64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • hmhm
    kár
  • biomage
    nem vitatkozom csak válaszoltam neked
    amugy használom mind a hármat ne hid hogy rosszalok a tömöritök miatt
    itt vége...
  • hmhm
    vitatkozol?
    majd ő eldönti mit szeretne, várjuk meg.a lehetőségek vázolása megtörtént.
  • biomage
    miböl gondolod hogy nem fontos a gyorsaság a kitömöritésnél
  • hmhm
    mivel ő tömörítettett akar tömöríteni, gondolom nem a sebesség a lényeg. ehhez pedig uha elég használható.
    az ace-t csak azért hoztam fel, mivel volt szó zipről és winrar is, ebben a kategóriában pedig az a leghatékonyabb.
  • biomage
    az uha jó tömöritö viszont nehéz és kicsit hosszú a kitömöritése
    az ace meg kb anyira tömörit mint a winrar szal mindegy bármelyiket használod ace vagy rar nem lesz nagy eltérés majdnem kifelejtetem a winrar van magyar változat az acenek nincs
  • hmhm
    lál
    ace val próbáld meg az pár százalékkal jobb hatásfokú, vagy uha val
  • Met
    mert jobban szellőzik
  • M@TriX
    a zip már egy tömörített állomány. mit vártál? örülj, hogy nem lett nagyobb :)
  • bigapó
    és ez mekkora hatásfokkal bír? mert nekem 98%-os arányt ad, ami ugye l*f*sz:))
    rá lehet venni, hogy kicsit jobban összenyomja?
  • biomage
    persze lehet
    rakd könyvtárba a zipet és tömöritsd könyvtárral együtt
  • bigapó
    Hi!

Winrar-ral lehet összébbnyomni egy zip fájlt, anélkül, hogy a zip-et kicsomagolnám?
  • Kaplan
    Nyah mindegy, ahogy lesz pénzem hűtőt váltok. Az érdekes az , h most semmi baja (levettem az egyik oldallapot)
  • Met
    nincs vele semmi baj, csak ésszel kell drivert cserélgetni:)
  • Banyapapa
    lehet bizony,pont a guildröl jutott eszembe.

Anno nálam abban a item menü halt be,belépve széteset szines izék voltak a tárgyak helyén, kábé belépve 1mp-ig se megvoltak a tárgyak ikonja ztán bevillant a hiba és ugy maradt,drivercsere megoldotta.
  • Kaplan
    Öcsém , ezért utálom a pc-t ha a régebbi van fent az a baj, ha a legújabb az a baj :P
    Jó , hogy csak netre kell meg egy-két játékhoz :)
  • Met
    lehet az a baj
  • Kaplan
    Hát nem hiszem mert a legújabb van fent.
  • Met
    lehet driver hiba is
  • Kaplan
    jaja GABA a ház.
    A képernyő villogás meg azért érdekes mert egy csomó játéknál egyáltalán nem csinálja.Pár játéknál meg játszok vele és aztán kezdi el, onnantól meg folyamatosan csinálja.
  • Banyapapa
    jaaaaaaaa, deállat vagyok comador házamhoz comador táp volt.
    nocomment arra is....

Igaz az best volt a kategoriájában, a világ legkönnyebb tápja dijra esélyes volt tutko
  • Met
    biztos GABA a ház márkája
  • Met
    azért nem kell belerakni a gépbe:) elég ha a lehető legközelebbről rá van irányítva
    GABA táp? hát én kihalyítanám a kukába:D
  • Kaplan
    Persze, semmi gond vele.
  • Banyapapa
    GABA?
    Ilyenröl nem is hallotam:-o

Téleg te guild wars-ozol,az megy?
  • Kaplan
    "előbb teszteld ventivel, ha azután nem csinálja akkor cserélj hűtőket" <--- a gond annyi a ventillátor kurva magasan van s odáig nem tudom levinni :P
    A gépet meg nem tom felemleni :P

"a képhiba szerintem 99%, hogy a melegedés miatt van, hacsak nem húzod valamivel a kártyát" <--- dehogy húzom , mert hülye azért nem vagyok! :P

"a fagyás is lehet melegedéstől, de lehet még rossz táp is vagy vinyó, a proi körüli kondik nincsenek megpúposodva? milyen tápod van? mikori a gép?" <---proci körüli kondik nem tom . Táp huhh jó kérés :P Megvan : GABA GA-300, Gép asszem 1 éves kb. 768 mb ddr-rel.
  • Banyapapa
    vedd le és sztm hagyd ugy a házikot,max több kosz jut be (de jobb mintha melegedne:),régi házam is ugyment mig benem ujitottam egy cseppet jobbat.
    Ujraindulások meg a fagyi lehet memoria gond, memtesztet nekijje.

pl: a CPU venti alatt a bordákon levö porcicák is bekavarhatnak,nem is gyengén.
    Ha hömérsékleti értékek kellenek arra jo pölö: everest progi,amit meglehet mutatni megmutatja.
    VGA-ét sztm nem,azt max kikapcsolás után kézrátételel lehet megtapizni.
  • Met
    előbb teszteld ventivel, ha azután nem csinálja akkor cserélj hűtőket

a képhiba szerintem 99%, hogy a melegedés miatt van, hacsak nem húzod valamivel a kártyát

a fagyás is lehet melegedéstől, de lehet még rossz táp is vagy vinyó, a proi körüli kondik nincsenek megpúposodva? milyen tápod van? mikori a gép?
  • Kaplan
    Szegény :P
    Szóval akkor azt mondod , vegyek egy VGA és egy PROCI hűtőt.
    S ha ezekután is cseszekszik akkor mivan? :P
  • Met
    p4 3G, 1giga ram, 9600Pro
  • Kaplan
    Aha, hát 20k-m nincs rá :P
    Azért,köszönöm a segítséget.
    Megtudhatom neked milyen géped van?
  • Met
    árat szintén nem tudok mondani, mert van pár féle de olyan 20któl számolj felfelé, PH-n nemrégen volt egy teszt róla
    előnye, hogy lényegesen halkabb, csak egy kis zümmögés van, ami a keringtető szivattyú
    viszont elég helyigényes mert kell neki egy viszonylag nagy radiátor amiben le tud hülni a víz

én nem vennék, a víz az akváriumba való nem a pc-be:D
  • Kaplan
    Lenne még egy kérdésem.
    Mi lenne ha vízhűtést raknék a gépbe? Mik az előnyeik? S mennyibe kerül kb. egy ilyen rendszer kialakítása?
  • Kaplan
    Fasza, tudom. Csak elég érdekes :P
    Nyah. Akkor kipróbálom ezt a ventillátoros dolgot.
  • Met
    ha nincs máshol a gépben akkor azod nincsen:)
  • Kaplan
    Én azért értek hozzá , csak ilyennel még nem volt problémám :P
    Felső kép proc hűtő, alsó vga és a rendszer? :P
  • Met
    a felső képen a proc hűtője van, figyi ha ennyire nem értesz, hozzá, hogy melyik melyik akkor a cserével bizzál meg egy nálad hozzáértőbb személyt, ne legyen nagyobb baj:)

na, így, hogy most nyitva a gép irányíts rá egy szobaventillátort és teszteld
  • Kaplan
    Akkor nekem az egyik nincs :P
    <--- Itt az egyik hűtő ami az alaplapon v. a procin van.

Itt meg a VGA-n a hűtő.
  • Met
    a rendszer hűtő a ház oldalán van és azért kell, hogy több levegő jusson be
    a vga régi hűtőjét le kell szedni és az újjat felrakni, persze a proci régijét is le kell szedni
  • Kaplan
    Mert vannak hűtők a Procihoz, a rendszerhez (ez lenne a táphoz való hűtő??) Meg van a videókártyámon egy kicsike, arra még rálehet pakolni?