64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • grebber
    Maxtor és Seagate.
    Teljesen mindegy csak jelezze hogyha már az utolsokat rugja.
  • rolika
    sziasztok
    van egy notebook-om, aminek az oldalán okos módon van egy csomó kártyahely (sd, memstick stb.)
    a múltkor vettem egy sony digicam-et, amihez ugyebár jár egy 16 megás memstick-kártya, ez viszont elég kevés, úgyhogy beruháztam egy 1 gigás memstick pro-ra.
    a problémám az, hogy a sima 16 megás memstick-et felismeri a gépem bővítőhelye, de az 1 gigás pro kártyát már nem.
    ez csak amolyan kényelmi probléma, mert usb-kábellel megy a dolog, csak ha egyszer ott van az a fránya lehetőség... :)
    valami driver-rel meg lehet okosítani? vagy ilyesmi? :)
  • ibrik
    Na ezért jobbak az olyan megoldások, ahol a patronban van maga a fej is - ha az eltömődik, elég csak egy új patront venni, nem megy tönkre tőle az egész nyomtató.
    Első "látásra" azt mondanám, a kocsit ki kéne szerelni és alkoholban áztatni egy ideig, vagy olyan higító folyadékban, ami egyetlenegy alkatrészére sem veszélyes...
    Szóval mindegy, hogy melyik megoldás, a legjobb, ha elviszed szervízbe.
  • groszzoltan
    helló ! Egy kis segítség jól jönne, nyomtató felélesztés témában.
    Egy Canonba kellene életet lehelni, de totál beleszáradhatott a tinta a kocsiba, mert hiába az új patron, meg sem nyikkanik. alkohollal lett már törölgetve , de semmi. Van valami módszer erre? Előre is köszönöm
  • nemcsakfeel
    a slave en lévő 98 partíció véletlenül nincs elrejtve? akkor szokott ilyen lenni. vedd le róla a hidden tulajdonságot, ha aztakarod h XP ben ne látszódjon akkor
    Vezérlőpult/Felügyeleti eszközök/Számítógép kezelés/Lemezkezelés
    A kívánt paríticióra jobbgomb, Meghajtó betűjel módosítás.. itt eltávolítás.
    Ezután nem látszik XP ből az a meghajtó..
  • Gaba9
    Te maya maya maya halnak a vinyok ? gdgdgd csáó
  • Gabesz amd64
    hát ezt rosszul hallotad!
    a leadtek-nek van a legjobb hűtése!
    Akkor vedd meg a leadtek-et szerintem
  • lackax
    Na csö az az nVidia az nVidia nincs az árlistán más gyártónév mellette.Azt hallottam, hogy a leadtek karik nagyon melegszenek ez igaz?
  • izb
    Milyen vinyóhoz kell?
    És hogy írja ki??:))
  • grebber
    Valaki tud olyan vinyó tesztelő progit ami jelzi hogy a vinyó haldoklik???
    Ja és ne kislemezes legyen.
  • izb
    Ird át a számot.Valszeg nem találja igy.
    (3)WINDOWS vagy (4)WINDOWS
  • Gabesz amd64
    szal milyen márkáju az az Nvidia ami 32000-ért van?
    De a leadtek a legjobb! I'think!
  • Shep
    nos hát továbbra sem jó, az xp-t behozza bár kicsit gondolkodik az indítás előtt, de a 98nál egyszerűen újraindítja a gépet.
  • izb
    Passz.Sajnos ez az egy ilyen jellegü dolgot találtam én is mikor Instalshieldes problémám volt.
    Ott is érdekes,hogy nem mindegyik alkalmazásnál csinálta.
  • susubaba
    sajnos nem tudok angolul!:((
    Tudsz valami egyszerübbet?
  • izb
    Mielött használnád,az eredetit mensd el!!!!!!!!!

[boot loader]
    timeout=20
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(3)WINDOWS="Másik rendszer.." /fastdetect

1 es c meghajtó
    2 es a másik meghajtó mondjuk a d és igy tovább
  • izb
    Ide látogass el.
    Múltkor nekem is volt hasonló.Sajnos Winreinstall lett belőle.
    Nekem nem vált be a módszer.error number
  • susubaba
    Sziasztok!
    Van egy óriási problémám!
    Ha több cd-s játékot akarok feltelepíteni akkor ez az üzenet jelenik meg:
    Error Number:0x80040707
    Description :DLL funkcion call crashed: TSRT. WaitOnDialog
    Setupwill nowterminate
    Ezután abbamarad a telepítés és kilép
    Nagyon sürgös lenne a segítség
    Elöre is köszi: Réka
    [email protected]
  • Shep
    Van 2 vinyóm + 1 rackom,
    IDE1 master winxp-s vinyó slaven a DVD író
    IDE2 master rack slave a 98as vinyó
    namármost az xpsől bootolok és kellene nekem egy boot.ini file ami előhozza a választómenüt, hogy az xp-t vagy a 98at akarom e betölteni, tud ebben vki segíteni?
  • Tufa
    A leadtek is nvidia...
  • Gaba9
    1024ben van alap win és 800x600ban jáccom eddig jovolt csak most nem stimm vmi .... de mi ??
  • lackax
    visszatértem. szerintetek melyikbe vágjak bele: leadtek 6600 -as 30000 ft-ért vagy az nVidia 6600-as 32000-ért?
  • nemcsakfeel
    Monitorod nem bírja azt a felbontást / képfrissítést ami a D3d hez, OpenGL hez be van állítva.
    Keress képfrissítési frekvencia, felbontás beállításokat. Amiben használod az asztalt, olyanba állítsd be a játékokhoz ( vagy kisebbe.)
  • Gaba9
    bocs csak restart után jo !!! mitöl lehet ez a szar ??????????
  • Gaba9
    Helo...mi a szartol van az hogy elkezdek játszani a fifa2005el és megfogja kikapcsolja a monitort a gép és annyi,cask restart után jo ???????????????????????????? /de hang az marad az megy tovább/ lécci vki plz
  • izb
    Kiderül:))
    Ez nem egy profit orientált oldal,mint észrevetted.Tehát a reklám
    mint fogalom nem érvényes az oldalamra.
    Foglalkozz azzal amivel szeretnél,csak annyit kéne belátnod,hogy nem volt igazad.
    Vádlón nekitámadsz az embernek,és még te vagy felháborodva.
    Jó munkát a másik topicban.
    Tényleg nehéz estéd volt:))
  • Tufa
    Éjszakára leszoktad állítani a géped vagy non stop megy?

Egyébként ha pl a Lineage 2öt nézzük, rohadtul nem elég az 1 giga ram... Kipróbáltam win ajánlottal, virtuális memória nélkül is, kb fél óra után kritikus hibával leált, és sikoltozott hogy kevés a virtuális memória....
  • Tufa
    Benne vagyok a találkozóban, megnézhetjük volt-e alapja a kiscsírának...

Azt hozzátenném, ha már ennyire ismered a fórum szabályzatát, azt is tudnod kéne, hogy a reklámozás, nem megengedett. Mind1. Láttam hogy nézted a PC tuning témát, igy láthatod hogy van más dolgom is, ha nem probléma, szeretnék azzal foglalkozni inkább...
  • izb
    Szerintem ha teheted,akkor cseréld be még ha garanciális.Ha nem akkor próbáld azt elérni,hogy a látható használható részeket valahogy különitsd el.De én fontos dolgokat nem tárolnék rajta.
    De ez a te dolgod,én biztos vigyáznék vele.
  • DBoy
    hát figy ez sztem is hülyeség.
    nehogy ne legyen már elég midngiht club II nek 512RAM...
  • izb
    Nem azt mondtam ember,hogy nincs szükség rá.Azt mondtam,hogy ezzel nem fog jobban futni a játék.Ha azt akarja az illető hogy gondolkodás,és akadozás nélkül menjen,akkor kell a +512Mb memória.

Figyu.Találkozhatunk,és akkor majd rájössz hogy a kiscsíra ha egy kicsit erős de illik rád.Egyébként ezt a szót akkor szoktam használni,mikor emberek ok nélkül basztatják az másikat.Olyanok mint te.
    Most mond meg őszíntén ez az egész mire volt jó??
    Na és ha itt minden eggyes beszólásomba beírom??
    Zavar ez bárkit is??
    Ki a fene akart ezzel felvágni??
    Ez az oldal egy kezdeti stádiumban lévő projekt.Segítségek lesznek rajta,meg letöltések.Ha időm is engedi,akkor szép számmal.
    Tehát légyszíves ne más munkáját basztasd,hanem a fórum szabályainak megfelelően segíts itt az embereknek.ok?
  • Tufa
    Itt kicsit többet tudnak róla mondani. Egyébként jó áron van, elég szépen lehet húzni, bár a ref. hűtése nem mindegyiknek jó. Egyébként megéri...
  • Tufa
    Vicces ahogy hárítani akarod az egészet. Kiscsírázás megy rendesen, bár nem ismersz, nem tudod kinek mondod ezt. Mielött értetlenkedsz, nézz utána, mit jelent az a kicsíra.
    Röhejes az amit müvelsz. Mutogatod az oldalad, idejösz, kiscsírázol, okoskodsz... Ügyes ember vagy. Vagy inkább gyerek?

Ami a virtuális memóriát illeti, lehet hogy félsiker, de próbálj meg egy WoW, Lineage2 vagy hasonló kaliberü játékot jáccani virtuális memória nélkül. Utánna ugas "kiscsíra"...
  • lackax
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem.Szerintetek jó kártya egy nVidia 6600-as és nem a gt-s verzio.Érdekelne mia véleményetek róla.Megéri megvenni? Elöre is köszi
  • izb
    Pici pofa.Én a felebarátaimat is szoktam szeretni,de az olyan embereket,akik azt hiszik,hogy a seggükből süt a napfény,azokat szájba szoktam szo***tni.Tehát lépj le a magas lóról,mert ezt az egész okoskodást te kezdted,és ismételten főlhívom a figyelmedet,hogy senki nem akart gizdulni.
    Szerintem meg nekem nagyon tetszik a szerintem,és megnyalhatod a rudimat.
  • izb
    Dobjál össze egy "ilyet" kiscsíra mindent bele.
    Ha eszed lenne,és te úgy nevezed magad,hogy "nagyok" amin röhögnöm kell,akkor normális tanácsot tudnál adni.
    Tudvalevő hogy a virtuális memória emelgetése félsiker,ugyanis a vinyón létrehozott hely jóval lassabb.De te megmagyaráztad a semmit.
    Gratula.
    Gyerekes max te vagy,mikor marhaságokat irogatsz ide segítség címén.
    Ha magyarázok,akkor az esetek 90% olyan témát feszegetek,amiről van egy kis kunsztom.
  • Tufa
    Vannak barátaid?
  • Tufa
    Te, TE annyira okos vagy. Tényleg...
    Ha a srácnak nincs zséje éppen akkor mit csináljon a ramjával? Te nagyon hülye...

Pár dolog nagyon leír téged. Elöször is felvágsz egy ilyen weblapal, holott bármilyen amatőr összedob fél óra alatt egy ilyet.
    Másodszor, idejösz, beleugatsz a nagyok beszélgetésébe, mindezt alaptalanul, pár éve itt vagyok már, egyszer sem láttam hogy segítettél volna valakinek, de a magyarázás az megy...
    Harmadszor, kemény legény módján élsz a "Szerintem"-es szövegel, ami viccet félre téve, kicsit kiment már a divatból... Bár van ahol ez még menő, de ha az adataid valósak, és tényleg 25-30 közötti vagy, akkor nem érzed magad egy kicsit gyerekesnek?
    Továbbiakban a témát lezártam, nem kivánok beszélni veled. Bye...
  • izb
    Ugatni max te szoktál,meg anyukád.Ha nem mersz kimenni az utcára,és csak azért netezel,akkor tudok segíteni.
  • izb
    Állok elébe,ha jobbat tudsz csinálni.És senki nem gizdult vele.
    De ha harcot akarsz,akkor legyen harc.
    De az,amit itt csinálsz segítség címén az egyenlő a nullával,tehát
    aki itt izeg mozog meg gizdul,az te vagy.Lezártam a témát.
    Ha majd fel tudsz mutatni valamit,akkor majd beszélünk.
    Szerintem