Gran Tourismo 3 GT3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
te vagy az a kis csitelo mi😊?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
majd a gt4...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
az 50hz tv is az...kénytelen voltam lecserélni, mert a szimpla TVnézéstõl is megfájdult a szemem...most a 100hz teljesen ok
De azt is ertem mert ilyen amilyen igy lehet nagyon nagyon sokat eladni belole, ha minden arcade ilyen lenne akkor nem lenne problema😊
és élethûbb lesz az amúgyis csodaszép képi és hangi világú (eredeti motorhangok) cucc...
mert nekem 19coll monitor es fel meter hmm nem hiszem hogy nagyobb a TV 3-4 meterrol😊
Riszpekk
itt minden autós gammának helye van, ha az a mai színvonalat megüti, vagy remény van rá hogy megüsse
különben is mi köze a 72 centinek meg a hangnak a GAGYI arcade jelleghez??
figyi öreg, te nem ismersz engem, én nem ismerlek téged, ezt a részt hagyjuk ki
ha a játékkal kapcsolatban van értelmes hozzáfûznivalód, akkor ki vele, de a többi szar nem érdekel
Riszpekk
3 faszitól ez nagyon szép...
lõj még párat, hátha véletlenül lesz egy találatod 😄D
maradjunk az érveknél plz
én tudom, mirõl beszélek, ellenben kétlem, hogy te valah játszottál volna az általam emlegetett játékokkal
pofa befog, tv bekapcs, banán a kézbe, és butulj tovább
Riszpekk
a Grand Prix Legends viszont 98-as játék, és fizikában azóta sem talált versenytársra (leszámítva a Papy játékokat), kinézetben meg döntse el mindenki, mennyire versenyképes:
Kár flémelni öreg, a tényeken nem változtatsz. A GT3 a "buta szõke" az autós játékok között, gyönyörû, lehengerlõ, de hosszú távon ÜRES. Nehogymár be akard bizonyítani, hogy van valami köze a szimulátorokhoz....
Riszpekk

ennel mar csak jobb lesz a jatek de ha neked most se jon be akkor ketlem hogy a vegleges majd tetszeni fog , de ki tudja.
csak azert fura osszehasonlitani egy meg feligse kesz pcs programot egy fullos konzolos jatekkal..
mellesleg tok mas a 2 jatek iranyvonala..
mellesleg ha ennyire lol neked ahogy viselkedett az auto az utkozes utan akkor vard meg a teljes jatekot amibe mar tores is lesz es meg lesz oldava a palyakiesos dolog is.. ne felejtsetek el hogy az lfs nem egy Full jatek..
Nektek fáj, hogy egy 5 éves PC-s játék szarrá gyalázza az összes konzolos gyerekjátékot. Szép a GT3, sok szép autó van benne, látványos a replay, de ennyi. Egy egyszerû, szórakoztató autós játék, gyerekeknek, és fáradt felnõtteknek, lehetetlen komolyan venni. Kár, hogy te meg a haverod nem vállaljátok a neveteket....
Riszpekk
2-3. hmm ha van rajta normalisnak nevezheto textura nem is annyira szar😊
igen Freak az arnyek most is ki van kapcsolva😄
mellesleg szerintem te NR4 shotokat néztél Daytona-ról.... persze az sem segít, ha közlöm, hogy a pálya minden egyes centis domborulatát lemodellezték, az idei repedések és roggyanások a játékban is szerepelnek, az aszfalt mindenhol az éghajlatnak megfelelõen melegszik, a levegõ is LÉTEZIK a játékban, hõmérséklete, mozgása, páratartalma van.... neked ez mind semmi, mert nincs DOF a screenshotokon.... bravo
Riszpekk
a grafika nem minden.. foleg nem egy szim jateknal...
szepen kielemezted ezt a belsonezetet de a gt-ben meg belso nezet sincs.. mellesleg az lfs meg csak Beta / alpha ugyhogy meg varj ezzel az elemzessel..
3 fickó fejleszti....vazz nálunk a honlapot fejleszti három lókötõ
ja....ezt nem tudtam...nem szóltam egy szót sem.bocs
de akkor olyan nem lesz és ne is várjam,hogy neked megfelelõ fizika és nekem megfelelõ autócsoda?
Daytona meg úgy néz ki benne mint az atomacsapás...erre most már kötözködöm. Reálisan nézzed...ha gyalult a közönség hát gyalult nekem így is hangulatosnak tûnik és apingált verdák is ot tvannak...de akkor ne írd azt nagy mellénnyel,hogy hibátlan.
A GT3 abszolút nem hibátlan lapfák nincs törés nincs online és még egy rakás dolog...de az egyetlen utóbbi idõben gyártott autós valami, ami új színt hozott...és várom ,hogy most a PC adjon valamit, hüledezni akarok amiért érdemes lenne a PC-met felfejleszteni!... az eddigi játéktörténelmet elnézve egy új konzol megjelenése után a PC jut olyan szintre, hogy ne akarj konzollal játszani (lsd PSX pixelhegyeit körbeverte a voodoo, aztán a többi cucc ) jött a PS2 és dobott egy GT3-t....erre az így kinézõ LFS járgányok lennének a válasz?vagy az ezeréves NASCAR csont? nemá...mit kapunk idén?
2. Az hogy neked nagyon kevéske, eléggé lényegtelen kis vélemény a tény mellett, hogy a szimuláció már most megeszi bármelyik konzolos játékot, és ez csak jobb lesz. Ha neked depth of field meg motion blur kell a KÜLSÕ nézeteknél, akkor rossz helyen keresed. Ez nem szórakoztatás, ez szimuláció, nem a haszonszerzés élteti, hanem az elhivatottság.
De komolyan hagyjuk abba, kezd nagyon fárasztó lenni, hogy egy konzolos arcade rajongónak magyarázom, mi a különbség szappantartónak tûnõ autó és autónak látszó szappantartó között. Próbáld ki a valóságban, nem tudom melyikkel érsz be hamarabb a munkahelyedre....
Riszpekk
miért nem lehet "igazi" kinézete az LFS-nek?mi az oka? itt nem kell ezer autót kirajzolni...a PC-k nagyon erõsek..rengeteg ram stbstb....mi akadaályozza meg a fejlesztõt abban, hogy olyat alkosson ,hogy leessen az állunk 2003-ban?állítólag nagyot akarnak alkotni...sztem ez így ahogy kinéz nagyon kevéske...és középszerûvé teszi
az lfs-ben tök fekete....a GT3-ban azért belátni...illetve átlátni..üvegkinézete van és nem mûanyag szvsz
neked is jó vezetést!
figyi öreg, jó lesz neked a GT3, abban legalább a vezetõ retináját is látod, és még a kemara is visszatükrözõdik a kívülrõl fekete, belülrõl meg nem létezõ szélvédõn.... nyomjad, have fun!
Riszpekk
linkelj már ilyen PC-s cuccokat vazze...komolyan érdekelnek a kütyük
és SZIMrõl beszélünk, nem pedig múautóról
egyáltalán nem az a cél, hogy összetéveszthetõ legyen a két élmény, hanem, hogy az eszközökhöz képest a legjobban megközelítsék egymást
Riszpekk
Egy belsõ nézet, amirõl a szimulátor megismerszik ugye.Hát itt még van mit faragni.Már a pálya sem olyan szép mint az elõbbi képeken.Az indítólámpát inkább kihagynám belõle, mert a piros korong jut eszembe az ált. iskola elsõ osztályaiból....hogy a beton tükrözõdik-e innen nem lehet megállapítani..de remélem igen.A demo nálam nem indult el...az XP biztos megfeszítette😊valami data könyvtárat kívant...nem érdekel annyira.
A járgány biztos nem Audi..az illesztésekkel komoly gondok vannak, a sötétített üveg belûrõl már teljesen átlátszó.A belsõ tükröt rossz helyre csavarozták fel. Jobboldal ugye az anyósé ezért oda sem lehet látni. Így az autó jobboldalát vezetés közben elég nehéz lehet érzékelni. aBaloldali tükör is rosszul van beállítva mivel szürkéskék benne minden.Bár a Suzuki WagonR belseje nem ilyen, valam hasonló lehet...vagy busz, mivel a motorháztetõ gyakorlatilag nem latszik. Jé látok itt sebességet és fordulatszámmérõt az üvegre vetítve...igazi szimben ezt asszem nem szokás. A csodás bõrkormányon áttekintve viszont az összes mûszer max értékeket mutat, a lámpa viszont igencsak piros...nehéz lesz megállni...ja a HUD-on 0km/h látszik, akkor mégiscsak állunk. A lila csík jelentését nem tudom...
A kétújjas gumikesztyût viszont feltétlenül szerezze be mindenki, mert a sofõrön az van szerintem.
túlzásba is lehet vinni a dolgot, erre példa a GTR2002, ami már olyan szinten reális, hogy egy átlagos kormánnyal játszhatatlanul nehéz (billentyûvel meg se próbáld!), ide már tényleg kuplunk kell, meg H váltó (mondjuk az Act Labs csinál ilyet elérhetõ áron) vagy pedig egy profi, nem gamereknek gyártott szim cucc
de a két véglet között nagyon sok játék van, és ha már a csúcs elérhetetlen, nem kell rögtön lepihenni a hegy lábánál
a Papyrus nekiindult, és jelenleg õk állnak a legmagasabban......
Riszpekk
Live for speed...PC
a pálya maga nagyon jól néz ki..árnyékok stb gyönyör, de a verda az még elég botrány, mûanyag makett, fõleg ezzel az egyenfekete ablaküveggel...mikor teszik be az eredeti kocsikat végre?
mellesleg:én ha ránézek a moncsira( ami tõlem 30-40 cmre van balra látom a könvespolcot a monitor szélétõl 1,5-2m-re és ugyanígy jobbra a képet a falon...fölfele szintén és lefele látom a kezemet a billentyûzeten....
de holnap melóba, majd szemellenzõvel fogok bekocsikázni és délután hazaérve bekapcsolom a PS2-t és akkor elmondhatom a GT3-ról hogy reális😊
neked meg azt javaslom vegyél egy nagy kartonpapírt és a kocsid szélvédõjén hagyjál ki egy 40cm átlójú téglalapot és a többit takard le..majd vezess le így a Balcsira pénteken
de hogy igazi szimulatorod legyen otthon a bontóból egy bal elsõ ajtót szerezz be, amin még jó az ablaktekerõ éss van benne üveg....állítsd magad mellé stabilan...tegyél egy ventillátort az autóajtó kulso oldalára az üveg magasságában...kapcsold be a ventillátort...ülj be a masik oldalra...kezd el LFS-ezni. Így ha meleged van letekered az ablakot és bevág a levegõ...na ez az igazi realitás.
komolyan szólva, tényleg elhiszed hogy otthon ülsz a monitor elõtt és igazán valódi vezetési élményhez juthatsz max 50cm monitor elõtt?
milyen pedálokat használsz? van kuplung is? aztán ,ha rosszkor váltasz megreccsen a váltó és remeg a PC doboza? a fékszervó be a van lõve a fékpedálba? van slusszkulsz? elfordítod és megzizzen alattad a talaj?
ott LFS, és movie vagy video szekció, meg fogod találni
mellesleg csak megjegyzem (bár az LFS-re pont nem vonatkozik) hogy manapság a gyorsasági autóversenyzésben olyan szinten rögzítve van a pilóták feje, hogy a szemgolyóját is nehezen fordítja oldalra, úgyhogy teljesen reális az egy monitoron való játék
Riszpekk