64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • biomage
    dart arra még nemfeleltél hogy a bios után lévö táblázatban 100 vagy 133 ATA t mutat és hogy (milyen alaplap)
  • gabber_saviola
    120 gb felett kell sp1, és 160-as felett kell sp1 és 80 eres kábel ...ennyi
  • gabber_saviola
    ezt nem érteni én mondat kérem magyarul köszönöm lehet beszélni .... :DDDDDDDD
  • biomage
    ne már nekem van egy P3 gépem és 120 GB os vinyon fut (133 ATÁS)
  • Darth Sith
    ehh, mostmár ennyivel is okosabb vok. De ezt nem kellett volna feltüntetni a vinyó zacsiján?..
  • gabber_saviola
    120 gb-os vinyó felett a teljes tartalmát csak 80 eres kábellel tudja a winóz ...
  • Darth Sith
    hmm, jó tudni. A csatija alapján nekem 40eresnek tűnik, de akkor holnap elmehetek egy új kábelért.. De a win akkor hogy látja, ha mégis 40 eres kábellel van bekötve?
  • biomage
    40 eres 100ATA 80eres 133ATA
  • Darth Sith
    A BIOS látja, a WIN is felismeri új hardwareként bekapcsoláskor, és az eszközkezelő is látja és a hardware telepítő is. De az eszközkezelőben nem tudok rajta semmit állítani, de közben azt írja hogy helyesen működik...
  • Darth Sith
    SP2 van fenn. 80eres? ebben nem vok biztos. Sztem normál IDE kábel, ez 40 vagy 80eres?
  • biomage
    partició van rajta
  • gabber_saviola
    sp1 fent van? 80 eres kábelen van ugye?
  • Darth Sith
    ha már itt vok, kéne még egy kis help. Most vettem egy új 200GB-os vincsit, a win felismeri, kidobja kis ablakba is, eszközkezelő is látja, de sajátgépben/commanderben nem látja. Mit lehet tenni?
  • Aspyrin
    nézd meg ezt
  • unit
    Sziasztok!
    Olyan problémám van, hogy vettem egy routert és nem tudom beüzemelni, mert csak egy angol nyelvű tájékoztató van hozzá, ami ráadásul apró betűs is. A router tipusa ST Lab. Nagyon szépen kérném, hogy aki tud küldjön egy magyar nyelvű tájékoztatót, vagy segítsen!
    Köszönöm
  • kircso13
    #9567 a #9562-re értendő
  • kircso13
    http://www.freeserials.com/serials/view.php?dir=A&page=53

Itt megvan! Vírusveszély lehetséges!!!!!
  • kircso13
    Most küldtem +1 levelet olvasd el!
  • Novartis
    hy mindenki z lenne a problémám h valamiért iszoinyatosan lassú a gép és eddig nem volt az de azért anniyra nem szar ez a gép h ijen lassú legyen meg mondom ddig nem volt... töredezettségmentesítettem a vinyót nekem nincsen több ötletem de nagíon idegesítő mert van vagy tizperc mire bekapcsol a gép (bekapcsol, elindul a virusirtó , a tűfal....)
  • gurubefree
    Nincs hová beírni a serial számot
  • Djtiesto16
    hi all!!!

Szval azt szeretném megkérdezni hogy mi az a Hardwer ID és azt hol lehetne átírni...? mert ha nem írom át akkor nem tom crackelni a StyleXP-t cóval kéne egy kis help...vagy az is jó ha vki megtudná mondani hogy honnan tom letölteni a crackelt változatát...előre kössz és léci erre a mail címre irjátok meg a választ köszy [email protected]
  • gurubefree
    SetupAnyDVD5221
  • gurubefree
    Uninstallal és utánna töröltem minden létező helyről még a registriből is.
  • [NST]Cifu
    Uninstallal távolítottad el, vagy letörölted a könyvtárát?
  • kircso13
    verzió száma?
  • gurubefree
    Sziasztok

Olyan gondom lenne , hogy a DVD íráshoz / eredeti DVD / az AnyDVD nevezetü programot is kell használnom. Müködik is rendesen de 21 napos verzió .
    Az istennek nem tudom letakaríani a gépről.
    "Regedit" keresés amit talált azt mind kitöröltem , akkor van TweakNow RegCleaner nevezetü dolog amit használok ezzel is megkerestem a maradék dolgokat , mégis emlikszik a programra a gép.
    Mit lehet csinálni ???

Előre is köszönöm a segítséget !!!!!!
  • pauly
    Jaa,tényleg,nem is figyeltem,hogy itt is tudom állítani a cool'n'quiet-et.
    Azt hittem,hogy bios-ban kikapcsoltam,és akkor nem működhet.
    Kösz a segítséget!
  • [NST]Cifu
    Be van kapcsolva a Cool'n'Quiet, és leviszi a venti sebességét. Az alapból lassabb ventiknél (mint a Zalman 7000 v. 7700) ekkor akár 600-ra is lemehet a fordulatszám.

Két megoldás van:
    1.: Kikapcsolod a Cool'n'Quiet-ot, ehhez a Core Center tetején lévő nagy Cool'n'Quiet feliratra klikkelsz, és itt tudod kezelni.
    2.: Lejebb veszed a fordulatszám-riasztó érzékenységét, ehhez a Core Center jobb oldalán lévő kis háromszögre kattintasz, amire előjön a kezelőpanel, itt pedig a CPU fan riasztó csúszkáját teljesen ballra húzod.
  • pauly
    Üdv

Pár napja vettem egy amd-t.
    Na most felraktam az msi laphoz a core centert,és azt vettem észre,hogy van hogy a fordulatszám a proci ventijén leesik olyan 800-ra.És a core center elkezd riasztani ilyenkor,de álltalában vissza is ment 1200-1300-ra.
    Mitől lehet ez?
    A cool 'n'quiet is ki van kapcsolva.Azt nemtudom,hogy már az elején is ezt csinálta -e,mert csak most raktam fel 1 napja ezt a corecentert.
    Egyáltalán baj,hogy leesik ennyire? mert mikor ennyire lecsökken,akkor olyan 40 fokra ment kb fel a proci homerseklete 36-37-rol.Vagy ilyen ingadozásnak nem szabadn alenni egyáltalán?
    Nem ismerem ezeketaz amd-ket,ezért kérdezem.

Előre is kösz!
  • Cukros
    a hütésre mondva
  • Cukros
    igaza van
  • Torry
    UP!
  • Darth Sith
    ez bennem is felmerült. Szval túlmelexik és újraindítaná magát? ilyenkor nem eccerüen kikapcsolja a gépet? mert ha újra indul, annyi idő alatt nem tudja lehűteni magát. De azért megnézem, leszedem a ventit, és lekaparoma pasztát, és rakok rá újat.
  • Torry
    Pedig 12-es kódot ír!:(((
  • Banyapapa
    Ezt dobta ki nekem ez a csodaizéke:P

• Torry
    HELP!
    Apámé a gép, és ha meglátja ideges lesz!
  • Torry
    Kérlek segítsetek!

Történt velem egy olyan, hogy a monitorom egyszercsak meggondolta magát (tft 15-s) és csak 640-ben megy 4biten!
    Mi lehet a gond eszközkezelőben ezt írja:
    Az eszköz nem talál elég erőforrást. Kód:12
  • [NST]Cifu
    Én a hűtésre gyanakodnék, hány fokos a proci?

Ha túlmelegszik szedd le a hűtőt, takarísd le a korábbi paszta maradványát, és pasztázd újra, mielött visszarakod.
  • Cukros
    raid-ra dugtam de most értelem szerüen most be is merte rendesen a meg hajtokat
  • Punkerwork
    ugye nem a raid-re dugtad? :)