64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#9423 vedd ki az alaplap elemét -
Norbo15 #9422 SpeedFan -
#9421 és milyen programot -
Norbo15 #9420 Hello! a bajom az hogy feltettem egy programot azután leállt a gép és azóta meg sem mozdul bekapcsol csak a monitor kiírja hogy NO Signal miért?
-
#9419 bocs ha nem gyulad fel az alaplapon a led ==>
-
#9418 csináld a következöt
Szed le a burkot aztán ovatosan csak egy pilanatra helyezd áramba ha nem gyulad fel az alaplapon a táp biztos hogy rossz.
-
susubaba #9417 Fiúk! az lehet hogy az egész gép tönkrement?
Segítsetek!!!!!!!!!! -
#9416 Sajnos az sem segít mindenen. Itt úgy ment tökre a fél gép, hogy félfázis volt, vagyis a pozitívon nem ~230Volt jött, hanem annak fele-harmada... túlfeszültség elleni védelem ez ellen nem véd... :( -
#9415 sztem táp gond lesz csak de nemtudni 100%ra:)) -
izb #9414 Túlfeszültség védelemről beszéltem. -
#9413 Azt tudom , hogy a Chieftec tápokban van védelem de a Codegen-ben van-e azt nem. -
#9412 Abban a gépben komplett alaplap csere volt . -
#9411 Nem is szó szerint kell érteni
De már láttam ilyet , mondjuk az egy PIII volt
-
izb #9410 Nem ég az le ember....... -
Rusy #9409 lehet... -
#9408 Nem lehetséges az hogy a bios-t kellene frisiteni ??? -
Rusy #9407 sajnos mind a 2 féleképpen knyomtam vagy 10szer, eddig semmi, most kiírja össze vissza ingadozik, de megy rá a winxp, ha f1-et nyomok, próbálgatom tovább -
#9406 Most látom elég komoly gép. Imádkozzunk . Remélem nem 2 hetes ??? -
#9405 Van rosszabb eset is. Én ennek elkerülése végett vettem 3250- forintért olyan elosztót amivl ez elkerülhető. Mert ha jöm a villám akkor az ég le nem a gép.
-
#9404 Ha szerencséd van akkor csak a táp. Ha nem ........... -
susubaba #9403 Sziasztok kedves hozzáértő emberek!
Nagy bajban vagyok!
Csütörtökön nagy vihar volt nálunk(Paks)
A gép be volt kapcsolva.
Elment róla minden nem kapcsol be olyan mintha be se lenne dugva a 220-ba!
Ilyenkor mi romolhat el?
Gigabyte k8ns ultra 939 alaplap,amd 3000+ proci ,asus 6600 videókártya van benne ja és kodegen 400-as táp.
Ilyenkor kidobhatok mindent?
Kérlek beneteket mondjatok véleményt!
Réka -
izb #9402 Reseteld az alaplapot.
Vagy a megfelelő helyen rövidre zárod vagy kapd ki az elemet egy kis időre. -
Rusy #9401 Hi
Segítséget szeretnék kérni
Van egy asus a7v8x alaplapom, via kt400 a baj az hogy procit cseréltem benne, 1.8xpről 2.2xp-re, nem ment, nem indult el, sárga maradt a monitor, még próbálkoztam vele, nem jött össze, a baj az, hogy amikor visszaraktam a régi procit, elindult, kiírta hogy hardver monior error, nézzem meg a volt beállításokat, belenéztem és össze vissza ugrál, kiír egy csomó baromságotilyen 6450 celsius fok az rpm is ugrál, meg a proci feszültség is, mi lehet a baj, mint kúrtam el? -
#9400 Akkor Nforce 2es a lap.
Toltsd le innen a drivert es telepitsd.
Windows XP Nforce - Unified Driver -
#9399 Az akkor egyikse:P
De Everest progi, megmutatja amire kiváncsi vagy.
De ha kikapcsolod a automata ujraindulást, adni kellene kékablakot,amire kiirja mi a betegsége nagy vonalakban. -
#9398 az nforce2 chipset -
szita zoltan #9397 Azt hol tudom megnézni hogy sis vagy via? Amúgy abit nf7 series az alaplap.
-
#9396 Milyen chipsetes az alaplapod ? SiS , VIA ? -
#9395 Ez nekem nagyon úgy tünik, hogy a játék és/vagy a crack hibája (erős sejtés él bennem, hogy nem eredeti játékkal jelentkezett a hiba ;)). -
#9394 A választ nem tom megmutatni mert a játékot letöröltem de a Boiling Point Road to Hell volt az
alkalmazás inicializálása nem megfelelő(aaaacb1)vagy valami ilyesmi -
izem #9393 Nagyon köszi:-)) -
#9392 Melyik játék ír ki ilyet és pontosan hogyan?
Nálam hasonló gondom videokártya-driverprobléma miatt volt (Cannot initialize 3D device). -
#9391 Hi
Mitől van az hogy elindítok egy játékot és azt írja ki hogy az inicializálás nem megfelelő és kész!?
pedig már csináltam formatot is!
plz help -
#9390 Akkor a tuning alapszabálya (miután úgy látom még csak most ismerkedsz vele): óvatosan, és apró lépésekben (új érték beállít, restart, tesztel, ha jó kicsivel magasabb érték, újra restart, újra tesztel...), ha valami gond van, instabil vagy fagy, akkor visszaveszed egyel a legutóbbi beállítást. Ha a gép valamiért nem akar bebootolni, akkor nincs pánik, egy CMOS resettel visszaál a BIOS alaphelyzetbe.
Továbbá ne feled, hogy a tuningal akár kárt is okozhatsz a gépedben, tehát nem árt óvatosan eljárni, és nem kapkodni.
Így néz ki elvileg a BIOS-od Softmenu része
Fogod, és a CPU Operating Speed-et User Defined-re rakod. Ezek után hozzáférsz az alatta lévő dolgokhoz is. A memória sebessége a DRAM Ratio, ezt kell olyan értékre állítani, hogy pozitív legyen (mondjuk 5/4, 4/3, stb.). Ha az FSB-vel együtt emeled, akkor állísd a DRAM ratio-t egész értékre, (pl. 3/3, 4/4, stb.), ekkor viszont ügyelj arra, hogy az AGP sebessége 66Mhz, a PCI-é pedig 33Mhz körül maradjon.
-
izem #9389 Jogos. -
izem #9388 Is-7 -
#9387 Visszakérdezek milyen alaplapban? (Szerintem itt senki sem gondolatolvasó)
Ha nForce2-es alaplapról van szó, akkor a memória/FSB arányt állísd fixre és emeld az FSB-t.
Ha nForce4-es alaplap, akkor a Dram beállítást Auto-ról állísd át 200-ra, és emeld az FSB-t, a ram velemegy. -
izem #9386 Hi
a RAM frekvenciát hogy tudom átállitani a BIOS-ban? -
#9385 értem, végül is elindult az a lényeg
köszi szépen -
szita zoltan #9384 Heló! Tud nekem valaki segíteni? Mi lehet a baj ? A gép újraindul magától játék közben! Volt ílyen akkor is amikor megvettem a gépet! De akkor AGP gyorsaság automatán volt, levettem 4X-re! MEGJAVULT! Most feltettem a GTA-t játékot lefagyott! Rájöttünk hogy a hangnál a hardvergyorsítást lejebb veszem akkor megy! De most megint elkezdett a többi játéknál LEFAGYNI!!! /pedig most raktam újra a rendszert/