64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • [NST]Cifu
    Pontosan hány sipolást hallasz?

Látatlanban azt tudom javasolni, hogy nézd meg, hogy a videókártya rendesen be van-e dugva, ha kell neki külső áramforrás (pl. Radeon 9800, GeForce FX v. Gf 6x00), az is rajta van-e.
    A memóriák megfelelő slotokba vannak-e dugva, stb. (alaplapi kézikönyvben ott van minden).
  • Novartis
    sziasztok az lenne a problémám h az egyiuik gépem nem akar egyáltalán bekapcsolni... csak sipol rövid megszakitásokkal és semmi més semmi folyamat nem megy végbe (látszólag) fontos lenne h rövid iudőn belül irjátok meg a választ lécci mert csak korlátozott ideig vagyok net közelben
  • gurubefree
    Sziasztok

Olyan problémám lenne , hogy a Gyári DVD-ket nem hajlandó DVD Shrink beolvasni mivel másolás védettek.
    Találam ehez programot de nem igazán komálom mert olyan szinten beírja magá valahová / AnyDVD / nem lehet törölni és a 21 nap lejárta után nem lehet újra telepíteni.
    Az lenne a kérdésem , hogy nem tudtok más olyan programot amivel a védett DVD-ket írhatóvá lehet tenni ????

thx
  • [NST]Cifu
    Kapcsold ki a tűzfalat. A CoD-ot már valószinüleg korábban kiengedted a tűzfalon át.
  • salazar
    Kellene 1 kis segítség mitől lehet az, hogy lan party alatt call of Duty-val minden fennekedás nélkül tudok játszani látom a többiek gépét viszont más játékok alatt nem. Ja és pingelni sem tudom őket.
  • biomage
    van a lan kártyádnak ip cime
  • Thomasy
    Sziasztok az lenne a kérdésem hogy nem olyan rég vettem 1 smc roothert és nem tudom belőni rajta azt hogy lássa egymást a két gép tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném előre is köszi!
  • Roll
    Köszi, ez jó ötlet. Ezt megpróbálom.
  • Roll
    Semmi sincs ráírva.
  • [NST]Cifu
    Rossz a sorrend:
    1.: Videokártya driver feltelepít.
    2.: Monitor driver feltelepít.
  • Narancs
    1. mi a ráknak akkora felbontás? Távollátó vagy, vagy mi?
    2. moncsid hány herzen tudja az 1600*1200 at? Mert ha 75Hz alatt, akkor ne is szarakodj vele, nemérdemes megvakulni.
    3. tedd fel a PowerStrippet. Bölcs progi, lehet megoldja a problémád.
  • Met
    miért nem elég annyi?
  • NecroJoe
    Hi! Problémám a következö: egy 17"os Sony monitorom van (CPD-200SFT) ami tudja az 1600*1200as felbontást. A WinXP telepitése után felismeri a monitort, a felbontás 1600*1200ig állitható. Amint feltelepitem a videókártyát (R9600Pro) a max felbontás 1280*1024 lesz. Mit tudok tenni szerintetek?
  • Met
    tedd be egy xp-s gépbe az valszeg felismeri és az aidával drivert is le tudsz szedni hozzá
  • Banyapapa
    Chipen sincs semmi irás?
    pl: c-media stbstb
  • Roll
    Légyszi segítsetek, egy ismerős megkért hogy a hangkártyájához szedjek drivert,
    de ez egy régebbi darab és nem tudja milyen márka.
    Csak annyi tud ami a cimkén van rajta : ALS 11M007597
    Én nem találom a drivert hozzá.
  • Gabesz amd64
    ki lett cserélve a mem így már jó azért kösz a segítséget
  • Roll
    Novartis, ezek az alaplap lemezén lesznek.
    vga drivert meg nagyon egyszerűen találsz, vagy ati oldalán vagy nvidiánál.
  • Novartis
    hy mindenki van egy nagyon nagy problémám ami nem más hogy ujra raktam a másik gépen a windows-t és akadtak problémáim névszerint ezekhez kellene illesztő program: SM buszvezérlő, USB vezérlő, VGA vezérlő, multimédiás audiovezérlő, Ethernet vezérlő. aki ud az segíccsen
  • biomage
    rendben abba hagyom
  • Vanek
    hi! nem vagyok egy nagy pc-s,szval nem értek a márkákhoz,ezért tőletek kérek segítséget. Van egy 256-os memóriám ami manapság elég kevés,1.72gh,geforce fx 5700Le gépem...Szval igazából sztem egy memóriabővítés kéne,512-re gondoltam,csak nem tom hol vegyem,meg mennyibe kerülnek,meg melyik a "jó". Segítségetek előre is köszönöm...
  • gabber_saviola
    wtf?

[nah ezt most hagyd abba pls htxvm]
  • biomage
    gabber gabber látszik hogy te nem tudsz sokat a számitógépekröl
    az IDE1 vinyok IDE2 optikai meghajtók
    igy van jól
  • gabber_saviola
    ide1:
    master hdd1
    slave dvd drive

ide2:
    master dvd rw drive
    slave hdd2 (rack)

feltéve ha így szeretik egymást
  • TomBond
    Ja és írjátok már légyszi azt is hogy
    pri master, slave
    sec master, slave
  • TomBond
    Eddig úgy használtam a gépem, hogy egy optikai + egy vinyó (rackben lévő) az egyik IDE csatornán, egy optikai + egy üres rack a másik IDE csatornán. Most a két optikai az egyik IDE-n a 2 rack a másikon ahol az egyikben állandóan van vinyó! Szerintetek hogyan lenne a legjobb elhelyezni az eszközöket. (DVD olvasó; DVD író; Rackbe egy vinyó állandóan; Rack amit csak akkor használok ha valaki hoz valamit). Azért variáltam át mert ütközött a DVD olvasó és a rackben lévő vinyó.
  • gabber_saviola
    800*600 60hz
  • Gabesz amd64
    meg a Hz-et!
  • Punker
    vedd vissza a felbontást első lépésben
  • susubaba
    szóval mit csináljak vele?
  • Gabesz amd64
    jah igaz :)
  • Met
    esetleg elromlott:)
  • DirtyPio
    vagy megment a videokarid, en mar jartam igy
  • [Jakuza]
    Illetve a felbontast meg talan birna, de nem az adott frissitesi frekvencian.
  • Gabesz amd64
    nem bírja a felbontást a monitorod!!

szal ne rakd nagyobbra!
  • susubaba
    Sziasztok!
    Mi baja lehet a monitornak ha nem kapcsol be?
    Sárgán villog a led rajta?
  • susubaba
    Sziasztok!
    Mi baja lehet a monitornak ha nem kapcsol be?
    Sárgán villog a led rajta?
  • Gabesz amd64
    hmm?

alaplap?
  • Gabesz amd64
    hát ne is :DDDDD
  • Gabesz amd64
    inkább kicseréltettem a normális memcsire(nagycsipűre).azt ha azzal se jó akkor majd holnap jelentkezem!

azért kössz!
    leszel holnap délelőtt?