Gran Tourismo 3 GT3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
hat ha egy arcade rajongot oda ultetek egy szim ele akkor ez szokott tortenni hogy az elso kanyarban halalos balasetet szenved😊))) marmint akkor ha eljut a kanyarig😊

Neme.
"esküszöm, a MotoGP 3 nagyobb élvezet, abban legalább tényleg szim mód a szim mód 😄"

És ezt úgy veszed észre, hogy ahelyett, hogy bevennéd a kanyart, kicsúszol?

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Jacek
nem tom radeon tv kimenete igen jo😊

FREAK
ja, errõl szól a motocross, almákat szedni és virágokat lefejelni 😄

amúgy tényleg alap játék, fõle a track editor miatt

fullt le lehet szedni?

Riszpekk

Neme.
www.elastomania.com - a motorbike simulation game based on a real physical model. Ez szimulátor.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

mohus
hát nekem a TV kártyákkal néha meggyûlt a bajom...mivel nem tudta felfogni agép vagy nemtommi ,hogy a TV csak 50Hz...és hajlamos volt igencsak félbeszaggatni a képkockákat...mondjuk FPS-t (return to castle wolfi) próbáltam...

a másik hogy igencsak fakó lett...meg homályka...úgyhogy nem az igazi...majd egy HDTV😊

a PS2 RGB kábellel ezerszer élesebb és "színesebb" képet nyomott...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
ja és a faszi kabátját a hátsó szélvédõre b*szta oda...lol...nem fél hogy elhagyja útközben?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
na ilyen cuccokat bármikor linkelhetsz...vazz..és hátul a moci😊 én azt is beindítanám had dübörögjön....

Neme.
Ja igen, www.sodaplay.com --> szimulátor.

Neme.
Legjobb "szimulátor" az Action Supercross. 😊 Bár most már valami más néven fut. Valami Rózsa Balázs kreálta. Kész. Nem kell több. Az a legjobb. Biztos vannak még hasonló stuffok, ha valaki tud ilyet, küldjön linket. Thx.
Ja, a legjobb autós játék a GT3.

Alexease
Te dolgozol?!?!
Vazz, pedig a szinvonalad alapjan, eddig azt hittem, hogy valami kis pocsos vagy, aki el van szallva, a Bonus feliratos, villogo cuccoktol.
(Na ez, szemelyeskedes volt. De csak azert, mert meg lepodtem egy kicsit, az eletkorod es a szinvonalad miatt.)
FREAK
😄DD

Riszpekk

Jacek
egyebkent en C64-en kezdtem az ipart, latod ha meg suliba jarok akkor mar kb ahogy kijottem a korhazbol egybol kaptam egy C64-et😊)))

Jacek
hu mekkora humorzsak a fiu lehet nm tevedek nagyot ha forditva lenne😊

Jacek
meg jobb volt a zeneje az ami verizonak

FREAK
amikor utoljára nálam volt a GT3 még a tokot sem nyitottam ki, annyira nem érdekelt 😄D

esküszöm, a MotoGP 3 nagyobb élvezet, abban legalább tényleg szim mód a szim mód 😄

Riszpekk

Jacek
hat bevallom csak 98% toltam a gamet mert csak addig lehetett az NTSC verziot de te biztos ugyesebb vagy😊
Abban viszont Freaknak igaza van hogy par auto utan egysiku az egesz😊 mas lenne ha szim lenne egy pocit es lehetne online nyomni😊)
Pont te akarsz nekem konzolon mutogatni barmit is te uberlama😊

Jacek
de pl szerinted erdekli Freakot?😊)
engem sem erdekel van egy meggyozodesem ha meg tudnak gyozni oke😊)) nem sokszor sikerul😊)

FREAK
étvek=érvek

gy.k. 😄

Riszpekk

FREAK
ez ezzel jár....

mondj nekem egy olyan embert akit sokan ismernek, és mindenki egy véleményen van vele kapcsolatban

TE vagy a legjobb példa, a múltban történtek miatt már akkor is kiröhög mindenki, ha épp nem mondasz hülyeséget....

persze ha szerinted, a GT3 és a Nascar Racing egy szinten vanna szimulációban, akkor én várom az étveket

Riszpekk

Jacek
na miaz mar nem sok mindent tudsz mondani?

FREAK
😄DDDDDDD

Riszpekk

Jacek
konzolosnak ezt adnam😊)

Jacek
mitha a PC nem lehetne TV-re nyomni ma mar alap minden kartyan es kicsit jobban nez ki😊) AA\AF es hibatlan a kep😊

Jacek
egyebkent en is tudok 72-es TV nyomni barmit es az jobban is nez ki😊)))) ja es banant is tudok radugni a gepre de minek ki a fasz akar banannal nyomulni autos jatekkal😊

FREAK
ne hülyülj már, ilyen minden konzolosnak van otthon......

Riszpekk

Jacek
ennyit a 72-es TV-rol😊))

FREAK
szerinted hányan olvassák ezt a fórumot, szaki?

Riszpekk

FREAK
mellesleg még mindig rólam beszélsz, pedig tudtommal elítéled a személyeskedést

nem akarsz inkább a kedvenc játékodról diskurálni?

Riszpekk

FREAK
pontosan, engem itt így ismernek párszázan, de látásból többezren, amit leírok azt vállalom, az elérhetõségem is nyilvános

ezzel szemben te egy senki vagy, aki bekiabál az arctalan tömegbõl

logolj be a nickeddel, húzzál le itt egy évet legalább, és utána érezd magad egyenrangú vitapartnernek

Riszpekk

FREAK
nem állítom be sehogy

csak nevetségesnek tartom, amikor egy Nascarral hasonlítgatják össze

az egyik egy szimulátor, ami azért ilyen, mert nem volt szempont a milliós eladás, és elhivatottságból készült, a másik meg egy közkedvelt bestseller, ami nem lenne az, ha átlép egy bizonyos komolysági szintet, és megszületésének egyetlen oka a pénz

a GT3 jó játék, hibátlan, de maradjunk az arcade kategóriában, mert ahhoz kevés, hogy egy szim rajongó évekig játszon vele (még 72 centi sem segít rajta)

Riszpekk

Jacek
szerintem mi tobbet jatszottunk a GT3-al mint te lfs-el😊
Es igen annyi faradsagot vegyel amr hogy legalabb egy Kis Pisti nicket reggelsz tudjuk hogy van reged csak ugy nem bevalalos😊

FREAK
ha én felvállalom magam, és nem törik el a kezem a bejelentkezésnél, akkor ezt azoktól is elvárom, akik szeretnének velem vitatkozni

de ez a bejövök, benyögök valamit, aztán ha gáz van, eltûnök stílus nem jön be

jelentkezz be, vagy tûnj el

Riszpekk

Jacek
😄DD

FREAK
tudjuk, Super Mario No1 rajongója 😄 a suprás békási millerpalánta 😄

Riszpekk

FREAK
nekem kicsit többen tûnt.....

na mindegy, ha a jövõben beszélgetni szeretnél velem, akkor logolj be, unregekkel nem szokásom mélyebben belemenni a vitákba

Riszpekk

Jacek
mekkora lamer😄DDD szokasos😊

mohus
mennyi unreg van

FREAK
"érveid ismeret hiányában nincsenek"

Sajnálom, hogy lemaradtál róla, de elõtted kb. 50 hozzád hasonlóval már letárgyaltuk a dolgot, arról meg nem tehetek, hogy nem ismersz, és csak feltételezéseid vannak róla, ki vagyok...

Riszpekk

FREAK
ja sorry, akkor biztos másik játékkal játszottam.......... csak ennek is GT3 volt a címe és PS2-n futott..... de te jobban tudod

amúgy pont ezt hívják személyeskedésnek

nem RÓLAM vagy RÓLAD van szó, hanem egy játékról

Riszpekk

FREAK
felõlem.... bár az annyira nem érint, hogy beszálljak

Riszpekk

FREAK
akkor bejönne, ha a megnyert pénzt ki is dobná 😊

és ha új féket akarsz venni, akkor be kéne dobnod az árát 😄

Riszpekk

mohus
átevezzünk a PC-s rallijátékokra?😊))))

most fáradt vagyok ehhez😊

mohus
😊))
rég volt már Csocsot alázó topic....régen divat volt csinálni egy egy Csocso fan topicot

FREAK
tudom, csak azért mondtam, hogy egy ralli játéktól el is várja az ember a fullos autókat, mivel bõven lehet dobálózni a polikkal

Riszpekk

Jacek
persze nincs ezzel baj😊

mohus
dobálhatnaánk a százasokat vazz...öt tonna pénzzel mennénk játéktermezni😊

mohus
hát ez a ralli sajátja....idõre menõ szakaszok vannak...mint a mûlesiklás😊 és most már a forma 1 idõmérõje is ilyen...sokkal jobb így megjegyzem

egymást utolérhetik ugyan a versenyzõk...de az idõ az igazi ellenfél

Jacek
Csocso a halalos iramra veri a cerkat is szerintem😄

FREAK
"GT3 nincs..."

De miért nincs?? Mert 20.000 Forintba kerülne lecserélni az elsõ verdát 😄

Riszpekk