64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#7856 Sziasztok.
Segítsetek plz, bajban vagyok!
Letöröltem a PCTV Stereo kártyám szoftverjét, mert nem akart működni az új VGA -val.
Föl akartam tenni újra, de az összes cd meghajtó eltűnt. IDE kábelek a helyén, semmi nem lett mahinálva, csak leszedtem a szoftvert. Most nem tudom visszatenni a szoftvert a CD-ről. Vki tudja a megoldást?
Ezközkezelőből eltávolítottam az összes cd/dvd meghajtót, mert felkiáltójelesek voltak. Aztán kikapcs, kiszedtem a tv tunert, és a meghajtók már nem felkiáltójelesek, de még mindíg nem látja őket semmilyen progi, de ezközkezelő szerint hibátlanül működnek.
Tudja vki esetleg a megoldást, mert ilyet még nem basztam.
Előre is köszi a helpet!
2*256mb ramci
Eagle 6600 AGP
160gb maxtor pata
Pinnacle PCTV Stereo
350W Codegen -
#7855 ja, előbb lecsekkoltam -
#7854 támogatja azt a procit? -
#7853 volna egy problémám!
Adott egy Asus A7V8x Mx lap amibe van egy 750Mhz Duron proci!Na most kivettem és helyére beraktam egy 1700+-osat!
Gép bekapcs: és még a BIOS se jön be!
Na most ilyenkor mi a teendő?
please HELP -
#7852 THX, csakhogy már ezen is túl vok, és egyszerűen semmi. De sebaj,lemondok a fordulatszám ellenőrzésről és használom tápról! :) -
#7851 Ha jól tudom, a SecuROM 7-es védelmet még nem tudták feltörni.
Ezért csak olyan DVD-imázst tudnak csinálni, amely elvileg tartalmazza az eredeti DVD-lemezen lévő másolásvédelmet aztán ezt az imázst csak olyan CD/DVD-íróval/újraíróval lehet kiírni, ami képes a bit-minták helyes kiírására.
Erre sajnos nem mindegyik író képes a különböző írás/olvasás javító "kütyük" miatt. -
#7850 Gondolom a védelem miatt nem sima iso-ban adták ki. -
steweee #7849 BlindWrite 5.2
ezt a progit ismeri vmi? mert a project snowblind-ot csak ezzel lehet kiírni.vagy ez is tud képfájlt beolvasni? és az alcohol vagy a daemon tools miért nem tudja, illetve az idióták miért nem az ismert formátumban tömörítették? -
#7848 Két eset lehetséges:
- vagy a BIOS-beállításokban vannak kikapcsolva
- vagy valamilyen jumper-el
Mindkettőhöz át kell "nyálaznod" az alaplaphoz adott használati utasítást. -
#7847 Simán jobbklikk a mappán, tulajdonságok-speciális-titkosítás. -
Szamee #7846 Hi!! Egy sürgős kérdésben szeretném segítségeteket kérni. Windows XP SP2-m van, ami lehetővé teszi, hogy a Document and settings mappán belül, a felhasználói fiók objektumait més felhasználó nem láthatja. Kérdésem az lenne, hogy miként lehetne ezt elérni más meghajtók mappáinál is?(programmal esetleg???) ÉS félreértés ne essék, nem szexképeket akarok elrejteni, ez annál sokkaf komolyabb. Köszi a segíitséget előre is. -
#7845 Hi everyone4 Egy kis helpre lenne szükségem. Szereztem egy Asus A7V600-as deszkát, beszereltem, és egyszerűen a három fan csati közül csak a CPU_FAN hajlandó működni. Már BIOS frissítéstől elkezdve a deszka nyákjának vizsgálatáig mindent megpróbáltam, de semmi. Egyébként az összes többi funkció kifogástalanul működik! Előre is THX! -
#7844 Ameelyik partícion van szabad 30gigád azon resize, és leveszel 20-at. Aztán ezt a 20-at pertizod fatra és formázod. Amikor kilépsz a partition magicből akkor fogja az összes műveletet megcsinálni restarttal egybekötve. -
phredon #7843 Hogyan? Mert nem szeretném elb.szni:) Resize-olom és aztán egy újat? -
#7842 Sziasztok!
Össze kellene állítanom 4 szerver konfigot 19"-os házakba. Tud valaki segíteni ebben? 1 Intel, 1 AMD, 1 dual Intel és egy Dual AMD.
Köszönöm. -
#7841 igen -
#7840 Partition Magic-kel talán. -
#7839 itt ért valaki a tv-tunerekhez? Ven 1 tv-tuner topic és van ott 1 kérdésem, amit nem tudott eddig senki hozzászólni... -
phredon #7838 Van egy 200gigás vinyóm 30 giga szabad hellyel. Kéne egy 20 gigás partició ami fat32-ben van. Ezt meg lehet úgy oldani (partitionmagic-el, vagy másik progival), hogy ne vesszenek el az adatok? -
drag #7837 Ha a régi northwood magos volt akkor érezheted, úgymert bizonyos esetben az azonos orajelü gyorsabb a prescotnál. -
#7836 miert erzem ugy hogy a 775 socketes 3g p4 em lassabb mint a 478 as p4 3g pc???? -
#7835 ugyam ez volt velem is.. csak nekem megszarabb.. azota fejlemeny??? -
steweee #7834 ki beszél itt csalásról ? a kaszinók mindenütt így működnek. ami nem jelenti azt hogy nem lehet nyerni, csak a nyerési esélyek lehetnek eltérőek. a szerencsejáték felügyelet által bevizsgált játékgépeket lehet forgalmazni amin előre beállított nyerési esély van, a profitnak kell fedeznie az üzembentartás és megvásárlás, vmint az állami adók költségeit, és mindemellett persze vmennyi hasznot is kell hogy termeljen, különben minek vásárolná meg bárki is. kisgépeknél viszonylag egyszerű a progi ami a gépben van, ruletteknél azért már sokkal árnyaltabb a helyzet, úgy kell adni/benyelni pénzt hogy véletlennek tűnjön, és nagyrészt az is, de hosszútávon biztosítani kell hogy több legyen a bevétel mint a kiadás.a kisgépeket könnyű machinálni, ott a bevétel oldalon számlálót nem lehet piszkálni mert egyből bukta ellenőrzéskor, viszont a kiadást számlálót előre lehet pörgetni így csökkentve a látható profitot. a rulettnél is csak az a kérdésem, hogy valyon a gép, és főleg az ember tud e számot dobni -
#7833 Honnan tudjam? -
#7832 jól és melyik nem csal? :DDD -
#7831 Jól értelmezem, hogy csalt a kaszinótulaj? -
steweee #7830 bocs az offért de az általnosban a szerencsejáték topicba írtam először, de az annyira nem látogatott hogy biztosan nem kapok választ a kérdésemre.talán ide egyszer egynek még belefér
doloztam kaszinóban(kivételesen nem biztonsági őrként hanem krupiéként)vagy másfél évig, és az lenne a kérdésem, hogy lehetséges e hogy a gép, illetve ember meg tudja dobni a számot. egy barátommal akivel most együtt dolgozom, ezen vitatkoztunk. ő sok évig dolgozott kaszinókban az ország több pontján, és neki az a véleménye hogy nemhogy a gép,az ember is ha eléggé ügyes meg tudja dobni számot a ruletten. sztem még a gép esetében is lehetetlen nemhogy az emberében, bár nem vagyok hülye és jóban voltam a gépszervizesekkel, mikor nagyon nyertek az elején nálunk jött a szerviz, és csinált egy "karbantartást" laptop rákötésével. onnantól kezdve ritka volt a nyeremény. azt mondta is a gépes hogy a szériát simán meg tudja dobni a gép, vagyis ha nagyon meghúzzák mondjuk a nagyszériát, ő kidobja a kisszériát vagy az orphit, illetve a program azért úgy csinálja hogy annyira ne legyen feltűnő a dolog, ha minden szériára tesznek, akkor preferál kinek mikor mit adjon. szóval még egyszer a kérdés:
a rulettgép ki tudja e dobni a számot, illetve egy jól képztett ember bedobós ruletten képes e erre ?
az nyilvánvaló hogy a kisgépek program szerint működnek és százalékos arányban adnak ki a nyereményből, csak a rulettről nem tudom biztosan a stikliket -
Stray #7829 Hi! Abit IC7 ?esem van! Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet szerezni hozzá alaplapi hűtő ventillátort? A régi beállt és semmilyent nem lehet rászerelni! -
zsocaa #7828 -
zsocaa #7827 mikor telepítem a pc camerát akkor kiír egy oléyat hogy :please insert 1 that contains the file layout.bin.
mit csináljak ??
-
#7826 nahh,vettem 1 másik házat,abban ,űködik az alaplap... na széééép... :D
na szoval: mostmár 2 gépem lesz,amint a garanciális alaplapom visszakapom :)
na,de nem ez a lényeg:
a lényeg:
az AC97-hez leszedtem hivatalos drivert...
be is állitottam mindent...
viszont a center + a mélynyomo nem szol...
vki tudja a megoldást? -
#7825 az az -
#7824 Ha pl. a Panda DVD-5828-ról van szó, annak is van külön topikja. -
#7823 Tessék: MPEG4-PLAYERS Fórum - válaszd ki a típusodat. -
#7822 Valszeg Teszkó Gazdaságos! Az ára tényleg jó. Ha lejátszik mindent, akkor mégjobb. A neve elég béna. :( -
#7821 Most vettem a Tescoban Panda divx-es dvd-t. Nemhogy honlapja nincs, de még az sem szerepel rajta hogy hol gyártották... De ami rá van írva a gépre, azt legalább tényleg lejátsza. -
#7820 Nézd meg a neten a DVD-lejátszód gyártójának honlapján, hogy van-e a lejátszóhoz firmware-frissítés, amiben van felirat támogatás is. -
phredon #7819 A kereken 7800-ik hozzászólásra van vkinek ötlete? -
#7818 itt op. fórum -
#7817 Létezik olyan program, amely használata után nem a divx film mellett lesz a felirat, hanem magában a filmben. Az asztali dvd-lejátszómon nem lehet a feliratot betölteni; de ha bele lenne égetve a filmbe, úgy jó lenne! Van ötlet?