64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#8216 biztos sokan segítenek neked ezek után -
#8215 Már ne is haragudj, de nem egy nagy kunszt hülyének nézni téged :)
www.nvidia.com --> legfrissebb driver (itt a link ha gondot okozna a megtalálása), aztán install. Olyan nincs hogy nem megy. -
#8214 phasz -
bazze #8213 Nah álljunk meg 1 szóra!
Ne nézzetek hülyáének!
1 qreva drivert fel tudok rakni de erre a kibaszott szarra hiába rakom fel a nem ismeri fel a kártyát +hamarabb fel is rakja mint amit adtak hozzá!
Már rengetek driverrel próbáltam!
Amugy meg azért lettem ideges mert oda írtam hogy nem lehet felrakni de utána mondja hogy rakjak fel másikat
SRY -
#8212 óvodás újreg -
#8211 segíteni akar,te meg így reagálsz???
annyira unom már hogy így elszaporodnak a 10-11 éves pöcsfejek akik így viselkednek..
gondolkozzál már ember! -
#8210 A stílusodért már kijárna egy büntipont. Amúgy meg olyan nincs, hogy csak a gyári drivert engedi, mert amit letöltesz az is gyári csak újabb verzió.
A hozzá nem értésed miatt meg ne másokat szidj b+
-
#8209 Esetleg nem cserélted fel a két csatlakozót? -
bazze #8208 Haver 1 értelmü hogy hülye vagy!
Vagy csak nem tudsz olvasni??
MONDOM nem lehet felrakni csak a gyári drivert! -
Pip Boy #8207 Hali! Van egy kis gondom, kipucoltam a portól és amikor összerektam nem működik a billentyűzet se az egér, de a gép maga működik csak a bioszban nem tudok állítani semmit, mert ott se működik a bill. Talán elszállt a bill vezérlő vagy valami? SEGÍTSÉG!!!! -
#8206 phasz -
#8205 szívesen. -
#8204 pedig elég egyértelmű, hogy drivert kell cserélni...
NVidia Forceware
Olyan meg nem hiszem, hogy van, hogy csak a mellé adott megy rá (az is forceware, csak inno logó van benne). -
#8203 köszi szépen,tegnap sikerült,beírtam összevissza egy számsort,és tényleg rögtön betölt!tényleg köszönöm,kár hogy nem találtalak meg hamarabb :D -
#8202 lol,te jó kis f@szkalap vagy...grat. -
bazze #8201 THX a segítséged ughy néz ki még is csak csalodnom kell
-
MasterJay #8200 A control panel-hez nem kell csak a control center-hez. Sosem értettem miért jó az. Talán csak annyi, hogy azzonal látod is amit beállítotál. -
#8199 igen, bármit amit enged beírni. -
#8198 kő hozzá net framework is -
bazze #8197 mit csináljak azzal a retkes 6600 ossal??
Nah fiuk PLZ HEP ne kelljen már pont az SG sekben csalodnom! -
#8196 bármit adhatok? -
#8195 hálókari helyi hálózati tulajdonságainál adj meg IP címet kézzel a TCP/IP-nél.... -
#8194 hi.már régebben feltettem ezt a kérdést.
3/4 éve van netem,és kb negyed évig minden rendben volt.de egyik nap óta miután betölt a windows kb. 5 percet kell várnom hogy a netre is tudjak csatlakozni.(ekkor kezdi csak meg a betöltést a tűzfal,az msn és minden ami a nettel kapcsolatos).ez elég zavaró hogy várni kell.edig nem volt semmi baj,de már fél éve kínlódok.azóta volt már win reinstall,új alaplap,új proci,új memória,új hálókártya de még mindíg ezt csinálja!akkor ez modem baj lehet? -
MasterJay #8193 Szerintem hagyd a fenébe a Control Center-es catalystot. Nem használom én sem.
Csak használd a sima Control Panel-est. Sokkal hamarabb is bejön. -
steweee #8192 az daemon toolsos bemountolás, de én installálni sem tudom, mert ezt már csak a blindwrite látja. illetve a daemon is v3.47 csak nem tudja kezelni, legalábbis nálam -
#8191 Hali!
Fel telepítem az új ATI drivert,de ezt írja ki: Cli.exe Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő.Ha a Control Center ikonjára kattintok ugyan ezt írja ki.9600XT Sapphire van a gépbe.Mit csináljak,hogy jó legyen? -
#8190 Nekem ugyanezt csinálja a blind. Le is töröltem picsába. Van hozzá registrys megoldás, hogy menjen daemonnal, nézd meg a játékosok fórumában, a game topikját (keress vissza). -
steweee #8189 most telepítettem a blindwritét a project snowblind miatt. érdekes hogy a starwarst látta a daemon tools pedig az is ilyen formátumban volt, de ezt már nem tudta mountolni. mi lehet a hiba, találkozott már vki ilyennel?
-
Chaos Mad #8188 üdv all
azt szeretném kérdezni hogy hogy tudok leszedni olyan filmeket (klippeket) amiket igazábol csak megnézni szabad egy oldalon, pl itt klikk
szoval innen szeretném lehuzni a klippeket nem pedig ott megnézni, de "mentés másként"-el sem megy.... mert csak az oldal html-jét szedi le. -
bazze #8187 Jah és csak a gyári Driver t lehet felrakni a másiknál nem ismeri fel a karit!
Mit csináljak vele??????? + még melegedik mint mint a coltom csöve tunkolás közben!!!!! :)
reggelente azon sütöm a tükör tojást :F
PLZ HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!
Előre is THX
-
bazze #8186 nah mind1 textura hibák vannak pl.a Vice City ben a medencékben a víz helyett a repülő térre vezető táblák vannak -
bazze #8185 Hi all!
Hááát nemrég vettem 1 Inno3D 6600 128mb os karit és az NFS U2 Full grafika simitás minden, Driv3r m1 mint a hülye de az a qrva Vice City meg a kib*szott Far Cry hááát oan furcsásan rohan...
-
dragon #8184 Szia!
Próbáld ki ezt: http://www.spamihilator.com/ -
#8183 Srácok, egy baromi hülye gondom van. Pár napja kicsit kitakarítottam a szobában, és szétkaptam a gépet, hogy kiporszívózzak körülötte. A gond akkor kezdődött, amikor vissza akartam dugdosni a cuccokat, mivel az Ozaki Nuke6 hangfalszetem és a Genius MaxFire G09D joypad-em ugyanolyan adapterrel megy, az egyetlen különbség, hogy más tápfeszt ad ki, és fingom nincs melyik melyik. Akinek van akár ilyen joy-a akár ilyen hangfalkészlete, az írja már le plíz, hogy melyik adapter kell az egyiknek és a másiknak, mert nincs kedvem ahhoz, hogy szétégjenek, viszont már szeretnék zenét hallgatni. Thx előre is!
A két versenyző:
1.) Model: MKD-050300GS, Netz: 230V ~ 50 Hz 500mA, Ausg: 5V - 300mA
2.) Model: TA-57112000C, Input: 220 VAC 50hZ, Output: 11VAC 200mA -
#8182 hasznaj Mozilla Thunderbird -et abban van automata szuro is "junk mail control" -
#8181 Nem tud valaki egy spamszűrőt outlook expresshez? Egy adott szó alapjáni szűrés kellene -
#8180 Teccik ? akkor jo -
#8179 thx,tényleg jó áraik vannak -
#8178 innen rendeltem 9xxx ft-vol plussz házhoz szállitás peströl-egomba ami 1400ft volt :) -
#8177 http://www.digitalmind.hu/index.php
itt nézz szét