1340
Nem GTA3 hanem GT3
-
#494 1:02.179 Polyphony 002 -
#493 1:07.934 IMPREZA LM GT RACE CAR
1:27.650 Lotus Elise: Time Attack-ban
-
#492 Na mi a van alszoktok? -
#491 Na javítottam 1'35.706 -
#490 Na megnéztem, ahogy te mondanád a full SIM-esen a gt3.... midfield: 1:36:325 a best lap
Váltósan nem automatán, nincs TCS meg ASM. Joyal nyomta. Ja a kocsim egy Mazda mx5. erre futja.
Mhh amúgy vannak azok az első kerekes versenyek, na ott, hogy indulhassak, ahhoz kell vennem egy, ff autót? Másik kérdésem: mi az amikor mondjuk 5-be vagyok és megjelenik a 5 mellett egy "+3” na ez mér van, pirosan.
Élményeim: huu hát nagyon fura volt. Mondjuk, kanyarodtam és fékeztem, azután pedig leváltottam mondjuk 4-től 2-be hirtelen, elkezded kimenni alólam a kocsi vitt a hátulja, mint ha tízen ülnének benne. Ja és k*rvára füstölt a kerék. Na gyorsan, csak ennyi lenne. Amúgy erősen gondolkodok egy kormányba, logitechbe. Ja a WRC 2 extreme az jó game?
-
#489 aki szereti a WRC-t az ugorjon a www.rallyargentina.com-ra
ezen e hétvégén van az 5. Arg.Rally
új Focus is van már Új Zealand óta
és minden ami rally www.rallysport.hu -
#488 Egyébként ma láttam a Midnight Club új részét videón:)
Iszonyatosan megy...törést nem láttam benne.Sztem elég jól megközelíti a Burnout2-t az igazi arcade kedvencemet. -
#487 de ha egy mondatban írod ráadásul unregként, abból pl ADI meg az újdonsült játékosok nem sokat fognak megtudni -
#486 én:)
és akkor biztos lesz gt5-is:) persze az már egy másik konzol lesz... -
#485 Másképp miből licenszelik a kocsikat? -
#484 Nem én hoztam fel. -
#483 Az csak azért olyan, mert hasonlítani szeretne a GT-re. -
#482 Igen kulfoldon! De Magyarorszagon!!! Melyik az a megszallott aki kepes 15-20000 Ft-t kiadni egy "jatekert"?!?!? Max. 5000-et er egy jatek (de az is huzos). -
ShaiHulud #480 porchenal mar torekedtek ra ... csak hat olyan lett amilyen... de szerintem jo ... de ne kanyarodjunk igy el a gt3 tol :)) -
#479 elvileg a törés:)
ha az benne lesz akkor már megéri megvenni...
remélem DVD9-re jön...ne lehessen másolgatni annál sokkal többet ér -
ShaiHulud #478 azert a porsche unleashed nel nem viszed vegigi full gazzal es ha nem fejleszted a kocsit akkor kesobbiekben eselyed sincs...historical modenal vagy mi volt az... -
#477 Viszont egyáltalán nem arra törekedtek, hogy valóságosak legyenek. -
#476 Az NFS direkt ilyen. -
#475 javaslom olvasd el,ha még nem tetted. Amit a 416-nél írtam....
Na ma egy kicsit megint autóztam:) Immár elfejtve az automata váltót.
Adva volt tehát a Shelby Cobra a lehető legszimesebbre belőve. Azt mondanám még újra,hogy a SIM Tyre mellett a Settingben a TCS és az ASM értékeit is húzzátok le 0-ra, különben a kinti OPTIONS-ban hiába van kikapcsolva a két rásegítő, ugyanúgy be fog kapcsolni. Továbbá akinek van kormánya az az Optionsban a kormány ikon alatt tegye át Simulation Mode-ra kormánybeállítást.
A váltó használat nagyon kényelmes a Logitech Driving Force-szal a fülek együtt mozognak a kormánnyal...baba. A kuplung hiánya miatt én félautómatának vagy triptronicnak nevezném:)Nem is kell nézni a fordulatszámmérőt, mert annyira jók a motor hangjai, hogy szinte érezni hogy mit kíván az autó. Ilyenkor tudja meg az ember, hogy egy Porsche mit tudhat kettesben:)szval ez nem egy egy kommersz Opel Astra 1.7 Diesel:)
Kanyar előtt a gép kiírja a valódi sebbességváltó pozíciója mellett,hogy kb milyen sebességben képzeli el ,hogy bevedd a kanyart. Ezt nem lehet kikapcsolni, de szerintem hasznos dolog. Ha nagyon gyorsan jottem a kanyarba és én gyorsan ledobtam mondjuk 6-osból 2-esbe a gép addig nem "kapcsolt" abba a sebességbe, amíg a sebességem nem volt olyan alacsony, hogy a váltó kibírja:)motorfék is volt persze. De itt a rendes féken van a hangsúly.
Itt leírnám azt is, ami teljesen triviális, főleg ilyen SIM-es beállításnál és farhajtású Cobrával kanyarodás megkezdése előtt fékezzünk és kanyarodáskor már meg se probáljuk mert a fara úgy elindul mint annak a rendje.
A gázadás is nagyon érdekes dolog, nagyon nagyon finoman adjuk főleg alacsony sebességben ne is álmodjunk padlógázas indulásról , mert a feltuningolt Cobra hátsó kereke csak füstölni fog:))))2-3asban simán el lehet indulni:)a 700 lovas cuccnak nem akadály
Természetes a kanyarban se próbáljunk meg erős gázfröccsel próbálkozni, mert megint a pálya szélén leszünk pörögve.
SL500 AMG (ingame)
SL500 AMG (in real life)
-
#473 uf, egyébként ha olvastad volna mit először irtam akkr látnád hogy nekem bejön a game, de nem az igazi, van még mit csiszolni rajta, és most ha kijön az uj GT és csak szebb lesz akkor adtak a szarnak egy pofont, vagy lesz benne vmi jo kis ujitás mert nem sokat tudok rola :) -
ShaiHulud #472 NFS sel csak a szeria autok mmiatt hasonlitottam hogy ott is arra "torekedtek" hogy gyari szeria kocsik megfelelo viselkedessel , hanggal, modellel jelenjenek meg ...szal csak ilyen teren hasonloak :) -
#470 Az igen, de a GT nem. '97-ben jött ki a GT1. Mi szárnyalta azt túl akkor? -
ShaiHulud #469 nem nem is Pure Arcade... hanem amolyan Half Arcade...innen kene meg tovabb lepni realisztikussag szempntjabol es akkor tenyleg kiraly lehetne. de igy inkab arcade (nem pure) mint "driving simulator". -
#468 De okos vagy, de jol mondod, én nem látom hogy sim lenne :))))))) -
#466 Jólvan, ügyes vagy. Én meg folytatom a metaball rutinom kódolását. -
ShaiHulud #464 a Need for speed is iyesmi iranyba indult csak fos lett:) nos es azis ARCADE..pedig ott meg belso nezet is van..bar posche unleashed szerintem egesz kiraly lett... -
#463 Ha nem látod akkor mindegy :) -
#462 Ahogy már írtam, mindenkinek más jön be. Nem igazán akarok vitát, de szerintem az "egy két állítgatás" is kevés.
Itt nem azon van a lényeg, hogy néhány fizikai jelenséget tökéletesen lemodelleznek, hanem azon, hogy licenszelt, igazi autókat, azoknak a viselkedését, kezelését lehet kipróbálni egyenesen a gyártótól kapott paraméterekkel a valóságot megközelítő szinten (és most megint meg kell, hogy említsem, hogy tudja mindenki, hogy mik a hiányosságok, tehát nem kell újra leírni), valamint a különböző paraméterek állításával más viselkedésre késztetni, szintén úgy, hogy lehetőleg közel álljon a valósághoz. Nem látom, hogy hol itt a pure arcade játék. -
#461 Az :)
Na megyek futok egy kört a Nascar-ral -
#460 Törést szimulálni szinte bárki tud, de itt - azt rebesgetik - az autógyártók nem engedélyezték. Lerágott csont szvsz. -
#459 Pedig a törést nem 2003-ban találták fel :))) -
#458 Hát némi szim talán beleszorult a gameba, mert egy két állitgatásal sikerült más eredmény elérnem, de attol ez még kevés... -
#457 Nem kell beóbégatni, hogy a koccanás is része a versenynek, tudja mindenki. -
#456 Egy kis időre verd ki a fejedből a koccanásokat. Ezzel mindenki tisztában van, hogy ez az egyik hiányosság, lerágott csont. -
#455 Ha ez nem, akkor mi? -
#454 Hát ha neked vezetési élményt okoz mikor lepattansz a falrol vagy a másik kocsirol, akkor nem szoltam :) -
#453 Szép kis leirás, de ez nem jelent semmit :) -
#452 Itt van: #410. Nem én írtam, hanem olyanok, akik több éve nyomják. -
#451 Beismerem, nem szimulátor (ezt nem is nagyon hangoztattam emlékeim szerint), de nagyon korrekt vezetési szimuláció van benne. -
#450 #375