1340
Nem GTA3 hanem GT3
-
#547 hát hazudnék, ha azt állítanám, hogy szeretem, ha az én szövegemmel villognak mindenféle gyáva vesztesek
GT3-ban meg röhögve lenyomlak, hidd el, a szimulátorok után ez nekem már csak lazítás..... (ellenben megnéznélek, hogy csinálsz meg két kört egy üres oválon, qualify setuppal nascarban, hülye balfasz) -
#544 "erdekes haverral beszelgettem a hetvegen allitgatas nelkul tolta vegig a GT3-at, osszes jogsi arany:)) es egyszer sem allitgatott es nem kapott ki soha ennyit errol baromarcu:)"
múltkor még te toltad végig...most már csak a haverod?
én leírtam alantabb ,hogy miket lehet és érdemes kipróbálni, hogy "szimulátorabb" lehessen lsd #475....mivel nincs benne törés meg az emlegetett hiányosságok SOHA nem lesz olyan SZIMULÁTOR, ami nálad a szimulátor fogalmát kimeríti...:)
me2 emlegeti mindig a japán RPG-ket, amik szerinte nem RPG-k (hiába hívja őket a szaksajtó annak), hanem japán kalandjátékok...
ez egy olyan játék amiben
arcade mód is van, tele segítséggel így tették játszhatóvá egy 12 évesnek is, [régen a Grand Prix sorozat is olyan volt hogy be lehetett kapcsolni egy rakás segítséget] , de ez a módozat is sokkal de sokkal reálisabb képet ad az autókról, mint mondjuk egy Burnout2
és van benne a már általam agyonboncolt SIM-es beállítás...úgy játszol ahogy neked a legmegfelelőbb -
#543 "De ezektől még nem lesz vérbeli szimulátor,csak túlszárnyalja a szutyok arcade játékokat"
Itt a lényeg, és én is pont ezt mondom, csak mindig van valaki, akki többet akar rábizonyítani. -
#542 ááhhhh
nyúljuk mások dumáját, lúzerkém??? nem ég a pofád? -
#540 "konzolos szoismetlesbe az egesz"
PC-sbe. ;) -
#539 le is irtad a lenyeget jo game nagyon de nem szimulator!!!! errol indult a vita de mivel ehez nem nagyon lehet hozza fuzni semmit:) atment konzolos szoismetlesbe az egesz
!!! -
#538 Ejj én ehhez a szimulátor/nem szimulátor témához nem akartam hozzászólni, de:
+ Az autók hangjai nagyon jók (mivel vették a fáradságot és rendesen rögzítették mindet).
+ Menet közben is (amíg nincs ütközés) nagyon kellemesen megy (itt is elég jól hasonlítanak az autók tulajdonságai az igaziakra).
+ Professional fokozaton még utolsónak is nehéz lenni. ;)
- Néhány helyen csak úgy tudtam nagyon gyors lenni, hogy seggel nekimentem a pálya szélének és onnan gyorsítottam ki. :(
Ha azt nézed, hogy nem törik, meg az ellenfél nem megy (nem mindíg megy) padlóval, akkor nem szimulátor.
De ha azt nézed, hogy ennyi autóval, ilyen hanggal, ilyen külsővel (bár én nem játszok külsőből, de néha látom hátulról az ellenfeleket) és tényleg jó irányítással, tényleg életszerű élményt ad, akkor pedig nagyon is AZ. -
#535 Szerintem jo jatek a GT3. Volt szerencsem eleg sokat jatszani vele (joypad-dal es kormannyal is).
Grafikailag a mai napig a legszebb autos game szvsz, es 1-2 dologtol eltekintve a fizikajaval
sincs semmi baj. Eleg sok PC-s jatek peldat vehetne rola (pl Toca Race Driver!). Na ennyit
gyorsan, lehet kopkodni. -
#533 előtte is ekkora arcom volt, ezért vicces az egész :D -
#532 mitol konzolos valaki? Pc-rol irja a hozza szolasait:) nekem meg volt vagy 5-6 konzolom szoval ennyi:) -
#531 na vegre:) -
#529 Remélem, az ilyenekből azér' nem általánosít senki, hogy ilyen egy konzolos. :| -
#525 na ez volt a lol arcade lama:) -
#524 Mert mi van a Subaruval? azt sem tudod mert van ott 1:) 2 igen szeretem a subarut nem veletlenul:)
Freaknak meg mert kene benyalnom lama:) -
#521 erdekes haverral beszelgettem a hetvegen allitgatas nelkul tolta vegig a GT3-at, osszes jogsi arany:)) es egyszer sem allitgatott es nem kapott ki soha ennyit errol baromarcu:) -
#519 ok. kösz. joccakát -
#518 ja...na joccakát -
#517 próbáld meg -
#516 Full Transmission az a fullos váltó? -
#515 Már letettem az első két jogsit -
#514 akkor az 576 Shopban szerinted tudnak válaszolni?:))) -
#513 a leggyorsabban így juthatsz előre, mivel elég drágák a cuccok:
vegyél (majd meg mindent a mazdaba)....először TURBO-t és egy FULL állítható váltót!...azt állítsd be 36-37 értékre, hogy a maxx sebessége a lehető legnagyobb legyen
ha elég erős, kezd el lóvét gyűjteni Beginner-ben TURBO challenge-ben a körpályán...jól fizet az első hely asszem 5000-t
aztán vegyél egy Mitsubishit VII szintén TURBO-t vegyél bele meg full costumized váltót , de már Amateurban Turbo challenge-ezz..3 körös és asszem 15000 kaszálhatsz így a győzelemért...ez a leggyorsabban szerezhető legnagyobb lóvé...
közben lehet versenyezni beginnerben, ahol lehet...és a jogsikat minél előbb csináld meg mert legalább megtanulsz vezetni meg a pályákat is kiismered
-
#512 nem is az a dolguk.... -
#511 Na szóval van egy mazdám és csak a "TURBO race of turbo sports" Féle versenyen tudok indulni. De a Special Stage Route 11 nevezetű pálya olyan nehez mint a dög. Fékeket kell vennem, gumikat stb. :) De nincs pénzem... :) -
#510 persze ,hogy értem, de drága próba lenne....mivel ha most felhívnám az 576 Konzol bármely munkatársát nem tudná megmondani, hogy az általad említett kormány kompatibilis-e a GT3-mal és hogy hol és mennyiért vehetném meg holnap nyitáskor....
egyébiránt az összes autósgamma ezt a kormányt biztos hogy támogatja....és annak ellenére hogy full műanyag nagyon jó minőségű... -
#509 Amugy te az FF versenyeket, hogy csináltad meg??
Mert én a Mazdaba öltem az összes pénzt és még egy kocsira nem futja. -
#508 jaja....
a felváltásnál pedig a fordulatszámmmérő mellett kis piros lámpa kigyullad ,hogy már váltsál fel... -
#507 az az 3 ig -
#506 Ja, hogy 2 is kell leváltanom -
#505 "abban a sebbességben kéne bevenned a kanyart...2"
53 kellene be vennem a kanyart??
-
#504 ki tudja, miből élnek, ha érted mire gondolok :D -
#503 legalábbis azt olvastam hajdanán a német play magazin (2001/8) ban nagy piros keretben!!
óvaintve a Thrusmastertől -
#502 csak az nem kompatibilis a GT3-mal -
#501 szvsz a Thrustmaster Ferrarival jobban járna mint a 120% műanyag Logitech-kel :) -
#500 "Amúgy erősen gondolkodok egy kormányba, logitechbe."
ha kormányt veszel akkor csakis azt!!!
"Ja a WRC 2 extreme az jó game?"
igen. hangulatból jeles!!!
-
#499 "mi az amikor mondjuk 5-be vagyok és megjelenik a 5 mellett egy "+3” na ez mér van, pirosan."
abban a sebbességben kéne bevenned a kanyart...
-
#498 akitátel= a kitétel (feltétel) -
#497 és a pályáknál leírja az information hogy mi akitátel hogy elindulj azon a versenyen (autó, jogsi stb) -
#496 "Mhh amúgy vannak azok az első kerekes versenyek, na ott, hogy indulhassak, ahhoz kell vennem egy, ff autót? "
Természetesen FF..Fronthajtás Front motor...tehát orrmotoros és elsőkerékmeghajtás
MR: "középen" a motor és hátsőkerékmeghajtás
FR: lsd Mazda MX-5
de a kis ikon is jelzi egy autó leírásánál (négy kis háromszög..pirosabb amelyik kerék hajtva van..és benne a betű jelzi hogy a motor hol helyezkedik el az autóban) -
#495 Kérdéseimre válaszolj pls