    Szerintem

www.izbsystem.hu
  • Tufa
    Nem tudjátok hogy mitől nem jön be mostanában a csevegő ablak a főoldalon? Azt írja hogy tölti, de fél óra után sem jön be... IE6.