64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#8056 sajnos így sem jön -
#8055 nyomd meg a windows gombot és előjön a startmenü -
#8054 van egy érdekes problémám.eltünt a tálca.tehát nem tudom elérni a start menüt és nem látom mi van megnyitva.víruskeresés után újrandítottam a gépet és ez azóta van. -
#8053 itt nézd meg!!! -
#8052 Hi vki tudna dobni egy linket, ahonnan Nvidia karikhoz lehet BIOS-t letölteni? Nekem egy Inno 3D 6600-osom van, konkrétan ehhez kéne! Kössz előre is! -
izb #8051 Mi volt a probléma? -
#8050 De már msn-be jött a help.kösz. -
#8049 nem fat32 véletlenül? -
#8048 Nem azon csak cuccok vannak no win.
Letöröltem valamit most 10,4GB-nál is ezt csinálja :( -
izb #8047 Azon van a winfos is?? -
#8046 Az mitől van hogy egyik vinyomon van 7,7GB hely és egy 4,5GB-os cumora azt mondja hogy nem lehet másolni mert a lemez megtelt? -
izb #8045 Újjab lemezek kalibrációs értékeit tartalmazza.
Bővebben a gyártótól. -
Kt #8044 Sziasztok.
Nem tudja valaki, hogy a Pioneer DVR-107D v1.21 firmware pontosan milyen frissítéseket tartalmaz? -
#8043 P1 lesz az.. -
#8042 Zalman tuti rámegy... -
#8041 Régi P2/P3 procihűtővel próbálkoztál már?
Akkorák voltak kábé, mint maga a proci vagy mint az alaplapi chip hűtőbordája, akkoriban azokhoz még nem kellett brutálhűtés... -
Stray #8040 Hi! Abit IC7 -esem van! Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet szerezni hozzá alaplapi hűtő ventillátort? A régi beállt és semmilyent nem lehet rászerelni! -
#8039 próbált a ram modulokat. 1-et vegyél ki, és használd úgy a gépet. ha a hiba ígyis előjön, tedd vissza, és vegyél ki egy másikat... -
Zsiraf26 #8038 Sims 1 -
#8037 de melyik progi pl.? -
#8036 ööö, ez már tényleg hardware gyanús, ramokat kapkodd ki egyesével és próbálgass, ahogy Crokin írta. (valószinűleg valamelyik RAM modulod meghalt) -
Zsiraf26 #8035 Köszi a segitséget, még egy kérdés mitöl van hogy régebben egy progi telepitése elindult, most meg álandóan egy ablak jön 16-bites rendszer és nem indul el, viszont ugyan ez a progi régebben ment.
?????? Na ezt mi okozhatja? -
#8034 Bocs, USB driver nem kell, ha XP-d van. -
#8033 INNEN tedd fel a 4.51-en kívűl maradt 3 másik drivert (ha nem lenne fent). Ha fentvannak, akkor a következő lépés szerintem is a memória kikapkodása... -
Zsiraf26 #8032 Ep-8khal+ VIA KT266A agp set, driver pedig:VIAHyperion4in1451v -
#8031 Jaja, első körben engem is az alaplap érdekel :) -
#8030 igen, de elöbb nézzünk alaplapi drivert.... :)
Először keressünk szoftveres hibát. -
#8029 Szerintem valamelyik memória lesz a hunyó... futtass memtest-et, vagy esetleg vedd ki a modulokat egyenként és úgy próbálkozz. -
#8028 hivatalos driverrel nem lehet ilyen gond. alaplapi driver fent van? (milyen lap, milyen driver?) -
Zsiraf26 #8027 Gf 4 440mx vga cardom van és az nvidia internet oldalán lévő legfrissebb drivert frissitést, memoria 3 modul összesen 786Mb -
#8026 amúgy sztem 99% hogy szoftveres hiba.... -
#8025 driver okozhat ilyet talán. milyen VGA milyen driver amit használsz? milyen és mennyi ram (hány modul, hány MB) van a gépben? -
Zsiraf26 #8024 Na igen ám, de ez már sokszor megtörtént format c: de utánna más hibákal szokott jelentkezni a kék háttér és elöbb utóbb ez a hiba üzi is vissza tér. Kérdés a vga kártya okozhat ilyet vagy nem a hárdverbe keresendő a hiba...? -
#8023 aha, rájöttem. Mondjuk van egy magyarítás (i2k) ami telepítős. ezt ő vissza akarja fejteni.... (vajon milyen szándékkal...?) -
#8022 valami olyasmit találtam, hogy ezért a windows kernel a felelős. ha az hibát lök, akkor nincs más megoldás, mint a format és az egész renccer újratelepítése.... -
#8021 nem :) olyan mint Bolic volt vagy az a másik nejuteszembeaneve... -
Zsiraf26 #8020 Hali. Valaki tudna segíteni? Olyan problémám van, hogy a gép futása közben, egyszer csak kék háttér jelenik meg egy olyan üzenettel, hogy :MULTIPLE_IRP COMPLETE REQUESTE, és még arról is szó esik az üzenetbe hogy bios, árnyékolás, gyorsítás, meg stb. Na most végig fut a memoria alul 100%ig ujraindul a gép viszont a windowsos ablak megjelenik az ikonokkal és megáll, semmilyen progi nem töltödik be, megáll az óra, és vagy 15 percen keresztül ugyan azt az ídőt mutatja, teljesen lefagy a gép, és valamikór ujra sem lehet indítani.
Valaki tudna nyilatkozni nekem erről a hibáról?
Előre is köszi. -
#8019 köszi, gondolom bármelyik printserver-router megteszi.
jól gondolom? persze a gépek számának megfelelő -
izb #8018 Te érted mit ír?? -
#8017 de ugy hogy egy telepitö bevn levö filék listálya azt ohy tudom meg?