64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Darkboy
    Sziasztok!
    Mi lehet a probléma, ha bekapcsolom a gépet, hármat sípol, monitoron kép nem jön. Először eldurrant a videokártya, aztán csere, műxik, összerakom, utána csipog.
  • Met
    baja nem lesz viszont a paszta felolvad és le lehet venni
  • nemcsakfeel
    elég brutál venti nélkül járatni akár fél percig is:)
  • Met
    a gyárit? van a tetején az a 2 "kallantyú" azt kell elfordítani, gondolom megtetted és még mindíg nem jött le, ezt azért van mert a borda allján gyárilag van egy réteg hövezető valami ami ha kemény akkor összetapasztja a procit a bordával és azért nem tudod kivenni.
    Két lehetőség van:
    1. járatod a gépet, kikapcsolod a ventit és amikor már eléggé felmelegedett akkor gép off proci letép
    2. kiszeded így, esetleg a proci lábai kicsit elgörbülnek ha nincs szerencséd akkor le is szakadnak, nekem nem szakadtak le
  • Carti19
    Hi all! P4-es ventilátort és hűtőbordát hogy a pííícsben lehet leszedni a prociról anélkül hogy a mellette lévő kondikat ne törjem le???
  • mesor
    THX
  • Godman
    VERY VERY THX !!! remélem nem a Hangkártyám a xar..
  • nemcsakfeel
    telán cd minősége.. de passz, nekem is volt ilyen, utána még lett vmi baja és garba cserélték
  • mesor
    Egy kis segítségre lenne szükségem. Az unokatesómnak van egy olyan problámája hogy amikor Audio cd-t akar írni akkor 60-70%-nál megáll az egész és persze a cd-t elrontja! Namost az érdekesség az hogy az újraírható cdkre megírja az audiót tökéletesen, csak a sima írható cd-re nem.
    Használt program: Nero 6.0.0.19
    Az író típusa: Pioneer 109D
    Én nem tudom mi lehet a probléma. Remélem neketek van ötletetek! Előre is köszi!
  • nemcsakfeel
    ha megy a német nyelv, akkor itt van egy ilyen is
  • nemcsakfeel
    ez nem dsp.
    most hirtelen találtam egy ilyet, nem vagyok benne biztos h ezt használtam amikor szükségem volt rá, de úgy hangzik leírásból h azt tudja ami neked is kell.
  • ibrik
    Általában a hasonló plug-in-ek a DSP-knél találhatók...
  • Godman
    Bazz hülye vagyok nem ezt akartam...Teheát nem tudnád pontosan megmondani mert q**va sok van...??? elöre is VERY THX
  • Godman
    Thx.. És azt a winamp.com rol le lehet szedni?
  • nemcsakfeel
    winamphoz egy plugint kell letöltened keress rá, én is megtaláltam, és akkor hátsó csatornákra is keverheted a jelet
  • Godman
    Hi all...Lenne 1 idióta problémám...Szal..Van 1 "Abit Nf7-S" alaplapom. És vettem 1 "Logitech X-530" hangfalrendszert(5.1)! Nah most az Nvidia NVmixerben a hangszoróvarázsló össze vissza nyomja ki a hangot(csak a jobb-bal elsö hangok stimmelnek..)a Winamp csak 2 hangszórót használ+mélynyomó.(mind1-kisebbik baj..)Ámde a WINDVD-ben beállítottam az 5.1-et ott teszteltem és ott mindegyik szólt!!!!!!! viszont dvd nézés közben csak 4 müxik + a mélynyomo.. naggyábol ennyi.. Ui.: TUTI JÓL VAN BEKÖTVE 1000000% PLZ HELP!!!
  • nemcsakfeel
    nehogy már azon görcsölj hogy nem whql -es drivert raksz föl. egek.
  • BBking
    Van még 1 lehetőség:
    Dobd ki az Nvidia kártyádat a kukába...
  • bazze
    jahh csak kb.5X formáztam már egyböl a legujabb drivert akarom felrakni ugyan az
  • bazze
    Nah pl. a probléma az hogy az a retkes tanusítvény valami ami elöszokott jönni nem is jön elő
    5 mp alatt végez vele és semmi
    Nem akarja felismerni a kari t vagy én nem tom...
    A többieknek pedig!
    Nem 10 és nem is 7 éves vagyok!!
    15 éves vagyok a nevem böl nehéz lesz megitélni...
  • czky
    A Registry Clean Expert-el pucold ki a regisztrit.
    Keressél vírust.
    Uninstallálj minden Nvidiás cuccot.
    Ha ezután se megy, nincs más, mint format c:
    és Winfos install. Ez mindíg megold minden problémát :)
  • Kaplan
    Minden megvan s egy sima összekötő kábel van ! netalán az a cross kábel?
    Még egy kérdés mijaz a pingelés? :)
  • NeoMaN
    hw hiba esetén a "gyári" (ami ugye egyenlő az nvidia forcewrae-el) se menne fel....
  • ibrik
    Azt is pontosítani kellene, hogy valójában mit értesz azon, hogy "nem tud másik drivert feletrepíteni"?

Lehet, hogy csak annyi a baj, hogy amikor előjön a tanúsítvány nem-létére figyelmeztető ablak, akkor nem a megfelelő gombra szoktál kattintani...

Vagy passz...

De én is a többiekhez csatlakozok, OLYAN NEM LÉTEZIK, hogy egy nVidia kártyára a gyári driveren kívül másikat nem lehet telepíteni.
    Az meg külön gyanúra ad okot, ha a telepítés azért nem sikerül, mert "nem ismeri fel a kártyát".
    Szóval vagy a windowsod sz@r, vagy az alaplappal, vagy más hardverelemmel - vagy pont a VGA-val - van valami baj.

Csak saját tapasztalat:
    Nekem is inno3D 6600GT 128MB-os kártyám van és a CD-n lévő driveren kívül voltak már feltelepítve különböző verziójú (némelyik tuningolt) driver a Guru3D-ről, most jelenleg pedig az nVidia oldalról letölthető hivatalos "international" verzió van fent.

Próbáld ki valamelyik ismerősöd gépében a kártyát, hogy nála is jelentkezik-e a hiba.
  • NeoMaN
    2 eset van, ha nem megy fel driver:
    1 - Olyan drivert akar feltenni, ami MÉG nem támogatja a kártyát (régi driver)
    2 - Olyan drivert akar feltenni, ami MÁR nem támogatja a kártyát (régi a kártya)
    Egy 6600 esetében egyik sem állhat fent, hacsak a felhasználó nem egy *****, és 40-es detonatorral próbálkozik.
  • Tufa
    Ha ennyire okos vagy, miért kérsz segítséget? paraszt...
  • Tufa
    akkor szimplán béna...
  • Crokin
    Akkor a cd-s "gyári" drivert se tudná felrakni szvsz.
  • ibrik
    Nos egyvalamire tudok még gondolni...
    Esetleg most nem vagy adminisztrátor módban, viszont az egyéb felhasználók számára letiltottad (vagy valami/valaki letiltotta) a telepítést.
  • misi9
    A táp biztos nem gáz, mert 400as van. Viszont akkor lehet, h kevés a 256 SDRAM? Arra nem is gondoltam...
  • ibrik
    Két kérdésem van:
    - Mekkora táp van a gépben?
    - MEMTEST-et lefuttatva, mit mond a progi a memóriára/memóriákra? Esetleg egy másik memóriamodullal is ezt csinálja-e?
  • misi9
    Perxe, felismeri, mászkálni is tudok a vinyókon. Csak akkor csinálja a hülyeségét, ha elkezdek másolni akármelyikről akármelyikre. 1ébkét a PM:Windows, PS:másik vinyó, SM:másik vinyó, SS:kikötve
  • nemcsakfeel
    jól vannak jumperolva?
  • misi9
    Miért csinálja azt a gépem, hogyha 3 vinyót rakok a gépembe, és vinyóról vinyóra másolok, rögtön reseteli a gépet? Amíg nem kezdek el másolni, tökéletesen műxik. Akkor sincs baj, ha csak 2 vinyó van benn.
  • Crokin
    Igen.
  • nemcsakfeel
    3*256 ram modulból 2 tud dualban menni, úgy h harmadik is bennt van?
  • nemcsakfeel
    Hálókártya nem akad össze mással? Protokollok vannak telepítve? Ip címek jól vannak megadva? Alhálózati maszk?
    Pingelés működik?
    Routeren keresztül vannak összekötve? Cross kábel van?
    Másik kábellel ki tudod próbálni?
    öö
  • Kaplan
    Kérlek benneteket, hogy aki tud segítsen! Gondban vagyok, pedig már legalább háromszor megcsináltam és működött, ugyanezen a két gépen, de most valahogy nem sikerül a kábeles LAN hálózatra tenni a gépeimet. Egyszerűen nem értem, mi lehet a probléma. Adott két gép, mindkettőn win2000 van telepítve. A szervergépben ott van a két hálókártya, és simán csatlakozik az internethez. A LAN-on elvileg érzékeli a két gép egymást, de hiába a gondos beállítás, egyszerűen nem látjuk egymást. Olyan, mintha lenne ugyan kapcsolat, de mégsem látja egymást a két gép és a kiszolgált gépen az internetet sem tudom behozni, pedig jók a beállítások. Ugyanabban a munkacsoportban vannak, más néven, mégsem találják egymást. Tudom, elég laikusan írtam le a problémát, de remélem, azért aki ért hozzá, az sejti, hogy miről van szó. Előre is köszi minde segítséget...
  • ibrik
    Nem ártana uninstallálni az előző drivert az új feltelepítése előtt...
  • Met
    esetleg menj el az Inno oldalára és onnan szedjél le drivert