64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#9703 Pontosan hány sipolást hallasz?
Látatlanban azt tudom javasolni, hogy nézd meg, hogy a videókártya rendesen be van-e dugva, ha kell neki külső áramforrás (pl. Radeon 9800, GeForce FX v. Gf 6x00), az is rajta van-e.
A memóriák megfelelő slotokba vannak-e dugva, stb. (alaplapi kézikönyvben ott van minden). -
Novartis #9702 sziasztok az lenne a problémám h az egyiuik gépem nem akar egyáltalán bekapcsolni... csak sipol rövid megszakitásokkal és semmi més semmi folyamat nem megy végbe (látszólag) fontos lenne h rövid iudőn belül irjátok meg a választ lécci mert csak korlátozott ideig vagyok net közelben -
#9701 Sziasztok
Olyan problémám lenne , hogy a Gyári DVD-ket nem hajlandó DVD Shrink beolvasni mivel másolás védettek.
Találam ehez programot de nem igazán komálom mert olyan szinten beírja magá valahová / AnyDVD / nem lehet törölni és a 21 nap lejárta után nem lehet újra telepíteni.
Az lenne a kérdésem , hogy nem tudtok más olyan programot amivel a védett DVD-ket írhatóvá lehet tenni ????
thx -
#9700 Kapcsold ki a tűzfalat. A CoD-ot már valószinüleg korábban kiengedted a tűzfalon át. -
#9699 Kellene 1 kis segítség mitől lehet az, hogy lan party alatt call of Duty-val minden fennekedás nélkül tudok játszani látom a többiek gépét viszont más játékok alatt nem. Ja és pingelni sem tudom őket. -
#9698 van a lan kártyádnak ip cime -
Thomasy #9697 Sziasztok az lenne a kérdésem hogy nem olyan rég vettem 1 smc roothert és nem tudom belőni rajta azt hogy lássa egymást a két gép tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném előre is köszi! -
Roll #9696 Köszi, ez jó ötlet. Ezt megpróbálom. -
Roll #9695 Semmi sincs ráírva. -
#9694 Rossz a sorrend:
1.: Videokártya driver feltelepít.
2.: Monitor driver feltelepít. -
#9693 1. mi a ráknak akkora felbontás? Távollátó vagy, vagy mi?
2. moncsid hány herzen tudja az 1600*1200 at? Mert ha 75Hz alatt, akkor ne is szarakodj vele, nemérdemes megvakulni.
3. tedd fel a PowerStrippet. Bölcs progi, lehet megoldja a problémád. -
#9692 miért nem elég annyi? -
#9691 Hi! Problémám a következö: egy 17"os Sony monitorom van (CPD-200SFT) ami tudja az 1600*1200as felbontást. A WinXP telepitése után felismeri a monitort, a felbontás 1600*1200ig állitható. Amint feltelepitem a videókártyát (R9600Pro) a max felbontás 1280*1024 lesz. Mit tudok tenni szerintetek? -
#9690 tedd be egy xp-s gépbe az valszeg felismeri és az aidával drivert is le tudsz szedni hozzá -
#9689 Chipen sincs semmi irás?
pl: c-media stbstb -
Roll #9688 Légyszi segítsetek, egy ismerős megkért hogy a hangkártyájához szedjek drivert,
de ez egy régebbi darab és nem tudja milyen márka.
Csak annyi tud ami a cimkén van rajta : ALS 11M007597
Én nem találom a drivert hozzá.
-
#9687 ki lett cserélve a mem így már jó azért kösz a segítséget -
Roll #9686 Novartis, ezek az alaplap lemezén lesznek.
vga drivert meg nagyon egyszerűen találsz, vagy ati oldalán vagy nvidiánál. -
Novartis #9685 hy mindenki van egy nagyon nagy problémám ami nem más hogy ujra raktam a másik gépen a windows-t és akadtak problémáim névszerint ezekhez kellene illesztő program: SM buszvezérlő, USB vezérlő, VGA vezérlő, multimédiás audiovezérlő, Ethernet vezérlő. aki ud az segíccsen -
#9684 rendben abba hagyom -
#9683 hi! nem vagyok egy nagy pc-s,szval nem értek a márkákhoz,ezért tőletek kérek segítséget. Van egy 256-os memóriám ami manapság elég kevés,1.72gh,geforce fx 5700Le gépem...Szval igazából sztem egy memóriabővítés kéne,512-re gondoltam,csak nem tom hol vegyem,meg mennyibe kerülnek,meg melyik a "jó". Segítségetek előre is köszönöm... -
#9682 wtf?
[nah ezt most hagyd abba pls htxvm] -
#9681 gabber gabber látszik hogy te nem tudsz sokat a számitógépekröl
az IDE1 vinyok IDE2 optikai meghajtók
igy van jól -
#9680 ide1:
master hdd1
slave dvd drive
ide2:
master dvd rw drive
slave hdd2 (rack)
feltéve ha így szeretik egymást -
TomBond #9679 Ja és írjátok már légyszi azt is hogy
pri master, slave
sec master, slave -
TomBond #9678 Eddig úgy használtam a gépem, hogy egy optikai + egy vinyó (rackben lévő) az egyik IDE csatornán, egy optikai + egy üres rack a másik IDE csatornán. Most a két optikai az egyik IDE-n a 2 rack a másikon ahol az egyikben állandóan van vinyó! Szerintetek hogyan lenne a legjobb elhelyezni az eszközöket. (DVD olvasó; DVD író; Rackbe egy vinyó állandóan; Rack amit csak akkor használok ha valaki hoz valamit). Azért variáltam át mert ütközött a DVD olvasó és a rackben lévő vinyó. -
#9677 800*600 60hz -
#9676 meg a Hz-et! -
#9675 vedd vissza a felbontást első lépésben -
susubaba #9674 szóval mit csináljak vele?
-
#9673 jah igaz :) -
#9672 esetleg elromlott:) -
DirtyPio #9671 vagy megment a videokarid, en mar jartam igy -
#9670 Illetve a felbontast meg talan birna, de nem az adott frissitesi frekvencian. -
#9669 nem bírja a felbontást a monitorod!!
szal ne rakd nagyobbra! -
susubaba #9668 Sziasztok!
Mi baja lehet a monitornak ha nem kapcsol be?
Sárgán villog a led rajta?
-
susubaba #9667 Sziasztok!
Mi baja lehet a monitornak ha nem kapcsol be?
Sárgán villog a led rajta?
-
#9666 hmm?
alaplap? -
#9665 hát ne is :DDDDD -
#9664 inkább kicseréltettem a normális memcsire(nagycsipűre).azt ha azzal se jó akkor majd holnap jelentkezem!
azért kössz!
leszel holnap délelőtt?