64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
phredon #7776 Hali!
DVD-írásnál van hogy leesik a read buffer néha meg az író buffere, és ilyenkor narancssárgán világít az író. Az írás végigmegy de ilyenkor általában rossz lesz a lemez. Ahogy néztem a lemezellenőrzésnél, sztem ott rontja el ahol a buffer leesik.
Az író: Lite-On LDW-811S (firmware frissítve)
lemez: verbatim dvd+r 8x (ha 4x-esen írom akkor is van hogy elrontja)
Nero legújabb verzió
Mivel lehet a gond? Az író, a lemez, vagy vmi egyéb?
Ja egyébként ezelőtt igaz csak pár db-ot, írtam verbatim dvd-r 4x-eset is, annál is uez volt, de a lemezek jók lettek. -
#7775 pff pont azt nem vettem észre nem jelöltem be.remélem ennyi volt a zaklatásából.
köszönöm megmentőm:) -
#7774 igen.
Szolgáltatások-Üzenő szolgáltatásokat bejelölted?
Alul a beállítások végrehajtása gombot se felejtsd el megnyomni :) -
#7773 sajnos nem segített ,lefuttattam még mindíg felugrál.azért köszi.
96 kb-os a program neked is,igaz? -
#7772 vagy elem csere -
Borg #7771 Nem akadályoz az semmit. Beállítod, save&quit, és máris megy tovább.
Ha ujra kiirja, akkor alaplap kuka. -
Dr JÚZER #7770 azt mondták tanult kollégák hogy bios frissités kéne.de ha nem jön be az op-rendszer hogy frissitsem... le lehet ideiglenesen tiltani a bios-ban az akadályozo dolgot -
Dr JÚZER #7769 Hali. nem akar a gép elindulni, -
Borg #7768 Mi a kérdésed? -
#7767 Sziasztok.
Aki nagyon ért a gépekhez,mint például(Videokártya,processzor,hangkártya stb...) akkor küldje már el MSN címét,vagy írja ide a fórumba,mert kicsit tuningolni akarom a gépet,és tanácsot szeretnék kérni
Előre is thx
Bye -
Dr JÚZER #7766 hali.van egy kis bibi...'warning.CPU has been changed.Please re-enter CPU settings in the CMOS setup and remember to save before quit.'help...
-
#7765 thx -
#7764 xp-AntiSpy380hun.exe -
#7763 huh,tárhelyem az nincs.hány mega a program?vagy akkor nem tudnám neten megkeresni,mi a neve? -
#7762 adj egy tárhelyet, felrakok oda neked egy programot amivel kitudod lőni. -
#7761 szépnapot.
a következő lenne a problémám,pár napja folyton (kb fél óránként) kidob egy ilyet a windows.(ilyenkor játékból és mindenből kidob)
KÉP
nem csak ezt az üzenetet szokta,de álltalában ezt.
eléggé bosszantó,mit tudnék csinálni? -
#7760 Akkor is zagyválás esete forgott fenn. Én tudtam, hogy ATI-ról van szó, nekem is az van, de nem kell semmiféle program a tv-kimenethez. Ennyi. -
#7759 Szerintem te zagyválsz, mert ha TÉNYLEG elolvastad volna, akkor tudnád, hogy egy ATI kártya TV-kimenetéről beszélnek - ehhez pedig semmi köze a TV-Tool-nak, amit kizárólag a GF kártyákhoz csináltak... -
Dr DeViLKiNG #7758 én is rákötöttem tvre, de nekem enyhén szar a felbontás tvn
magyarul olyan mintha rosszul lenne beállítva a felbontás ~
aztán elindítok egy filmet, vagy gamet és rögtön jó
(persze közelről nézve elég szar pixeles...) -
#7757 Jah, én se tudom mit zagyválnak. Biztos a TVTool-rol beszélnek (bár arra már gef1 óta nincs szükség...) -
#7756 Így is látható minden, nem viccből írtam. -
#7755 De van külön olyan progi is amivel minden látható! -
andoras #7754 köszi
-
#7753 Driverben az egyik fül, klón mód, szinház mód. Nem kell semmiféle külön program. -
#7752 Nalátod ez jó kérdés!volt nekem ilyen de már nem emlékszem mi a neve! -
andoras #7751 És nem tudod, h milyen progi kell hozzá? -
#7750 Ilyen nekem is az Asus-ommal!
Valamelyik progival meg lehet oldani hogy mindenhol látszodjon a film! -
lowdog #7749 jabocs :) még nem jutottam el odáig felfelé :O) -
lowdog #7748 400W bőőven elég
itt ki tudod számolni -
andoras #7747 Sziasztok! A problémám a következő: van egy ATI Radeon 9550 ASUS gyártmányú videokártyám. Sikerült TV-re kivezérelnem az adást, az asztal, Word, fényképek, stb. babán látszik is a tévén, viszont ha filmet akarok lejátszani (márpedig a mutatvány célja pont az lenne)a film helyett szép fekete kockát mutat, míg párhuzamosan a szgép monitorán csodásan fut a film. Pls help! -
Kenshin #7746 Megmondom mi a problémád. Rossz a tápod. Ennyi. Ha lecseréled nem lesz gondod. Hidd el én már 3-at fogyasztottam el. -
#7745 csere -
Dr DeViLKiNG #7744 az gáz...
egyetlen egy helyen hibádzik az egész ram, és emiatt fagynak a játékok -
Borg #7743 Sehogy. Ott neked mindig hibázni fog, hacsak nem ECC-s a ramod. -
Dr DeViLKiNG #7742 Hogyan lehet egy memória hibás részét swappolni? (azaz, hogy azt a részt gyakorlatilag ne használja) -
#7741 nah az elobb megint elszallt.. elotte meglestem asus probeval a wattokat.. a 12 voltnal 11.*** volt...
majd mikor elszallt megmozgattam a tap kabeljat ami az alaplapba megy bele es elindult azonnal de elotte lehuztam az egyik cd-t most viszont a 12 voltnal 12.302 van... szal lehet kene egy 500 wattos tap??? -
#7740 itt megnézheted -
#7739 nah erdekes problemam van...
az elobb NFSU2-t nyomtam es hirtelen bezizesedett az egesz kepernyo.. mint pl mikor nem birja a felbontast vagy a hz szamot.. esetleg tul van huzva a kartya...
ujrainditottam es nem indult el a cpu, a ram es a vga huto es az egyik cd sem mukodott...
es nem akart a reset re se reagalni...
kikapcsoltam a tapot.. majd be.. de semmi. kihuztam az aramot majd be es mukodott...
az erdekesseg hogy eddig tok jo volt.. 1 jete van uj gepem ami ebbol all:
zsir uj kiveve a cd ket es a hangkarit:
Asus p5gd1 alaplap
775 socket p4 3g
2*3200 ram
uj 400wattos tap
saphire x850xt
2*120 sata WD
ezenkivul a regiek:
audigy2
samsung dvd
pioneer dvd rw
es flopy
en nemtom mi lehet...
van valami progi amivel azt merem hogy hany wattot zabal a gepem? azt szeretnem tudni hogy a 400 watt eleg e neki...
-
andoras #7738 Sziasztok!
Nem tudom, h tud-e segíteni nekem valaki, a lényeg, hogy van egy ATI Radeon 9550 videokártyám (ASUS gyártmány), és nem tudom, hogy azon túl, hogy a TV-vel összekötöm a videokártyát rca-rca kábellel, be kell-e valamit állítanom a számítógépen, hogy tv-re ki tudjam vezérelni a képet. Thx -
#7737 Na, ezt jó tudni.