1340
Nem GTA3 hanem GT3
  • Alexease
    Te dolgozol?!?!
    Vazz, pedig a szinvonalad alapjan, eddig azt hittem, hogy valami kis pocsos vagy, aki el van szallva, a Bonus feliratos, villogo cuccoktol.
    (Na ez, szemelyeskedes volt. De csak azert, mert meg lepodtem egy kicsit, az eletkorod es a szinvonalad miatt.)
  • FREAK
    :DDD
  • Jacek
    egyebkent en C64-en kezdtem az ipart, latod ha meg suliba jarok akkor mar kb ahogy kijottem a korhazbol egybol kaptam egy C64-et:))))
  • Jacek
    hu mekkora humorzsak a fiu lehet nm tevedek nagyot ha forditva lenne:)
  • Jacek
    meg jobb volt a zeneje az ami verizonak
  • FREAK
    amikor utoljára nálam volt a GT3 még a tokot sem nyitottam ki, annyira nem érdekelt :DD

esküszöm, a MotoGP 3 nagyobb élvezet, abban legalább tényleg szim mód a szim mód :D
  • Jacek
    hat bevallom csak 98% toltam a gamet mert csak addig lehetett az NTSC verziot de te biztos ugyesebb vagy:)
    Abban viszont Freaknak igaza van hogy par auto utan egysiku az egesz:) mas lenne ha szim lenne egy pocit es lehetne online nyomni:))
    Pont te akarsz nekem konzolon mutogatni barmit is te uberlama:)
  • Jacek
    de pl szerinted erdekli Freakot?:))
    engem sem erdekel van egy meggyozodesem ha meg tudnak gyozni oke:))) nem sokszor sikerul:))
  • FREAK
    étvek=érvek

gy.k. :D
  • FREAK
    ez ezzel jár....

mondj nekem egy olyan embert akit sokan ismernek, és mindenki egy véleményen van vele kapcsolatban

TE vagy a legjobb példa, a múltban történtek miatt már akkor is kiröhög mindenki, ha épp nem mondasz hülyeséget....

persze ha szerinted, a GT3 és a Nascar Racing egy szinten vanna szimulációban, akkor én várom az étveket
  • Jacek
    na miaz mar nem sok mindent tudsz mondani?
  • FREAK
    :DDDDDDDD
  • Jacek
    konzolosnak ezt adnam:))

• Jacek
    mitha a PC nem lehetne TV-re nyomni ma mar alap minden kartyan es kicsit jobban nez ki:)) AA\AF es hibatlan a kep:)
  • Jacek
    egyebkent en is tudok 72-es TV nyomni barmit es az jobban is nez ki:))))) ja es banant is tudok radugni a gepre de minek ki a fasz akar banannal nyomulni autos jatekkal:)
  • FREAK
    ne hülyülj már, ilyen minden konzolosnak van otthon......
  • Jacek
    ennyit a 72-es TV-rol:)))

• FREAK
    szerinted hányan olvassák ezt a fórumot, szaki?
  • FREAK
    mellesleg még mindig rólam beszélsz, pedig tudtommal elítéled a személyeskedést

nem akarsz inkább a kedvenc játékodról diskurálni?
  • FREAK
    pontosan, engem itt így ismernek párszázan, de látásból többezren, amit leírok azt vállalom, az elérhetőségem is nyilvános

ezzel szemben te egy senki vagy, aki bekiabál az arctalan tömegből

logolj be a nickeddel, húzzál le itt egy évet legalább, és utána érezd magad egyenrangú vitapartnernek
  • FREAK
    nem állítom be sehogy

csak nevetségesnek tartom, amikor egy Nascarral hasonlítgatják össze

az egyik egy szimulátor, ami azért ilyen, mert nem volt szempont a milliós eladás, és elhivatottságból készült, a másik meg egy közkedvelt bestseller, ami nem lenne az, ha átlép egy bizonyos komolysági szintet, és megszületésének egyetlen oka a pénz

a GT3 jó játék, hibátlan, de maradjunk az arcade kategóriában, mert ahhoz kevés, hogy egy szim rajongó évekig játszon vele (még 72 centi sem segít rajta)
  • Jacek
    szerintem mi tobbet jatszottunk a GT3-al mint te lfs-el:)
    Es igen annyi faradsagot vegyel amr hogy legalabb egy Kis Pisti nicket reggelsz tudjuk hogy van reged csak ugy nem bevalalos:)
  • FREAK
    ha én felvállalom magam, és nem törik el a kezem a bejelentkezésnél, akkor ezt azoktól is elvárom, akik szeretnének velem vitatkozni

de ez a bejövök, benyögök valamit, aztán ha gáz van, eltűnök stílus nem jön be

jelentkezz be, vagy tűnj el
  • Jacek
    :DDD
  • FREAK
    tudjuk, Super Mario No1 rajongója :D a suprás békási millerpalánta :D
  • FREAK
    nekem kicsit többen tűnt.....

na mindegy, ha a jövőben beszélgetni szeretnél velem, akkor logolj be, unregekkel nem szokásom mélyebben belemenni a vitákba
  • Jacek
    mekkora lamer:DDDD szokasos:)
  • mohus
    mennyi unreg van
  • FREAK
    "érveid ismeret hiányában nincsenek"

Sajnálom, hogy lemaradtál róla, de előtted kb. 50 hozzád hasonlóval már letárgyaltuk a dolgot, arról meg nem tehetek, hogy nem ismersz, és csak feltételezéseid vannak róla, ki vagyok...
  • FREAK
    ja sorry, akkor biztos másik játékkal játszottam.......... csak ennek is GT3 volt a címe és PS2-n futott..... de te jobban tudod

amúgy pont ezt hívják személyeskedésnek

nem RÓLAM vagy RÓLAD van szó, hanem egy játékról
  • FREAK
    felőlem.... bár az annyira nem érint, hogy beszálljak
  • FREAK
    akkor bejönne, ha a megnyert pénzt ki is dobná :)

és ha új féket akarsz venni, akkor be kéne dobnod az árát :D
  • mohus
    átevezzünk a PC-s rallijátékokra?:)))))

most fáradt vagyok ehhez:)
  • mohus
    :)))
    rég volt már Csocsot alázó topic....régen divat volt csinálni egy egy Csocso fan topicot
  • FREAK
    tudom, csak azért mondtam, hogy egy ralli játéktól el is várja az ember a fullos autókat, mivel bőven lehet dobálózni a polikkal
  • Jacek
    persze nincs ezzel baj:)
  • mohus
    dobálhatnaánk a százasokat vazz...öt tonna pénzzel mennénk játéktermezni:)
  • mohus
    hát ez a ralli sajátja....időre menő szakaszok vannak...mint a műlesiklás:) és most már a forma 1 időmérője is ilyen...sokkal jobb így megjegyzem

egymást utolérhetik ugyan a versenyzők...de az idő az igazi ellenfél
  • Jacek
    Csocso a halalos iramra veri a cerkat is szerintem:D
  • FREAK
    "GT3 nincs..."

De miért nincs?? Mert 20.000 Forintba kerülne lecserélni az első verdát :D