64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • phredon
    Hali!

DVD-írásnál van hogy leesik a read buffer néha meg az író buffere, és ilyenkor narancssárgán világít az író. Az írás végigmegy de ilyenkor általában rossz lesz a lemez. Ahogy néztem a lemezellenőrzésnél, sztem ott rontja el ahol a buffer leesik.

Az író: Lite-On LDW-811S (firmware frissítve)
    lemez: verbatim dvd+r 8x (ha 4x-esen írom akkor is van hogy elrontja)
    Nero legújabb verzió

Mivel lehet a gond? Az író, a lemez, vagy vmi egyéb?
    Ja egyébként ezelőtt igaz csak pár db-ot, írtam verbatim dvd-r 4x-eset is, annál is uez volt, de a lemezek jók lettek.
  • PLackó
    pff pont azt nem vettem észre nem jelöltem be.remélem ennyi volt a zaklatásából.
    köszönöm megmentőm:)
  • Tufa
    igen.
    Szolgáltatások-Üzenő szolgáltatásokat bejelölted?
    Alul a beállítások végrehajtása gombot se felejtsd el megnyomni :)
  • PLackó
    sajnos nem segített ,lefuttattam még mindíg felugrál.azért köszi.
    96 kb-os a program neked is,igaz?
  • reaper4
    vagy elem csere
  • Borg
    Nem akadályoz az semmit. Beállítod, save&quit, és máris megy tovább.
    Ha ujra kiirja, akkor alaplap kuka.
  • Dr JÚZER
    azt mondták tanult kollégák hogy bios frissités kéne.de ha nem jön be az op-rendszer hogy frissitsem... le lehet ideiglenesen tiltani a bios-ban az akadályozo dolgot
  • Dr JÚZER
    Hali. nem akar a gép elindulni,
  • Borg
    Mi a kérdésed?
  • Rash87
    Sziasztok.
    Aki nagyon ért a gépekhez,mint például(Videokártya,processzor,hangkártya stb...) akkor küldje már el MSN címét,vagy írja ide a fórumba,mert kicsit tuningolni akarom a gépet,és tanácsot szeretnék kérni
    Előre is thx
    Bye
  • Dr JÚZER
    hali.van egy kis bibi...'warning.CPU has been changed.Please re-enter CPU settings in the CMOS setup and remember to save before quit.'help...

• PLackó
    thx
  • Tufa
    xp-AntiSpy380hun.exe
  • PLackó
    huh,tárhelyem az nincs.hány mega a program?vagy akkor nem tudnám neten megkeresni,mi a neve?
  • Tufa
    adj egy tárhelyet, felrakok oda neked egy programot amivel kitudod lőni.
  • PLackó
    szépnapot.
    a következő lenne a problémám,pár napja folyton (kb fél óránként) kidob egy ilyet a windows.(ilyenkor játékból és mindenből kidob)
    KÉP
    nem csak ezt az üzenetet szokta,de álltalában ezt.
    eléggé bosszantó,mit tudnék csinálni?
  • Crokin
    Akkor is zagyválás esete forgott fenn. Én tudtam, hogy ATI-ról van szó, nekem is az van, de nem kell semmiféle program a tv-kimenethez. Ennyi.
  • ibrik
    Szerintem te zagyválsz, mert ha TÉNYLEG elolvastad volna, akkor tudnád, hogy egy ATI kártya TV-kimenetéről beszélnek - ehhez pedig semmi köze a TV-Tool-nak, amit kizárólag a GF kártyákhoz csináltak...
  • Dr DeViLKiNG
    én is rákötöttem tvre, de nekem enyhén szar a felbontás tvn
    magyarul olyan mintha rosszul lenne beállítva a felbontás ~
    aztán elindítok egy filmet, vagy gamet és rögtön jó
    (persze közelről nézve elég szar pixeles...)
  • NeoMaN
    Jah, én se tudom mit zagyválnak. Biztos a TVTool-rol beszélnek (bár arra már gef1 óta nincs szükség...)
  • Crokin
    Így is látható minden, nem viccből írtam.
  • Gabesz amd64
    De van külön olyan progi is amivel minden látható!
  • andoras
    köszi
  • Crokin
    Driverben az egyik fül, klón mód, szinház mód. Nem kell semmiféle külön program.
  • Gabesz amd64
    Nalátod ez jó kérdés!volt nekem ilyen de már nem emlékszem mi a neve!
  • andoras
    És nem tudod, h milyen progi kell hozzá?
  • Gabesz amd64
    Ilyen nekem is az Asus-ommal!
    Valamelyik progival meg lehet oldani hogy mindenhol látszodjon a film!
  • lowdog
    jabocs :) még nem jutottam el odáig felfelé :O)
  • lowdog
    400W bőőven elég

itt ki tudod számolni
  • andoras
    Sziasztok! A problémám a következő: van egy ATI Radeon 9550 ASUS gyártmányú videokártyám. Sikerült TV-re kivezérelnem az adást, az asztal, Word, fényképek, stb. babán látszik is a tévén, viszont ha filmet akarok lejátszani (márpedig a mutatvány célja pont az lenne)a film helyett szép fekete kockát mutat, míg párhuzamosan a szgép monitorán csodásan fut a film. Pls help!
  • Kenshin
    Megmondom mi a problémád. Rossz a tápod. Ennyi. Ha lecseréled nem lesz gondod. Hidd el én már 3-at fogyasztottam el.
  • ollie
    csere
  • Dr DeViLKiNG
    az gáz...
    egyetlen egy helyen hibádzik az egész ram, és emiatt fagynak a játékok
  • Borg
    Sehogy. Ott neked mindig hibázni fog, hacsak nem ECC-s a ramod.
  • Dr DeViLKiNG
    Hogyan lehet egy memória hibás részét swappolni? (azaz, hogy azt a részt gyakorlatilag ne használja)
  • CSOCSO
    nah az elobb megint elszallt.. elotte meglestem asus probeval a wattokat.. a 12 voltnal 11.*** volt...
    majd mikor elszallt megmozgattam a tap kabeljat ami az alaplapba megy bele es elindult azonnal de elotte lehuztam az egyik cd-t most viszont a 12 voltnal 12.302 van... szal lehet kene egy 500 wattos tap???
  • NeoMaN
    itt megnézheted
  • CSOCSO
    nah erdekes problemam van...
    az elobb NFSU2-t nyomtam es hirtelen bezizesedett az egesz kepernyo.. mint pl mikor nem birja a felbontast vagy a hz szamot.. esetleg tul van huzva a kartya...

ujrainditottam es nem indult el a cpu, a ram es a vga huto es az egyik cd sem mukodott...
    es nem akart a reset re se reagalni...
    kikapcsoltam a tapot.. majd be.. de semmi. kihuztam az aramot majd be es mukodott...
    az erdekesseg hogy eddig tok jo volt.. 1 jete van uj gepem ami ebbol all:
    zsir uj kiveve a cd ket es a hangkarit:
    Asus p5gd1 alaplap
    775 socket p4 3g
    2*3200 ram
    uj 400wattos tap
    saphire x850xt
    2*120 sata WD

ezenkivul a regiek:
    audigy2
    samsung dvd
    pioneer dvd rw
    es flopy

en nemtom mi lehet...
    van valami progi amivel azt merem hogy hany wattot zabal a gepem? azt szeretnem tudni hogy a 400 watt eleg e neki...
  • andoras
    Sziasztok!
    Nem tudom, h tud-e segíteni nekem valaki, a lényeg, hogy van egy ATI Radeon 9550 videokártyám (ASUS gyártmány), és nem tudom, hogy azon túl, hogy a TV-vel összekötöm a videokártyát rca-rca kábellel, be kell-e valamit állítanom a számítógépen, hogy tv-re ki tudjam vezérelni a képet. Thx
  • ollie
    Na, ezt jó tudni.