1340
Nem GTA3 hanem GT3
-
ShaiHulud #671 igen nekem is feltunt:) -
#670 vagy a kép torz, vagy túl lapos az ingame modell
nem beszólás, csak észrevétel :D én is épp autót modellezek, és az ilyenek nagyon szemet szúrnak :D -
#669 Peugeot 206 (ingame)
Peugeot 206 (inreal life)
-
#668 értem...halálra hajtod szegény kormányt...egy pihenőperce sincs -
#667 van akinek jobban bejön FFB-vel, gondolom kormánytól is függ
az enyém már egy éves, apró holtjátékkal, így már nem buli... új korában persze fullon volt minden effekt nascar alatt is -
#666 "mondjuk én egy ideje nem használok FFB-t, mert valóban jobb poén, de gátolja a precíziós vezetést bizonyos pályákon"
szóval arcade-osítasz a cél(idő, jobb helyezés) érdekében:) én megértem...
így jártam én is a banán után...rámentem az FFB-vel a padkára és kiesett a kezemből a cucc:) -
#665 persze hogy ráz.... máshogy ráz padkán, füvön, homokon, vagy ha leér az alja.... megcsúszásnál szépen felenged, ütközésnél letöri a kezed
mondjuk én egy ideje nem használok FFB-t, mert valóban jobb poén, de gátolja a precíziós vezetést bizonyos pályákon -
#664 ezt én is láttam a leírásában..de én a személyes tapasztalatodat kérdezem...ha Nascarban a belső padkára ha van...vagy fűre rámész akkor ráz?:) -
#663 ha jól tudom, 27 FFB effektet tud, vagyis gyakorlatilag mindent -
#662 sztem nem...de az kő arcade....tempó plusz irreális, de elképesztő dolgok -
Mohus írtam a másik topicba a pc-s játékoknak........ de gondolom, azt nem nézed, na mindegy szóval jó a MC2?? Azt mondtad iszonyatos a tempója, szóval nem fogom megbánni? -
#660 egy másik oldalról meg...
Thrustmaster Force Feedback GT + F1 2001 (PS2, PC) Marketing Guillemot
Thrustmaster Force Feedback Racing Wheel (Ferrari) (PC) Marketing Guillemot
Thrustmaster Force Feedback Racing Wheel GT (Ferrari) (PC/PS2) Marketing Guillemot - Thrustmaster
Hogy ez a három kormány miben különbözik azt a jóisten senm tudja:)és hogy mely ps2 játékokkal megy? -
#659 ez ráz is ha padkára mész vagy csak Force feedback..vagyis csak ellenerő van benne ha kormányzol? -
#658 es a specoooo...itt biza nincs ps2 kompatibilitás
Brand Guillemot
Color Black • Silver
Compatibility PC • PC
Input Device / Connectivity Technology Cable
Input Device / Form Factor External
Input Device / Type Wheel and pedals set
Manufacturer Guillemot
Manufacturer Part Number 2969062
Minimum Required Operating System Microsoft Windows 2000 • Microsoft Windows 95/98 • Microsoft Windows Millennium Edition
Model Force Feedback GT Racing Wheel
Packaged Quantity 1
Product Line Thrustmaster Ferrari
-
#657 es a specoooo...itt biza nincs ps2 kompatibilitás -
#656 -
#655 Akkor marad a Logitech.. -
#654 foto rola? -
#653 Guillemot-Thrustmaster Ferrari GT
azért is ajánlottam, mert megy PS2-vel is, bár nem tudom, mennyire szeretik a szoftverek -
#652 olyan váltó nincs ps2-höz, hogy fémkulisszában fut a botos cucc,legalábbis itthon nincs:) a GT kormányt sem kapod meg minden sarkon...hívd csak fel az 576 shopot hogy van-e?
nekem mázlim volt...20ért jött a kamionról...garim nincs:)
A PS Compressor 20rugo korul, ezustszurke egész pofás az egész asszem botos váltó, meg van kézifék kar is...persze a botos váltó egy mikrokapcsolós kis szar olyan mint egy régi C64 joy (triptronic jellegű)...és gondolom a kéziféket sem fogod a kanapéba csavarozni:)
de PC-re sem kapsz itthon az tuti kulisszás megvalósítást..ha meg külföldön veszed b*szhatod a garit meg az esetleges javítattást, amikor esetleg egyik kedvenc haverod a Zsukban érzi magát a te kormányoddal:)
mellesleg nem igazi FFB csak rángat mint a dualshock....
tényleg freak neked milyen kormányod van????
olyat vegyél ami kis hazánkban is elterjedt:) -
#651 Vágd le. -
#650 LOL -
#649 Nem fér bele pedig már elkezdtem. -
#648 Teeeee faroknyalogató.. Teeee dugd be a farkad a pc-d be és ventilátoraztasad meg. :)
Na?:) -
#647 :))))) -
#646 A GT3 még azért is szar mert nem lehet benne elütni terhes anyákat mint a 110x jobb fizikával rendelkező carmageddonban. Ez a nascarra is vonatkozik. -
#645 Ennyi? Valami keményebb beszólást vártam:) -
#644 Te meg inkább ne szólj hozzá.....
Menjél játszál a sok arcade szaral kis pöcs. -
#643 Csá a GT3 egy foshalom a Nascar meg egy szardomb.
BYE -
#642 Na szóval akkor a logitech kormányhoz van pedál: fék, gáz.
De van olyan kormány amihez botos váltó, és pedálok kuplungal együtt?? és az kompatibilis-e a gt3mal? -
#641 :D -
#640 ja:)
a körpályan fogd nyomod a gázt és a fal körbevisz:)))))olyan mint a trolibusz
ez az igazi trolibusz szimulator -
#639 Kezifeknek meg nem is kell csak utcai autoban:D -
#638 az nem a program hiányossága, legalábbis a nascar kezel kuplung pedált is, a monitorról meg elmondtam már amit el kellett :D (ja, és a váltó is recseg, szar műanyag :) -
#637 "Biztos az én autóm nem rendes (pedig japán a kis szaros), de nálam semmi köze a kormánynak a váltóhoz...."
ne szidjad már!!! a te nem rendes autódban igazi kuplung is van ...meg "érezhető" fékpedál:)))
ehhez képest a Nascar meg a GT3 a sik 2d monitor előtt periférikus látás és ilyen pedálok meg igazi reccsenő kézifék nélkül csak arcade szarok:))))) -
#636 :D -
#635 Izé, rendes unreg-re gondoltam, nem a @UNREG-re. :)
Na tényleg mentem. -
#634 nekem még nem tűnt fel....
majd kipróbálom ezt a letiltást...mondjuk teljesen beforgatva nem nagyon szoktam váltani.
Általában a kanyar előtt illik leváltani és kanyarból kijövet meg felváltani:) -
#633 :DDD -
#632 ez neked támadás? nem láttál még engem támadni..:)))