64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#11623 kár -
#11622 nem vitatkozom csak válaszoltam neked
amugy használom mind a hármat ne hid hogy rosszalok a tömöritök miatt
itt vége... -
#11621 vitatkozol?
majd ő eldönti mit szeretne, várjuk meg.a lehetőségek vázolása megtörtént. -
#11620 miböl gondolod hogy nem fontos a gyorsaság a kitömöritésnél -
#11619 mivel ő tömörítettett akar tömöríteni, gondolom nem a sebesség a lényeg. ehhez pedig uha elég használható.
az ace-t csak azért hoztam fel, mivel volt szó zipről és winrar is, ebben a kategóriában pedig az a leghatékonyabb.
-
#11618 az uha jó tömöritö viszont nehéz és kicsit hosszú a kitömöritése
az ace meg kb anyira tömörit mint a winrar szal mindegy bármelyiket használod ace vagy rar nem lesz nagy eltérés majdnem kifelejtetem a winrar van magyar változat az acenek nincs
-
#11617 lál
ace val próbáld meg az pár százalékkal jobb hatásfokú, vagy uha val -
#11616 mert jobban szellőzik -
#11615 a zip már egy tömörített állomány. mit vártál? örülj, hogy nem lett nagyobb :) -
#11614 és ez mekkora hatásfokkal bír? mert nekem 98%-os arányt ad, ami ugye l*f*sz:))
rá lehet venni, hogy kicsit jobban összenyomja? -
#11613 persze lehet
rakd könyvtárba a zipet és tömöritsd könyvtárral együtt -
#11612 Hi!
Winrar-ral lehet összébbnyomni egy zip fájlt, anélkül, hogy a zip-et kicsomagolnám?
-
#11611 Nyah mindegy, ahogy lesz pénzem hűtőt váltok. Az érdekes az , h most semmi baja (levettem az egyik oldallapot) -
#11610 nincs vele semmi baj, csak ésszel kell drivert cserélgetni:) -
#11609 lehet bizony,pont a guildröl jutott eszembe.
Anno nálam abban a item menü halt be,belépve széteset szines izék voltak a tárgyak helyén, kábé belépve 1mp-ig se megvoltak a tárgyak ikonja ztán bevillant a hiba és ugy maradt,drivercsere megoldotta. -
#11608 Öcsém , ezért utálom a pc-t ha a régebbi van fent az a baj, ha a legújabb az a baj :P
Jó , hogy csak netre kell meg egy-két játékhoz :) -
#11607 lehet az a baj -
#11606 Hát nem hiszem mert a legújabb van fent.
-
#11605 lehet driver hiba is -
#11604 jaja GABA a ház.
A képernyő villogás meg azért érdekes mert egy csomó játéknál egyáltalán nem csinálja.Pár játéknál meg játszok vele és aztán kezdi el, onnantól meg folyamatosan csinálja.
-
#11603 jaaaaaaaa, deállat vagyok comador házamhoz comador táp volt.
nocomment arra is....
Igaz az best volt a kategoriájában, a világ legkönnyebb tápja dijra esélyes volt tutko -
#11602 biztos GABA a ház márkája -
#11601 azért nem kell belerakni a gépbe:) elég ha a lehető legközelebbről rá van irányítva
GABA táp? hát én kihalyítanám a kukába:D -
#11600 Persze, semmi gond vele.
-
#11599 GABA?
Ilyenröl nem is hallotam:-o
Téleg te guild wars-ozol,az megy? -
#11598 "előbb teszteld ventivel, ha azután nem csinálja akkor cserélj hűtőket" <--- a gond annyi a ventillátor kurva magasan van s odáig nem tudom levinni :P
A gépet meg nem tom felemleni :P
"a képhiba szerintem 99%, hogy a melegedés miatt van, hacsak nem húzod valamivel a kártyát" <--- dehogy húzom , mert hülye azért nem vagyok! :P
"a fagyás is lehet melegedéstől, de lehet még rossz táp is vagy vinyó, a proi körüli kondik nincsenek megpúposodva? milyen tápod van? mikori a gép?" <---proci körüli kondik nem tom . Táp huhh jó kérés :P Megvan : GABA GA-300, Gép asszem 1 éves kb. 768 mb ddr-rel.
-
#11597 vedd le és sztm hagyd ugy a házikot,max több kosz jut be (de jobb mintha melegedne:),régi házam is ugyment mig benem ujitottam egy cseppet jobbat.
Ujraindulások meg a fagyi lehet memoria gond, memtesztet nekijje.
pl: a CPU venti alatt a bordákon levö porcicák is bekavarhatnak,nem is gyengén.
Ha hömérsékleti értékek kellenek arra jo pölö: everest progi,amit meglehet mutatni megmutatja.
VGA-ét sztm nem,azt max kikapcsolás után kézrátételel lehet megtapizni. -
#11596 előbb teszteld ventivel, ha azután nem csinálja akkor cserélj hűtőket
a képhiba szerintem 99%, hogy a melegedés miatt van, hacsak nem húzod valamivel a kártyát
a fagyás is lehet melegedéstől, de lehet még rossz táp is vagy vinyó, a proi körüli kondik nincsenek megpúposodva? milyen tápod van? mikori a gép? -
#11595 Szegény :P
Szóval akkor azt mondod , vegyek egy VGA és egy PROCI hűtőt.
S ha ezekután is cseszekszik akkor mivan? :P -
#11594 p4 3G, 1giga ram, 9600Pro -
#11593 Aha, hát 20k-m nincs rá :P
Azért,köszönöm a segítséget.
Megtudhatom neked milyen géped van? -
#11592 árat szintén nem tudok mondani, mert van pár féle de olyan 20któl számolj felfelé, PH-n nemrégen volt egy teszt róla
előnye, hogy lényegesen halkabb, csak egy kis zümmögés van, ami a keringtető szivattyú
viszont elég helyigényes mert kell neki egy viszonylag nagy radiátor amiben le tud hülni a víz
én nem vennék, a víz az akváriumba való nem a pc-be:D -
#11591 Lenne még egy kérdésem.
Mi lenne ha vízhűtést raknék a gépbe? Mik az előnyeik? S mennyibe kerül kb. egy ilyen rendszer kialakítása?
-
#11590 Fasza, tudom. Csak elég érdekes :P
Nyah. Akkor kipróbálom ezt a ventillátoros dolgot.
-
#11589 ha nincs máshol a gépben akkor azod nincsen:) -
#11588 Én azért értek hozzá , csak ilyennel még nem volt problémám :P
Felső kép proc hűtő, alsó vga és a rendszer? :P
-
#11587 a felső képen a proc hűtője van, figyi ha ennyire nem értesz, hozzá, hogy melyik melyik akkor a cserével bizzál meg egy nálad hozzáértőbb személyt, ne legyen nagyobb baj:)
na, így, hogy most nyitva a gép irányíts rá egy szobaventillátort és teszteld -
#11586 Akkor nekem az egyik nincs :P
<--- Itt az egyik hűtő ami az alaplapon v. a procin van.
Itt meg a VGA-n a hűtő. -
#11585 a rendszer hűtő a ház oldalán van és azért kell, hogy több levegő jusson be
a vga régi hűtőjét le kell szedni és az újjat felrakni, persze a proci régijét is le kell szedni -
#11584 Mert vannak hűtők a Procihoz, a rendszerhez (ez lenne a táphoz való hűtő??) Meg van a videókártyámon egy kicsike, arra még rálehet pakolni?