64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#8016 bazza, .exe-saját magát bontja ki. Amúgy kicsomagolhatod total commanderrel is ALT+F9... Ha nem műxik, akkor valószínűleg sérült a file. -
#8015 nem mert nem engedi..
nemcs olyan progi??nagyon de nagyon fontos....!! -
izb #8014 Kattints rá és saját maga kibontja saját magát.de szép volt....... -
#8013 van olyan progi ami kibontja a telepítös exe filét??? -
izb #8012 Te magyar lenni,vagy kínai?:)) -
© sike ma 15:06 | Privát | Válasz | #17207
bocsi nem ide tartozik de:
kéne egy exe file kibonta program tud valak???
ami az exe-t kibontaj szétszedi névszerint egy pecs ami telepitö file de nem tudom telepíteni sgítsetek! -
izb #8010 neked ez kell
Serverprinter -
#8009 Sziasztok!
HP LaserJet nyomtatót szeretnék egy olyan hálózatba bekötni, ami pár macintoshból és egy pcből áll. mindkét platformról szeretnék -akár egyszerre is- nyomtatni. Mindenképpen HP JetDirect nyomtatószervert kell hozzá venni, vagy jó esetleg egy nem márkás, ami kb. a HP ötödébe kerül? -
steweee #8008 nem azért hogy fikázzalak, mert örülök hogy vki segíteni próbál, de az első két linket ismerem, csak nem használom mert általában amit keresek megvan és nem túl jó oldalak, a harmadik loginos ami nekem sosen lesz, és általában a nagyok ilyenek, de mindegy mert egyiken sincs rajta.talán mert már elég régi a játék, nem tudom.azért írtam ide mert az istennek nem találtam hozzá peccset, pedig kéne mert fagyogat, viszont megvan mind a három rész és delux változatban szeretném kiírni magamnak játékok+peccs+krekk+allcards+színesborítós tok -
#8007 Az egy elég régi deszka...
Pentium 2-es alaplap (FSB 66MHz és 100MHz), vagyis P2/Celeron 233MHz-től 600MHz-esig (egy orosz oldal szerint csak 450MHz-ig) rakható bele proci.
Intel 440-es chip-készlet van rajta, Slot-1-es foglalat, Award BIOS.
Két verziója van (bootoláskor lent a hosszú számsorozat/azonosító szerint):
02/09/1999-i440BX-W977TF-2A69KF99C-00 - 1.4-es verzió
03/08/1999-i440BX-W977TF-2A69KF9AC-00 - 1.5c
És itt egy link a drivers.hu-ról: Acorp 6BX67 (mindkét verzióhoz BIOS-frissítés 2001-ből - ennél frissebb nincs) -
#8006 -
#8005 Arra még nem is gondoltál, hogy a játékhoz kiadott patch-eket a játékok honlapján fogod először megtalálni?
Azokon kívül még:
www.3dgamers.com/games - itt minden játéknál a "Downloads" szekcióban
http://www.megagames.com/news/html/patches/patches.shtml
http://www.fileplanet.com/174/90002/section/patches
... csak így, a teljesség igénye nélkül... -
fatima15 #8004 pentiumnak lécccccccci!!4 fontos lenne
-
fatima15 #8003 sziasztok nem tud valaki segíteni hogy egy acorp 6BX67-es alaplap hányas alaplapnak felel meg??? please -
steweee #8002 a szokásos magyar kínálatok kívül
sg.hu, pc dome, hc gamer
http://game.abz.ru/patch
főleg külföldiek kellenének. általában keresővel találok ha nincs magyar oldalon, de pl a yu-gi-oh power of chaos yugi the destiny-hez az istennek nem lelek, pedig a gamecopyword-ön van hozzá 2.0-ás nocdfixed.exe.és az alap 1.0 rendszeresen kilép desktopra -
#8001 Könnyebb lenne, ha tudnánk, hogy te melyeket ismered és nem írjuk mi is be ugyanazokat... -
steweee #8000 tud vki olyan oldalt mondani ahol a legtöbb játékhoz van peccs? mert párat én is tudok meg ott a kereső, de van amihez az istennek sem találok.tehát nem crack vagy cheat, hanem patch -
izb #7999 Nem árt:) -
steweee #7998 köszi a linket, de le van töltve.sokkal inkább az érdekelne, hogy mik a személyes tapasztalatok attól aki próbálta már. refreshlockot használok, a nagyon virulens progikhoz multirest bekapcsolom úgyhogy a képfrissítéssel nincs gondom.húzni nem húzom a kártyát.az meg hogy szebb/jobb képminőséget produkál, nos hát olyan hogy mondani mindent lehet.
telepítés előtt ajánlott uninstallálni a korábbi meghajtót? -
izb #7997 ati optimized driver -
steweee #7996 az ati optimized driver v2.0-át érdemes telepíteni? mit csinál? -
izb #7995 Valszeg fontos vezérlőket nem tölti be,és ezért megy.
Viszont winfos alatt betölti,és igy behal.
De ez csak egy tipp. -
steweee #7994 igazából nem fongos, inkább csak kíváncsi vagyok hogy hogy lehet az, most akartam képeket nézni a cold fearről és a google első találata a hivatalos honlap, ahol is -nap hónap év- meg kellett adni a születési dátumot, temészetesen vmit nyomkodtam rá ami a leggyorsabb, talán az évre 2000-t,és most már permanensen nem enged belépni az oldalra. gondolom az életkor miatt. hogy a fenébe lehet ez? hogy tudja azonosítani egy veboldal hogy honnan akarják lekérni? -
#7993 hát ez télleg furcsa!
üritsd ki azt formázd le és csinálj új particíót! -
#7992 Az mitől lehet hogy egy Seagate vinyo már 2 éves,ha bentvan a rendszerben 5 perc után hal a gép vizsont csökkentett módban szuper fasza semmi gond másolni mindent lehet róla???
Nem ez a fővinyóm.
Kezd tönkremeni?
-
#7991 Ezek hang csatornák lesznek ..
Ground = földelés
Spk L - bal csatorna
Spk R - jobb csat.
Return L - bal hátsó ?
Return R - jobb hátsó
Mic In - talán vonal bemenet
Mic Bias - erősített mikrofon bemenet -
#7990 Bocs, a "Spk.." az ház "cincogójának" (hangszóró) csatlakozója. -
#7989 Amúgy a "Mic.." éa "Spk.." egyértelmű, hogy az előlapi mikrofon és hangkimenet csatlakozói, a többi vagy az USB vagy a FireWire... -
#7988 Az alaplapba... (leírás az alaplapodhoz adott "User's Guide/Manual"-ban) -
zero_cool51 #7987 tudtok segiteni?
van valakinek Aerocool Aeroengine Jr. háza?
nem tudok pár kábelt beazonosítani.
olyanok vannak, hogy:
Ground (2x)
Mic In
Mic Bias
Spkout L
Spkout R
Return L
Return R
ezeket hova kell dugni? -
HITMorpheus #7986 nincs -
#7985 packet loss nagyobb csomagoknál sincsen?? -
HITMorpheus #7984 Olyasmi help kéne, hogy valami nem teljesen tiszta a netkapcsolatommal.
Chello-m van, és az nagy gondom, hogy játék és kommunikációs progi használatakor iszonyatos pingem van. Sávszélt mértem, az tökéletes, Packet-lossom gyakorlatilag nincs, tehát (ugy tünik) a kapcsolat minősége sem rossz.
Megőrülök...
Szolgáltató a vállát vonja.
Az a vicc, hogy amikor korlátozva voltam, akkor sem volt ekkora pingem. -
#7983 A berakott DVD-lemez formátumát a DVD-íród nem támogatja ("Incompatible Format").
Pl. "minuszos" (nem duál formátumú) íróba "plusszos" lemezt tettél be. -
#7982 nem. nem szoktam én rejtegetni semmit. -
#7981 Valaki segítsen már.
Egy képfájlt akarok kiírni DVD-re Alcohol 120%-al,de nem tudok,mert kiírja a képen látható hibát.
Már próbáltam NERO-val is,azzal sem lehetett.
Valaki nem tudja mi a gond?
-
#7980 Én még sosem mértem meg egyik tápomon sem, hogy tényleg 12 V jön-e ki a megfelelő érintkezőkön...
De gondolom, van egy tűréshatár, amibe belefér az értéked... -
V Carter #7979 Üdv!
Mekkora gáz az ha az ha a gépben a 12V nem 12 hanem 13.3 Volt?Akármilyen táppal próbálom nem jó, a legalacsonyabb is 12.7V. -
#7978 szvsz nem is támogatja, ha alapból nem megy. -
#7977 A notebook műszaki leírásában meg kellene nézni, hogy egyáltalán támogatja-e az 1 GB-os kártyát.