1340
Nem GTA3 hanem GT3
  • ShaiHulud
    igen nekem is feltunt:)
  • FREAK
    vagy a kép torz, vagy túl lapos az ingame modell

nem beszólás, csak észrevétel :D én is épp autót modellezek, és az ilyenek nagyon szemet szúrnak :D
  • mohus
    Peugeot 206 (ingame)

Peugeot 206 (inreal life)
  • mohus
    értem...halálra hajtod szegény kormányt...egy pihenőperce sincs
  • FREAK
    van akinek jobban bejön FFB-vel, gondolom kormánytól is függ

az enyém már egy éves, apró holtjátékkal, így már nem buli... új korában persze fullon volt minden effekt nascar alatt is
  • mohus
    "mondjuk én egy ideje nem használok FFB-t, mert valóban jobb poén, de gátolja a precíziós vezetést bizonyos pályákon"

szóval arcade-osítasz a cél(idő, jobb helyezés) érdekében:) én megértem...

így jártam én is a banán után...rámentem az FFB-vel a padkára és kiesett a kezemből a cucc:)
  • FREAK
    persze hogy ráz.... máshogy ráz padkán, füvön, homokon, vagy ha leér az alja.... megcsúszásnál szépen felenged, ütközésnél letöri a kezed

mondjuk én egy ideje nem használok FFB-t, mert valóban jobb poén, de gátolja a precíziós vezetést bizonyos pályákon
  • mohus
    ezt én is láttam a leírásában..de én a személyes tapasztalatodat kérdezem...ha Nascarban a belső padkára ha van...vagy fűre rámész akkor ráz?:)
  • FREAK
    ha jól tudom, 27 FFB effektet tud, vagyis gyakorlatilag mindent
  • mohus
    sztem nem...de az kő arcade....tempó plusz irreális, de elképesztő dolgok
  • Adi

Mohus írtam a másik topicba a pc-s játékoknak........ de gondolom, azt nem nézed, na mindegy szóval jó a MC2?? Azt mondtad iszonyatos a tempója, szóval nem fogom megbánni?
  • mohus
    egy másik oldalról meg...

Thrustmaster Force Feedback GT + F1 2001 (PS2, PC) Marketing Guillemot

Thrustmaster Force Feedback Racing Wheel (Ferrari) (PC) Marketing Guillemot

Thrustmaster Force Feedback Racing Wheel GT (Ferrari) (PC/PS2) Marketing Guillemot - Thrustmaster

Hogy ez a három kormány miben különbözik azt a jóisten senm tudja:)és hogy mely ps2 játékokkal megy?
  • mohus
    ez ráz is ha padkára mész vagy csak Force feedback..vagyis csak ellenerő van benne ha kormányzol?
  • mohus
    es a specoooo...itt biza nincs ps2 kompatibilitás

Brand Guillemot
    Color Black • Silver
    Compatibility PC • PC
    Input Device / Connectivity Technology Cable
    Input Device / Form Factor External
    Input Device / Type Wheel and pedals set
    Manufacturer Guillemot
    Manufacturer Part Number 2969062
    Minimum Required Operating System Microsoft Windows 2000 • Microsoft Windows 95/98 • Microsoft Windows Millennium Edition
    Model Force Feedback GT Racing Wheel
    Packaged Quantity 1
    Product Line Thrustmaster Ferrari
  • mohus
    es a specoooo...itt biza nincs ps2 kompatibilitás
  • mohus
  • Adi
    Akkor marad a Logitech..
  • mohus
    foto rola?
  • FREAK
    Guillemot-Thrustmaster Ferrari GT

azért is ajánlottam, mert megy PS2-vel is, bár nem tudom, mennyire szeretik a szoftverek
  • mohus
    olyan váltó nincs ps2-höz, hogy fémkulisszában fut a botos cucc,legalábbis itthon nincs:) a GT kormányt sem kapod meg minden sarkon...hívd csak fel az 576 shopot hogy van-e?

nekem mázlim volt...20ért jött a kamionról...garim nincs:)

A PS Compressor 20rugo korul, ezustszurke egész pofás az egész asszem botos váltó, meg van kézifék kar is...persze a botos váltó egy mikrokapcsolós kis szar olyan mint egy régi C64 joy (triptronic jellegű)...és gondolom a kéziféket sem fogod a kanapéba csavarozni:)
    de PC-re sem kapsz itthon az tuti kulisszás megvalósítást..ha meg külföldön veszed b*szhatod a garit meg az esetleges javítattást, amikor esetleg egyik kedvenc haverod a Zsukban érzi magát a te kormányoddal:)

mellesleg nem igazi FFB csak rángat mint a dualshock....

tényleg freak neked milyen kormányod van????

olyat vegyél ami kis hazánkban is elterjedt:)
  • Adi
    Vágd le.
  • Neme.
    LOL
  • Davidus
    Nem fér bele pedig már elkezdtem.
  • Adi
    Teeeee faroknyalogató.. Teeee dugd be a farkad a pc-d be és ventilátoraztasad meg. :)
    Na?:)
  • Adi
    :)))))
  • Davidus
    A GT3 még azért is szar mert nem lehet benne elütni terhes anyákat mint a 110x jobb fizikával rendelkező carmageddonban. Ez a nascarra is vonatkozik.
  • Davidus
    Ennyi? Valami keményebb beszólást vártam:)
  • Adi
    Te meg inkább ne szólj hozzá.....
    Menjél játszál a sok arcade szaral kis pöcs.
  • Davidus
    Csá a GT3 egy foshalom a Nascar meg egy szardomb.
    BYE
  • Adi
    Na szóval akkor a logitech kormányhoz van pedál: fék, gáz.
    De van olyan kormány amihez botos váltó, és pedálok kuplungal együtt?? és az kompatibilis-e a gt3mal?
  • Jacek
    :D
  • mohus
    ja:)

a körpályan fogd nyomod a gázt és a fal körbevisz:)))))olyan mint a trolibusz

ez az igazi trolibusz szimulator
  • Jacek
    Kezifeknek meg nem is kell csak utcai autoban:D
  • FREAK
    az nem a program hiányossága, legalábbis a nascar kezel kuplung pedált is, a monitorról meg elmondtam már amit el kellett :D (ja, és a váltó is recseg, szar műanyag :)
  • mohus
    "Biztos az én autóm nem rendes (pedig japán a kis szaros), de nálam semmi köze a kormánynak a váltóhoz...."

ne szidjad már!!! a te nem rendes autódban igazi kuplung is van ...meg "érezhető" fékpedál:)))

ehhez képest a Nascar meg a GT3 a sik 2d monitor előtt periférikus látás és ilyen pedálok meg igazi reccsenő kézifék nélkül csak arcade szarok:)))))
  • Jacek
    :D
  • Dzson
    Izé, rendes unreg-re gondoltam, nem a @UNREG-re. :)

Na tényleg mentem.
  • mohus
    nekem még nem tűnt fel....

majd kipróbálom ezt a letiltást...mondjuk teljesen beforgatva nem nagyon szoktam váltani.

Általában a kanyar előtt illik leváltani és kanyarból kijövet meg felváltani:)
  • Jacek
    :DDD
  • UNREG
    ez neked támadás? nem láttál még engem támadni..:)))