1340
Nem GTA3 hanem GT3
-
#207 Ha meglessz légyszi dobd fel a forumra honnét lehet majd ledobni, mert engem nagyon érdekelne meg még szerinztem mást is. Már van 1cd F1 2002 modom és nagyon bejönnek GTR2002 meg a M3 Challenge -
#205 ja az attol nehez mert akkora szimulacio mi?:)
Szerinted a mariokartot mennyibol tartana olyanra csinalni hogy 2 kort kapsz egy kor alatt lolmen:DDDDDDDDD -
#203 nem vetem meg a konzolokat, csak azokat a konzolosokat, akik nem tudják hol a helyük
ha egyszer nincs konzolra szim, és nem is lesz, mert nem abban van a pénz, akkor ezt egyszerűen fel kéne fogni, és el kéne fogadni, nem pedig hőzöngeni, hogy márpedig van
a GT3 sokmindenben a legjobb, de szim téren olyan durva hiányosságai vannak, amik eleve kizárják a versenyből.... -
#201 mert es nem igy van??? amerikai hulyegyerekre van kihegyezve az veszi a gamet:) -
#200 Pedig igaza van!
Mint jatek, egyszeru jatekosoknak, gyerekeknek.
Az hogy grafikailag milyen, az mas kerdes. -
#199 és milyen igazam van....
ehhez nem kell érteni az autókhoz, nem kell jogsi, nem kell tapasztalat.... nyomod a gázt, meg jobbra-balra, és költöd a pénzt tuningra... -
#197 :)))) -
#196 ja es igen egesz rallymod lesz:)) 16 auto:) -
#195 Mert meg csak most keszitem:)) -
#194 vagy esetleg az egész rallymod-ot mert még nemm láttam a www.hsw.hu-n -
#193 Skoda Octavia WRC -
#192 Ez az octávia VRC odabasz!!Hol lehet download? -
#191 inkabb erre:)
-
#190 nem igazan erre gondoltam:))) -
#189 en bevallom toredelmesen mint szim fan:)) hogy ha kijon a GT4 igen hamar elkobzom a havertol a PS2-ot:)) testi fenyitest is hajlando vagyok alkalmazni:D -
#188 pc azt csinalok amit akarok egy jatekkal....
te vagy az a kis csitelo mi:)? -
#187 hát igen...a gt3-hoz sajna nincs hasonló a kategóriájában...
majd a gt4... -
#186 de tudok 180-on is tolni:) igaz akkor a felbontas nem az igazi:D -
#185 jo en 100Hz folott tolom:) -
#184 sot a konzolt sem anyazom:) volt nekem minden ami szem szajnak ingere annak is megvan a feelinge csak hat a pc azt csinalok amit akarok egy jatekkal:) ugye Freak!!!:))) -
#183 hát nem tudom....én inkább nem meredezek koncentrálva, több órán át egy katódsugárcsőre ilyen közelről a netezés meg gépelés is elég
az 50hz tv is az...kénytelen voltam lecserélni, mert a szimpla TVnézéstől is megfájdult a szemem...most a 100hz teljesen ok -
#182 figy en nem anyazom a GT3-at a maga kategoriajaban isten!!vegig toltam az 1\2\3-at de egy ido utan csak azert hogy meglegyen:))
De azt is ertem mert ilyen amilyen igy lehet nagyon nagyon sokat eladni belole, ha minden arcade ilyen lenne akkor nem lenne problema:) -
#181 gondolom azért sziven ütött a kinézete.... -
#180 ettől még látványosabb(egy nagy képernyőn jobban "kilátsz" illetve jobban benne érzed magad)
és élethűbb lesz az amúgyis csodaszép képi és hangi világú (eredeti motorhangok) cucc...
-
#179 ja pl en vegig toltam a GT3-at amikor kijott az NTSC szoval nalam ne probalkozz:) -
#178 plusz igen 720es TV ok hany meterrol jatszol?????
mert nekem 19coll monitor es fel meter hmm nem hiszem hogy nagyobb a TV 3-4 meterrol:) -
#177 ide csak ő jött kötekedni, mi jól elvitázgattunk a szokásos stílusban.... de ez van, mindig beesik egy unreg köcsög, aki miatt flém lesz a vitából... -
#176 freak most épp nem kötekedni jött ide...meg kell védjem...épp őróla volt szó és beleolvasott és hozzászólt...joga van hozzá
itt minden autós gammának helye van, ha az a mai színvonalat megüti, vagy remény van rá hogy megüsse -
#175 a PS2 50 ezer forintos árában benne van a 72 centis tv és a dolby hangrendszer? hány embernek van ilyenje?
különben is mi köze a 72 centinek meg a hangnak a GAGYI arcade jelleghez??
figyi öreg, te nem ismersz engem, én nem ismerlek téged, ezt a részt hagyjuk ki
ha a játékkal kapcsolatban van értelmes hozzáfűznivalód, akkor ki vele, de a többi szar nem érdekel -
#174 na ez a belső nézet már sokat fejlődött...tükör a helyén stb...én bizakodom.
3 faszitól ez nagyon szép... -
#173 pfffffffffff :))))))
lőj még párat, hátha véletlenül lesz egy találatod :DD
maradjunk az érveknél plz
én tudom, miről beszélek, ellenben kétlem, hogy te valah játszottál volna az általam emlegetett játékokkal
pofa befog, tv bekapcs, banán a kézbe, és butulj tovább -
#169 ki beszélt LFS-ről, te elmeroggyant??? az egy 20%-os BETA, nehogymár az legyen az etalon bazzeg....
a Grand Prix Legends viszont 98-as játék, és fizikában azóta sem talált versenytársra (leszámítva a Papy játékokat), kinézetben meg döntse el mindenki, mennyire versenyképes:
Kár flémelni öreg, a tényeken nem változtatsz. A GT3 a "buta szőke" az autós játékok között, gyönyörű, lehengerlő, de hosszú távon ÜRES. Nehogymár be akard bizonyítani, hogy van valami köze a szimulátorokhoz.... -
dashed_ #168 egyik se jo.. de a gt-ban marad ilyen lfsben meg meg lesz csinalva szepen.. ugyhogy nyasgem -
dashed_ #167 mit nem????
ennel mar csak jobb lesz a jatek de ha neked most se jon be akkor ketlem hogy a vegleges majd tetszeni fog , de ki tudja.
csak azert fura osszehasonlitani egy meg feligse kesz pcs programot egy fullos konzolos jatekkal..
mellesleg tok mas a 2 jatek iranyvonala.. -
#164 lfs-t nem kéne hasonlítani gt hez... inkább játszom gt3 mal, mint lfs el..és persze nem azért mert arcadabb és jobb vagy rosszabb hanem az autok és pálya miatt... és azért egy lfs se húdereális!!!... -
#163 Supra....:) ehh...amugy én is tudok ilyet, hogy felrepülök 200 méter magasra..sőőt van hogy ezzel hülyültünk a szervereken...midníg csináltunk hun szervert és a sok idiota ember még benne is volt hogy csapatostul rohanjunk 180 nal a falnak:)))))no meg van ami viszont bug.. hogy a gti vel lassan belemész a start utánni első jobbos kanyarba ami a rally pályára megy és szép lassan gurulsz gáz nélkül akkor bele rak a falba.. majd nyomsz egy rükvercet és szépen elsüllyedsz a talajba mard üresbe rakod és kilő téged felfele:)))))))) -
dashed_ #162 + nezd meg mi tortenik ha a gran turismoban mondjuk 150nel nekimesz a falnak.. :P az a lol kis puffanas es mesz tovabb -
dashed_ #161 mind betegek vagytok... Nem tom mit lehet ezen ennyit vitazni... kurvara nem lehet osszehasonlitani egy Lfs-t egy Gran turismoval...
mellesleg ha ennyire lol neked ahogy viselkedett az auto az utkozes utan akkor vard meg a teljes jatekot amibe mar tores is lesz es meg lesz oldava a palyakiesos dolog is.. ne felejtsetek el hogy az lfs nem egy Full jatek.. [de szerintem mar igyis elvezhetobb mint a gt.] -
#159 "Miért fáj az neked ha egy 2 éves konzolos játék még nem talált méltó PC riválisra?"
Nektek fáj, hogy egy 5 éves PC-s játék szarrá gyalázza az összes konzolos gyerekjátékot. Szép a GT3, sok szép autó van benne, látványos a replay, de ennyi. Egy egyszerű, szórakoztató autós játék, gyerekeknek, és fáradt felnőtteknek, lehetetlen komolyan venni. Kár, hogy te meg a haverod nem vállaljátok a neveteket.... -
#156 1. mar mukodik minden es nem ugy nez ki:))
2-3. hmm ha van rajta normalisnak nevezheto textura nem is annyira szar:)
igen Freak az arnyek most is ki van kapcsolva:D