64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#9743 high-on a doom3 azzal a gépen? lol. ne hülyítsd már a srácot -
#9742 Sziasztok!
REGEDIT-ben hogy lehet átállítani a monitor felbontását? Aki tud kérem segítsen fontos lenne.Előre köszi! -
#9741 jó lesz az sztem. minden szünetmentes leadja a 220-at, tökmind1 milyen a géped. a lényeg, hogy a nagyobb az tovább bírja. ennyi.
úgytudom.... -
#9740 Sziasztok segítséget szeretnék kérni? Akarok venni egy szünetmentes tápegységet. Én egy APC back-ups 500va-ra gondoltam árban olyan 22500 Ft. Csak nem vagyok benne biztos, hogy elég e a gépemhez?
Chieftec 420 Táp
Asus P4P800 SE
2000 Intel proci de ezt cserélem még a nyáron egy 3,2 /800FSB 1MB
Két darab 80 Gb Maxtor vinyó
LG DVD ROM
LG CD író
Chaintech FX5950 U
Ha tudtok más megbízható márkát olcsóbban az is jó. -
#9739 Barátnőm öccsének ugyanilyen gépet dobtam össze.
Szűrők nélkül jól megy rajta minden 1024*768-ban. Doom3-al sincs gond high-on..
Néha a ram kevés nála is.
Feleslegesen ne költs a gépre sztem. -
#9738 A 9600XT ma már alsó kategória... -
#9737 Vihar az éppen volt,méghozzá elég nagy -
#9736 Tedd azt, lehet nagy szel vagy vihar volt es elmozdult a vevo. -
#9735 Elképzelhetó,majd felhívom a szolgáltatót,hogy mizu -
#9734 Talan a ralatas az adora rosszabb lett, vagy a vevo nincs fokuszban. -
#9733 Sziasztok!
Olyan gondom van,hogy a netem nagyon belassult.Ez már kb. 3 hete érzékelhető.A net amúgy mikrohullámú,régen lazán szedett 120-as átlaggal,mostmeg jó ha szed 10-es átlaggal.Néha felmegy 70-re de ez csak pár pillanat,mert utána megáll,és folytatja 5-10-el......Nem hiszem hogy vírusos a gépem mert 2 napja raktam fel a Windowst újra,de ez sem oldotta meg.Mi lehet a gond?? -
Dimitri #9732 sztem a videókártyával semmi gond de a memória tanácsot megfogadom.
amúgy ha veszek újat sztem maradok az ati-nál. -
#9731 Az őszinte válasz következik:
A memória nagyon kevés. Manapság már szinte minimum az 1GB ram, de jobb ha 2GB van a gépben.
A videókártya is elég régi gyártmány. Abból se ártana a 6600GT.
Ha ezeken tudsz vátoztatni, akkor jobban fognak menni a gamék... -
Dimitri #9730 Hy!!
Lenne egy kérdésem:
Az albbi géppel rendelkezek:Asus A7N8X-E Deluxe/AMD Athlonxp 2800+/Sapphire Radeon 9600XT 128MB/2x256MB DDR RAM (dual)/Relisys 19' TFT /
és sztem játékok terén jobban kéne mennie a játékoknak (nem mintha most olyan szarul mennének az új gamek)
Szerintetek a memória túl kevés? -
#9729 Az előzmény:
(Kellene 1 kis segítség mitől lehet az, hogy lan party alatt call of Duty-val minden fennekedás nélkül tudok játszani látom a többiek gépét viszont más játékok alatt nem. Ja és pingelni sem tudom őket.)
Köszi majd megnézem de úgy emlékszem, hogy miután nem tudtam kapcsolódni kikapcsoltam az msconfigban mindent (Zonalarmot is) az Xp-ben meg ki van kapcsolva a tűzfal. (SP1) -
lacpac #9728 Vagy pedig vedd ki azt az elemet vagy öt percre, szívj el egy cigit, utánna vissza az elemet, és utánna sakkozz ramokkal. Ja, olyan slotba tegyed amelyikbe nem volt ram!! Egyszer nekem is ez gyógyította meg, ugyanis hiába volt a CMO reset! -
#9727 Úgy tünik ram probléma. Rakj bele csak 1 memóriamodult próbaképpen, illetve a ramokkal sakkoz (próbáld meg másik slotba belerakni őket, stb.). Ha két memóriamodulod van, akkor a két szélsőbe rakd be. -
#9726 Semmi probléma, én is azért soroltam fel a lehetőségek között, mert velem is megesett már hasonló... ;) -
#9725 Bocs a nagy képért:i
Itt a Videokártya példa: -
#9724 Jaaa ez igy akár lehet pl: NF7 akármelyik amelyik sipákol (mint egy sziréna) mer lassu a venti fordulata:P
Memoria:
videokártya: http://www.aqua.hu/images/termekek/8197.jpg
pölö...:P
De alaplapra általában ráfestik kiis készitette.
Meg ugy pontosabban tudnának segiteni hogy milyen BIOS,pl: AWARD stbstb. -
Novartis #9723 hát a sipjel az olyan h kb 3mp-ig szól aztán 1 mp szünet.... ijen kérdésekre h mijen alaplap fogalmam sincs mert nincsenek meg a gép papirjai ... én meg ránézésre nem tudom megmondani meg fel se ismerem h emjik a videókártya meg mejik a ram memória, a ventillátorok mennek... illetva annnyi van h az alaplapon nem tudom miért de van egy kb 2 cm átmérőjű köralakú elemnek kinéző valami. szerintem elem :) és melette van egy kis led ami pirosan világít -
pauly #9722 Na közben megnéztem,hogy a játékban be van e jól állítva,és nem volt :)
vagyis beállítottam,de valamiert ugy látszik nem tartja meg,hanem mindig be kell állítanom,na mindegy ugy néz ki,hogy így már jó,bár mintha picit több lenne de nem vészes.
Bocs,csak már azt hittem,hogy ez is gép hiba,mert már volt 1-2 gondom ezzel az amd-vel.
Kösz a segítséget. -
pauly #9721 Oké
Videókártya ugyanaz.
Alaplap,memória,processzor,táp változott.Driver is ugyanaz.
Adsl,hálókártya is ugyanaz.
Evileg ugyanazok a beállítások is.
Nem maradt a játékban 56k-n.
A call of duty-val,meg a kiegészítőjébel próbáltam mindekettőben magasabb lett,a sima call of duty-ban talán egy kicsit jobb a helyzet.
A kiegészítőjében van hogy 999-re is felmegy,majd visszaáll.És eléggé ingadozik,van hogy 120,majd visszamegy 50-60-ra,ilyesmi.
A régi gépen álltalában mindig 30-40 korul volt.
Na remélem ennnyi elég :) -
#9720 Ilyenkor légyszives már írjatok egy kicsit bővebben, mert így vak vezet világtalan effekt érvényesül...
Mi változott még a gépben? Videókártya ugyanaz? Driver ugyanaz? Internet milyen, ADSL, Chello? A hálókártya ugyanaz, vagy alaplapi hálózati csati van használatban? Az internetbeállításaid ugyanazok (MTU, stb.)? A játékban a hálózati sebesség beállítás ugyanaz, nem maradt pl. véletlenül 56k-s sebességen? Más játéknál is jelentkezik a magas ping? -
pauly #9719 Üdv
Nem rég vettem egy amd athlon64-et,és azt tapasztaltam,hogy azóta pl a call of duty-ban magas a pingem,szinte mindig 100 körül van.
És azóta mióta megvan az amd.Mitől lehet?Mit lehetne állítani?Tölteni jól tölt,ugyanúgy mint a régi gépen,de a játékban magas a ping.
Előre is kösz! -
lacpac #9718 Milyen biosod van??? Állítottál a ram időzítésein? -
#9717 Ventik mennek?
Milyen alaplap? Hátha többen tudnának segiteni még. -
#9716 Vedd ki a ramokat videokártyát és rakd vissza újra. Lehet kontakt hiba. Nálam is előfordult. -
#9715 De a sípjel milyen? Folyamatosan sípol? Folyamatos, rövid sípolás?
Egyébként szerintem nézd akkor meg, hogy a videókártya rendesen bent van-e, illetve a tápkábelek is rendesen be vannak-e dugva. -
#9714 Milyen márkájú a tápod? Ha Codegen, Mercury v. egyéb gyengébb minőségű, akkor az lehet a probléma! -
Novartis #9713 hát nem sokat találtam ami haasznomra vált.. mert mondo addig sipol amig ki nem kapcsolom!!! -
Aspyrin #9712 kodegeny? -
good charlotte #9711 Pedig 400 wattos tápom van !!! akkor mi lehet a baj??? -
#9710 menj a vezérlöpult/hangok audioeszközök és a hangok fülre
-
#9709 Azt nem tudja valaki mitől mehettek el a windowsos hangok? Szinte minden(bejelentkező hang, msn-enben a hangok, e-mail nál beérkezett üzenet). Zene szól, nincs probléma egyéb téren. Tulajdonképpen soha nem zavart hogy nincs, néha még elönyös is, de kéne már valami zaj is :) -
#9708 Gyenge a tápegységed.
Rossz a VGA driver.
Túl van esetleg hajtva vmi? -
good charlotte #9707 sziasztok lenne egy problémám amikor elindítok egy játékot akkor újra indul a gép de csak néhány játéknál működik a gép a többivel mind ezt csinálja a demokkal is pedig a minimum rendszer követelménynek megfelel mi lehet a probléma???? segítsetek -
#9706 Nézd meg ezt hátha..... :BIOS jelzések -
Novartis #9705 hát h pontosan hányt sipol azt nem tudom mert eddig mindig addig sipolt amig ki nem kapcsoltam legyen az egy perc 10 másodperc fél óra.... de azt h annak a gépnek hol az alaplapi kézikönyve arról fogalmam nincsen... de azért köszi -
Thomasy #9704 Igen van Ip címe