64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#8423 rendszergazdai jogosultsággal léptél be? -
Aspyrin #8422 Megpróbáltam kicseszni a programmal, és upgradeltem egy magasabb verziójúra. A dolog sikerült, viszont upg. közben ezt az üzenetet kaptam (ignoráltam):
Ezt a sort merre kell keresnem a regeditben? Ha kell kitörlöm...
-
Aspyrin #8421 már megvolt és semmi -
#8420 Próbáld még egyszer installálni a régire, majd uninstall. -
Aspyrin #8419 Sajna egyik változat sem jó -
#8418 Ha csökkentett módban indítod a wint és onnan próbálod uninstallálni?
Vagy msconfig-ban nézd meg nincs e vmi automatikusan induló progi, ami védi a saját fájljait, most jobb ötletem nincsen. -
Aspyrin #8417 Tudom, hogy nem pont idevág a kérésem de itt minden megoldásra szokott találni. Szal uninstallálni szeretnék egy programot, de egyszerűen képtelen vagyok rá, a következő hibaüzeneteket kapom:
-
#8416 A oldali meg B oldali bekötés van. Szerintem létezhet hozzá fordító. De ha így elmondod biztos megértik :) -
#8415 RJ45 to Cross létezik ilyen mi a neve?...
Olyan átalakító kéne ami megfordítja az UTP-t és egy egyszerű Cross-t "csinál" belőle.
Valami kis aljzat ilyen feltehető - levehető -
#8414 A többi sem szól? Mivel próbáltad hogy nem szól?
Winamphoz van külön output plugin amivel több csatornára is ki lehet tenni. -
#8413 A stereo kimenetbe dugd a fejhallgatót, ne a line in-be. -
Carti19 #8412 nekem is 5 kimenetes hangkártyám van, 3 legszélső kimenet 5.1 van, mellette mikrofon, mellette line-in :) -
#8411 az nem egy line-in véletlenül? -
#8410 Hellosztok. Egy olyan problépmám van, hogy a hangkártyámnak 5 kimenete van, a bal oldali 3 az 5.1 -é, az jó, a mellette lévő a mikrofon, az is működik, és elvileg a baloldali szélső egy stereo kimenet, amire a fülhallgató megy, de nem szól.
És nem tudom beállítani hogy szóljon akármit próbálok. Se a hangkártya vezérlőprogramába, se a vezérlőpultba. Plz help. -
#8409 Általában az ilyenre képes szkennereken van egy olyan gomb, amin egy kis nyomtató piktogramm van, ezzel indítható a számítógépen keresztüli "fénymásoló" üzemmód. -
#8408 Köszi. -
#8407 Köszi. Nem tudtam róla, nekem nincs is scannerem, csak telefonon kérdezte egy ügyfél és neki kellett az info. -
#8406 Ilyen nekem is volt.
Elöször 1 maxtor kaputo (vagyis lehet nem de nincs meg) utána seagate kanyec ( havernak kölcsön probálkozon vele, azota arrol megy a gépe:P), utána WD, azis ezt produkálta, uccso versenyzö 1 samsung 160GB.
Samsung 1 hete kezdte ezt el kattogás fagyi, nem indul a win valami hiba miatt, vagy bejön a win boot képernyö kattogás fagyi.
Na ezek a felsorolt vinyok 1 év alatt se mentek félre.
Test cd be a WD megnéztem nem talált hibát, hm vettem egy uj tápot chieftec brutális csatlakozoi vannak, azok tuti nem fognak kimozdulni.
Most igy megy a masina, remélem jo sokáig:-o
Annyit hogy a régi tápnak nálam elég laza volt a csatlakozása, mármint a mostanihoz képest. -
#8405 Ezt én is hallottam, de az MSI KT3 as lapomba simán ment a TNT1 es VGA!!!
Mindenképpen próbáldki. -
#8404 Smart adataik rendben vannak? -
#8403 A szkenner progi kimenetét szvsz lehet közvetlenül a nyomtatóra irányítani is.
Nemtudom hogy másfajta szkennert támogat e a HP-s progi, ha igen akkor feltehetem.
-
#8402 CSodálkoznék, ha nem telepített volna fel a driver cd egy ilyen programot, amivel pont ezt tudod csinálni (a HP scannereknek már több mint 5 éve van/volt ilyen). -
#8401 -
phredon #8400 AZ egyik Western Digital. -
#8399 Sziasztok!
Lehet olyat csinálni, hogy egy scannert közvetlenül a nyomtatóra irányítani, úgy használni, mint egy fénymásolót? -
#8398 Ha Maxtor vinyók, akkor nincs min csodálkozni... -
phredon #8397 az egyik gépben 420-as táp van és csak a vinyó meg egy író, másikban asszem sima 300-as, de abban csak egy vinyó van, más semmi extra, szal tuti hogy elég. A tápkábelt meg azért tartom kizártnak, az egyik új gép, másik 1éves, nehogymár mindegyikben hibásak legyenek a csatlakozók. Amelyikben nem sata vinyó van, annál próbáltam hogy másik csatlakozót teszek rá, nem hinném hogy az összes csatlakozó hibás. -
#8396 Ez az alaplaptól függ.
Ugyanis a régi VGA-k 3V-ot kaptak az alaplaptól, de az új VGA-k már csak 1.5V-al működnek (kivéve a legújabb nVidia 6 és ATI X-sorozatú kártyákat).
Az új VGA-k úgy vannak megcsinálva (a legtöbb), hogy lehetetlen berakni őket egy régebbi típusú alaplapba.
Viszont, ha jól tudom, a régieket be lehet tenni az új alaplapba, de kérdés, hogy hogyan működik - vagy az is lehet, hogy feszkót kell állítani az AGP portnál - de semmi sem biztos... -
whitetiger #8395 Hali
Kellene 1 kis infó, behalt nővéremék gépén az VGA kártya, most perpillanat, csak 1 korábbi, TNT2 PRO van kéznél, az betehető egy 2400GHz-es Celeronhoz?
Lehet hülye kérdés, de nem akarok egy gépet venni, elég a VGA :)
Köszi a segítséget, hali
-
Tom911 #8394 Köszönöm mindkettőtöknek, a LiveUpdate-t fogom használni. -
#8393 Ez a Live szó nem jutott eszembe :) thx -
#8392 MSI-knél egész pontosan LiveUpdate a Koppernikusz által emlegetett progi neve. Az alaplaphoz adott telepítő CD-n megtalálod - de telepítés után az első használatkor valószínűleg úgyis frissíteni fogja magát a legfrissebb verzióra. -
#8391 Pedig 100% hogy a csatlakozó a hibás!!! Próbálj ki egy táp elosztó kábelt, pár száz forint, és azzal dugd rá, vagy előtte másik gépből próbáld ki.
Ja tápod amúgy elbírja a konfigod? -
#8390 Biost két féle képpen frissíthetsz:
letöltöd a flashelni kívánt fájlt, felmásolod egy dosos bootfloppyra, keresel a bioshoz tartozó flashelő programot, bebootolsz a floppyról, a programmal a jelenlegi biosod lemented a lemezre, majd az újat rátöltöd az alaplapra.
de MSI lap hoz szoktak adni jókis szoftver támogatást, nézz szét a gyári driver CD-n , ott lesz MSI AutoUpdate ( aszem ) elég egyszer használnod a progit, ez feltelepülés után megnézi hogy milyen új driver van, új bios, és ezeket letölti, frissíti. Szal kezdőbb ként érdemes ezt használni, bár én kikapcsolom az ilyen "auto" dolgokat, hogy manuálisan uralhassam a gépem :DDDD
-
Tom911 #8389 Nagon köszönöm a segítséget, már csak 1 kérdésem van, letöltöttem a biost ami egy egyszerű exe file ezt csak egyszerűen elindítom és megcsinálja magától a többit? -
#8388 1. Ha az általad talált BIOS-frissítéshez azt írták, hogy azzal támogatja azt a procit, az valószínűleg úgy is van.
2. A BIOS-frissítés mindig veszélyes. Ha valami előre nem látott dolog közbejön, akár az egész alaplapot dobhatod is ki. Ha parázol, nem szégyen elvinni egy szervízbe, hogy ott csinálják meg - igaz, pénzért...
3. BIOS-frissítések esetében az újabb verziók felülről MINDIG kompatibilisek a régebbi verziókkal. Tehát mindazt tudja, amit a régiek is. -
Tom911 #8387 Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy a Sempron(Barton mag)3000+ os procit bele tudom e tenni az MSI KT4 Ultra(6590) alaplapomba (elvileg BIOS frissítés után igen)és ha igen biztos működni fog vagy lehetnek vele gondok és menyire veszélyes a biosfrissítés?
Ja és még egy kérdés mert számomra az MSI oldalon nem volt egyértelmű, az 1.0-1.4 ig terjedő biosfrissítések tartalmazzák a közöttelévőket is tehát 1.1,1.2,1.2?
Előre is köszönöm a segítséget! -
phredon #8386 De mindkét vinyó ezt csinálja, egyik nem sata és annál próbáltam már a másik csatlakozót. -
#8385 köszi szépen! -
#8384 vinyó tápkábel csatlakozója. szívtam vele én is. próbálj meg tápkábelt venni vagy másikat összepároztatni :(