64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#9583 dart arra még nemfeleltél hogy a bios után lévö táblázatban 100 vagy 133 ATA t mutat és hogy (milyen alaplap) -
#9582 120 gb felett kell sp1, és 160-as felett kell sp1 és 80 eres kábel ...ennyi -
#9581 ezt nem érteni én mondat kérem magyarul köszönöm lehet beszélni .... :DDDDDDDD -
#9580 ne már nekem van egy P3 gépem és 120 GB os vinyon fut (133 ATÁS) -
#9579 ehh, mostmár ennyivel is okosabb vok. De ezt nem kellett volna feltüntetni a vinyó zacsiján?.. -
#9578 120 gb-os vinyó felett a teljes tartalmát csak 80 eres kábellel tudja a winóz ... -
#9577 hmm, jó tudni. A csatija alapján nekem 40eresnek tűnik, de akkor holnap elmehetek egy új kábelért.. De a win akkor hogy látja, ha mégis 40 eres kábellel van bekötve? -
#9576 40 eres 100ATA 80eres 133ATA -
#9575 A BIOS látja, a WIN is felismeri új hardwareként bekapcsoláskor, és az eszközkezelő is látja és a hardware telepítő is. De az eszközkezelőben nem tudok rajta semmit állítani, de közben azt írja hogy helyesen működik... -
#9574 SP2 van fenn. 80eres? ebben nem vok biztos. Sztem normál IDE kábel, ez 40 vagy 80eres? -
#9573 partició van rajta
-
#9572 sp1 fent van? 80 eres kábelen van ugye? -
#9571 ha már itt vok, kéne még egy kis help. Most vettem egy új 200GB-os vincsit, a win felismeri, kidobja kis ablakba is, eszközkezelő is látja, de sajátgépben/commanderben nem látja. Mit lehet tenni? -
Aspyrin #9570 nézd meg ezt -
unit #9569 Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy vettem egy routert és nem tudom beüzemelni, mert csak egy angol nyelvű tájékoztató van hozzá, ami ráadásul apró betűs is. A router tipusa ST Lab. Nagyon szépen kérném, hogy aki tud küldjön egy magyar nyelvű tájékoztatót, vagy segítsen!
Köszönöm -
#9568 #9567 a #9562-re értendő -
#9567 http://www.freeserials.com/serials/view.php?dir=A&page=53
Itt megvan! Vírusveszély lehetséges!!!!! -
#9566 Most küldtem +1 levelet olvasd el! -
Novartis #9565 hy mindenki z lenne a problémám h valamiért iszoinyatosan lassú a gép és eddig nem volt az de azért anniyra nem szar ez a gép h ijen lassú legyen meg mondom ddig nem volt... töredezettségmentesítettem a vinyót nekem nincsen több ötletem de nagíon idegesítő mert van vagy tizperc mire bekapcsol a gép (bekapcsol, elindul a virusirtó , a tűfal....) -
#9564 Nincs hová beírni a serial számot -
#9563 hi all!!!
Szval azt szeretném megkérdezni hogy mi az a Hardwer ID és azt hol lehetne átírni...? mert ha nem írom át akkor nem tom crackelni a StyleXP-t cóval kéne egy kis help...vagy az is jó ha vki megtudná mondani hogy honnan tom letölteni a crackelt változatát...előre kössz és léci erre a mail címre irjátok meg a választ köszy [email protected] -
#9562 SetupAnyDVD5221 -
#9561 Uninstallal és utánna töröltem minden létező helyről még a registriből is. -
#9560 Uninstallal távolítottad el, vagy letörölted a könyvtárát? -
#9559 verzió száma?
-
#9558 Sziasztok
Olyan gondom lenne , hogy a DVD íráshoz / eredeti DVD / az AnyDVD nevezetü programot is kell használnom. Müködik is rendesen de 21 napos verzió .
Az istennek nem tudom letakaríani a gépről.
"Regedit" keresés amit talált azt mind kitöröltem , akkor van TweakNow RegCleaner nevezetü dolog amit használok ezzel is megkerestem a maradék dolgokat , mégis emlikszik a programra a gép.
Mit lehet csinálni ???
Előre is köszönöm a segítséget !!!!!! -
pauly #9557 Jaa,tényleg,nem is figyeltem,hogy itt is tudom állítani a cool'n'quiet-et.
Azt hittem,hogy bios-ban kikapcsoltam,és akkor nem működhet.
Kösz a segítséget! -
#9556 Be van kapcsolva a Cool'n'Quiet, és leviszi a venti sebességét. Az alapból lassabb ventiknél (mint a Zalman 7000 v. 7700) ekkor akár 600-ra is lemehet a fordulatszám.
Két megoldás van:
1.: Kikapcsolod a Cool'n'Quiet-ot, ehhez a Core Center tetején lévő nagy Cool'n'Quiet feliratra klikkelsz, és itt tudod kezelni.
2.: Lejebb veszed a fordulatszám-riasztó érzékenységét, ehhez a Core Center jobb oldalán lévő kis háromszögre kattintasz, amire előjön a kezelőpanel, itt pedig a CPU fan riasztó csúszkáját teljesen ballra húzod. -
pauly #9555 Üdv
Pár napja vettem egy amd-t.
Na most felraktam az msi laphoz a core centert,és azt vettem észre,hogy van hogy a fordulatszám a proci ventijén leesik olyan 800-ra.És a core center elkezd riasztani ilyenkor,de álltalában vissza is ment 1200-1300-ra.
Mitől lehet ez?
A cool 'n'quiet is ki van kapcsolva.Azt nemtudom,hogy már az elején is ezt csinálta -e,mert csak most raktam fel 1 napja ezt a corecentert.
Egyáltalán baj,hogy leesik ennyire? mert mikor ennyire lecsökken,akkor olyan 40 fokra ment kb fel a proci homerseklete 36-37-rol.Vagy ilyen ingadozásnak nem szabadn alenni egyáltalán?
Nem ismerem ezeketaz amd-ket,ezért kérdezem.
Előre is kösz! -
#9554 a hütésre mondva
-
#9553 igaza van -
Torry #9552 UP! -
#9551 ez bennem is felmerült. Szval túlmelexik és újraindítaná magát? ilyenkor nem eccerüen kikapcsolja a gépet? mert ha újra indul, annyi idő alatt nem tudja lehűteni magát. De azért megnézem, leszedem a ventit, és lekaparoma pasztát, és rakok rá újat. -
Torry #9550 Pedig 12-es kódot ír!:((( -
#9549 Ezt dobta ki nekem ez a csodaizéke:P
-
Torry #9548 HELP!
Apámé a gép, és ha meglátja ideges lesz! -
Torry #9547 Kérlek segítsetek!
Történt velem egy olyan, hogy a monitorom egyszercsak meggondolta magát (tft 15-s) és csak 640-ben megy 4biten!
Mi lehet a gond eszközkezelőben ezt írja:
Az eszköz nem talál elég erőforrást. Kód:12 -
#9546 Én a hűtésre gyanakodnék, hány fokos a proci?
Ha túlmelegszik szedd le a hűtőt, takarísd le a korábbi paszta maradványát, és pasztázd újra, mielött visszarakod. -
#9545 raid-ra dugtam de most értelem szerüen most be is merte rendesen a meg hajtokat -
#9544 ugye nem a raid-re dugtad? :)