64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • NeoMaN
    ez az mp3pro lényege basszus. 96 kilobiten (és ezáltal fele akkora méretben) ad 192-es sima mp3 minőséget
  • koki44
    Ezt nem írnám ikább mert negatív reklám lenne P.
    De egy másik üzletből rendeltem egy APC EI650 UPS gondolom ez már bőven elég lesz az LG Flatron F700B-s monotorhoz is.
  • strebacom
    Nekem abban tudnátok segiteni, hogy feltelepítettem az ATI uj driverét, és a gép inditásakor az intézö mindik megnyitja az ATI mappát, miért a STARTUP-ban nincs benne az inditás,MIÉRT, MIT TEGYEK???
  • strebacom
    Windows feladatkezelöbe megtudod nézni,hogy milyen progi fut, leállítás elött, vagy amit nem állítottál le, de én megnézném a vez.pult-startup-ot is hogy mi indul inditáskor.
  • Cancel
    hello. kéne gy kis segítség a problémám a következő: van két teljesen azonos oprendszerrel és programokkal ellátott gép, de az egyik kilépéskor megáll és egy pillanatra kiírja ho valamilyen program befejezésre vár, de mivel csak egy pillanat az egész nem tom elolvasni ho melyik az, meglehet valahol nézni ho mi volt a leállítás előőti utolsó futó alkalmazás? előre is thx
  • GyaxyBoy
    oké! úgy meg van! köszönöm szépen! :)
  • drag
    sajátgép/jobgomb/kezelés/esemény napló
    itt nézed?

• GyaxyBoy
    Nem segített. Hiába nyomtatok, semmit nem mentett el! :(
    Vmi megoldás még van erre vagy ehez?
    Ja és SP4 em van fent. Ha ez jelent vmit! :)
    Köszi
  • GyaxyBoy
    Hi!
    Köszi a helpet, már csak az a gondom, hogy be van állítva hogy naplózza, de nekem csak eventlog.dll em van. Nincs eventlog.log om.
    Most nyomok egy win restartot hátha segít.
    Egyébként win 2000 em van!
  • drag
    Szia!
    A legegyszerűbb módja, ha a nyomtatók és faxok beállításinál azon belűl fájl\kiszolgáló tulajdonságai megadod a nyomtatási várólista adatainak naplózását ezek után az eventlog-ban logolja neked.

üdv.
  • GyaxyBoy
    Srácok, hogyan lehetne megoldani azt, hogy egy háttér progi vagy vmi, mentse, hogy mikor lett használva a nyomtatóm?
    Mivel meg van osztva és nem tudom ellenőrizni, hogy mikor ki használja! És emiatt kéne, hogy hány kb osat, mikor, hány oldalt nyomtattak vele!
    Fontos lenne!

Köszönöm
  • Titan
    Skacok!

Szét robbanok! Miért nem tom már lassan 2 napja összekapcsolni a nokia6680-asomat a pcmmel?? adtak hozzá USB kábelt is és hiába raktam be a gyári lemezt, akkor se sikerűlt. Se drivert se a Pc Puitot nem teszi fel a gép. Ill. a drivert lehalásztam a nokia honlapról és fel is teszi, de hiába ismeri fel a gép az új hardvereszközt nem talál hozzá illesztő progit sehol...
    A PC Suitnak meg elindúl a telepítője, de mikor elkezdene valamit is telepíteni mindig újraindúl a gép... XP, SP1 és 2 a winfos upgraten is túl vagyok és a bal szemem is rángatózni kezdett...
    Próbáltam úgy is, hogy kilőttem a av-t és a tűzfalat is..hátha...de nem..HEEELP!!
  • Roll
    Srácok, mit kell a routerbe beállítani, hogy ha multizni akarunk?
    Hiába csinálok colinba, gotcha-ba szobát a többiek nem tudnak csatlakozni, és sajnos mind a 4-ünknek van router.
    Köszi a segítséget előre is.
  • Tufa
    Megkaptam köszi, de minőség romlása nélkül nekem nem akar kissebb lenni. Meg a legynagyobb megengedett bitrate is 96kbit/22khz, ami szerintem egy normális zenéhez, eléggé vacak.
  • NeoMaN
    elküldöm mélben ha adsz címet...
  • madi 9k
    vagy egy éves
    MSN-en nem beszélünk?
  • Cancel
    az egér új?
  • madi 9k
    nem az
    de ezt ugy egy hete kezdte azzal h kifagyott a windows csík, minden második indításra---> ujraraktam windowst és ez lett a vége a 3 indítás
  • Cancel
    az egér usb-és?
  • madi 9k
    1,7 celeron, Jetway P4MFM266 alaplap, sunnyiline egér, 9200 videokari, 512DDR.
    Amemoria nem hibas leteszteltem
  • Cancel
    milyen gép, milyen oprendszer, milyen egér?
  • madi 9k
    Sziasztok!
    A gépem lefagy ha bejön a windowsban az egér.Ha RESET gombot nyomok akkor a monitor elsötétül és meg se mozdul semmi csak a HDD led-je világít(ha elveszem az áramot akkor tudom beindítani ujra a gépet).Második indításra már bejön a windows majd egyszercsak kifagy.Harmadik indításra már működik.

Mi lehet a baj?
    Előre is köszi!
  • Lires
    Valakinek van arra ötlete, hogy lehet movieboxhoz csatolni úgy a videot, hogy látható kép legyen?
  • CalebJoe
    Amit adtak hozzá azzal kezdtem aztán Liveupdate-tel felraktam a legújabbat.
  • Cancel
    pontosabban arról a lemezről telepítetted amit az alaplaphoz kaptál?
  • Cancel
    a gyári drivert használod?
  • CalebJoe
    Ja meg az a baj ezzel a Realtek manager programmal, hogy nincs benne basszus kiemelés mint a Xear3d-nél.
  • CalebJoe
    Ja minden játéknál ahol lehet engedélyezem az 5.1-et, de a régebbi alaplapomon minden játéknál szétoszlott a hang még ha nem is térhangzás akkor is volt hang a center+sub-on.
  • Cancel
    a játékokon belűl engedélyezted a sound beállításokat?
  • Cancel
    minden játéknál?
  • Tufa
    Erre a pluginra tudnál adni nekem esetleg egy letöltési linket?
  • CalebJoe
    Adott egy K8T Neo2 alaplap rajta egy Realtek AC'97 ALC850 hangkártya és az lenne a problémám, hogy játékok közben nem akar szólni a center+subwoofer.
    Zene és filmek közben szól, próbáltam régi és új drivereket és SP2 van fent.
    A segítséget előre is köszönöm!
  • NeoMaN
    Jaja, nekem is alaplap hiba volt.Sehogy sem bírtam megszüntetni (vga csere, tápcsere...). Alaplap csere oldotta meg.
  • NeoMaN
    Pontosan a felére tömörít, valamit nem jól állítottál be. Én évek óta pro-t használok. CBR, VBR ezekkel probálkozz.
  • NeoMaN
    nem. az mp3pro plugint külön kell telepíteni. hiába választod az mp3pro kódolást, akkor is sima mp3-ba nyomja amíg nincs fent plugin. Az mp3pro enabled gomb inaktív... Ha mégsem az, akkor is csak 10 számot enged úgyemléxem. De az tuti, hogy külön kell feltenni...
  • BaliBoy
    Köszi szépen a segítséget ibrik. Sejettem, hogy annak kell lennie. Abba is dugtam be először. Bár az én alaplapomon felülről lefele menve a lassabb PCIe slotok vannak. A 16x a legalsó. A gondom csak akkor kezdődött amikor egy méregdrága gépen bekapcsolás után a képernyőn semmi nem jelent meg. Mostmár rájöttem, hogy nem a videokártya a hibás. Azt sajnos még mindíg nem tudom, hogy mi. Hátha nektek van ötletetek.

Ha a gép kikapcsolása után a konektort is lekapcsolom akkor következő bekapcsoláskor a fennt említett dolog történik. Ha ezután kikapcsolom,majd újra be akkor minden OK! Vagy ha úgy a konektort nem kapcsolom ki akkor is bekapcsol.
    Azt mondjuk meg kell jegyeznem, hogy most reggel egyből bekapcsolt. Az én tippem szerint az alaplapon nem töltődik valamelyik kondenzátor rendesen.
  • ibrik
    Vagy a Nero ezt már évek óta tudja: Extrák menü - Fájlok kódolása - itt a felső ablakba betöltöd az átkódolandó fájlokat és a "Kimeneti fájlformátum"-nál megadod az mp3PRO-t.

Megjegyzés: valamikor régen a Nero is tudta a sima MP3-at, de mióta alapban csak mp3PRO van benne, azóta csak külön pluginnal lehet vele sima MP3-at csinálni.
  • kircso13
    http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Audio/Audio-Players/Nero-Media-Player.shtml

Nero media player
  • Tufa
    Megnéztem, tényleg tud, viszont ez az mp3pro mégsem annyira jó mint amire én számítottam :) 5,46megás zenéből csinált egy 5,44eset :D (valahogy kissebbre számítottam)
  • kircso13
    10.5Mb próbáld meg!
    http://www.mp3machine.com/software/SAM/ <- leírást itt találsz