64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#8136 Maxtor vinyó; 3,5GB szabad hely (mindig is ennyi volt); Eddig sem kellet töredezettségmentesíteni, nem is volt soha és jól működött még annó a 2 éves XP alatt is -
#8135 ugy már volt / h csak a fö winyo/,töredezettséget még nem de kiprob mindjárt.. -
#8134 Milyen vinyó? Van rajta elég szabad hely? Töredezettség-mentesítés? -
#8133 #8113 plz help -
#8132 -Töredezettség-mentesítés?
-Próbáld ki úgy is, hogy csak a rendszervinyót hagyod benne. -
#8131 hm hynix az eggyik, a másik meg samsung..
Igen mind2vel kiprobáltam :( de semmi -
#8130 Egyesével fagy mindegyikkel? (amúgy milyen memóriák?) -
#8129 most probáltam és ujraindul megint :( -
#8128 Egyszerre csak 1 modult hagyj a gépben, és úgy próbáld ki, hogy ujraindul-e vagy fagyogat vagy mittudomain :) -
#8127 Aha kösz majd megnézem :( bár már eggyik tesztelve lett uhogy nemtom -
#8126 Szerintem tuti, hogy ram hiba. -
#8125 had döntsem el én lécci .. azér irtam többe mer basznak néhol válaszolni !!!!! és talán azért van ez az egész h segitsenek az emberek egymásnak csak tudod nem mindenhol segitenek !! -
#8124 nincs huzva semmi..csak suck az egész és kibaxom szemétbe mindjá -
#8123 nemkellen több topicba beírni ugyan azt -
#8122 húzva van? -
#8121 Helo mki..
Nagyon kellene segitség :( a probléma : a gépem eddig játékoknál fagyot 2-3pmre de mostmár sima alap winnél is ujrainditja a gépet :( mitöl lehet ez ?? nagyon kéne segitség mert megőrülök :(((((((((
Alaplap cserélve,videokártya és ram tesztelve..
AsusP4P800GDE,P4 2,6GHz,Ati9550Extreme,1024RAM,2db 160Gigás Maxtor Winyo,2Soundblaster 5.1digit,NEC DVD-iró,LG DVD-rom,400W-s táp>XP SP2 -
fureszoszi #8120 Sziasztok valaki segitsen egy kicsit le töltöttem egy lemezkép fájlt be mountoltam alcohollal,és nem tudja olvasni a lemezt mert RAW-fájlrendszerü tud erröl valaki valamit? -
#8119 teljesítményre értettem. -
#8118 olyan aminek van olyan csatlakozója amit rá lehet dugni az alaplapra
vagy már nem különbözik a mostainaktól? -
#8117 PCI-X-szes alaplaphoz milyen táp ajánlott? -
#8116 amd -
#8115 Szerintetek melyik jobb:
INTEL P4-530 3.00 GHz 1Mb/800MHz/LGA775 90nm BOX
vagy
AMD Athlon 64 3200 S939 -
#8114 Samsung ts-h552u az új firmware-t leszedtem a netről /REV. US05/ nem megy a frisítés.
Help!!!!!!! thx..... -
#8113 PLZ HELP A CD íróm rosszalkodik
Írás közben a tároló szint nem megy feljebb 50%-nál és így lassan ír.
Eddig ezt nem csinálta pár napja jött rá ez a hülyeség. Már mindent próbáltam (AD-Aware, Scandisk) de nem használnak. Amúgy az íróm egy Samsung Combo THX előre is -
#8112 thx! -
phredon #8111 az a rendszer visszaállítással kapcs. adatokat tárolja, és formázás után nem megmaradt, hanem windows egyből létrehozta újra. vezérlőpult rendszernél ki tudod kapcsolni. -
#8110 nah le is lett formázva végülis a gép.így mostmár (természetesen) nincs probléma.már csak egy gondom van.formázás után megmaradt ez a mappa: System Volume Information .nem is zavarna engem de álltalában itt szokott lenni a legnagyobb vírustenyészetem.de ezt a mappát se megnyitni,sem törölni nem tudom.pedig kéne mert mikor le lett formázva,win sem volt még rajta már 60 megát el is foglalt.(ismerősöm meg tudja nyitni,törölni a fájlait).miért nem engedni nekem? -
#8109 Oks, kösz, már letárgyaltam msnen aztán szuper -
#8108 A .torrent fájlt meg kell nyitni egy bittorrent klienssel (BitTorrent, BitSpirit, BitTornado, BitComet, Azureus, stb stb), és az majd elkezdi letölteni a tényleges cuccot.
De biztos, hogy annak a tracker oldalnak is van GyIK/FAQ része, ahol mindent leírnak a dologról.
Vagy itt is olvashatsz az egész bittorrentről magyarul: BEHUN cikk írta dikki -
#8107 Király!
Mostmár müxik dualban a 2 512
Kicserélték egy másik márkályúra,és azóta szuper -
#8106 Torrentről letöltött cuccokkal mit kell csinálni? Már regelve vagyok, de erre nem jöttem rá -
#8105 Na utánanéztem a dolognak!
Az Everest(ez volt csak kéznél)a túlhajtás menüben a DIMM2-ben észleli a 400Mhz-eset,a DIMM 3-ban pedig a 333MHz-eset,viszont az összes többi menüpontban nem vesz róla tudomást...
Most akkor ott van vagy nincs??
Izb,szerintem nem tudod,hogy vidéken mekora por van.....bár én meg hogy Pesten
-
izb #8104 He he!ezzel azért nem értenék teljesen egyet.
Próbáld csak ki,hogy egy szobát egyáltalán nem használsz és mondjuk egy hétig nem mész be oda.Olyan miliméteres por lesz a szobában,hogy ezt nem nagyon lehet megmagyarázni azzal amit az elöbb irtál.
Vidéken tény és való,hogy jóval kisebb a por a lakásban,és én erre a sötét genyóra gondolok elsősorban,nem a homok alakura.
Öcsém nem volt itthon nyáron 1 hónapig,semmi hámsejt meg miegymás,aztán csak ugy porzott a szoba mikor hazajött....... -
#8103 Egyébként - részben - nem viccből mondtam.
Nem kell szidni kifogásból a pesti levegőt, mert a por a gépedben (meg a szobádban) az valójában rólad származik (többnyire elhalt hámsejtek milliói). Kisebb része származik kintről (pollen, ipari szennyezés, stb stb...). Ha nem hiszed, olvass utána.
Szóval az emberiség a saját piszkában él... -
#8102 Amúgy B|0sban enm kell semmit állítani? -
#8101 Akkor veszek még egy |nF3n|0nT:) -
#8100 amúgy kapásból azt mondtam volna, hogy kabbe
nem a takarítással van gond, sajnos a Pesti levegő nem a tisztaságáról híres:( -
#8099 Amúgy kapásból azt momdtam volna, hogy inkább takaríts rendszeresen a szobádban és nem lesz annyi por... -
#8098 Valami hasonló szűrővel szokták megoldani, mint ami pl. a porszívókban elválasztja a porzsák-teret a ventillátoros résztől.
Van olyan porszavó is, amiben plusz van mégegy légszűrő is, ami a porszívóból kilépő levegőt is szűri.
Na valamit ilyesmit keress. -
#8097 van a ház oldalán egy venti ami szívja be a levegőt, elég sok post beszív, mit lehetne tenni elé vagy mögé ami a levegőt átengedi de a port megszűri?