Gran Tourismo 3 GT3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
és nálam a gt3 az a szint kezelhetõség stb, ami ha jóval nehezebb lenne <- minden kanyarban rettegve érkeznék nehogy megcsússzak,mert a sebbeségérzés úgye a sík képernyõ miatt teljesen más (a kép rohan felém és nem én a kép felé) és a fülemben sem gerjednek az egyensúlyozó folyadékok, holott élõ vezetésnél nincs gondom a kanyarodással😊 ->- minden kanyarban rettegve érkeznék nehogy megcsússzak,mert a sebbeségérzés úgye a sík képernyõ miatt teljesen más (a kép rohan felém és nem én a kép felé) és a fülemben sem gerjednek az egyensúlyozó folyadékok, holott élõ vezetésnél nincs gondom a kanyarodással😊 -> akkor lehet hogy nem szeretném vezetgetni
a burnout2 az igazi arcade, mivel a játéktermekben is ilyen típusú gammák vannak...GT3 nincs...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
csak nem egy van egyszerre a pályán 😄
Riszpekk
hétvégén Argentín rali....
a maga kategóriájában a GT3 is hibátlan
csak épp nekem maga a kategória túl pénzszagú.....
Riszpekk
és borulni is lehet rendesen a szakadékba...
Ez olyan mint az eletben nem mindenki autoversenyzo tobben nyomjak az utcan😄DDDD
ügyi vagy...
látnád uncsitesóm szobáját meg Sturmovik repcsijét....Puma Vadásszázados a lelkem
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
az ötödik új autó után én már gecimód untam, hogy na akkor most kezdõdik elölrõl az egész.... fékek, súlycsökkentés, motor, turbo, váltó, kipuff stb stb stb.....
Riszpekk
Riszpekk
Egyszerunek nem egyszeru, mert arkad. Vagyis olyan, mint pl. SuperMario. Egyre gyorsabban, egyre jobban ugralsz. Az egesz egy nagy, irrealis szivatas. De ezert arkad, az arkad. Ezzel nincs is semmi baj. Valaki ezt szereti. Meg Commonoron en is nyomtam ilyeneket.
Szerinted a mariokartot mennyibol tartana olyanra csinalni hogy 2 kort kapsz egy kor alatt lolmen😄DDDDDDDD
ha egyszer nincs konzolra szim, és nem is lesz, mert nem abban van a pénz, akkor ezt egyszerûen fel kéne fogni, és el kéne fogadni, nem pedig hõzöngeni, hogy márpedig van
a GT3 sokmindenben a legjobb, de szim téren olyan durva hiányosságai vannak, amik eleve kizárják a versenybõl....
Riszpekk
Mint jatek, egyszeru jatekosoknak, gyerekeknek.
Az hogy grafikailag milyen, az mas kerdes.
ehhez nem kell érteni az autókhoz, nem kell jogsi, nem kell tapasztalat.... nyomod a gázt, meg jobbra-balra, és költöd a pénzt tuningra...
Riszpekk