64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#9623 meg a bon-bont is :DDDDD -
#9622 gyááááááááá :ASD::ASD:ADA:S:D::A:SD::ASD:::A:S:DAS:DASD::ASD -
#9621 cserepes vagy szálas? -
#9620 akkor te újreg vagy és nem látogatod gumit .... :DDDDDDD
htxvm=köszi (thx) -
#9619 ez mit jelent htxvm -
#9618 -
#9617 htxvm -
#9616 én köszönöm, és virágot az öltözömbe kérem :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#9615 A gyári router nem valószínü hogy hibás. Ha eddig még nem konfiguráltál semmit, szerintem egy Reset gomb nyomásával, javítható, utána pedig explorer-ben próbáld meg beírni 192.168.1.1 és utána elvileg már a gyári jelszót és felhazsnáló nevet kell kérnie. -
#9614 amatör -
#9613 nah, kipróbáltam Partition magic-el, és máris működik. ugyan 200Gb helyett csak 193GB, de legalább működik. Köszönöm szépen az összes segítséget! -
#9612 ha van sp2 az még jobb, Partition MAgic pogi meg baromi jó én minden ilyet azzal csinálok -
#9611 tök mind1, hogy ata133 vagy ata100, mivel csak a Maxtornak a szabványa az Ata133 -
#9610 40ere a kábel, de akkor délután beszerzek egy 80eres kábelt, és megpróbálom azzal. partition magic-re már gondoltam, de még nem próbáltam meg vele. De akkor ezt fogom csinálni. SP1-et külön rakjam fel, vagy elég az SP2? -
#9609 gabber az alaplap csak 100 Atás nem 133
raidos -
#9608 akkor mégsem bennem a hiba!
Akkor honnan futtassak fdisk-et? vagy most hogyan érjem el, hogy használni is tudjam? 80eres kábelt azért vehetek hozzá biztonsági okokból nem? HA nem szükséges, de ha délután veszek, és azzal kötöm be, az ugye nem baj? -
#9607 ha nem ismered az utvonalat leiróm csak ird meg -
#9606 figy ha 80 eres kábelon van és van sp1-ed akkor Partition Magic progi és erezd el a hajam -
unit #9605 Sziasztok!
Nem tudok belépni a routerbe a 192.168.1.1 -en még mindig. Lehet, hogy rossz a router? Esetleg elállítottam v.mit a hálókártyán?
Nem jön be a router kezelőfelülete a http-nél. Úgy ahogy a rajz mutatja?
Légyszi segítsetek.
Köszi -
#9604 használd az xp cdt particiónálásra ha nincs meg a 2000 is megfelelö -
#9603 +1 pont
Igazad van -
#9602 persze a dos nem lát és nem kezel egy 200-as vinyót :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#9601 hát kipróbáltam, de túlzottan nem, volt egyértelmű. Két vinyó vana gépben, volt hogy merevlemez kiválasztása, itt kiválasztottam a másodikat, mert az első az amelyről a rendszer fut. Első probléma amelybe ütköztem, az az, hogy 59ezer valaány megát lát csak a 200GB-os helyén. Kiválasztottam hogy a második vinyón akarok valamit is csinálni, mindenhol csak az volt hogy nincs partició, és semmit sem tudtam csinálni... lehet hogy én vok a béna, de ez nem akar összejönni. Valaki részletesen letudná írni hogy mit kéne tennem? akár fdisk-en belül? -
#9600 Dos-os inditó lemez vany win98 inditólemezzel inditod újra a gépet. Bebútol a gép a lemezről és miután végzett beirod az hogy "fdisk". Lesz 4 vagy 5 választó menü. Ott minden értelemszerűen ott lesz. -
#9599 fdisk? és hol futtassam? futtatásból? Sorry, de ebben nem vok otthon. A mostani rendszerem is FAT32, majd a kövi lenne amit erre az új vincsire raknék Linux meg NTFS. Hogy és hogyan futtassak fdisk-et, ha nem tudom sehol használni a vinyót? Plíz help, picit részletesebben, mert ezt a HW témát nem vágom.. -
#9598 nekem tökmindegy .....én egy számtechboltban nyomom, és ott ezek a hibák szoktak ilyenkor lenni a szervízben amit leírtam ... -
#9597 válasz a #9594-ben -
#9596 most akkor melyik?
Plíz help, mert HW témában nem vok annyira otthon.. -
#9595 az fdisk elegendö
vagy az xp cd kicsit könyebb a particiónálás -
#9594 fdisk->fat32 lesz rajta
utánna format windows-ban és ott választhatod a fat32 vagy ntfs filerendszert -
#9593 igen -
#9592 futtassak fdisk-et? vagy vegyek kábelt? vagy most akkor mi legyen, mert mindenki mást mond.. -
#9591 kell neki de mind1, nem egy ilyen problémám volt -
#9590 fdisk
-
#9589 vadi új vinyó, most bontottam ki, és most raktam rá. Full üres, nincs rajta semmi. -
#9588 raktál rá particiót és formáztad -
#9587 akkor hogyan érjem el azt hogy lássa a WIN és tudjam használni a vincsit? mert hiába látja a BIOS, és hiába látja az eszközkezelő, nem tudom hazsnálni sehol, se sajátgép, se commander... Ha nem a vezeték a gond, akkor mi lehet, mit csináljak? SP2 fenn van, akkor már elvileg tud a WIN 120GB-nál nagyobb vincsiket kezelni nem? -
#9586 nem kell venned vezetéket mivel raidos max 100ATA kezel -
#9585 Jah és az alaplap Aopen AX4SPE -
#9584 megnéztem, azt írja a táblázatban: Secondary Master: LBA, ATA 100, 200GB