64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#8303 Lnne még egy kérdésem tud-e valaki valamit a Ulead COOL 3D-ről?
Valami magyarosításra gondolok, vagy valamilyen segítségre az animáció szerkesztésével kapcsolatban -
#8302 kösz -
#8301 Ha tényleg AC3 hangsávja van, akkor: Star menü - Programok - AC3Filter - AC3Filter Config - hangerőt (Gain) told max-ra. -
Geroka16 #8300 Hi!Az a Gondom hogy letöltöttem egy filmet (Randiguru)de nincs hangja...már leszedtem az AC3 filtert de lehet kell még vmi....MI???kösz -
#8299 Azért lehet róla beszélni.
A VCD-t (VideoCD-t) a japánok találták ki, még a videodigitalizálás hőskorában.
A formátum paraméterei kötöttek:
Video sáv: 355x288, MPEG1 formátum, állandó (CBR) 1150kb/s bitráta
Audio sáv: MPEG-1 Layer 2 (MP2) formátum, állandó (CBR) 224kb/s bitráta
Ezekből az állandó értékekből következik, hogy 1 CD-re kb 75 percnyi film fér el.
A fenti értékek szabvány értékek. Az hogy "szabvány", azt jelenti, hogy az arra képes asztali DVD-lejátszók csak az ilyen paraméterekkel készített VCD-t tudják lejátszani.
Természetesen számítógépek esetében el lehet térni ezektől az értékektől, de akkor az asztali DVD már nem tudja lejátszani.
A VCD formátum nem tévesztendő össze az SVCD (Super VideoCD) formátummal! -
#8298 prohardver processzortesztet ajánlom, most van egy nagy 2 részes -
#8297 Itt a GPU hibázik, a memcsik nem. Ennek több oka lehet. Az egyik tényleg a túlmelegedés, és átmenetileg tényleg javíthat is rajta az AA. Első körben javaslom, hogy tisztítsd meg a kari hűtőjét (talán már a venti sem úgy pörög, elég régi ez a kari már) és vedd le a gép oldalát, úgy checkold le. Ha a hiba megmarad, akkor érdemes még kipróbálni underclockolni a kártyát, mondjuk 250-es gpu-val is kipróbálni. Előfordulhat, hogy egyszerűen már kezdi megadni magát a gpu, de alacsonyabb órajeleken még normálisan fog müxeni. Eslő körbe nennyi jutott az eszembe. -
#8296 videocd. ennyi. -
#8295 vcd-ről írjatok már bővebben.Hogy konkrétan mi ez. -
#8294 sztem meghalt a kari, ill. valamelyik textúrázó egysége.... -
#8293 ez érdekes... -
#8292 Tudna valaki egy jó mpeg4 convertert sonyericsson k700i-re szeretnék videokat.Nem akar össze jöni az Mpegable X4 Live-al probáltam de a legtöbb nem megy a telón vagy nem jók a beállitásaim.Esetleg ennek a proginak a magyar súgóját ha el tudná küldeni valaki meg köszönném. -
HUaRC #8291 A javitott link: Radeon hibak -
HUaRC #8290 Annyit meg hozzatennek,hogy ha tulmelegedes okozza akkor miert nem hibazik 2xAA mellett? -
HUaRC #8289 -Probalkoztam mar a tobbi topicban is, ide is beteszem hatha tud valaki segiteni-
Lenne egy oriasi es nagyon idegesito problemam.A videokartyam mar egy ideje nagyon erdekes dolgokat produkal(mellekelt kepek).Minden jatekban ugyan ezek a hibak jonnek elo + egy ido utan le is fagynak a programok es kapok egy VPU recovert az arcomba...Mi lehet a gond?Mar kiprobaltam minden drivert visszamenoleg a 2.x korszakig(Catalystot,OMEGA-t egyarant,de semmi valtozas).Csak akkor szunnek meg ezek a hibak ha bekapcsolom a Rage3DTweak-nel a Profilesnal a 8500 Optimal Quality semat, ami bekapcsolja a 2x elsimitast, viszont visszaesik a teljesitmeny es meg a szememet is zavarja a homalyossag...ezert nem is hasznalom egy jatekban se.Meg tudja-e valaki mondani,hogy mi okozza ezeket a hibakat ill. mivel lehetne orvosolni.
GIGABYTE RADEON 8500Ultra (275/275*Default)
KEPEK A HIBAKROL:Radeon hibak -
V Carter #8288 Ott nincs, se a magyar se más hp oldalon
-
#8287 esetleg hp.hu? :D -
V Carter #8286 Meg tudná mondani valaki,hogy honnan tudok Hp 735 digitfényképezőgéphez magyar használati utasítást letölteni?Előre is köszi
-
phredon #8285 Inertnet explorerben hogy lehet tanusítványt hozzáadni? A matáv eszamla-jat akarnám használni, kell telepíten vmi ssl kulcsot. Benyomom saját kulcs telepítése, rákérdez hogy hozzá akarom adni, benyomom igen, de a tanusítváníokhoz nem kerül be. Matávosok azt írták hogy ez explorer hiba, sztem inkább az ő rendszerük sz.r. VKinek van ötlete, hogy lehetne megoldani? (winxp sp2) -
#8284 Intelből csak Pentium ot semmiképpen sem celeront, ezt áltban multimédiához
Amd t meg játékra.
-
DirtyPio #8283 http://prohardver.hu/ -
DirtyPio #8282 olvasd el a procik megataesztet, es idezem:"Intel vagy AMD, AMD vagy Intel? A választás a kedves olvasóké." -
#8281 Hellsztok.
Egy kérdés.
AMD vs INTEL.
Szerintetek melyik jobb,és miért? -
V Carter #8280 Szevasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy honnan tudok Hp 735 digitfényképezőgéphez magyar használati utasítást letölteni?Előre is köszi -
#8279 Hmm. Nem lehet hogy az első kikapcsolást is érzékeli, csak sokáig szöszmötöl a kikapcsolással? -
izb #8278 Hi mindenkinek!
Mitől lehet az,hogy a gép csak 4x re áll le ha a kikapcsoló gombot megnyomom a házon.
Szoftveresen ugyanezt csinálja.
Mitől lehet??? -
#8277 Hali!
Van egy oldal, ami segíthet. -
Dr JÚZER #8276 ok."dugdosom" még.THX! -
#8275 próbálj ki egy másik ugyanolyan kábelt. Nekem is volt már ilyen. Két tök egyforma kábel; Az egyikkel fekete-fehér, a másikkal színes volt. -
#8274 de ahhoz is le kell szedni a mostanit, amúgy nincs ezzel baj, lemosod azt a szart a prociról és a bordáról, teszel helyette mezei szilikonpasztát és kész is -
Dr JÚZER #8273 hali.
mire cseréljem ki?
PAL-B és S-video ok. -
#8272 Cseréld ki a kábelt.
Állítsad a PAL-B-re!
Használd az S-video beállítást. -
gaborxyw #8271 sziasztok! nekem olyan gondom lenne hogy kb másfél hete újraraktam a windowst ja és a fájlrendszert is lecseréltem fat32-ről NTFS-re. Azóta viszont ha telepítek mindig azt az üzenetet kapom hogy nem sikerült a késleltetett írás. Ezt néha másolásnál is kiírja. Mit lehet ezzel csinálni?
előre is köszi a segítséget -
Dr JÚZER #8270 Hali!
biztos van erre a bibire irányuló topik de mindegy.'Ati radeon 9600 xt'van a gépben de sehogy nem tudok a tv re szineket produkálni.:-(már mindent dugtam mindenhova ds semmi...:-)
SEGITSETEK! -
Carti19 #8269 Azért köszi a segítséget, valszeg veszek valami más ventillátort amit könnyebb leszedni róla... -
Carti19 #8268 Gyári van rajta!
De az előző 1,6-os P4-es gyári hűtést letudtam szedni...de ezzel nem boldogultam!
P4-es prociról kikapcsolható a ventillátor...nemfog leégni mint az AMD hanem max lefagy a gép...de nem próbálom ki :) -
#8267 Bios hibaözenete a csipogás.
azt jelenti hogy a CPU még ép :) -
#8266 "összerakom, utána csipog"
gondolom a kártyát raktad bele rosszul -
Darkboy #8265 Mit?
-
#8264 szarul raktad össze:)