64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#8096 nagyon úgy néz ki -
#8095 Megnéztem külön,és működik.Lehet nem passzolnak össze? -
#8094 nekem a 73 kicsit soknak tűnik -
#8093 Már azt is néztem de, 42 fok körül van, ha játszok vele, akkor felmegy max 73 ra. -
#8092 nem lehet, hogy kevés a hűtés? -
#8091 Na megnéztem: GPU: 473 MHz
Memória: 947 MHz
Megnéztem a monitort is (F700B) 1024*768 felbontáshoz 85 Hz az ajánlott ezt is átállítottam, mert eddig csak 72hz volt de még mindig olyan.
-
#8090 Legalul "Videokártyák"... -
Aspyrin #8089 start->vezérlőpult->megjelenítés -
#8088 közben megtaláltam de ott monitorvezérlőröl sehol semmi. -
#8087 Sajátgépen jobbkattintás - Tulajdonságok - Hardver.... -
#8086 láma kérdés:az ezközkezelő hol van? -
#8085 A sok módszer közül az egyik - a frekvencia állítás lapjának aktiválása a videokari (nVidia) beállításaiban:
Indítsd el a regedit-et és keresd meg benne a
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NvTweak könyvtárat és hozz létre egy új DWORD ("duplaszó") kulcsot CoolBits néven, melynek az értéke legyen: 00000003
Esetleg a gép újraindítása után a VGA beállításokban megtalálod a "Órafrekvencia beállítása" lapot, ahol megnézheted (ellenőrizheted) a 2D-s és 3D-s értékeket (a 3D a lényeg). -
#8084 az baj, hogyha mindíg 512-t lát
elvileg a 2 egymás mellet levő slotba kell rakni, vagy úgy szokták jelölni, hogy a 2 dualos slot egyforma színű
De a 333Mhz-400Mhz es duállal ne várj csodát, minimum együtt szokás megvenni a 2-t -
#8083 Két eset lehetséges:
- az alaplap nem szereti együtt a DDR333 és DDR400 memóriákat - ez a valószínűbb
- esetleg az egyik memória hibás - bár ezt könnyen kiderítheted. Egyenként kipróbálod őket az alaplapban. -
#8082 Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem!
Szóval az van,hogy van 1 MSI K7N2(Nforce 2)alaplapom,ami elvileg támogatja a dual Chanelt.Eddig simán 1db. 512 PC2700-as 333Mhz-es Samsung memóriával ment,de most vettem 512 Mb PC3200-as 400 Mhz-es Infenion memóriát,és itt el is akadtam.
Nem nagyon értek a memóriaügyekhez ezért a segítségeteket kérném,hogy hova rakjam a memóriákat.Van egy különálló slot,meg kettő ami együtt van.Hova rakjam melyiket?Most az Infenion van a külön slotban,a Samsung meg a kettősben,és a gép csak 512 Mb memóriát ír ki.Akárhova raktam őket mindig 512!
Létszi válaszoljatok!
-
#8081 Köszi és ezeket az értékeket hol tudom megnézni? Nem vagyok valami nagy ász! A driverket pedig én is az nvidia. com-ról szedtem le. -
#8080 Próbáld meg a hivatalos driverrel: www.nvidia.com.
Plussz még nem ártana ellenőrizni, hogy a kipróbálgatott egyéb driverek nem húztak-e a videokarin.
Megnéztem a Chaintech oldalán az alapértékeket:
GPU: 475 MHz
Memória: 950 MHz
Ha még érdekel valami a kártyádról: SA5950U - NVIDIA® GeForce™FX 5950 Ultra -
#8079 nincs húzva? -
#8078 Akkor a driver eltávolítását bővitsd ki azzal, hogy távolítsd el az eszközkezelőből is a videokarit - aztán újraindítás és kezd el elölről.
Ha így sem megy, akkor itt az ideje egy rendes windows újrainstallnak (újraformázással kezdve). -
#8077 Sziasztok lenne egy olyan problémám, hogy egy pár hónapja vettem egy chaintech 5950 Ultra videokarit és a játékoknál kék kockák jelennek meg drivereket már cserélgettem valami más ötletetek, lenne? -
#8076 sajnos nem ez volt a baja:( -
#8075 Ha esetleg mozgóképeset (GIF) akarsz csinálni, akkor van egy nagyon egyszerű kis progi erre: Bannershop GIF Animator -
#8074 basszus,tényleg elfelejtettem hogy ez is lehet.
hát de ha fel van rakva azt hittem akkor nem 60 hertz a frissités. -
#8073 Próbáld meg azt, hogy előbb távolítsd el a videokari driverét (Programok telepítése és eltávolítása), majd aztán telepítsd fel. -
#8072 hellósztok.a tegnapi problémám után ma újraraktam a wint(nem formázással).és meg is oldódottak a problémáim!ám a videokártya driver telepítése közben egy eddig elő nem forduló,érdekes problémával találkoztam.:
KÉP
miért?máskor mindíg normálisan felmegy.. -
Zozo76 #8071 Akar paint-al is. -
#8070 bármilyennel. -
powerdozer #8069 Hi!
Szeretnék magamnak logót!!!!!!!!
Milyen progival tudok csinálni????? -
#8068 Azon túl, hogy a mobil rack-ek nem túl megbízhatóak (műszakilag), igazából nagy mennyiségű adat mobilizálására találták ki őket. -
phredon #8067 Van egy érdekes dolog. Talán itt a fórumban olvastam, írta vki hogy mobil rackből nem bootol a vinyója. Haveromnál uez a helyzet, ha kiveszi van hogy ki-be kell tenni hogy végre elinduljon. Most nálam is mikor legutóbb kivettem és visszatettem disk boot failure-t írt ki. Aztán mobil rack nélkül elindult de néha volt hogy töltés közben kattant és megállt egy kis időre, úgyhogy most azt a vinyót inkább nem is használom. Mi a f.szom ez? Mobil rackről nem szabad bootolni?? Mert ez nem egyedi eset. Amúgy a vinyó egy kb fél éves western digital 80gb -
#8066 FAT32.Eddig nem is tudtam hogy nem enged ilyen nagy fájlokat másolni.
Minden nap tanul valamit az ember. -
#8065 Ugyanúgy vannak béta állapotú Catalyst-ok az ATI-khoz, mint a GeForce-okhoz béta állapotú ForceWare-ek...
Szóval ne tégy ilyen félreérthető kijelentéseket.
Bár az ATI-khoz nem értek, de gondolom, amit az oldalukra (www.ati.com) kitesznek, az már nem béta, vagyis jónak kell lennie.
Azon kívül a Guru3D-n is szoktak lenni kicsit "megspékelt" driverek, azonkívül - alternatívaként - ottvan még a www.omegadrivers.net is. -
steweee #8064 egy 9500 radeonhoz melyik drivert érdemes telepíteni? illetve úgy kérdezem inkább hogy melyik verziószámtól feljebb lévőt nem érdemes? vagy itt nincs olyan mint a geforce-nál? -
#8063 sajnos semmi. -
#8062 jobb gomb az asztalon és ott vmi? -
#8061 nah,végülis a windows köyvtárban megtaláltam a paintet.
linkelni ne tudom úgyhogy így mutatom:
http://iaro.srv.hu/kep/mieeert.JPG
-
#8060 talált valamit a viruskergető? lehet, hogy még a karanténban van, onnan visszamásolhatod -
#8059 ott elő birtam hívni.
itt az sg-n is vannak gondok (válaszgombra nem érzékel,linkekre hiába kattintok,stb..
nagyon úgy tünik hogy win reinstll kell majd :(
vagy a vírusirtóval törölt fájlokat nem lehet visszaállítani?(lehet itt volt vaami gubanc,de rendszerfájlt nem töröltem) -
#8058 megnézem mi ujság csökkentett módban.. -
#8057 csinálnák screenshotot de a paint-et sem találom..