64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#9783 igen most probáltam -
#9782 Az tud mp3proba? -
#9781 megvan a nero 6300 van átkonvertáló
Nero Wave Editor
használd ezt -
#9780 probáld ezt meg
http://www.dbpoweramp.com -
#9779 A #9775-ben lévő linken melyik kell? -
#9778 Sajna! Ennyit tudtam segíteni! -
#9777 Ez ugyanaz mint a #9773-ban lévő :) -
#9776 http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Audio/Audio-Players/mp3PRO-PlayerEncoder.shtml -
#9775 http://www.spacialaudio.com/downloads/index.html
Talán még ez! -
#9774 Ez nem akar nekem működni -
#9773 http://www.mp3prozone.com/download.htm
ezt nézd meg. Talán ez! -
#9772 Melyik programmal lehet mp3ból mp3pro-t csinálni? Origo-n nem találtam ilyet :S -
#9771 A lényeg, hogy - bár nem jól tudtam a nevét - mágis jó alaplapot szemeltem ki magamnak, mivel egy olyan 6600GT kártyám van, ami AGP slotba is és PCI Express-be is rakható.
Bár az is igaz, hogy inno3D-ként nem az a csúcsmodell, de mióta megvettem, még egyetlen játékkal sem reccent meg 1024x768-on. A többi (nagyobb) felbontáson nem tudom, hogy teljesítene, mert a TFT-monitorom max 1024x768-at tud. -
#9770 Sokan keverik, de az a vicc, hogy már kismilliórszor le lett rágva, hogy a PCI-Express és a PCI-X két eltérő csati típus. Aztán hogy-hogynem folyamatosan felüti a fejét ismét, hiába minden... :)
Mondjuk az árlista a céget minősíti (komoly szakemberek lehetnek :))), noha azt is hozzá kell tenni, hogy az nVidia PCI-E csatival szerelt Gf6x00 családjának névválasztása (PCX) sem volt túl szerencsés... -
#9769 De azért megmutatom, mitől is "keveredtem" el egy kissé (az egyik bolt árlistájából vágtam ki):
-
#9768 Bocs, utánanéztem - csak tévedés volt a részemről az express rövidítése "X"-el. -
#9767 De nem am. :P
PCI-E es a PCI-X nem ugyanaz. -
#9766 Mert szerinted a PCI-X az nem ugyanaz, mint a PCI Express ???
Ne zavarjon meg, hogy az MSI-n csak egyetlenegy van belőle (a x16-osból). -
#9765 Egészen pontosan, amit bekarikáztam, az a PCI-X slot, amelyikbe a videokártyát kell beletenni. A típusa PCI Express x16.
Az alatta lévő két kis slot is PCI-X, de azok PCI Express x1 slotok. Ezekbe az újfajta - PCI Express-es - LAN-kártyákat, TV-tunereket, FireWire kártyákat, stb stb lehet berakni. -
#9764 Khmm... nem azért, de amit te bekarikáztál az egy 16x PCI-Express csati. A PCI-X csatit max. az ilyen deszkákon találhatsz:
[center] -
#9763 hm a bekarikázott PCI-X alatt mijaza kicsi csati?
Oda mi megy bele? -
#9762 Vigyázz! Most meglettél átkozva! Úgyhogy ha leközelebb veszel új hardvert, akkor majd te jólnemfogod tudni hogy a vga-t hova kell dugni, és mi majd jól kinevetünk téged!! muahhahahaha -
#9761 Nem az a gond hogy nem tudja, hanem az hogy ha a boltosnak az mondja hogy 1 pc akar összerakni A-Z-ig és emondja hogy mijen alaplapot kér(netán AGP-s) és kér hozzá egy PCI-e videokarit, akkor netán megkérdezhetni hogy az AGP-s alaplapba nem akar e videokarit! Ez szeintem tök alap! -
#9760 Bocs, télleg, 1000 sorry hogy kiröhögtelek...
Ha legközelebb vmi kérdésed van, ez ne tartson vissza, hogy megkérdezd!
-
#9759 Bár nem írtad, hogy konkrétan milyen alaplapod van, de egy MSI-ben pl. így néz ki:
-
#9758 Gratula
Emléxel arra a játékra oviban, mikor a körnek, négyzetnek meg különböző formáknak a helyét kellett megtalálni egy ilyen tálca szerűségen?
A PCIe VGA számára kialakított slot megtalálása kb annyi inteligenciát igényel mint az a kirakós oviban...
Azért remélem nem próbáltad belegyűrni a sima PCI -ba
-
#9757 Röhöghecc bazd meg!!!!!! De tudod elég szar amikor az ember megvesz egy zsír új konfigot 200000ért és a tetves monitoron nincs semmi csak fekete a képernyő. Szívből remélem te is kerülsz majd olyan helyzetbe amikor nem tudod, hogy mitcsinálj és segítséget kérsz és csak röhögnek majd rajtad. Egyébként rájöttem! -
#9756 Az agp és a pci fogalalaton kívűl bármelyikbe lehet!!!
Vegyél 1 PICe-es alaplapot, akkor sikerűlni fog, de addig ne próbálkozz mert reménytelen! -
#9755 Ez jó volt ecsém, kurva jó! -
#9754 Hi!
Lenne egy kérdésem! A PCIe videókártyát melyik PCIe foglalatba kell csatlakoztatni? Az AGP helyén lévő rövidbe, vagy a leghosszabba? -
#9753 timedemo 33 highon, 1024*768, aniso kikapcsolva
simán játszható -
Novartis #9752 és azt honnan tudom megnézni h mijen a bios??
-
izb #9751 Ki volt ez a nagyon okos??
Melyik boltban dolgozik??
Az 500-as tök elég mindenhez.Ne hogy már elhidd ezt a marhaságot.. -
#9750 A 9600pronak nem kell külön táp.
Nincs semmi gondom vele.
Nyilvánvalóan azért mondta, hogy nagyobbat vegyél mert akkor több pénzt hagysz ott. -
#9749 Ez szinte ugyan az mint az enyém a vga-ra is kell dugni külön mert nekem igen?És neked ezzel APC Back-UPS ES, 325VA nincs semmi gond? Mert akkor nem tudom nekem miért mondta, hogy az 500VA-s nem elég? -
#9748 Chieftec 420 Táp
Asus P4B533
2000 Intel proci (de ezt cserélem még a nyáron egy 30 /800FSB 1MB)
Két darab 120 Gb Samsung vinyó
NEC DVD író
LG DVD író
Radeon 9600Pro
-
#9747 És a configod milyen az enyém a #9740-es. Arra azt mondták ,hogy ha minden terhelés alatt van akkor előfordulhat hogy áramingadozás lép fel a gépben mert ez a APC back-ups 500va tipus csak 300 max350w teljesítményt ad le (nem tudom hogy így van e)és ez nekem ezért nem jó. De én nem értek hozzá de azért egy számítógép védelmét nem igaz hogy egy 25000 Ft szünetmentes nem látja el. De most meg nem merem megvenni mert mi van ha mégis? Pedig már ma meg akartam rendelni. Ha valaki használ ilyen APC szünetmentes tápot és hasonló a configja az enyémhez az írhatna valami bíztatót? Mert én APC vennék. -
#9746 Nekem ilyenem van. -
#9745 Egy órája beszéltem egy eladóval és ő azt mondta hogy szerinte kevés az APC back-ups 500va el is magyarázta hogy miért. Így hát más után kell néznem mert a nagyobb APC nekem már drága. Ezt a fajtát (Mustek Powermust 800 Pro) ismeritek? Megéri? -
#9744 gépen helyett géppel :D