64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
pepe003 #8343 Ez a probléma megoldódott.
Még egy kérdés: az ECS alaplapok, azok milyenek? -
pepe003 #8342 Nah. az a kérdés, hogy olyan alaplapba, amin ddr2-es foglalat van, abba lehet-e síma ddr ramot rakni?
Alaplap adatai:
ALAPLAP MSI 915P NEO2 PLATINUM S775 2ÉV
Processzor foglalat: Socket 775
Támogatott processzorok: Intel Pentium 4
Támogatja a 200 (800) MHz-es frekvenciát is
Hyper-Threading technológia támogatás
Formátum: ATX
Chipset: Intel 915P
3 PCI, 2 PCI Express x1
1 PCI Express x16
4 DDR2 foglalat, max. 4 GB (Dual Channel)
1 Ultra DMA 100, 2 Ultra DMA 133 és 4 Serial ATA csatorna
Integrált Serial ATA vezérlő (Raid 0, 1, és Matrix)
Integrált nyolc csatornás audio áramkör (C-Media CMI9880) + SPDIF (optikai) kivezetés
Integrált 10/100/1000 hálózati adapter
Firewire csatlakozó
USB 2.0 csatlakozó (USB 1.1-el kompatibilis)
Az alaplap működéséhez ATX12V 2.0 szabványú tápegység szükséges!
2 év garancia!
RAm adatai
RAM DDR 400MHZ 1024MB KINGMAX SUPERRAM BOX (2 ÉV)
Típusa: 184pin-es DDR SDRAM
Mérete: 1 GB
Sebessége: PC3200 (400 MHz)
Dobozos kivitel
2 év garancia!
mind a két termék a mistral weblapján tekinthető meg.
please help! -
#8341 hali!
lenne egy ksi problémám!!
van 2 játék amin baszakszik velem a gépem:((
egyik gtr meg rfactor!
ha ütközök vagy kipördülök akkor a kép néha megakad és beáll a hang is majd 4 mp mulva kb továbbmegy és megint beakad a kép meg a hang is!
más programnál semmi gáz nincs csak ezeknél!!
hangkártya miatt csinálhat ilyet??
vagy leeht a memória szar?
help!!
thx -
#8340 A lejátszó videóból egy kábel (javasolt a scart) a felvevő videóba a felvevő videóból kábel a tv-be. a Felvevőn állítsd a csatornát az AV-re, a tv-n is tedd AV-re. Így most azt a jelet kellene látnod amit a lejátszó ad a felvevőn keresztül, mehet a felvétel:) -
Charisma #8339 Sziasztok!
Szeretnék egy filmet átvenni egyik kaziról másikra, ehhez szeretnék segítséget kérni. Az egyik videót összedugtam a tv-vel, erről fogom játszani a filmet, a másik videót pedig az előző videóval csatlakoztattam össze. Hogyan tovább?
Megpróbáltam simán csak elindítani a filmet, a másikon pedig benyomtam a rec-et, de csak hangyás képet vett fel. A kábelek biztos jók, csak azt kéne kitalálni, hogyan tudná érzékelni egymást a két videó.
Nem tudom, mennyire érthető, amit írtam. Azt szeretném kérni, hogy akinek van tapasztalata a dologban, az ossza meg velem, hogy hogy csinálta.
Köszi -
#8338 Mert sata vezérlőt külön föl kell tenni, ahogy XP installnál is. XP nél F6 -ot kell nyomni amikor kiírja, hogy nyomj F6 -ot ha külső gyártótól származó szkázi vezérlőt akarsz telepíteni... -
zero_cool51 #8337 Hi.
Lenne egy "kis" gondom.
Van 2 80-as IDE Maxtor vinyóm, + 1 200Gigás Seagate SATA. Na az a gondom, hogy ha fel akarom telepiteni a win2k3-at a seagate-re, akkor a win installálója nem találja meg a vinyót, csak az IDE-ket. A biosban át kell állítani állítólag PATA-ra, de azt a menüpontot nem találom. Lehet, hogy frissiteni kellene? A lap Epox 8K9A2+.
Ötletek? -
Gykor #8336 Rendben
köszönöm a választ -
#8335 Állítsd vissza oda ahol volt. Ha nem megy az se baj, mert bekapcsoláskor mindíg a kezdőállásra igazítja a fejet. -
Gykor #8334 Hello sziasztok
Van egy kis problémám vettem egy tintasugaras nyomtatót és én állat véletlenül kikapcsolt állapotban elmozdítottam kézzel a nyomtató fejet, a ha visszaállítom eredeti helyére akkor nem lesz semmi probléma bekapcsolás és installálás után ?
Megfelelően fogja pozícionálni a nyomtató fejet ezek után ?
HP 3745-ös márkáról van szó
A válaszokat előre is kösz -
raymond01 #8333 Megnéztem nincs semmi baja a hűtőnek a videó karin! Feltettem egy HWDOCTOR nevű progit az Abitos lemezemről és ebben lehetett állítani a proci működésén, amikor bekapcsoltam csipogott nagyon és ahol kellett állítani ott állítottam és most nem csipog meg eddig működsik is, lehet hogy ez volt a baja? Le is "kopogom"! Ettől nem lesz semmi baja remélem!? -
raymond01 #8332 nem tudom majd megnézem, de szerintem megy -
#8331 Jó az aláírásod! :) -
#8330 megy rendesen a hűtés a VGA-n? -
raymond01 #8329 hello!
lenne egy "kis" problémám:
A gépem p4 2.8 ghz, 1024 mb ddr 400mhz, abit ic7-es alaplap, geforce4 ti 4200 128mb ddr,
az lenne a gondom hogy mostanában nem nagyon mennek a játékok a gépemen ill mennek csak mindig lefagynak 2 percen belül, van olyan játék hogy nem fagy le de viszont a gép szét esik, csíkos meg remeg szóval itt is újra kell indítani de otána is ugy ezek a problémák vannak! Már a videókártya drivereket is úratelepítettem, kipróbáltam minden detonátort de semmi! Visszatettem a sima xp-t de semmi, utána leformáztam, fel az sp2-es xpt de semmi változás egyik driverel sem! Ha kiteszem tvre akkor is egy idő után szétesik a kép! A gépet (kivéve a videókártyát) december körül fejlesztettem és amikor hazahoztam minden ment szépen a 66.93-as detonátorral most meg nehogy ezzel de más driverrel sem működik! Lefuttattam a 3DMark2001-et és végigment, minden gond nélkül! A videókártyám szált volna el vagy valami más? Nincs valami vidkari húzó vagy beállítás módosító progi? -
#8328 akkor jó
amúgy nem akkor ment tönkre mikor tuningolva volt,alapórajeleken kezdte el ezt. -
#8327 Lehet, hogy hibás rajta egy futószalag, vagy más. Szerintem vidd vissza, a tuningolást csak akkor tudják meg, ha elmondod nekik :) -
#8326 amúgy az érdekes hogy a játékoknál ha bekapcsolom a szűrőket(6X,16X) akkor teljesen szép a játék,ha viszont medium -ról highra állítom akkor ez van.ezt nagyon nem értem,hogy miért pont a high-al van baja minden játéknál,furcsa.. -
#8325 októberben vettem,még nem igazán akartam volna újítani:)
ilyen fiatal kártyának mi baja van??
ha visszaküldöm kicserélik?(egy-kétszer tuningoltam már az órajeleit,ezt meg tudják nézni?:() -
#8324 Asszem itt az ideje beújítanod egy vid.karit :) -
#8323 nah,az eredeti ok amiért megtakarítottam a kártyát,végül is nem oldódott meg.ha flveszem a grafikát high-ra (akármelyik játéknál) ilyen gyönyörű kép fogad,most megnéztem a Counter-strike:source-ban is:KÉP
mit csináljak?visszaküldjem garanciálisan? -
#8322 Tipikus. Nálam is mindig akkor romlik el valami, ha b@sztatom a gépet :) -
#8321 pfú emberek,én most úgy megijedtem,hogy majdnem megállt a szívem..
levettem teljesen a hűtést a kártyáról,gpu körül portalanítottam,visszaraktam a kártyt:színes csíkok futnak mindenütt,semmit nem látni (mintha nagyon meg lenne húzva).újra leveszem a hűtést,gpu-t megit kicsit megtakarítgadtam,és most meg jó lett.valami elmozdulhatott takarításkor vagy nem tudom,de nagggyon féltem.gondolhatjátok. -
#8320 Már mind1. -
#8319 a ventije biztos nem halt meg,napont nézek a gépbe:)
amúgy hogy tudom leszedni a nyákról teljesen a hűtést?mert azokat a fehér műanyag valamiket shogy nem tudom leszedni,ami rajta tarja a hűtést. -
#8318 Hi
Rövid leszek.
Operát használok,és szeretnék vmi letöltés-vezérlőt alkalmazni,de sehogysem birom müködésre bírni :S
Explorer alatt működött.Lehet,hogy az Opera alatt nem lehet ilyet használni?
Tudna vki segíteni?
-
HoTDoG #8317 "egy Bittorenttel" = Torrentről. -
HoTDoG #8316 Sziasztok! Letöltöttem egy videót egy Bittorenttel. 3 fájl tartozik bele (a neveket nem kell nézni :)):
a-l.sexfriend.01.xvid.mkv
a-l.sexfriend.02.xvid.mkv
a-l.sexfriend.complete.sfv
Semmivel sem tudom elindítani. Próbáltam átnevezéssel, Daemon-tool-sal, mindenféle video lejátszóval, de semmi.
5let?
Előre is köszi! -
#8315 Esetleg már meghalt a ventije, vagy nagyon poros a borda rajta, vagy valami hasonló probléma lehet. -
HITMorpheus #8314 A lényeg az, hogy a switch-el nem tudod a netet megosztani mert (valószinüleg) a szolgáltatód nem engedi, csak egy felhasználónévvel és jelszóval egy IP-t. De a routerrel meg tudod ugy oldani. Úgy képzeld el a routert, mint egy önálló számítógéped(mint apukád gépe), és arra kötsz 2 gépet. A szolgáltató (elvileg) csak a routert érzékeli, ami felkapcsolódott a netre, ő pedig okosan leadja a 2 gépnek. Ezeket a router adminfelületén tudod beállítani.
TECCIKÉRTENI? -
#8313 rögtön ahogy felveszem a grafikát.elég kis fika hűtő van rajta,de alapon táncsak bírnia kéne,meg régebben nem volt ilyen.everest szerint:35 fokos a gpu,36 fokos a környezete,szerintem ez pedig elég jó. -
#8312 szerintem is melegedés.... -
#8311 Szerintem túlmelegszik. Nincs gyanús hangja a hűtőnek? Esetleg gyanúsan halk
Viccet félre: Ezek a hibák egyből jelentkeznek, vagy csak egy bizonyos idő után? -
#8310 hi.
van egy kis problémám(valószínűleg a videokártyával)
kn.5 hónapos úgyhogy nem értem mi a baja.elkezdte azt csinálni,hogy ha a játékoknál nagyra veszem a grafikai részletességet (high-ra) akkor ilyen hibák fogadnak:kép1
ez a kép a swat4-ből való,a far cry-ban méginkább nagyobb galiba van magas grafikán.miért?nincs meghúzva a kártyám (500/300) -
rolcsi01 #8309 Router vagy Switch? Mi a különbség a kettő között? Azon kívül hogy a switch jóval olcsóbb?
Ha jó a switch akkor pl. egy ilyenre gondoltam:
SMC 6505TX Dual speed switch 10/100 mbps, 5xRJ-45 - kb. 4-5 ezer FT -
#8308 Kérdezem -
#8307 Valami animáció szerkesztő progaramot tud valaki lehetőleg magyart. -
#8306 10000 ft volt mi is most vettünk egy router-t és meg tudja osztani a netet meg a hálózatot magyarul a megosztott dolgokat.
Vagy ha a te gépedet állítod be server gépnek és akkor a tiedről megy a net. -
HITMorpheus #8305 Fektess be egy routerbe. Azzal meg lehet osztani a netet, és nem kell hozzá nagy tudás... -
rolcsi01 #8304 Olyanokhoz fordulnék akiknek az adsl ISDN vonalra van bekötve, mivel az lenne a kérdésem, hogy az ADSL splittert hova kell elhelyezni? (illetve hová szerelik be a szerelők?) Az ISDN terminál mellé szerelik fel, vagy bárhová el lehet helyezni a házban? Gondolom az ADSL modem a splitterhez kapcsolódik, de javítsatok ki ha tévedek! Mert nálam az a gond hogy két gép van, az enyém és a fateré. A két gép között kb. 50 méter távolság van. Most koaxiális kábellel vannak összekötve és így megy az ISDN net is (10 Mbit), de ez már így nem nagyon jó, mert mind a két gépnek be kell lenni kapcsolva, ha ÉN akarok netezni.
Tehát ha ott kell-e lennie az adsl modemnek az ISDN terminál mellett, akkor hogy lehetne megoldani, hogy ne az apa gépén keresztül menjen a net? Nem igazán vagyok otthon a témában, ezért fordulok hozzátok! Remélem érthetően írtam le a problematikát
Előre is köszi.