64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • NeoMaN
    múlt héten 12 volt bruttóban
  • PLackó

akkor keresek samsungot.
  • Gaba9
    nemtudom megmondani én mult7en rendeltem és 7en jött ki
  • Met
    ez se biztos sajnos
  • PLackó
    ha nem találnák samsungot és vennék hozzá egy 512-es brand memóriát működnének?(nem duálban,hanem hogy egyáltalán rendesen menne -e a gép)
  • PLackó
    szép!
    de miért van ez hogy még múlthéten mindenhol 16000 körül volt,mostmeg 10000? a ddr2-esek miatt?
  • PLackó
    értem:)
  • Pip Boy
    Ezt még nem néztem! Köszi, remélem működni fog ezután!!!
  • ibrik
    A BIOS-ban be van kapcsolva az ACPI-támogatás?
  • Bobber
    uj oprendszer:):):)
    na jo nem biztos nekem is sokat csinalta anno ezt egy gep benn az irodaba de utan tok magatol elmult pedig hozza se nyultam:):):)
  • Pip Boy
    Hali!
    tudnátok nekem segítani abban, hogy a gépem nem kapcsol ki magát amikor leállítom, mamuálisan kell csinálnom! A tápom ATX-es Win 98 alatt anno még jól működött!
    Ha valaki tud valami orvoslást kérem ossza meg velem! Előre is köszi!
  • Bobber
    igan ha most veszel 512 ot akor is 2*512 ramod lesz de eleg kicsi az eseje hogy menjenek dualba:(
    sajna meg akor se mindig megy ha egybe veszi az ember
    monduk olyankor azert nemjellmzo:)
    es amugy az az 5-10 % igen is sok ezt most igy nem erzed de ha kiprobalnad a gepet ugy hogy dualba meg ill ugy hogy nem hat latnad te is a kulonbseget:)
    a nagy tweeker emberek is neha csak 5-10 % teljesitmenynovekedest ernek el es ok ezert soxor vizutest mstb hasznalnak szal ne becsuld le azt a 10% ot:)
  • Gaba9
    9800-ér vettem most samsungot :) 512ddr 400MHz
  • Met
    azért, mert ha egyszerre veszed meg a kettőt akkor nagyobb a valószinűsége, hogy egyformák lesznek, netán egy szállítmányból valóak
  • PLackó
    háát akkor lehet nem is nagyon szükséges.
    amúgy most nagyon lementek a memóriaárak brand: (11000 FT környéke) nem muszály akkor duálban,de szeretnék egymást a samsunggal?
  • izb
    5-10% max
  • PLackó
    ezt nem igazán értem.hogyhogy vegyek 2*512-őt?ha most veszek 512-őt így is 2*512-őm van nem?:)
    amúgy mekkora sebességnövekedés van attól hogy dualban mennek?vagy elhanyagolható?
  • Met
    függ pár dologtól, hogy mennek e vagy nem
    vegyél 2x512-t akkor nagyobb az esélyed
  • PLackó
    kezdem kevésnek érezni ezt az 512 mega ramot.olyasmit hallottam hogy a samsungok nem nagyon szeretnek duálban menni,igaz ez?tehát ha vennék +512 mega samsungot lehet nem mennének duálban?
  • item
    Közben kipróbáltam a másik kábelt is, az sem segitett, aztán 1 másik gép, másik kártya, másik driverrel, másik oprendszerrel és ott is produkálta! Ekkor elfutott az idegesség és visszavittem. Most kicserélték 1 másikra, ismét bekötöttem a DVI-vel egyenlőre ez még nem produkálta az ominózus hibát! Köszönöm mindenki segitségét!
  • ffxi
    Bocsássatok meg, de mit bír ez a Geforce mx4000 64MB? Mert állítólag ez lesz nekem a tartalék gépembe és azon is szeretnék úgy mond nem unatkozni rajta. Nem irodai széria ez? Azé, akinek van vmi fogalma erről a kártyáről, osszon meg Tudom, h ez már nem mai divat card Köszike!

• item
    Nem Leadtek kártya: Inno 6600GT, eddig még soha nem volt használva a DVI csati rajta.

Bár elképzelhető hogy a kártya DVI je szar, most raktam újra a drivert, és miközben irtam ezt a szöveget megint csinálta asszem most jött el az az idő hogy kipróbáljam az analóg kábelt.
  • NeoMaN
    sztem vga gond, esetleg táp. 6600gt (leadtek) a rossz dvi kimenetéről híres...
  • item
    55 e Ft
  • Gaba9
    több szem többet lát és többet mond de ha ez téged ennyire zavar wazze akkor nyekergö szot nemfogok beirni oda ahol vagy joo ?
    És addig a hajamra is kenem ezt a szarkupac gépt is azért kössz mki csá
  • Met
    aztán meg csodálkozol, hogy figyelmeztetnek miatta...

érdekes módon az XP-s topicban is válaszoltak, felesleges több topicban ugyan az!
  • Pip Boy
    Hali!
    tudnátok nekem segítani abban, hogy a gépem nem kapcsol ki magát amikor leállítom, mamuálisan kell csinálnom! A tápom ATX-es Win 98 alatt anno még jól működött!
    Ha valaki tud valami orvoslást kérem ossza meg velem! Előre is köszi!
  • Tufa
    mennyi vót?
  • B@dsector
    Sztem. is próbáld ki analóg kábellel, lehet az a hunyó.
  • item
    Most van a METRO-ban is kirakva, elég designes, meg szép. Remélem nem a monitor vazze mert akkor megőrülök.
  • item
    szerintem nemrossz moncsi, ezt a hibát kivéve, de lehet hogy nem is a monitor. Amúgy most ahogy tesztelgetem, késöbb nem jött elő, pedig most teszteltem game-t is.

Lehet hogy valami bemelekszik rajta ?? . bár akkor késöbb is kellene produkálnia! majd kipróbálom a sima VGA analóg kábelt is, hátha a DVI a hiba ??!
  • B@dsector
    XEROX XL-775i most látok először ilyen monitor márkát.
  • B@dsector
    Amióta új TFT monitorod van és a DVI-ról megy, azóta áll fenn a probléma? Mert akkor a moncsi-val van valami gixer.
  • item
    a kipróbálást lehet megtudom oldani. Viszont 2 napos a moncsi,még beleférnék a 3 nap-ba az azonnali cserénél, nemtudom mi lehet.

Most annyit csináltam hogy az áramot most a szünetmentesen keresztül kapja,eddig csak 1x fordult elő ezidáig.

Monitor: XEROX XL-775i
  • item
    szia! Általában a gép bekapcsolása után jön elő, de mindig más időközönként!

Driver a régi ami eddig is volt, ott nem tapasztaltam ilyet. Elötte sima CRT monitor volt. A TFT DVI vel van összekötve.

VGA: Inno 6600GT, nincs húzva alpon megy, egyedül a proci van húzva de szerintem ez nem szül bele.
  • B@dsector
    IDE kábel csere volt? Másik gépben ki tudod próbálni, hogy jelentkezik-e ott is a probléma?
  • B@dsector
    Milyen időközönként csinálja ezt? VGA driver csere volt-e, és milyen VGA-d van?
  • item
    Sziasztok! Nekem csak az lenne a kérdésem hogy ez a tft moncsi hibája -e vagy videókártya , vagy driver?!

Néha előfordul egy szempillantásra hogy elmegy a kép, (fekete lesz ) és visszajön!

Ez mitől lehet?? Segítsetek legyetek szives!

Előre is köszönöm!!!!
  • Bandi 18
    Fél éve volt teljes format; mindegy mit használok akkor sem megy feljebb A tároló szint (amit a végrehajtás és az író státusz között találsz írás közben)
  • B@dsector
    Mikor volt utoljára format c:\? És milyen cd író programot használsz nero-t?