64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • NeoMaN
    bazza, .exe-saját magát bontja ki. Amúgy kicsomagolhatod total commanderrel is ALT+F9... Ha nem műxik, akkor valószínűleg sérült a file.
  • sike
    nem mert nem engedi..
    nemcs olyan progi??nagyon de nagyon fontos....!!
  • izb
    Kattints rá és saját maga kibontja saját magát.de szép volt.......
  • sike
    van olyan progi ami kibontja a telepítös exe filét???
  • izb
    Te magyar lenni,vagy kínai?:))
  • sike

© sike ma 15:06 | Privát | Válasz | #17207

bocsi nem ide tartozik de:
    kéne egy exe file kibonta program tud valak???

ami az exe-t kibontaj szétszedi névszerint egy pecs ami telepitö file de nem tudom telepíteni sgítsetek!
  • izb
    neked ez kell
    Serverprinter
  • Mészy
    Sziasztok!
    HP LaserJet nyomtatót szeretnék egy olyan hálózatba bekötni, ami pár macintoshból és egy pcből áll. mindkét platformról szeretnék -akár egyszerre is- nyomtatni. Mindenképpen HP JetDirect nyomtatószervert kell hozzá venni, vagy jó esetleg egy nem márkás, ami kb. a HP ötödébe kerül?
  • steweee
    nem azért hogy fikázzalak, mert örülök hogy vki segíteni próbál, de az első két linket ismerem, csak nem használom mert általában amit keresek megvan és nem túl jó oldalak, a harmadik loginos ami nekem sosen lesz, és általában a nagyok ilyenek, de mindegy mert egyiken sincs rajta.talán mert már elég régi a játék, nem tudom.azért írtam ide mert az istennek nem találtam hozzá peccset, pedig kéne mert fagyogat, viszont megvan mind a három rész és delux változatban szeretném kiírni magamnak játékok+peccs+krekk+allcards+színesborítós tok
  • ibrik
    Az egy elég régi deszka...
    Pentium 2-es alaplap (FSB 66MHz és 100MHz), vagyis P2/Celeron 233MHz-től 600MHz-esig (egy orosz oldal szerint csak 450MHz-ig) rakható bele proci.
    Intel 440-es chip-készlet van rajta, Slot-1-es foglalat, Award BIOS.
    Két verziója van (bootoláskor lent a hosszú számsorozat/azonosító szerint):
    02/09/1999-i440BX-W977TF-2A69KF99C-00 - 1.4-es verzió
    03/08/1999-i440BX-W977TF-2A69KF9AC-00 - 1.5c

És itt egy link a drivers.hu-ról: Acorp 6BX67 (mindkét verzióhoz BIOS-frissítés 2001-ből - ennél frissebb nincs)
  • reaper4
  • ibrik
    Arra még nem is gondoltál, hogy a játékhoz kiadott patch-eket a játékok honlapján fogod először megtalálni?
    Azokon kívül még:
    www.3dgamers.com/games - itt minden játéknál a "Downloads" szekcióban
    http://www.megagames.com/news/html/patches/patches.shtml
    http://www.fileplanet.com/174/90002/section/patches

... csak így, a teljesség igénye nélkül...
  • fatima15
    pentiumnak lécccccccci!!4 fontos lenne
  • fatima15
    sziasztok nem tud valaki segíteni hogy egy acorp 6BX67-es alaplap hányas alaplapnak felel meg??? please
  • steweee
    a szokásos magyar kínálatok kívül
    sg.hu, pc dome, hc gamer
    http://game.abz.ru/patch
    főleg külföldiek kellenének. általában keresővel találok ha nincs magyar oldalon, de pl a yu-gi-oh power of chaos yugi the destiny-hez az istennek nem lelek, pedig a gamecopyword-ön van hozzá 2.0-ás nocdfixed.exe.és az alap 1.0 rendszeresen kilép desktopra
  • ibrik
    Könnyebb lenne, ha tudnánk, hogy te melyeket ismered és nem írjuk mi is be ugyanazokat...
  • steweee
    tud vki olyan oldalt mondani ahol a legtöbb játékhoz van peccs? mert párat én is tudok meg ott a kereső, de van amihez az istennek sem találok.tehát nem crack vagy cheat, hanem patch
  • izb
    Nem árt:)
  • steweee
    köszi a linket, de le van töltve.sokkal inkább az érdekelne, hogy mik a személyes tapasztalatok attól aki próbálta már. refreshlockot használok, a nagyon virulens progikhoz multirest bekapcsolom úgyhogy a képfrissítéssel nincs gondom.húzni nem húzom a kártyát.az meg hogy szebb/jobb képminőséget produkál, nos hát olyan hogy mondani mindent lehet.
    telepítés előtt ajánlott uninstallálni a korábbi meghajtót?
  • izb
    ati optimized driver
  • steweee
    az ati optimized driver v2.0-át érdemes telepíteni? mit csinál?
  • izb
    Valszeg fontos vezérlőket nem tölti be,és ezért megy.
    Viszont winfos alatt betölti,és igy behal.
    De ez csak egy tipp.
  • steweee
    igazából nem fongos, inkább csak kíváncsi vagyok hogy hogy lehet az, most akartam képeket nézni a cold fearről és a google első találata a hivatalos honlap, ahol is -nap hónap év- meg kellett adni a születési dátumot, temészetesen vmit nyomkodtam rá ami a leggyorsabb, talán az évre 2000-t,és most már permanensen nem enged belépni az oldalra. gondolom az életkor miatt. hogy a fenébe lehet ez? hogy tudja azonosítani egy veboldal hogy honnan akarják lekérni?
  • Gabesz amd64
    hát ez télleg furcsa!
    üritsd ki azt formázd le és csinálj új particíót!
  • grebber
    Az mitől lehet hogy egy Seagate vinyo már 2 éves,ha bentvan a rendszerben 5 perc után hal a gép vizsont csökkentett módban szuper fasza semmi gond másolni mindent lehet róla???

Nem ez a fővinyóm.

Kezd tönkremeni?
  • nemcsakfeel
    Ezek hang csatornák lesznek ..

Ground = földelés
    Spk L - bal csatorna
    Spk R - jobb csat.
    Return L - bal hátsó ?
    Return R - jobb hátsó
    Mic In - talán vonal bemenet
    Mic Bias - erősített mikrofon bemenet
  • ibrik
    Bocs, a "Spk.." az ház "cincogójának" (hangszóró) csatlakozója.
  • ibrik
    Amúgy a "Mic.." éa "Spk.." egyértelmű, hogy az előlapi mikrofon és hangkimenet csatlakozói, a többi vagy az USB vagy a FireWire...
  • ibrik
    Az alaplapba... (leírás az alaplapodhoz adott "User's Guide/Manual"-ban)
  • zero_cool51
    tudtok segiteni?
    van valakinek Aerocool Aeroengine Jr. háza?
    nem tudok pár kábelt beazonosítani.
    olyanok vannak, hogy:
    Ground (2x)
    Mic In
    Mic Bias
    Spkout L
    Spkout R
    Return L
    Return R

ezeket hova kell dugni?
  • HITMorpheus
    nincs
  • nemcsakfeel
    packet loss nagyobb csomagoknál sincsen??
  • HITMorpheus
    Olyasmi help kéne, hogy valami nem teljesen tiszta a netkapcsolatommal.
    Chello-m van, és az nagy gondom, hogy játék és kommunikációs progi használatakor iszonyatos pingem van. Sávszélt mértem, az tökéletes, Packet-lossom gyakorlatilag nincs, tehát (ugy tünik) a kapcsolat minősége sem rossz.
    Megőrülök...
    Szolgáltató a vállát vonja.
    Az a vicc, hogy amikor korlátozva voltam, akkor sem volt ekkora pingem.
  • ibrik
    A berakott DVD-lemez formátumát a DVD-íród nem támogatja ("Incompatible Format").
    Pl. "minuszos" (nem duál formátumú) íróba "plusszos" lemezt tettél be.
  • Shep
    nem. nem szoktam én rejtegetni semmit.
  • Rash87
    Valaki segítsen már.
    Egy képfájlt akarok kiírni DVD-re Alcohol 120%-al,de nem tudok,mert kiírja a képen látható hibát.
    Már próbáltam NERO-val is,azzal sem lehetett.
    Valaki nem tudja mi a gond?
  • ibrik
    Én még sosem mértem meg egyik tápomon sem, hogy tényleg 12 V jön-e ki a megfelelő érintkezőkön...
    De gondolom, van egy tűréshatár, amibe belefér az értéked...
  • V Carter
    Üdv!
    Mekkora gáz az ha az ha a gépben a 12V nem 12 hanem 13.3 Volt?Akármilyen táppal próbálom nem jó, a legalacsonyabb is 12.7V.
  • nemcsakfeel
    szvsz nem is támogatja, ha alapból nem megy.
  • ibrik
    A notebook műszaki leírásában meg kellene nézni, hogy egyáltalán támogatja-e az 1 GB-os kártyát.